Kryon Cirkel van Twaalf. 53 – 1

Kryon Cirkel van Twaalf. 53 1

Lee Carroll
6 oktober 2021 / Geplaatst: 12 november 2021
Vertaald uit het Engels vanaf de video door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Ik Ben hier, lieve mensen, vanwege jullie pracht. Er is geen andere reden om boodschappen te ontvangen van de andere kant van de sluier naar een mens, behalve als er dingen zijn waarvan wij wensen dat jullie hen kennen maar die jullie misschien nog niet begrijpen of die jullie je nog niet realiseerden en herkenden. Als je erover nadenkt waarom channeling eigenlijk bestaat! Ik zou zeggen dat de reden voor channeling is om informatie en energie te krijgen van een geweldige Schepper aan de zielen van degenen die familie zijn.

Er is op dit moment op deze planeet zoveel dat voor jullie is verborgen en het eerste wat is verborgen is dat jullie deel uitmaken van deze scheppersfamilie….geweldig geboren. Niet in zonde geboren en wij zullen dit zeggen tot mijn partners laatste adem: Begrijp dat wat jullie is verteld misschien niet de hele waarheid is!

Ik wil graag een serie van vier channelings beginnen en zij zullen gaan over een onderwerp dat wij al zijdelings hebben aangeraakt, dat mijn partner in zijn conferentie al heeft besproken, en dat wij zo compleet mogelijk willen maken in vier sessies, en het heeft te maken met een van deze verborgen dingen. Het is normaal gesproken bekend bij mensen die naar programma’s als dit kijken….een soort programma dat het heeft over esoterische waarheden, kernwaarheden misschien, voor hen en voor anderen helemaal geen kernwaarheden, maar vreemde, rare dingen. Maar deze rare dingen beginnen zich te openen en worden als vreemde dingen steeds duidelijker als waarheden voor vele mensen die nooit zoiets in hun leven hadden verwacht. Bijna alle gastsprekers die jullie in deze shows hebben gezien of gehoord….zij zullen jullie allemaal vertellen over een omkeerpunt in hun leven waarna zij gingen van wat hen werd geleerd naar hetgeen zij ontdekten. Zij zullen jullie vertellen dat hetgeen hen werd geleerd en die bubbel waarin zij zaten die “leven” werd genoemd klein lijkt. Klein IS in vergelijking met een grotere waarheid die zich opende in iets dat veel, veel beter is.

Het leuke hiervan is dat zij niet weg hoefden te gooien wat zij hadden geleerd….het werd gewoon groter en beter en verhoogd. Misschien hebben jullie al geleerd over een liefhebbende God, een Schepper die jullie feitelijk kent. De rest van dit verhaal verhoogt het naar iets dat jullie niet hebben verwacht.

Als jullie een deel zijn van deze Bron is er een mogelijkheid om gereedschappen te gebruiken waar jullie nog nooit van hebben gehoord. De reden waarom dit programma bestaat is om jullie te laten begrijpen dat er zoveel meer is dat bij jullie thuishoort….dingen die jullie zelf kunnen doen….die jullie in deze moeilijke tijden vrede kunnen brengen….heling kunnen geven in moeilijke tijden. Het zal angst wegnemen. Het zal jullie zelfs op een plaats brengen waar jullie langer leven.
Lieve mensen, dit is een waarheid en het is geen waarheid die jullie werd verteld toen jullie werden geboren. Dit is een waarheid die jullie leren en die jullie misschien met een ontwaken leren op de tijd van jullie keuze.

Ik wil het over het innerlijk aangeborene hebben….over vier verbazingwekkende attributen van het innerlijk aangeborene….vier verbazingwekkende attributen van het innerlijk aangeboren! Het eerste waarover wij gaan spreken is: Wat is het? Wat is het nu echt? Zelfs dit is al verwarrend voor veel mensen. Wat wij in een andere aflevering gaan doen is: Waar is het? Dit is de meest verwarrende vraag van allemaal. Zoveel verwarrende vragen over het innerlijk aangeborene: Waar is het? Wat is het?

In de derde week gaan wij het hebben over de manier waarop het gebruikt kan worden en wat is de beste manier om de kracht van je eigen innerlijk aangeborene vast te houden?

In de vierde: Verborgen attributen van het innerlijk aangeborene. Wat is daar nog meer waar wij nog niet over hebben gesproken?

In deze eerste sessie gaan wij het dus zo goed mogelijk identificeren, maar daarin zullen er ook herhalingen zijn en dat is ook voor degenen die deze channelings en/of de leringen van mijn partner eerder hebben gehoord of de antwoorden van al die jaren waarin wij dit hebben beschreven. Sommigen vragen of ik dit niet al eerder heb behandeld, en het antwoord daarop is: Ja! Maar er zijn zoveel mensen die hier nu naar kijken of die dit lezen, die dit nooit eerder hebben gehoord en het is ook zo dat jullie dit niet vaak genoeg kunnen horen, en ik zeg dit omdat dit niet alleen maar informatie is want dit is een energetische overdracht van waarheid over jullie eigen lichaam en wat daarin aanwezig is. Jullie kunnen dit niet vaak genoeg horen. Ook nu zeg ik tegen degenen die zeggen dat zij dit al vaker hebben gehoord: Waarom gebruiken jullie het dan niet? Ik kan jullie zeggen dat jullie er geen idee van hebben wat jullie hebben.

Mijn partner gaf lang geleden een metafoor hierover, over heel veel spirituele zaken, maar het innerlijk aangeborene is als volgt: Er is jullie een 747-vliegtuig gegeven en alles wat jullie in je hele leven hebben gedaan is heen en weer rijden op de startbaan….en jullie zijn trots op jezelf. “Kijk mij eens even in dit grote vliegtuig. Kijk eens hoe hard ik ga op deze startbaan!” terwijl jullie geen idee hebben dat jullie kunnen vliegen!

Zo is het ook met het innerlijk aangeborene! Wat is het? Het is ook het “slimme lichaam” genoemd. Het innerlijk aangeborene is niet in 3D en het is geen chemie. Jullie zullen vragen wat het dan wel is. Het heeft gedeeltelijk ook met bewustzijn te maken. Nu komen wij bij de vraag waar het zit. Stel je eens voor dat er een overlappend bewustzijn is van jullie cellulaire structuur dat niets te maken heeft met jullie hersenen. Dit is het beste wat ik kan doen om jullie een idee te geven over hetgeen daar is…nu….zoals jullie hier zitten….en het wordt Innerlijk Aangeborene genoemd. Deze overlappende structuur van jullie cellulaire bewustzijn betekent dat er een Veld is binnenin je lichaam. Geen Veld dat buiten je lichaam is, maar binnenin, maar het omvat elk proces dat het lichaam heeft….elk afzonderlijk proces en ik heb het nu niet alleen maar dat van jullie cellulaire structuur want jullie bewustzijn is ook een attribuut van jullie lichaam, en dus is jullie innerlijk aangeborene verbonden met jullie bewustzijn.

Vraag: Is jullie innerlijk aangeborene verbonden met jullie spirituele bewustzijn? Dat is een vraag voor de volgende week, maar laten wij het eens hebben over wat het doet, wat zo fascinerend is dat het wetenschappers interesseert en ook degenen die spiritualiteit bestuderen en ook degenen die technische dingen bestuderen, want het innerlijk aangeborene omvat zoveel dingen!

Laten wij eens kijken naar wat het doet. Het wordt het slimme lichaam genoemd omdat het meer over zichzelf weet dan jullie. Het weet ook af van onbewuste dingen. Dit is een van de geschenken. Het innerlijk aangeborene kan ook om jullie onbewuste programmering heen gaan want het weet wat er wel en niet in jullie lichaam gebeurt. Jullie kunnen misschien denken dat jullie weten wat daar wel of niet gebeurt, maar dit is ontworpen door jullie bewustzijn dat blokkades heeft met betrekking tot hetgeen er wel of niet in je lichaam gebeurt. Jullie innerlijk aangeborene heeft geen blokkades.

Innerlijk aangeborene: laten wij direct naar het wonder gaan….jullie innerlijk aangeborene is verantwoordelijk voor spontane genezing. Honderd procent zeker! Er kunnen nu dingen in je lichaam zijn waar jullie verdrietig van worden of waar jullie heel intens tegen vechten, en dit is allemaal binnen jullie eigen bewustzijn…ik zou zeggen, logica, om te ontdekken wat jullie moeten doen en hoe jullie dit of dat kunnen doen, naar wie ik toe zal gaan, wie ik zal schrijven, en al die dingen om hen op te lossen. Ik wil dat jullie je eens bedenken: Wat als dit allemaal in een ogenblik opgelost kan worden?

Het innerlijk aangeborene staat hierom bekend.

Wat zegt dit jullie? Het zegt dat jullie bezig zijn met een veldslag die jullie niet hoeven uit te vechten. Er zijn heel veel dingen waarvoor het innerlijk aangeborene verantwoordelijk is. Omgaan met jullie bewustzijn – niet jullie onderbewuste – het innerlijk aangeborene weet wat er met jullie aan de hand is. Daarom werkt de spiertest ook. Het werkt samen met het innerlijk aangeborene. Hoe kunnen jullie in je lichaam dingen uitvinden als een allergie voor dit of dat, of wat dan ook, en jullie daar geen idee van hebben? Voordat jullie aan medicijnen denken kan het innerlijk aangeborene jullie dit vertellen omdat het dit weet!

Laat mij jullie mijn favoriet vertellen. Het is de consternatie van de geneeskunde. Vroeger moesten de medicijnfabrikanten hun werk doen door te testen met een wetenschappelijke methode, met blinde studies, en zo ontwikkelden zij de gesuikerde pil. Zij testen dus de manier waarop hun medicijn werkt en van sommige pillen is het voor hen duidelijk, maar niet voor anderen. Zij geven hen aan de mensen, en er zit niets in en wat zij daardoor ontdekten was het placebo-effect. Met andere woorden: de mensen vertoonden een reactie omdat hen werd verteld dat zij die zouden hebben….ook al zat er niets in de pil. De consternatie bij de onderzoeker kwam door dit placebo-effect omdat dit tegen hun gegevens inging….zij hielden er niet zo van want het vertelde hen niet zoveel over hetgeen zij aan het doen waren en omdat het hen in de weg bleef zitten, en daarom zeg ik: Mensen, wat is er met jullie aan de hand? Waarom keken jullie er niet naar en zeiden: “Kijk eens. Er is iets groots aan de hand. Laten wij dit placebo-effect eens gaan bestuderen…maar zij deden het niet. Zij gooiden het gewoon weg: “Oh, tussen twee haakjes, wij hebben hier honderd mensen die gezond zijn geworden!”

Dat is het innerlijk aangeborene!

Met andere woorden: Jullie bewustzijn nam een pil, en in die pil werd er gezegd: doe dit en doe dat, of genees dit of genees dat….en jullie namen die pil en het werkte! Dit is het innerlijk aangeborene! Wat is het dat jullie bewustzijn zo gescherpt kan worden dat jullie gewoon aan iets denken en jullie innerlijk aangeborene die weg gaat: spontane heling, placebo-effect, homeopathie….het is er allemaal!

Zouden jullie meer willen weten? Waar is het? Hoe kunnen jullie het gebruiken? Zouden jullie dit willen weten? Al deze channelings zijn gratis beschikbaar en zullen dit ook blijven. Jullie hoeven deze programma’s niet te kopen, lieve mensen, dit is een belofte die mijn partner heeft gedaan en dus zullen jullie in staat zijn om te horen en te lezen en meer te leren als jullie daar interesse in hebben. Dit is een wonder dat gaat gebeuren in jullie eigen lichaam.

Ik Ben Kryon en ik ben verliefd op de mensheid en de majesteit die daarin zit.

En zo is het.

Kryon