Kryon Cirkel van Twaalf. 61 – 1

Kryon Cirkel van Twaalf. 61 1

1 december 2021/ Lee Carroll
Geplaatst: 15 januari 2022
Vertaald uit het Engels vanaf de video door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Lieve mensen, een van de meest diepgaande processen, systemen als jullie willen, is, dat mensen over de hele planeet samenkomen met betrekking tot hetgeen jullie reïncarnatie noemen. Dit wordt een serie van vier channelings over reïncarnatie. Dit is de eerste van de vier. De andere drie zijn voor iedereen beschikbaar. Zij staan op de website van mijn partner waar jullie hen allen kunnen vinden en uiteindelijk zullen zij voor iedereen worden geplaatst. In deze vier lessen geven wij jullie de informatie over reïncarnatie. Sommigen van jullie zullen dit al gehoord hebben en anderen niet. Sommige van deze channelings zullen controversieel zijn omdat zij denken dat zij weten hoe de dingen werken. Wij zeggen dit ook in andere lessen van de series, en dat is dit: dingen veranderen zoals jullie ook veranderen! Zoals de planeet die op zo vele manieren ascendeert is er meer licht op zo vele manieren dat dit jullie een nieuwe gereedschapskist geeft voor jullie ziel. Jullie hebben EEN ziel in eeuwigheid. En deze ziel heeft expressies, levens, die naar de Aarde komen, mensen, voorbije levens….dit is reïncarnatie.

Wij zeggen het weer, omdat wij altijd even teruggaan, maar laat mij jullie vertellen dat dit proces het eerste was om te denken, intuïtief te zijn voor degenen die een geloofssysteem hadden op de planeet…jullie komen en gaan en komen en gaan. Het is zelfs aanwezig bij vele Inheemsen, in hun geloof.

Er zijn meer mensen op de planeet die geloven in dit speciale systeem, dan niet….in het geval dat jullie je dit afvroegen. Het is een prachtig systeem en ik zal het zelfs een andere naam geven: een systeem van familie! Als jullie maar een ding meenemen uit deze discussie, wil ik dat jullie begrijpen dat dit in liefde is gedaan. Dit is geen toevallig systeem. Er zijn zoveel mensen die zich afvragen wat er gebeurt als jullie naar de andere kant gaan in deze sessie of op een andere manier, als jullie weer terugkomen, dat er misschien iemand komt die de dobbelsteen laat rollen om te bepalen waar jullie naartoe zullen gaan. Of is er een bepaald systeem waarbij er gebeurt wat jullie niet hebben ervaren of wat jullie moeten ervaren of wat jullie nog niet hebben geleerd en weer terug moeten komen en weer leren en weer leren. Met andere woorden: een systeem van straffen. (Kryon lacht) Dit hebben jullie van de systemen van vandaag die een straffende God hebben omdat jullie iets niet goed hebben gedaan.

Het is geen strafsysteem….het is een systeem van liefde. Hier is de hele belofte, lieve mensen: Jullie zijn in een school van energie van licht en donker. Jullie komen op de best mogelijke manier naar de planeet op de meest comfortabele en liefhebbende manier om de school te kunnen laten voortduren.

Op deze planeet is er een reïncarnatiesysteem. Er zijn andere systemen op andere planeten waar jullie zijn geweest, maar dit systeem waar wij het over hebben is voor jullie op deze planeet. Wij zullen het zelfs over de Grot van Creatie hebben, dat komt later. Wij vertellen jullie waar je kristal is opgeslagen, dat komt later. Wij vertellen jullie dat dit uniek is voor deze planeet en dat de energie uit jullie vorige levens deel uitmaakt van de Aarde, en als jullie naar de andere zijde gaan bij jullie volgende incarnatie, de volgende expressie die door jullie en anderen om je heen voor jullie gemak is gepland zodat jullie hier terugkomen en verder gaan met hetgeen jullie deden. Of jullie leren een les die de volgende voor jullie is, en het hele doel hiervan is dat jullie expressie na expressie en les na les en hoger bewustzijn kunnen ontwikkelen door dit leren.

Stel je eens een grote, bepaalde school voor waar jullie komen en gaan en komen en gaan en jullie naar verschillende bewustzijns en verschillende graden gaan als jullie terug komen omdat jullie dit nodig hebben. Jullie konden zelfs versnellen in de eerste incarnatie die jullie hadden vanaf het niveau waarmee jullie binnen kwamen en misschien op een hoger niveau dan waar een ander mee binnenkomt omdat jullie dingen hebben geleerd. Jullie waren misschien in een cultuur die makkelijker was en jullie hebben van hen geleerd. Misschien waren jullie in een cultuur en leerden niets en moesten terugkomen en met hen leren.

Ik zal jullie een paar attributen geven die allebei controversieel zijn. Ik doe dit omdat dit degene zijn die ik door de jaren heen aan vele groepen heb verteld en waarmee wij jullie kunnen verrassen. Dit zijn onthullingen over reïncarnatie…dingen waarvan jullie zeggen: “Wat? Echt” En sommigen zullen zeggen: “Dat geloof ik niet!” Sommigen zullen zelfs zeggen dat hetgeen ik jullie ga vertellen controversieel is, maar wij gaan hier beginnen: Wat zou het meest comfortabele ding zijn dat Spirit jullie zou kunnen geven als jullie reïncarneren….als jullie weer aankomen in deze wereld? Het is: hetzelfde geslacht! Denk daar eens over na! Welk geslacht jullie ook hebben…als jullie van de andere kant weer terugkomen willen jullie niet het andere geslacht hebben. Dit geldt voor de meesten van jullie. Jullie voelen je prettig in je lichaam en denken zoals jullie denken met de sekse die jullie hebben en jullie zijn daaraan gewend, met name degenen die hier al vele malen zijn geweest.

Het idee dat er een willekeurig systeem van verandering van seksen is dus niet zo. Het is gewoon niet zo. Dit is voor familie, dit is voor jullie, uit liefde. Hier is het systeem en dit is een van de twee dingen die ik jullie wil vertellen over reïncarnatie. Voordat wij jullie iets vertellen over de timing van de dingen die bij de andere lessen aan bod komen.

Nummer een: in de seksesituatie komen jullie steeds en steeds weer totdat het tijd is om te veranderen. Met andere woorden: Jullie gaan niet van de ene naar de andere. Dit zorgt er niet alleen voor dat jullie je comfortabel voelen in je lichaam maar het helpt jullie bewustzijn ook bij het leren. Jullie zijn niet hier om te leren over een ander geslacht. Als jullie in een ander geslacht komen hebben jullie natuurlijk een idee van delen, weten en zijn.….de kennis van hoe het zou zijn…en dan blijven jullie steeds en steeds weer in die sekse. Oude zielen: jullie hebben beide geslachten gehad! Maar normaal gesproken hebben de levens die jullie hebben tien, vijftien keer, of meer, dezelfde sekse.

Maar hier is de informatie die jullie zouden moeten horen en die vele mensen niet willen horen vanwege de stigma’s van jullie cultuur door misinformatie en wat jullie is verteld. Als jullie de overstap maken van de ene sekse naar de andere, zijn er vaak twee of drie levens, twee of die uitdrukkingen, waarin jullie nog steeds attributen hebben van die andere sekse. Jullie kunnen dus vijftien levens hebben met hetzelfde geslacht en dan veranderen jullie en dan zijn er twee of drie uitdrukkingen nodig waarbij jullie komen en gaan op deze planeet waarin jullie attributen van beide seksen hebben.

Klinkt dit jullie logisch in de oren? Het gaat maar door van leven tot leven met de ervaringen van vorige levens, en in twee levens hebben jullie een andere uitdrukking…..jullie zijn gay! Bevalt het jullie tot nu toe? Het is absoluut compleet en totaal normaal! Tegen de tien procent op deze planeet is altijd in die conditie van de wisseling van geslacht. Het is prachtig en het is normaal. Dit betekent dat absoluut elke oude ziel waartegen ik spreek en die hier leven na leven is geweest, deze ervaring heeft gehad. Jullie zijn allemaal gay geweest!!

Er zijn mensen die met hun hoofd zullen schudden omdat zij nog steeds in de energie van een oud concept zitten van wat hen werd verteld of waar zij een hekel aan hebben. Dit is de manier waarop het werkt.

Ik zal jullie er nog een geven, en dit is het meest positieve dat ik jullie ooit kan geven over wat er nu op deze planeet aan de hand is en dat alles te maken heeft met jullie volgende expressie! Met name oude zielen op deze planeet: Als ik jullie vraag: Zouden jullie weer terug willen komen, dan zouden de meesten “Nee” zeggen. (Kryon lacht) “Ik kom niet terug!” Zij zullen zeggen: “Ik heb het volbracht…ik kom niet terug!” Hier is wat ik jullie kan vertellen: Ja jullie komen weer terug! Maar meer dan dat…waarom?

De energie op deze planeet is sinds 2012 zoveel omhoog gegaan, zelfs ook daarvoor, dat oude zielen hebben verzameld wat wij willen noemen, en er ook nog over zullen spreken, een nieuwe gereedschapskist. Als jullie terugkeren zijn dingen anders omdat de Aarde anders is. Dit is voor sommigen heel moeilijk te begrijpen omdat zij vastzitten in een oud idee over wat karma is, waar dit allemaal over gaat, wat reïncarnatie werkelijk is, en hier is de informatie: In deze nieuwe energie, lieve mensen, als jullie terugkomen en worden geboren en gaan opgroeien – zijn jullie er klaar voor – zullen jullie in jezelf meedragen wat jullie tot nu toe op de planeet hebben geleerd. Zijn jullie hier klaar voor? Jullie hoeven nooit meer door dezelfde problemen heen te gaan! De energie is zoveel hoger – geloof het of niet – en het licht komt naar voren – geloof het of niet – zodat jullie bij terugkeer, weer jong zijn, nooit meer dezelfde fouten hoeven te maken. Of het nu in de liefde of in relaties is, banen, wat dan ook, jullie zullen die nooit meer moeten doen omdat jullie je ervan bewust zijn zullen jullie dit weten.

Kunnen jullie je de versnelling van jullie spirituele groei voorstellen zonder dat jullie door al deze zaken heen moeten gaan? Dit is een belofte!

Verandert dit nu iets, als ik zeg dat jullie terug willen komen? Jullie worden een superziel, als jullie het zo willen noemen! Er komt nog een andere superziel aan en ik zal jullie dit in de vierde aflevering vertellen. Maar jullie zullen niets meer hoeven te leren. Het blijft allemaal aanwezig, en dat is nieuw!

Het was nodig dat jullie dit vandaag zouden horen, en dat, lieve mensen, is een systeem van liefde en familie.

Gezegend zijn de mensen die hier vrijwillig doorheen gaan, wetend, en weer terugkomen. Zij hebben deze planeet zoveel te bieden!

En zo is het.

Kryon