Kryon Cirkel van Twaalf. 57 – 1

Kryon Cirkel van Twaalf. 57 1

3 november 2021 /Lee Carroll
Geplaatst: 21 december 2021
Vertaald uit het Engels vanaf de video door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Ik Ben mij bewust van wie er luisteren en waarom jullie hier kunnen zijn. Terwijl jullie je bevinden onder velen die luisteren, ervaren jullie misschien een ontwaken. Dit zal deze maand een van vier channelings zijn waarin wij gaan spreken over de attributen van ontwaken die misschien wel een beetje vreemd kunnen klinken omdat jullie zoiets niet zullen verwachten als jullie gaan ontwaken voor een grotere waarheid of misschien openen jullie die spirituele doos, maar jullie verwachten dit soort dingen gewoon niet. Wij gaan het daar straks over hebben.

De mensheid heeft schijnbaar, metaforisch gezien, in een doos, een box, van bewustzijn gezeten, en dit betekent dat als het bewustzijn alles kan zijn, zo hoog als jullie kunnen denken, is er een box om jullie heen die jullie tegenhoudt om hogerop te gaan. Dit is een doos van jullie eigen mede-schepping, lieve mensen, maar het is en het blijft een doos.

Oud bewustzijn is eonen lang bij jullie geweest en het lijkt erop dat het niet beter wordt. Een paar jaar geleden was het net zo als twintig jaar geleden en de tijd daarvoor. Een van de attributen van jullie cultuur, nu, in deze beschaving op jullie planeet, is dat deze doos is “verhoogd” en dat is wat de Opwaardering is. Er is een wet die Spirit jullie heeft gegeven, en wij hebben daar eerder over gesproken, en die is: “Handen af” en dit betekent dat jullie met vrije wil dienen te kijken. Spirit zal niet met een wonder komen zodat jullie op je knieën vallen en geloven. Jullie zullen zelf moeten gaan kijken.

Laten wij deze doos eens gaan vergelijken met een donkere kamer, en in deze donkere kamer is de mensheid altijd geweest en heeft daar altijd geleefd. Jullie zien elkaar bijna niet omdat er maar heel weinig licht is. Daarom zijn er veel misverstanden over wie er aan de andere kant van de kamer zijn. In feite kunnen jullie niets zien en leven jullie naast elkaar in angst voor wat er om jullie heen is….omdat het donker is. Dit is natuurlijk een metafoor, maar dit is wat een donker bewustzijn schept. Daarom is er wantrouwen, corruptie, oorlog, en dit is eonen lang zo geweest.

Opeens, in deze metafoor, gaat er een deur open, een deur die daar misschien altijd al is geweest, maar die jullie niet hebben gezien omdat er achter die deur een ongelooflijk licht is aangestoken, en als die deur openbreekt schijnt dit licht opeens naar binnen. Het is helder, heel helder, jullie kunnen alleen nog maar een kier naast die deur zien, maar het is verbazingwekkend. Zelfs die kier trekt al alle aandacht van de aanwezigen. Wat zullen jullie daarmee doen? Er is een nieuwe deur en velen zullen zeggen dat dit een onheilspellende deur is….dat hij is waarover ons is verteld en wat wij hebben verwacht en dat men er daarom ten koste van alles beter vandaan kan blijven.

Er zullen ook mensen zijn die zeggen: “Maar het is licht! Het is licht. Kijk toch eens!” En de anderen zullen zeggen dat het een valstrik is. “Lees maar in de Schrift dat er een valstrik zal komen” Maar er zijn ook mensen die zeggen dat zij dit zelf willen uitzoeken en daar zelf over willen beslissen in plaats van dat de geschiedenis hen gaat vertellen wat er misschien wel zal zijn. Als jullie dan naar die deur gaan, metaforisch gezien, gaan jullie het grootste en mooiste licht zien dat jullie ooit hebben gezien en gaan jullie je realiseren dat jullie hierop hebben gewacht. Het is een uitnodiging om te gaan kijken naar iets dat helderder en beter in bewustzijn is dan jullie ooit hebben geweten. Daarom is daar een onbekende hoeveelheid, maar die voelt zo goed! Hoe beter jullie ernaar kijken, hoe beter het voor jullie wordt.

Er zijn vele metaforen en wij kunnen hier eindeloos mee doorgaan, en als jullie het licht absorberen, gaan jullie gloeien terwijl jullie in die donkere kamer lopen….jullie gloeien, en door die gloed tonen jullie het licht aan vele anderen die elkaar voor het eerst zien en zij gaan elkaar in een ander licht zien. Dat is de metafoor. Wij noemen die: Ontwaken voor een Grotere Waarheid! Daar zullen deze vier channelings over gaan.

Hoe is het nu voor jullie om deze metafoor toe te passen nu jullie van donker naar licht gaan….naar het ontwaken voor een grotere waarheid dan jullie ooit werd verteld over het bestaan daarvan. Daardoor leefden jullie zo lang in angst. Niemand heeft jullie ooit verteld dat er zo’n soort God zou zijn. Zij vertelden jullie alleen dat er een oordelende God was waar jullie bang voor dienen te zijn, in plaats van een God die intrinsiek in elke cel van jullie lichaam aanwezig is en die erop wacht totdat jullie je hand uitsteken naar het licht.

Sommige van de attributen waar wij jullie in de channeling over vertellen, over de anderen zullen wij jullie in de andere channelings vertellen, en zij zijn ongebruikelijk.

Laten wij het er eens over hebben waarom zij er eigenlijk zijn. Als jullie gaan ontwaken voor een grotere spirituele waarheid zullen jullie zeggen: “Ik zie mijn gidsen beter. Ik ga God op een veel vervullender manier zien! Ik ga spirituele dingen zien komen en ik ga mij daarvan bewust zijn! Dat is een verhoogd bewustzijn. Ik ga naar meesterschap toe en dit zal mij anders maken als ik die spirituele dingen zie. Lieve mensen, dit is een heerlijke fantasie. (Kryon lacht) Dat er opeens engelen verschijnen, maar dit is niet de manier waarop het werkt. De manier waarop het werkt is dat jullie, je bewustzijn, jullie lichaam, de essentie van jullie….zal gaan veranderen.

Waarom is dit zo? Het is omdat God binnenin jullie is. In elk deeltje van jullie DNA, in elke cel! En dat is waar jullie ontwaken plaatsvindt. Jullie gaan veranderen en door die verandering ontwikkelen jullie een hoger bewustzijn en gaan jullie dit ook zien. Jullie zullen het gaan gebruiken. Uiteindelijk na deze verandering, en jullie gaan je daar goed bij voelen, zijn jullie zeker de vuurtorens van de Aarde en zullen jullie degenen zijn die goede dingen zullen aantrekken voor jezelf en langer zullen leven. Wij hebben dit eerder gezegd. Anderen zullen naar jullie komen en aan jullie vragen hoe jullie dit doen. Wat is het antwoord? Jullie kunnen hen dan vertellen wat jullie weten, maar nu, gaan jullie omhoog!

Dit IS de Opwaardering!

Nummer een: Sommigen van jullie gaan een vreemd gevoel hebben dat jullie omhoog gaan en veranderen omdat jullie meer gaan begrijpen van de dingen waar jullie normaal gesproken gek van werden….mensen met bepaalde gewoonten, mensen die bepaalde dingen doen, of situaties om je heen, situaties waar jullie altijd bezwaar tegen hadden naar situaties die volkomen krankjorum waren, en jullie zeiden weer nee. Het maakte jullie kwaad en jullie kijken nu voor het eerst naar hen en zeggen: “Oh, ik begrijp het. Ik vind het niet, maar ik begrijp nu waarom het gebeurt,” In feite krijgen jullie ook andere ideeën over de manier waarop jullie aan jezelf kunnen werken om je vrede te laten hebben met dingen waar jullie gek van werden.

Dit is nieuw. Als jullie dit in het verleden zagen, werden jullie boos en waren boos! Soms kwam daar ook angst uit voort en opeens zien jullie deze dingen in een ander licht. Dit gaat bij velen van jullie gebeuren. Dit wordt een begrijpend, vredig gelaat scheppen van het onbegrijpelijke. Het is interessant om te zien hoe dat vertaald gaat worden.

Er zijn dingen die niet zouden moeten gebeuren in de manier waarop jullie dingen zien en ermee omgaan en die nu in jullie leven gebeuren. Hoe verklaren jullie dit: situaties die jullie ongemakkelijk en boos maken en die nu met jullie bewustzijn, met jullie geest, in een beter licht worden bezien? Dit zou jullie moeten vertellen, lieve mensen, wat er met jullie aan de hand is, want dit zijn attributen van meesterschap. Sommigen van jullie zullen zeggen dat dit nog niet het geval is….dat er in feite precies het tegenovergestelde gebeurt. Wel, daar zullen wij het in de vierde channeling over hebben want er zijn meer attributen….waarvan er een is die jullie niet zouden verwachten. Jullie voelen een verwijdering met sommige vrienden. Dit heeft niets te maken met hetgeen er nu op deze planeet gebeurt. Het heeft niets te maken met sommige van de attributen die nu in het nieuws zijn of sommige dingen die jullie van elkaar scheiden…ik heb het over een niet-verbonden zijn met vrienden. Vrienden waar jullie graag mee omgaan en samen dingen mee doen, en nu kijken jullie zelfs naar die activiteiten en zeggen: “Ik weet het niet!” Jullie kunnen het gaan analyseren en vragen: “Waarom, waarom…waarom ben ik niet verbonden met deze vrienden die ik al een leven lang heb?” Jullie zouden kunnen zeggen: “Wel, zij klagen zoveel!” Jullie zouden kunnen zeggen: “Wat maakt het uit?” en jullie zouden het in een ander licht kunnen zien, maar op de een of andere manier staat hun geklaag jullie erg tegen en voelen jullie je bij hen niet prettig, en dat is nieuw. “Ik dacht altijd dat het goed was en nu is dit niet meer zo!” Jullie voelen een feitelijk verbroken verbinding.

Oh, maar voor sommigen van jullie, niet allemaal, is het volgende ding misschien wel de vreemdste van allemaal. Zijn jullie er klaar voor? Jullie gaan voelen dat jullie familie niet echt je familie is! Jullie bloedverwanten, zusters, broers, vader en moeder….dat zij niet echt je familie zijn. En het is niet zo dat jullie je van hen verwijderen, het is gewoon dat jullie denken….”Wat als zij niet zijn wie ik denk dat zij zijn?”

Dit lijkt mysterieus en vreemd en sommigen van jullie die dit ervaren voelen je daar schuldig over terwijl jullie niet begrijpen dat een meester de familie heel anders ziet en een deel daarvan ziet Moeder Aarde, Gaia, in een ander licht als de bron van de echte familie.

Dit zijn een paar van de vreemde dingen die gaan gebeuren bij ontwaken. Er zijn er meer. Er zijn psychologische dingen, er zijn fysieke zaken, echt vreemde dingen, en als wij bij channeling vier komen zullen wij jullie vertellen waarom het in werkelijkheid gebeurt zoals het gebeurt.

Gezegend zijn degenen die, metaforisch gezien, door deze deur naar het licht gaan en niet bang zijn, want zij zullen zichzelf vinden, prachtig, in hun eigen cellulaire structuur vinden waarom zij hier zijn en zij zullen zich onmetelijk geliefd voelen.

Ik Ben Kryon en Ik Ben verliefd op de mensheid.

En zo is het.

Kryon