Kryon Cirkel van Twaalf. 57 – 2

Kryon Cirkel van Twaalf. 57 2

3 november 2021 / Lee Carroll
Geplaatst: 23 december 2021
Vertaald uit het Engels vanaf de video door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon.

Kom een beetje dichterbij. Wat als ik jullie vertel dat jullie niet zijn wie jullie denken te zijn? Dit heeft vele begripslagen, lieve mensen, maar de waarheid is dat jullie denken wat jullie zijn door wat jullie altijd is verteld. Uit welke cultuur jullie ook komen: jullie zijn gevormd door wat jullie is verteld. De gast van vandaag heeft dit in wetenschappelijke woorden verteld en nu zeggen wij jullie dat dit klopt, en een deel van het ontleren van hetgeen jullie is verteld is waar de Cirkel van Twaalf over gaat. Het komt tot een grootsere conclusie na een onderzoek over het doel van jullie leven.

Deze grootsere conclusie zal heel verschillend zijn van alles wat jullie ooit is verteld. Wat als ik jullie vertel dat jullie niet zijn wie jullie denken te zijn? Ik zal jullie een axioma geven dat ik jullie eerder heb verteld, maar het is goed dat jullie het weer eens horen. Elk mens op deze Aarde heeft een groter deel van zichzelf dat de ziel wordt genoemd, het is het grotere deel van jullie. Elk mens komt fris op deze Aarde met de mogelijkheid om de Schepper te vinden. Wij hebben het eerder gezegd. Op een bepaald niveau, een bepaald intuïtief niveau, is bekend dat meer dan 85% van de planeet in God gelooft….EEN Schepper! EEN energie….de Schepper, maar verder gaat het niet. Dan zijn er werkelijk tientallen en tientallen systemen waarin jullie geloven dat die Schepper vertelt hoe jullie moeten zijn en moeten deelnemen om de Schepper te vinden, en dit, lieve mensen, is jullie training.

Wat als ik jullie vertel dat jullie niet zijn wie jullie denken te zijn? Wat als jullie ongerepte, oorspronkelijke wezens zijn? Als jullie de programma’s wegschuiven waarin jullie werd verteld over wie God is….wat als jullie daar staan zonder deze programma’s…wat zouden jullie doen? Ik zeg jullie dit: Jullie zijn ontworpen om de Creatieve Bron te vinden en te gebruiken. Jullie zijn ontworpen voor meesterschap….allemaal. Jullie zijn niet ontworpen om te lijden. Jullie zijn niet ontworpen om geoordeeld of gestraft te worden.

Lieve mensen, al deze dingen zijn jullie gegeven door jullie eigen culturen, en sommigen daarvan geloofden echt in wat zij jullie vertelden. Zij vertelden jullie dat die lieve, prachtige, liefhebbende Schepper op de een of andere manier zoveel van jullie is gescheiden dat deze prachtige, liefhebbende Schepper, jullie zal straffen omdat jullie iets verkeerd hebben gedaan….of nog erger: jullie straffen omdat jullie een mens op Aarde zijn. Klinkt dit jullie eerlijk in de oren?

Lieve mensen, op die manier zijn jullie getraind en dit is niet wie jullie zijn. Als ik jullie ga vertellen wie jullie werkelijk zijn gaan jullie eigen reacties zien die geprogrammeerd zijn, dingen die jullie niet zouden verwachten en waar jullie zelfs verrast door kunnen zijn dat jullie geprogrammeerd zijn. Zij zijn de manier waarop  ouders reageerden of vertelden hoe jullie zouden moeten reageren. Of spirituele leiders vertelden jullie hoe jullie dienden te reageren of wat jullie wel of niet zouden moeten geloven….of hier naartoe moeten gaan of dit of dat moeten doen.

Is het niet langzamerhand tijd om je eigen reacties te hebben die gebaseerd zijn op compassie, liefde, en alle dingen die jullie gaan leren zijn er echt allemaal voor jullie.

Oh, er zijn zoveel mensen die zeggen: “Ik ben wie ik ben, ik ben wie ik ben, en niemand kan dat veranderen want dit is wie ik ben!” Laat mij jullie dit vertellen: ook hiertoe werden jullie getraind en dit wordt het nooit veranderende attribuut van de menselijke natuur genoemd. Het nooit veranderende attribuut van de menselijke natuur.

Dit is niet waar. De menselijke natuur is iets van de mensheid als geheel, en zich als groep heeft gedragen en men heeft zich eonen lang zo gedragen dat het in cement is gegoten en menselijke natuur wordt genoemd, en het ziet er ook niet altijd even prettig uit want als dit woord wordt gebruikt is het meestal op een negatieve manier. Wat als ik jullie vertel dat dit ook niet goed was. De menselijke natuur kan alles zijn wat er in jullie cultuur gebeurt met jullie planeet. De menselijke natuur kan veranderd worden. Jullie zullen dit niet van psychologen horen!

Wat gebeurt er als een hele planeet zijn geest gaat veranderen over wat er belangrijk voor hen is? Wat gebeurt er als een hele planeet van elkaar gaat houden? Wat gebeurt er als er na honderden jaren geen oorlog meer is? Jullie zullen het woord “menselijke natuur” dan moeten herschrijven, nietwaar, en de menselijke natuur zal dan iets worden dat hij nooit eerder is geweest omdat hij veranderd kan worden. Daarom zijn wij hier. Wij willen dat jullie dingen ontdekken die jullie kunnen veranderen. Wij willen dat jullie jezelf op een andere manier zien en bewonderen. Wij vinden het heerlijk om jullie een totaal ander idee te brengen over wie jullie zijn.

Dan kunnen jullie het wel of niet met mij eens zijn….misschien zijn jullie meer dan jullie dachten. Daarnaast wil ik dit zeggen: Degenen die in deze laatste jaren zijn ontwaakt voor een grotere waarheid hebben een attribuut dat zij kennen, en dat is als volgt: Zij kijken naar zichzelf. Zij kijken naar zichzelf van een paar jaar geleden en zij schudden hun hoofd en zeggen: “Wie was die persoon? Heb ik dat ooit gezegd? Heb ik dat echt gedaan?” Wij hebben dit eerder gezegd: er is een attribuut van ongeloof over hoe jullie waren! Jullie hebben je eigen menselijke natuur veranderd en nu is jullie natuur veel begrijpender, welwillender en vriendelijker. Jullie klagen niet langer meer. Jullie kijken uit wat jullie zeggen. Jullie brengen overvloed in je leven omdat die wordt aangetrokken door jullie meesterschap.

Lieve mensen, dit is hetzelfde als alles wat wij hebben geleerd.

Er zijn mensen die dit alles ter discussie stellen en zeggen: “Er moet een geven en nemen zijn. Wat zou er gebeuren als iedereen op deze planeet overvloed zou hebben. Dit kan niet. Ik zeg je dat dit niet kan gebeuren! Het kan niet gebeuren!”

Het resultaat hiervan zou vrede op Aarde zijn, lieve mensen. Overvloed is geen baar goud! Overvloed zijn jullie waarvoor wordt gezorgd zodat jullie geen honger hebben. Ik zeg jullie dat het kan gebeuren. Overvloed gaat veel verder dan jullie denken, zodat jullie vrede kunnen hebben in jullie samenleving en op financieel gebied zodat jullie op een plaats komen waar jullie je geen zorgen hoeven te maken!
Overvloed is vrede hebben. Jullie veranderen de hele terminologie in plaats van een baar goud. Jullie WORDEN het door vredig te zijn en voldoende eten te hebben en niet bezig zijn met honger en overleven. Dit kan makkelijk in een samenleving en toch zijn er mensen die zeggen dat dit niet voor iedereen zo kan zijn. Zij zeggen dat er iets mis is met dit plaatje, en dat is ook iets dat jullie is verteld en dat niet correct is.

Andere planeten hebben dit ook gedaan, lieve mensen. Zij weten hoe dit moet en dit heeft ook iets te maken met hetgeen eraan zit te komen…..waar jullie je energie vandaan halen….waar jullie je voedsel vandaan halen. De manier waarop dit zo was gaat allemaal veranderen, en jullie gaan je dit realiseren en begrijpen. Iedereen kan er van profiteren, wie het ook is.

Wat als jullie niet zijn wie jullie denken te zijn?

IK wil dat jullie samen met mij de brug over gaan want ik wil dat jullie het hele scenario herschrijven voor jullie en anderen.

Blijf bij mij!

Dit kan lijken op een oefening die jullie eerder hebben gedaan, maar dat is niet zo. Ik wil dat jullie mijn hand pakken om die brug over te gaan, deze metaforische scheiding tussen wat bekend en wat onbekend en multidimensionaal is. Het onbekende is voor mensen vaak angstaanjagend omdat zij niet weten wat er gaat gebeuren. Wat als dit onbekende iets is dat grootser en groter is, nooit negatief, altijd positief? Dat is waar wij het over hebben!

Neem mijn hand en laten wij de Brug over gaan. Het is een grootse plaats waar jullie je bevinden, en die druipt van compassie en vrede en liefde en jullie realiseren je dat dit de echte JIJ is. Niet degene waarvan jullie dachten dat die het was. Dit is jullie ziel, lieve mensen. Jullie zijn in de energie van je ziel en dat is wat er aan deze kant van de Brug is….de energie van jullie ziel….waar alle dingen mogelijk zijn, waar het idee van wonderen en mirakels waarlijk elke dag aanwezig is, wat jullie ook denken dat deze woorden betekenen….doenbaar omdat jullie een deel van de Schepper zijn, die alle dingen heeft geschapen. Dat is jullie ziel. Die is eeuwig in beide richtingen. Hij heeft altijd bestaan en zal altijd bestaan. Dat is jullie ziel! Nu, in deze tijd, bestaat die in jullie menselijk lichaam.

Ik wil dat jullie in dit theater gaan….door die poort en die deur, wat wij jullie zo vaak vragen. Ga dit ronde theater in waarvan jullie niet weten wie er vandaag zitten, en of jullie nu staan of zitten op het podium, jullie zijn niet alleen. Het ronde theater is een theater dat een publiek helemaal in de rondte heeft. Als jullie naar beneden lopen, naar het podium,  zijn de plaatsen voor het publiek nog leeg.

Als jullie dus met mij mee willen doen….dit keer is het een beetje anders. Ga door, loop naar het podium en ga in de stoel zitten. De stoel staat klaar, de spots zijn zoals altijd aan en er is voor ieder een stoel met je naam erop, het kan zelfs een gouden naamplaat zijn die heel kostbaar is. Jullie kunnen zitten en ontspannen en genieten….gewoon ZIJN, in afwachting van wat er gaat gebeuren. (Muziek) Dit is moeilijk te beschrijven, deze ervaring, en het is tijdloos. Dat wil zeggen dat jaren vanaf nu, als mensen hiernaar luisteren, en dat zullen zij doen, dit iets is waar je bij had moeten zijn om te begrijpen wat er aan de hand is.

Er is nooit een tijd geweest, lieve mensen, waarin er meer scheiding van houdingen en ideeën is geweest dan nu. Over de hele wereld, en met name in jullie cultuur en samenleving, zijn jullie gepolariseerd. Jullie staan in de rij voor vele verschillende richtingen door wat er gebeurt en het is niet alleen maar politiek, lieve mensen. Degenen die dit en dat en dit en dat geloven….heel veel lagen van geloof en ongeloof….over ideeën over goed en kwaad en wat zou moeten en niet zou moeten, brengen een scheiding aan tussen velen van jullie…..tussen zeer lange, liefhebbende vriendschappen, bij familie, en jullie zitten hier en vragen je af of dit zichzelf ooit zal kunnen helen. “Wat moet ik doen?”

Sommigen van jullie hadden inderdaad grote teleurstellingen, dat jullie bepaalde ideeën hebben en een punt bereiken van wat jullie waarlijk geloven of proberen te zeggen en jullie vrienden precies het tegenovergestelde zeggen: “Hoe kan jij zo dom zijn om te geloven wat jij gelooft” en jullie hen aankijken en zeggen: “Ik denk op dezelfde manier, maar dan tegenovergesteld!” en dan zijn er dichtslaande deuren en hebben jullie hen een tijd niet gezien en realiseren jullie je dat je hen kwijt bent omdat jullie denken dat dit nooit meer goed komt. Als familie jullie opbelt en zegt: “Ik weet dat wij familie zijn maar daar lijkt het niet op omdat jij niet goed denkt” en dan blijven zij aan de gang. Zie je, het is niet altijd politiek! Jullie hangen de telefoon op en realiseren je dat er een verwonde relatie is die jullie hadden met iemand waar jullie van houden. (muziek) Jullie zien dat er groepen op de tribunes samenkomen die dit en dat geloven en vertrouwen hebben in  de politieke partijen.

Het is een vreemde zaak om dit aan te zien, nietwaar? Zij vormen allemaal groepen en weten niet wat er gaat gebeuren. Dit is een metafoor. Zijn zij daar of zijn zij daar niet? Het is een metafoor voor wat er kan gaan gebeuren. Zij kijken naar jullie omdat jullie hen hebben uitgenodigd om hier te zijn. Op een esoterische manier zeiden jullie: “Kom naar dit theater waar ik vaak kom. Ik wil jullie iets laten zien” en zij zitten daar en opeens verschijnt er een engel, of zoiets, op het toneel en is er een bubbel om hen heen. Het hele podium, het hele theater, en plotsklaps verschijnt er in die bubbel een magisch bewustzijn en al die dingen die jullie en de andereen scheidden, verdwijnen. Jullie kunnen het je zelfs niet meer herinneren. Voor een paar momenten kunnen jullie je niets van meer herinneren van de dingen die voor een scheiding zorgden. Allen kijken elkaar aan en ontmoeten elkaar weer alsof het de eerste keer is en zij herkennen elkaar alsof het een reünie is. Zij kijken jullie aan, want jullie hebben hiervoor gezorgd want jullie hebben hen hier gebracht. Jullie voelen een golf van liefde omdat jullie hen hier hebben gebracht. Op de een of andere manier hebben jullie een wonder in hun leven gebracht en ontmoeten zij elkaar weer. Sommigen van hen beginnen te huilen en gaan het podium op en komen naar jullie en zeggen: “Ik weet niet wat jullie hebben of wat jullie hebben gedaan, maar dank je wel. Dank je omdat ik van je hou. Vergeef mij alles wat ik ooit heb gezegd, want ik hou van jou!” Dan kijken zij naar jullie en beginnen te applaudisseren door wat jullie hen hebben gegeven. Zij zouden dit nooit hebben gekund….het is een wonder!

Alles wat jullie verdeelde, is weg!

Waarom is dit belangrijk? (Kryon lacht) Omdat het binnen een paar jaar zo zal zijn. Met andere woorden: alle dingen die vandaag bestaan en die voor zulke pijnlijke scheiding zorgen met degenen die van jullie hielden, zullen er niet langer zijn, want dat gebeurt er als de tijd verstrijkt. Houdingen veranderen, politieke partijen veranderen, voorwaarden en omstandigheden veranderen, en als jullie terugdenken vragen jullie je af “Waarom” Waarom zei ik wat ik heb gezegd als alles maar tijdelijk is?” Intussen zijn zij nu allemaal op een plaats van enorme aanvaarding en dank voor wat jullie hen hebben gebracht.

Lieve mensen, als jullie hier vandaan gaan en teruggaan naar wat jullie je realiteit noemen en denken aan alle obstakels die er zijn, denk er dan nog eens aan dat de vriendschap en de liefde die jullie bijeen brachten er nog steeds zijn en misschien aan een paar compassievolle, helende woorden en alles wat er nodig is om hen jullie aan te laten kijken en vragen hoe jullie dit hebben gedaan. Misschien bellen jullie hen op om te zeggen: “Wat jij ook moge denken, waar jij ook aan denkt….ik houd van onze vriendschap en ik wil die echt in stand houden. Ik wil niet dat wij gescheiden zijn door dit of door dat, maar begrijp alsjeblieft dat hetgeen mij aantrok om te beginnen met jou en met mijn familie waarmee ik woonde, er nog steeds is. Wat ik van jullie liefhad, daar houd ik nog steeds van!” Hang dan de telefoon op en kijk wat er gebeurt. (Kryon lacht) Zij zullen magie gaan zien van de engel die jullie hen vandaag brachten.

Blijf hier. Ik wil dat jullie hier blijven en een tijdje genieten!

Is dit echt of is dit niet echt? Vertel het mij later maar als de dingen gaan veranderen!

En zo is het!

Kryon