Kryon Cirkel van Twaalf. 45 – 1

Kryon Cirkel van Twaalf. 45 – 1

4 augustus 2021 / Lee Carroll

Geplaatst: 10 september 2021
Vertaald uit het Engels vanaf de video door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Ik kom in liefde bij jullie. Er zijn hier geen instructies of dingen die jullie moeten of zouden moeten doen. Er is een uitnodiging om je te ontspannen en te overwegen dat er misschien iets groters is dan alles wat jullie ooit is verteld. Jullie zullen mij dit vaak hebben horen vertellen tegen degenen die sceptisch zijn en met hun ogen rollen vanwege dit soort dingen. Ik zeg dat het goed is om deze dingen ter discussie te stellen, maar vertelt jullie intellect je dat jullie alles weten wat er is?

Is het mogelijk dat jullie alleen maar sceptisch zijn doordat die dingen van buiten de bubbel komen van wat jullie geloven? Is het mogelijk dat er misschien meer is? Als jullie deze mogelijkheid aanvaarden zijn jullie hier op de juiste plaats en hetgeen jullie niet weten ontkracht niet alles wat jullie wel weten….het wordt erdoor verhoogd….als jullie mensen zijn die worden aangetrokken door welwillendheid, vriendelijkheid en dat jullie je willen ontspannen in de armen van dat wat jullie de Schepper noemen, Spirit of God. Als jullie mensen zijn die graag mediteren en je ontspannen in de wetenschap dat er iets veel groters op deze planeet aan het werk is….als jullie een van die mensen zijn die weten dat zij een deel daarvan zijn, dan zijn jullie op de juiste plaats. Deze plaats is waar wij samenkomen en discussie hebben over enkele van de dingen die op deze grootse Aarde aan de gang zijn. Een van deze dingen, is verandering!

In de laatste twee maanden hebben wij jullie wekelijkse channelings met een thema gegeven. Meestal bevat elke maand vier channelings over een bepaald onderwerp. Ik zal dit niet altijd zo doen maar dit is een van die maanden. Voor degenen die voor het eerst hierop afstemmen zijn deze channelings allen na een bepaalde tijd gratis beschikbaar zijn zodat jullie allen deze dingen kunnen horen.

Er zijn vier attributen van verandering waarover ik het wil hebben. Er zijn er meer dan vier, maar de vier die ik heb gekozen passen het best bij deze tijd en van degene die ik wil brengen hebben sommige mensen misschien nooit gehoord. Sommige zijn spannend en andere zeer controversieel, maar laten wij met deze beginnen: is er werkelijk een verandering aan de gang? Is het mogelijk, vraag ik jullie, dat dit hele idee van nieuwe energie op Aarde voorspeld zou kunnen zijn door de profeten, door de Ouden, door de Inheemsen en dat dit werd geacht te gaan gebeuren of is het gewoon iets waarvan de mensen van de nieuwe tijd besloten hebben om het jullie te geven?

Er is een grote hoeveelheid bewijs, lieve mensen, van de mensen die heel lang hebben geleefd, van de Ouden, uit de geschriften van degenen die de Ouden en de Inheemsen vertegenwoordigen. Er is een ongelooflijke hoeveelheid informatie die zegt dat jullie in een specifieke en speciale tijd leven.

Wij zouden kunnen beginnen met het meest populaire onderwerp. In de geschriften waar zovelen van jullie mee zijn opgegroeid in deze cultuur, de cultuur waarin mijn partner leeft in de Verenigde Staten. Als jullie in deze betreffende cultuur van jongs af aan naar de kerk gingen hebben jullie dit gehoord. De meesten van jullie wisten dat er iets zou gaan gebeuren in of rond het jaar 2000, of op zijn minst dat er rond de millenniumwissel iets zou gaan veranderen.

Mijn partner groeide op en werd verteld dat het iets goeds was, maar toch slecht. Het goede was dat er een gloednieuwe energie zou zijn die vol was van pracht en glorie. Het slechte nieuws was dat jullie iets moesten doen om te overleven. Dit werd dan de doctrine die hij leerde, en het was er een van straffen en van angst om alles goed te doen zodat jullie niet achtergelaten zouden worden. Dit is een zeer populair onderwerp, maar toch: kijk eens naar de metaforen hiervan. Er zou een verandering komen, en deze verandering was heel, heel duidelijk: Er zou iets gaan gebeuren rond de millenniumwissel of de jaren daarna. Ik wil jullie laten zien dat deze bewuste informatie niet op zichzelf staat maar dat het behoorlijk verhoogd is en meer gedetailleerd door degenen die jullie de cycli gaven.

Dit is wat ik jullie wil vertellen in deze channeling en waar jullie je misschien niet van bewust zijn. Jullie zitten hier in deze moderne tijd met al jullie technologie en een van de dingen die jullie je wel of niet realiseren is dat deze technologie pas een paar tiental jaren bij jullie is. De mogelijkheid om het weer te zien zoals jullie dit zien, om het te voorspellen en er vanaf te weten, is er pas een tijdje. Als er dus weercycli waren die misschien twee- of driehonderd jaar duurden zouden jullie je hiervan niet bewust zijn, behalve als jullie zouden kijken naar de kronieken zoals die door Inheemsen handmatig werden bijgehouden….twee- of driehonderd jaar geleden. Als jullie dit zouden doen zouden jullie iets opzienbarends zien. Laten wij eens naar een van deze groepen gaan, waarschijnlijk de meest populaire….de Maya’s. Hun kronieken waren kronieken van de sterren en zij hadden formules en zij waren heel goed in wiskunde en het bijhouden van cycli! Wat zij zagen aankomen ging veel verder dan de mensen die wel eens naar de sterren keken.

Zij zagen iets dat waarlijk verbazingwekkend was….de schommeling van de Aarde! Degenen die keken naar de sterren, de sterren in kaart brachten in hun observatoriums, moesten bewegingen van de sterren zien en registreren die zouden aangeven dat deze planeet een schommeling heeft van 26.000 jaar, en zij schreven dit op en zij zeiden dat het begin en het einde van deze schommeling was….met andere woorden: de punten van waaruit werd gemeten….daarover zeiden zij dat wij nu op het punt stonden om dit mee te maken. “Het zal snel komen” zeiden zij.

Dit ging over het jaar 2012!

Jullie weten nu waar het jaar 2012 over ging. Zij zeiden ook dat het een andere tijd zou zijn en dat die zo anders zou zijn dat zij zelfs een andere kalender zouden moeten hebben. Degene die zij hadden was alleen maar goed voor vijfduizend jaar en die stopte. Feitelijk was het vijfduizend en tweehonderd jaar. Hij stopte en zij moesten een andere kalender op de muur aanbrengen omdat dit een tijd betrof die na de schommeling kwam en die opnieuw begon. In die tijd zeiden zij in hun voorspellingen dat er verandering zou plaatsvinden in het menselijk bewustzijn.

Dit kwam van de Maya’s! Dit kwam van de voorouders en van hun voorouders. Dit kwam van deze groep Inheemsen. Wisten jullie dit? Zelfs jullie eigen Bijbel had een metafoor hierover…dat er iets zou gaan gebeuren in het nieuwe millennium.

Mijn partner heeft de wereld bereisd en hij is op vele plaatsen geweest en een van de dingen die hij altijd doet is naar de Inheemsen toe gaan en hen vragen wat hun voorspellingen zijn, wat zij zien en wat er gaat gebeuren en steeds weer zat hij aan de voeten van sjamanen die over de cycli spraken. Zij spraken over wat er nu gebeurt en wat nooit eerder gebeurde, en of hij nu op het zuidelijk halfrond is of op het noordelijk halfrond, de verhalen zijn eensluidend.

Hier is het verhaal: Als jullie het halen….een stukje voorbij het jaar 2000, zonder jezelf te vernietigen, zal het bewustzijn op deze planeet gaan veranderen. Het denken zal anders zijn. Reacties zullen anders zijn! Vele dingen zullen veranderen….niet alleen technologie, lieve mensen…bewustzijn is waar het om draait!

Is het mogelijk dat er een set bewustzijn is die jullie “oud bewustzijn” zullen noemen, dat zich gaat ontwikkelen naar iets dat een nieuwe manier van denken is? Is het mogelijk dat zelfs degenen die sceptisch zijn over deze dingen, een aha-ervaring zullen hebben en zeggen: “Kijk, dit wist ik niet….dat er meer dingen zijn dan mij werd verteld. Kijk, er is hier verandering, er is een verandering in onze cultuur. Kijk wat er aan de hand is, er is een verandering in wat er geaccepteerd wordt en wat niet.”

Jullie zien dit nu, als jullie het niet wisten. Jullie zien het nu gebeuren! Dingen die in honderd, tweehonderd jaar niet zijn veranderd, veranderen nu vlak voor jullie ogen.

Dit was voorspeld door de Ouden!

Het onderwerp is: verandering. Een van de meest recente en diepgaande veranderingen….verhalen van verandering….revoluties in informatie, en openbaringen was toen mijn partner in een van de hoogste steden was….Cuzco in Peru! Het is daar moeilijk ademen voor mensen die op zeeniveau zijn geboren, en dit is niet iets wat hij normaal gesproken doet. Hij zat aan de voeten van een sjamaan, de sjamaan van de Kiro-stam, een van de vele sjamanen van de vele stammen in de Kiro. De Kiro zijn al meer dan duizend jaar in Peru, en zij hebben ook naar de sterren gekeken en zij hadden ook hun voorspellingen. Zij spreken een taal die alleen zij kennen en hij luisterde naar de sjamaan. De sjamaan had Spaans geleerd en dat werd dan door hem in zijn eigen taal, Engels, vertaald, en hij zat aan zijn voeten en luisterde naar deze man en vertelde hem van Kryon 101, dat is wat wij de basiswaarheid noemen die wij al eenendertig jaar brengen. Hier is wat hij vertelde: Er zijn niveaus van bewustzijn beschikbaar voor de hele mensheid en hij vertelde dat de cycli voor de planeet waren begonnen en dat dit het begin is van een daarvan. Hij had het over de terugkeer van de wijsheid van de voorouders….zelfs door het slijk der Aarde. Hij had het over grote veranderingen omdat dit de tijd en de cyclus is die hij had bestudeerd en die hij kende….en die zijn grootvader had bestudeerd en kende, eraan zaten te komen en dat wij nu in een van de grootste cycli van allemaal zaten.

Dit kwam van het zuidelijk halfrond van de sjamaan, de Kiro-meester in Peru!

Het is hetzelfde verhaal dat jullie in Mexico hoorden, bij de Maya’s. Het is hetzelfde verhaal als dat ik jullie al zo vaak heb verteld sinds ik hiermee begon. Het is hetzelfde verhaal als in jullie geschriften. De metaforen zijn allemaal hetzelfde: Jullie zijn in een verbazingwekkende tijd en jullie hebben het gered….als jullie dit hebben opgemerkt. Er was geen derde wereldoorlog zoals sommigen hadden voorspeld. Al die voorspellingen van de oude energie….zijn jullie daar nog steeds bang voor, ook al is de oude energie verdwenen? Bladeren jullie nog steeds door de boeken….op zoek naar voorspellingen zodat jullie bang kunnen zijn voor wat er gaat komen? Of zijn je je ervan bewust dat jullie naar een ander spoor van de realiteit zijn gegaan? Deze veranderingen zijn voor sommigen moeilijk en vol glorie voor anderen.

Het bewustzijn van de mensheid begint zich te ontwikkelen en dit zal bepaalde dingen scheppen. Wij zullen het daar nog over hebben….en ook over een paar andere veranderingen, in de komende andere bijeenkomsten.

Ik Ben Kryon en ik ben verliefd op de mensheid!

En zo is het.

Kryon