Kryon Cirkel van Twaalf. 61 – 2

Kryon Cirkel van Twaalf. 612

1 december 2021 /Lee Carroll
Geplaatst: 18 januari 2022
Vertaald uit het Engels vanaf de video door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon. Kom een beetje dichterbij.

Er is zoveel te vertellen over de energieën die ieder van jullie bij zich draagt en die niet van dit leven komen maar van de levens die jullie eerder hebben geleefd.

Deze hele maand spreken wij over reïncarnatie. Wij spreken over de dingen die belangrijk zijn, de dingen die jullie wisten en de dingen die jullie misschien niet wisten….het systeem zelf dat is gebaseerd op liefde. Geen proces dat op toeval berust, maar iets dat zorgvuldig is ontworpen voor elk en iedereen van jullie.

Maar, lieve mensen, dingen veranderen en wij hebben dit eerder in de channeling aangegeven. Wij zeggen het weer om het te gebruiken tijdens de lessen. Er zijn mensen die nog steeds zullen zeggen dat de processen – als jullie hen zo willen noemen – van Spirit zijn….de dingen die energetisch zijn en de manier waarop dingen werken met Spirit omdat Spirit altijd op dezelfde manier werkt omdat God altijd dezelfde is.

Wij herhalen het zodat jullie het allemaal kunnen horen, als jullie het nooit eerder hebben gehoord: dit statement is absoluut waar, lieve mensen, en het is voor altijd hetzelfde: GOD IS LIEFDE!

Maar wat er is veranderd en wat kan veranderen, zijn jullie, en met name de energie van de planeet; en de manier waarop die invloed heeft op deze systemen. Wij hebben jullie vaak over enkele van de nieuwe gereedschappen verteld die jullie als lichtwerkers hebben, en wat dit nu voor jullie betekent, wat er door de jaren heen is veranderd, met name de laatste paar jaren sinds de Opwaardering. Reïncarnatie is een van deze systemen, de processen, die daardoor zijn veranderd.

Jullie kunnen doorgaan met komen en gaan….een school van energie maar wat er is veranderd is wat jullie ermee kunnen doen en wat het voor jullie betekent, maar met name enkele attributen! Dat is waar wij het vandaag over hadden….over dat was nieuw is en waar niemand jullie ooit over heeft verteld. Misschien wat jullie nu kunnen doen en wat jullie nooit eerder konden. Over een van deze dingen gaan wij het vandaag hebben en wij verbinden dit regelrecht met de Cirkel van Twaalf. Het is misschien een van de beste dingen die jullie ooit zullen ervaren over jullie relatie met je vorige levens, als jullie dit willen.

Wij spreken vaak over dimensionaliteit en dat doen wij weer. Wij zijn begonnen met jullie te vertellen dat de Cirkel van Twaalf inderdaad een dimensionale opwaardering is….het is een studie van omhooggaande dimensies. De Cirkel van Twaalf zijn jullie die gaan van een dimensionaliteit die jullie herkennen en kennen en waar jullie mee werken, naar een die jullie niet kennen en de ironie is dat degene die jullie niet kennen THUIS is. Het is degene waar jullie meer tijd in doorbrachten dan in wat dan ook, omdat dit jullie ziel vertegenwoordigt. Jullie ziel is inderdaad eeuwig, lieve mensen, en de ziel van jullie, is EEN ENERGIE. Het is geen ding, het kan niet gemeten worden, zou je kunnen zeggen, een niet te bepalen vorm….de ziel IS gewoon! Hij is verbonden met wat jullie God noemen. Hij IS gewoon! Maar als jullie in deze energie binnengaan….als jullie echt gaan zitten en je realiseren wat daar is, is het JIJ….de ESSENTIE van JOU is deze ziel, en deze ene ziel vertegenwoordigt elke uitdrukking, elke expressie, elk leven op Aarde dat jullie ooit hebben gehad. Hij verandert niet.

De Aarde is zo lineair en zo enkelvoudig, en vele geloofssystemen, vanaf het eerste begin, weerklinken alleen maar wat er op Aarde is en verbinden dit met de hemelen en de manier waarop dingen werken, terwijl zij niets begrijpen van dimensionaliteit. Jullie hebben het idee dat jullie hier binnenkomen met een ziel en dat dit alleen deze ziel voor deze Aarde is en dat als jullie hier weer vertrekken die ziel daarna gewoon gemarteld wordt….of dat de ziel misschien wel ergens naartoe gaat, maar niet weer terugkomt. Misschien komt een andere ziel mee terug en wordt die weer naar jullie genoemd en incarneren jullie weer. Dit is niet de manier waarop het werkt.

Als jullie kijken naar de spirituele logica hiervan en dit logisch gaan bekijken, is deze school waarin jullie zijn, deze planeet, terwijl jullie van het ene niveau naar het andere gaan en incarneren, weer komen en meer en meer leren en jullie bewustzijn omhoog gaat, dan voegen jullie dit toe aan de planeet en leren jullie van Gaia….al die dingen hebben een centrum nodig om dit te kunnen doen. Jullie komen van een plaats en gaan verder vanaf die plaats….komen en gaan van het ene platform, als jullie het zo willen noemen, met dit multidimensionale ding dat jullie ziel wordt genoemd.

Wij gaan daar vandaag weer naartoe maar wij gaan iets anders doen. In deze cultuur van waaruit ik nu tegen jullie spreek, is dit een tijd van geven (Thanksgiving!) en in vele culturen zijn er tijden waarin men elkaar dingen geeft….meer dan alleen maar het vieren van een verjaardag, maar feestdagen die buiten deze gewone dingen staan. Soms zijn het feesten met veel licht en dansen, en dit soort dingen. Soms is er speciaal voedsel en in deze cultuur ook cadeaus geven. Elk kind hier weet waar dit over gaat en wij gaan het nu over dit principe hebben en wij gaan iets doen.

Jullie gaan vandaag een groot geschenk krijgen als jullie hiervoor kiezen. Jullie krijgen vandaag veel geschenken, als jullie hiervoor kiezen, maar ik wil dat jullie hun realiteit herkennen….meer dan in een oefening, lieve mensen. Dit kan echt zijn!

Deze oefening….als jullie het zo willen noemen en als jullie het als een oefening zien, is iets wat jullie je kunnen voorstellen want wij doen die op een lineaire manier. Wij hebben dit twee keer eerder gedaan maar nog nooit in een Cirkel van Twaalf voor een groep. De Cirkel van Twaalf die wij jullie nu geven is degene die wij jullie op woensdagen brengen, maar de Cirkel van Twaalf die wij hen brachten was de eerste keer….niet zo lang geleden! Ik zal dit herhalen, zodat de duizenden die naar deze boodschap luisteren, ook deel kunnen nemen. Het kan diepgaand zijn als jullie meedoen.

Ik wil dat jullie over enkele ogenblikken samen met mij die brug over gaan, van deze bekende dimensionaliteit naar de onbekende dimensionaliteit van jullie ziel. Een Multi dimensionaliteit die zoveel dingen omvat, maar de belangrijkste factor daar is dat er geen tijd is. Wij hebben dit nu weer gezegd: Tijd is een lineaire constructie voor jullie! Natuurkundigen zullen het hiermee eens zijn en zeggen dat er dimensies zijn die de tijdconstructie niet hebben. Het kan sneller zijn, langzamer, of zichzelf zelfs uitschakelen…..verschillende constructies in verschillende realiteiten. In jullie ziel is helemaal geen constructie….helemaal geen tijd die sneller of langzamer gaat….er is gewoon geen tijd. Dit betekent dat alles wat ooit heeft bestaan tegelijkertijd bestaat en dat de potenties van wat er geschapen zou kunnen worden daar ook zijn. Dit is voor jullie moeilijk voor te stellen, maar dat is de schoonheid van jullie ziel.

Ik wil dat jullie je voorbereiden om die brug over te gaan en nu, samen met mij ergens naartoe te gaan waar iets gaat gebeuren wat jullie niet hebben verwacht.

Neem mijn hand en laten wij samen over die brug gaan. Wij gaan over de brug en komen in de energie van je ziel en je veld en vooral in de vrede en de liefde waarin alle problemen wegvallen. Dit is een eeuwige ruimte, lieve mensen, en die vertegenwoordigt jullie….lang nadat de problemen op de planeet zijn verdwenen, misschien zelfs lang nadat de planeet is verdwenen, zijn jullie nog steeds hier. Het vertegenwoordigt jullie lang voordat de planeet zelfs werd gemaakt. Het vertegenwoordigt jullie lang voordat jullie mens waren. Daar zijn jullie THUIS.

In deze oneindige plaats, lieve mensen, wil ik dat jullie naar dat ronde theater gaan, door de poort waar wij altijd doorheen gaan en ik wil dat jullie je plaats op het podium innemen, alleen ziet het podium er deze keer anders uit, heel anders. Voor de prachtige stoel waar jullie nu in gaan zitten, die heerlijke gemakkelijke stoel, is er een kuil, gevuld met brandende sintels….sintels die alles in zich op zullen nemen dat bij hen in de buurt komt. Het is niet te heet voor jullie. In feite voelen jullie de warmte niet omdat dit een lineaire sensatie is, maar het perspectief en de zienswijze is deze: wat er in die sintels gaat komt er nooit meer uit!

Voor jullie, lieve mensen, zien jullie iets wat jullie eerder hebben gezien. Het is een groep van honderden of duizenden mensen, afhankelijk van hoe vaak jullie hebben geleefd, want elke van deze mensen….zijn jullie. (muziek) Het zijn de expressies die jullie op Aarde hadden. Terwijl jullie in de stoelen zaten hebben wij zoiets al eerder gedaan, maar niet precies zo.

Hoe kan dit zo zijn? Hoe kunnen jullie zoveel zelven zien? “Kryon, er is er maar een van mij als mens en zo!” Nee, dit is een multidimensionale plaats. Elke keer dat jullie mens waren hadden jullie een specifiek, uniek bewustzijn. Zij zijn er allemaal. Is dit voor jullie moeilijk te begrijpen…dat jullie terug kunnen gaan en naar jezelf kunnen kijken…waar jullie niet jezelf waren maar wel dezelfde ziel hadden? Het is een verzameling van weergaven….het is de school waar jullie doorheen zijn gegaan en het is gebruikelijk dat zij er allemaal zijn, en elk van hen heeft een geschenk. Sommige geschenken zijn klein en andere groot. Zij zijn allemaal ingepakt, en dat, lieve mensen, is een metafoor voor iets dat zij jullie willen geven. Jullie zitten in de stoel en alles is rustig.

Dit is geen viering en het is geen ritueel. Dit is heel anders. Een voor een, zo lang als het duurt, komen zij naar voren en geven jullie iets. Wat zij jullie willen geven, lieve mensen, is iets dat jullie niet meer nodig hebben in jullie bewustzijn van vorige levens. De eerste komt op het podium en jullie kijken elkaar aan en jullie realiseren je dat jullie naar jezelf kijken, in een ander leven. Op een bepaalde manier hebben jullie verbinding met ieder van hen omdat jullie dit hebben geleefd, en dit is nu in jullie lichaam! Het is er ervaring van jullie vorige levens. Zij komen naar jullie toe en geven deze geschenken niet….zij gooien hen in de brandende sintels en elk van hen maakt een statement. Afhankelijk van het voorbije leven zullen zij zeggen: “Hier zijn de dingen waar jij last van had in dit leven. (muziek) “Hier is de tijd dat jullie hier kwamen en alle ongepaste dingen die er zijn gebeurd en waar jij last van had. Hier zijn de dingen die jij hebt ervaren en die je met je meedraagt, die angsten veroorzaken” en zij gooien hen in het vuur! Zij vouwen hun handen samen en zeggen: “Laten zij voor altijd weg zijn uit jouw leven!” (muziek)

In het publiek zijn er een paar vreemd uitziende individuen. Een van hen is drie maanden oud. (muziek) Deze drie maanden oude komt in dit scenario naar het podium en kijkt je aan en geeft het geschenk en zegt: “Hier is toen wij hier binnen kwamen en overleden….doelmatig….zo ontworpen, zodat je ouders iets zouden doen wat zij anders niet zouden doen. Dit is de opoffering die jij hebt gedaan. Weet je het nog? Weet je het nog?” En jullie hebben dit met je mee gedragen, maar zij gooien het in de sintels en weg is het! Elke angst voor de dood die jullie ooit hebben gehad voor je zelf, voor je kinderen, zelfs voor potentiële kinderen, is nu verdwenen, en zelfs de kleine die het niet redde, gaat het toneel af en er komt een andere. Er komt een heel grote man, het kan ook een vrouw zijn, maar je waardeert het en de figuur zegt: “In dit leven ben jij verdronken en dit was niet leuk. Wij waren op zee. Wij bevoeren de zeeën, weet je het niet meer. Nu weet je waarom je niet graag naar de zee gaat. Hij heeft het geschenk in de handen en gooit het in het vuur en zegt: “Laat de angst die in dit leven is ontstaan voor altijd weg zijn!”

Een voor een zijn al deze dingen die jullie achtervolgden, waar jullie wakker van lagen, jullie onbewuste beïnvloedden en die jullie tegenhielden om gezond te zijn en waardoor jullie angsten hadden voor de dood of voor relaties of zelfs voor overvloed. Een voor een komen zij op het podium en zijn jullie verbonden en gooien zij alles in het vuur.

Kunnen jullie het zien? Dit is de nieuwe energie van de planeet. Dit is wat jullie hebben verdiend. Dit is wat jullie verdienen. Dit is jullie stamlijn en het is deze tijd, en dit gebeurt vandaag. Dit is voor jullie om hier doorheen te gaan zodat jullie, als jullie hier helemaal klaar mee zijn, met het verbranden van deze geschenken, door kunnen gaan met waarvoor jullie hier zijn gekomen, zonder de ballast die de dingen tegenhoudt die jullie werkelijk zijn, jullie pracht die jullie hebben en die jullie aan anderen willen geven, de liefde de jullie hebben. Laat de dingen die jullie dwars zitten vanaf nu stoppen. (muziek) Zij zijn weg als jullie dit willen. Zij zijn weg!

Ik wil dat jullie hier blijven en gewoon zien dat zij een voor een blijven komen. Steeds als jullie twijfelen of er behoefte aan hebben, kunnen jullie hier weer naartoe gaan en kunnen jullie hen verder laten gaan want het kunnen duizenden levens zijn, en elk daarvan zit nog steeds binnenin jullie, en op een bepaalde manier hebben zij invloed op jullie. Maar dit hoeft niet langer meer zo te zijn!

Dit is het geschenk dat jullie vandaag is gegeven in deze Cirkel van Twaalf die misschien wel de meest diepgaande is die jullie ooit hebben ontvangen.

Ik Ben Kryon.

Blijf, blijf, blijf.

En zo is het.

Kryon