Kryon Cirkel van Twaalf. 53 – 2

Kryon Cirkel van Twaalf. 53 2

Lee Carroll
6 oktober 2021 / Geplaatst: 13 november 2021
Vertaald uit het Engels vanaf de video door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Kom een beetje dichterbij. De naam van de Cirkel van Twaalf zou in jullie een gevoel moeten oproepen, misschien zelfs een realiteit. Degenen die dit steeds weer hebben ervaren weten waarover ik het heb.

Het antwoord op een van de vragen: Mijn partner vertelde dat de Cirkel van Twaalf een manier van leven vertegenwoordigt. Het is geen meditatie. De Cirkel van Twaalf is meer dan een zielservaring….het is een voorbeeld.

Hoe dicht kunnen jullie zijn bij de Schepper van het  Al, die jullie God of Spirit noemen? Kunnen jullie zo dichtbij zijn dat jullie dezelfde liefdesessentie voelen als de Schepper of alle profeten of de hoogste meesters? Er zullen mensen op deze planeet zijn die zeggen dat dit niet kan. Er zullen mensen op deze planeet zijn die zeggen dat zij de absolute waarheid en de liefde van God hebben en zeggen dat jullie onwaardig zijn. Lieve mensen, jullie ZIJN waardig! Als ik alleen maar EEN boodschap zou hebben….dat de liefde van God alles is….dat liefde alles is, kan het woord zelf zelfs niet beschrijven wat het is. Het is vrede, het is heling, het is voor jullie een langer leven op deze planeet. Het is de essentie, de dichtheid van alles wat er in het licht is in het hele Universum. Het is meer dan jullie ooit kunnen beschrijven met dit ene woord, en dan te denken dat er mensen zijn die jullie willen tegenhouden omdat jullie niet goed genoeg zouden zijn. Zij kennen het hele verhaal niet! Misschien hebben zij het nog niet gevoeld, maar de uitnodiging is er voor jullie om dit altijd te voelen.

Denken jullie dat de Schepper jullie hier heeft neergezet en jullie dan oordeelt over wat jullie hebben gedaan waardoor jullie niet dichtbij kunnen komen? Zouden jullie dit met je kinderen doen? Zouden jullie over hen oordelen als zij heel jong zijn en zeggen: “Ik vind het jammer, maar jij kunt mijn gezicht nooit meer zien!” Dit is precies wat sommige mensen jullie nu vertellen. Het is zoveel grootser dan welk geloofssysteem op de planeet ook, dat goden met regels beperkt….God met hun regels hebben beperkt die zij hebben ingevoerd.

Er is maar een essentie….en dat is liefde! En daarin zijn er antwoorden voor bijna elk onderwerp voor iedereen die nu kijkt of leest, en oplossingen voor bijna elke vraag die wordt gesteld.

Het is heel fascinerend om te zien hoe mensen tot hun meest prachtige, correcte en accurate oplossingen komen, en dit is normaal gesproken als zij zich daar niet op concentreren. Dit is een bekend feit. Vraag het eens aan uitvinders, artiesten, componisten. Zij zullen zeggen: “Ik lever mijn beste werk als ik niet aan mijn werk denk!” Ik krijg mijn beste ingevingen tijdens een aha-ervaring of vlak voordat ik ga slapen of zelfs tijdens een droom. Maar als ik mijn intellect gebruik en mij concentreer: Wat zal ik doen? Hoe zal ik het doen? Is het genoeg of niet? Is het goed of fout? Dan gebeurt er niets!” Hebben jullie daar weleens over nagedacht?

Liefde is zo prachtig, doordringend, als jullie dit in je hele leven willen. Er zijn tijden waarin jullie niet kunnen zitten en je concentreren op je problemen, en door je er niet op te concentreren zullen de antwoorden komen en stromen sommige automatisch bij jullie binnen. Er zijn hier enkele gasten bij de show die zullen vertellen dat zij niet aan bepaalde dingen dachten maar een spontane genezing hadden. Het is bijna alsof de weg is opgehelderd en de Schepper is binnengelaten en dat liefde het werk kan gaan doen.

Wat een diepgaand idee! De Cirkel van Twaalf is een model voor het schoonmaken van de weg. Er is niets mis met de intellectuele mens, lieve mensen, zolang het intellectuele het spirituele niet overheerst, want een intellectueel is een hoge denker. Er is een plaats van balans voor alles! Maar als het aankomt op enkele multidimensionale ideeën van het Universum, het melkwegstelsel, jullie ziel en jullie leven, kan het intellect er totaal geen chocola van maken. Jullie kunnen dus bijvoorbeeld niet je zeer gelimiteerde computer gebruiken om liefde te bewerkstelligen! Dit kan gewoon niet, en toch zijn er nog steeds mensen, zelfs die nu luisteren, die zeggen dat zij weleens willen uitzoeken waarover ik spreek. Als jullie een van deze mensen zijn zal ik jullie zeggen dat jullie nooit kunnen uitzoeken waarover ik het heb. Het kan niet uitgezocht worden totdat jullie stoppen en dat wat om je heen is op een prachtige manier binnenlaten en ermee stoppen om het uit te zoeken. Dan kunnen jullie je aha-ervaring hebben. Onze gast van vandaag, Matt, had er een. Een van de dingen die hij jullie zal vertellen is dat hem een witte engel verscheen, zelfs toen hij acht jaar oud was probeerde hij dit uit te zoeken en ook de jaren daarna, en toen hij daarmee stopte, stroomde het in zijn leven. Het doordrong hem. Je zou kunnen zeggen dat deze man hiervoor was voorbestemd voor wat het vandaag is….een volledig begrip en een overdracht van liefde.

Wij gaan iets anders doen in de Cirkel van Twaalf en het is niet veel anders dan wij normaal gesproken doen, maar voor ditmaal doen wij het. Dit speciale programma is het eerste programma van weer een serie van 52 programma’s. Wij vieren dit ook door iets te doen voor alle anderen. Degenen die hier vandaag voor een heling zijn gekomen hebben een grotere kans voor heling dan zij ooit hebben gehad in welk programma dan ook. Als jullie mij even volgen zullen jullie zien waarom dit zo is. Er zijn gast na gast geweest, heler na heler, helderziende na helderziende in het afgelopen jaar en zij vertelden allemaal hetzelfde, ieder in zijn eigen woorden, maar zij vertelden hetzelfde: Als jullie in de positie zijn om een ander te helpen, dan krijgen jullie die hulp ook! Hebben jullie dit gehoord? Dit gaat een beetje over het laten vallen van jullie eigen problemen en liefde te sturen naar iemand anders waardoor de Schepper naar jullie terug wordt gespiegeld en krijgen jullie dezelfde heling.

Dit is een zeer multidimensionaal idee. Het is geen lineair idee. Sommigen zullen zeggen: “Ik heb die persoon geen heling gestuurd die ik nodig heb!” Denk niet zo intellectueel. Liefde werkt niet op die manier. Jullie sturen liefde naar iemand en wat zij nodig hebben wordt geheeld en het komt weer terug en heelt bij jullie wat jullie nodig hebben. Denken jullie dat God niet weet wat jullie nodig hebben of dat jullie het uitgebreid op een vel papier moeten zetten of het moeten mailen? Er zijn mensen die dit nog steeds doen.

Er is een Brug die wij nu over zullen steken. Wij zullen naar een auditorium gaan zoals wij dit al zo vaak hebben gedaan. De Brug gaat over wat jullie denken te weten naar wat jullie niet weten….wij zijn al zo vaak over die Brug gegaan.

Laten wij gewoon die Brug over gaan zonder er teveel over te praten. Voor al diegenen die dit nog nooit hebben gedaan of erover hebben gehoord: het is gewoon een metafoor die zegt dat jullie naar een gebied gaan dat heel speciaal is. Het is vol met dingen die jullie nooit eerder gevisualiseerd hebben.

Al degenen die dit eerder met mij hebben gedaan: pak mijn hand. Voor degenen die dit niet hebben gedaan. Neem alsjeblieft de hand van degenen die dit wel doen en visualiseer dit met mij. Visualiseer samen met mij. Je hoeft geen meester te zijn om te weten wat het betekent om iemands hand aan te nemen. Laten wij nu samen die Brug over gaan.

Wij gaan nu naar een gebied dat heilig is….het is een tempel….het is jullie tempel. Er is in jullie leven niets dat kostbaarder is dan deze plek, lieve mensen. Jullie zien dit nu voor jezelf maar tegelijkertijd zijn er op dit moment duizenden die dit samen met jullie zien. Dit is multidimensionaliteit! Een met velen en velen met een…je kunt het verschil niet zien en er is een gezamenlijk doel van liefde van duizenden mensen die hier nu naar kijken. Ik wil dat jullie dit ronde theater nu binnengaan, dit theater waar wij al zo vaak over hebben gesproken. Jullie gaan door een deur of een poort, een metafoor voor jullie gebied. Dit is jullie gebied. Het is kostbaar. Het is een plaats, zou je kunnen zeggen….een energie die jullie ziel is, en jullie gaan er samen met mij naar binnen. Als jullie in je gebied gaan, gaan er tegelijkertijd duizenden anderen hun gebied in. Toch zijn jullie niet gescheiden. Als jullie op het podium zijn is iedereen op dat podium, maar jullie zien dit enkelvoudig.

Wij hebben het eerder gezegd: misschien hebben jullie het moeilijk zonder visualisatie, en toch is jullie als kind geleerd dat God in staat is om te luisteren naar miljarden gebeden tegelijk en zich met elk individu bezig kan houden. Hoe kunnen jullie dit uitleggen? Wij staan op het punt om dit te doen en de toestemming om dit te doen is de God in jullie….de heiligheid van jullie ziel….door God gegeven….een ziel die eeuwig is in bijna elk geloofssysteem van de planeet. Die ziel hoort jullie toe en vandaag gebruiken jullie de eeuwigheid daarvan. Ik wil dat jullie de trappen aflopen en het podium opgaan. Het publiek dat vandaag rondom in dit theater zit is enorm. Je zou kunnen zeggen dat het vandaag een stadion is en toch heeft het de intimiteit van een kleine groep omdat het rustig is, niemand zegt iets.

Het publiek zit op zijn plaats en is klaar voor want het publiek van vandaag roept om jullie hulp. De collectiviteit van jullie, de heiligheid van jullie, zelfs als jullie in moeilijkheden zitten en hier naartoe zijn gekomen om geheeld te worden, gaan jullie in de stoel zitten en zijn meesterhelers. Hoe voelt dit? Jullie kunnen zeggen: “Ik ben daarvoor niet toegerust, ik kan dit niet visionaliseren!” Dan zeg ik: Probeer het niet uit te zoeken. Als je dan iets wilt visionaliseren, doe dit dan met de heiligheid en de puurheid van de Schepper in jezelf die degenen in het publiek zal helpen, allemaal! (Muziek)

De duizenden die nu naar dit programma kijken of dit later lezen….tegen ieder van jullie zeg ik dat ik jullie uitnodig om op het podium te komen….niet samen maar individueel….je eigen zielenpodium. Elk van jullie heeft een stukje van de Schepper binnenin je…ieder van jullie die nu kijkt of leest is een meesterheler! Als jullie alle menszijn in jezelf weg zouden kunnen vegen, zitten jullie in je zielsenergie. Jullie hebben toestemming om tijdelijk alle dualiteit en alle menszijn weg te vegen, alle verdriet en boosheid, en hier te zitten in de puurheid van God en iets te doen….en dat komt nu. Al deze mensen in het publiek zijn al degenen die op de planeet in moeilijkheden verkeren….of zij nu ziek zijn, bang zijn voor het virus dat hier is, of de situatie waarin jullie je bevinden, of waar mensen dan ook doorheen kunnen gaan waardoor zij slaaptekort hebben over iets dat angst schept of boosheid. Er zijn miljoenen die dit hebben…als het geen miljarden zijn, en zij wensen allemaal dat zij een of andere magische pil zouden kunnen slikken waardoor zij vrede en slaap zouden kunnen hebben.

Probeer te begrijpen wat er in hun levens gebeurt, in hun lichamen, met hun regeringen, met hun landen. Mensen die allen hopen dat zij terug kunnen gaan naar hoe het was en niet weten wat er gaat gebeuren en die financieel in de problemen zitten. (Muziek) De duizenden van jullie die nu in de stoel zitten met de puurheid van liefde die jullie als Creatieve Bron hebben, de meesters die jullie zijn….ik wil dat jullie hen allen collectief en individueel de grootste liefde toesturen die zij ooit hebben gevoeld. Er zullen mensen zijn die zeggen: “Dat zal niet genoeg zijn, Kryon!” En ik zeg jullie dat dit wel zo is en dat dit het is wat jullie hier kwamen leren.

Liefde overwint alles, en in deze liefde zijn er individuele oplossingen voor elk van hen om te kunnen ’s nachts te kunnen slapen, om beter te helen….misschien helemaal, of om hun pracht te begrijpen, om misschien voor het eerst sinds maanden, misschien zelfs jaren, te kunnen ontspannen en te weten dat er voor absoluut alles oplossingen zijn….voor alles waar zij doorheen gaan of bang voor zijn.

Als jullie dit nu collectief doen kunnen jullie miljoenen mensen bereiken!

Dit is de Cirkel van Twaalf. Het is een realiteit die is bestudeerd. Het wordt het Veld genoemd en er wordt over gesproken op zo vele plaatsen waar bewustzijn de koning is van alle energie, en vandaag is bewustzijn: Liefde voor iedereen.

Kunnen jullie dit? Kunnen jullie hier zitten en de terugkoppeling voelen van al diegenen die misschien gaan huilen….omdat het werkt, of voor de heling die plaatsvindt in dat publiek omdat het werkt….of bij degenen die misschien voor het eerst sinds maanden vrede voelen omdat het werkt omdat jullie een beetje tijd hebben uitgetrokken om op dat podium te gaan zitten.

Nu het mooiste deel! Zijn jullie er klaar voor? Het beste deel. Hoe meer mensen er in dit publiek zijn geheeld….hoe meer jullie vandaag geheeld zullen zijn! Waar jullie ook voor zijn gekomen….door dit voor anderen te doen komt dit direct naar jullie terug.

Dit is een feest van liefde, het is een helingfestijn, het is een vredesfeest. Het hoort jullie toe en ik wil dat jullie daar blijven en het voelen, voelen en voelen en weten dat alleen al deze bijeenkomsten en andere als deze, nu een verschil zullen maken voor zo vele mensen op de planeet die alles nodig hebben wat jullie hen kunnen geven.

Blijf hier…blijf.

Ik Ben Kryon en ik ben verliefd op de mensheid.

Blijf!

En zo is het.

Kryon