Kryon Cirkel van Twaalf. 65 – 2

Kryon Cirkel van Twaalf. 65 – 2

5 januari 2022 / Lee Carroll
Geplaatst: 16 maart 2022
Vertaald uit het Engels vanaf de video door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Kom een beetje dichterbij. Vandaag tijdens de channeling spraken wij over dingen die vlak voor ons gezicht verborgen zijn. Ik weet niet hoeveel van jullie de dingen die een deel van jullie zijn volledig begrijpen, een deel van jullie zijn waarvan jullie misschien nooit hebben geweten dat dit zo is….dingen waartoe jullie feitelijk in staat zijn om te doen.

Er was het idee van intentie; het zijn van de katalysator voor verandering van de realiteit. Dit wordt vandaag de dag door velen onderwezen omdat zij zijn aangesloten op wat vandaag ook kan worden gemeten: het Veld! Het Veld is iets dat zichzelf in deze laatste jaren heeft onthuld als een stuk gereedschap voor jullie om te begrijpen dat er zoveel meer mogelijk is dan jullie voelden en dat dit feitelijk je leven kan beïnvloeden op een manier die positief is.

Lieve mensen, er is hier deze dagen zoveel van aanwezig. Er wordt op dit moment veel afgeleverd aan de planeet dat zichzelf uiteindelijk zal manifesteren als andere dingen die in het volle zicht zijn verborgen.

Wij hebben over enkele van deze dingen al gesproken, dingen die een paar van de problemen op de planeet kunnen oplossen, inclusief degenen die honger lijden. Wat als zij als nooit tevoren in staat zullen zijn om hun eigen voedsel te laten groeien op manieren waarvan zij niet eens wisten dat zij mogelijk zijn. Energie die beschikbaar is en altijd al beschikbaar was van een bron en die makkelijk te gebruiken en toe te passen is, maar die jullie nooit wilden hebben omdat het niet logisch leek. Het was logischer om dingen uit de grond te halen en de bronnen van de planeet te gebruiken en de lucht te vervuilen dan iets te gebruiken dat vlak voor jullie neus was…en dit komt eraan. Op het moment dat ik spreek zit dit in het Veld, lieve mensen, en dan jullie gezondheid…dat waar jullie op dit moment doorheen gaan.

Wat als er makkelijker oplossingen zijn voor dat wat er vandaag aanwezig is en wordt gepresenteerd en waar jullie doorheen gaan….de pandemie. Wat als er dingen van de Aarde zouden komen die werken? ALS die toestemming hebben om gepresenteerd te worden zullen jullie zien dat zij worden gepresenteerd en zullen werken. Wij hebben jullie verteld dat er onthullingen zullen komen; er komen veranderingen aan….er zijn dominostenen die zullen omvallen en die groot zijn! Wij hebben jullie dit eerder verteld en jullie kunnen dit lezen wanneer jullie maar willen. Dit is de belofte die wij hebben uitgesproken: Het zal naar deze planeet komen in deze nieuwe tijden….inclusief dat zovelen van jullie je dingen gaan realiseren: Misschien is de Arde niet alles wat jullie is verteld of dat jullie spiritualiteit of jullie verbinding met Spirit, God, alles wat jullie is verteld.

Wat als er meer is? Geloven jullie, op dit punt in de tijd, dat jullie alles weten wat er te weten is? Jullie zouden zeggen: “Natuurlijk niet, maar de geschiedenis zegt dat wij leren en groeien….de uitvindingen die er zijn gekomen en alle andere dingen die wij vandaag gebruiken en die er in de loop van de tijd zijn gekomen. Dat is dan wel duidelijk, nietwaar, dat jullie door de tijd heen in kennis groeien en dat er door te tijd heen ontdekkingen worden gedaan en dat er onderzoek is gedaan…er zijn energieën ontdekt die er altijd al waren, en als jullie ja zeggen tegen deze dingen vraag ik jullie waarom jullie de deur sluiten als ik zeg dat dit ook met jullie relatie met God kan plaatsvinden.

Misschien dat de paar duizend jaar oude systemen die jullie nu hebben en die jullie de belangrijkste religies noemen, ook kunnen veranderen, en zij kunnen veranderen omdat jullie meer hebben geleerd over jullie relatie met Spirit. Dit was ook wat de meesters die op de planeet rondliepen werkelijk hadden te zeggen.

Dit is de stelling bij alles wat wij onderwijzen…dat God nooit verandert maar dat de relatie met jullie dat wel doet en dat de energie van de planeet omhoog gaat en verandert in het gebied dat dit toestaat. Misschien kunnen jullie je daarvoor openen. Er zijn mensen die dit ter discussie stellen. Ik zeg jullie dit: Waarom worden jullie niet even onpartijdig, en vragen die prachtige God die jullie aanbidden: “Kan het zijn dat er meer is?” En wees dan open voor het antwoord en ik denk dat jullie een antwoord zullen krijgen en er gedachten zullen komen die  zeggen: “Waarom ga je niet verder zoeken. Vraag jezelf dingen af. Waarom probeer je geen dingen die je nooit eerder hebt geprobeerd? Er zijn nog steeds mensen die in het stof kruipen omdat zij vinden dat zij onwaardig zijn om naar het aangezicht van God te kijken en als je hen hiernaar vraagt zeggen zij dat dit in de Schrift staat en dat dit het woord van God is. Dan vraag ik hen: “Heeft de vinger van God dit geschreven of hebben mensen dit gedaan?” Wat is het antwoord hierop? Zij zullen zeggen: “Het is nog steeds de Schrift en het is nog steeds diepgaand  wat God wil!” Dan vragen wij: “Denken jullie echt dat God wil dat jullie in het stof rondkruipen? Sommigen zullen zeggen: “Ja, want dit is ons verteld” en anderen zullen zeggen: “Daar heb ik nog nooit over nagedacht!”

Als jullie eens gaan analyseren waarom jullie de dingen doen die jullie doen….waarom kijken jullie niet naar je zienswijzen? Waarom onderzoeken jullie niet waarom jullie doen wat jullie doen? Er zullen mensen zijn die zeggen dat zij doen wat zij doen omdat zij zo zijn getraind en omdat dit hun verhaal is en omdat hun ouders dit deden en dat zij het daarom ook zo doen. Dan gaan zij zich realiseren dat er meer is om naar te kijken en de zienswijze over wie zij zijn veranderen en gaan zich realiseren dat de ouder van jullie ziel, God, jullie geweldig heeft geschapen en onmetelijk van jullie houdt, zoals jullie dit met je eigen kinderen doen. Jullie zouden hen nooit vragen om in het stof te kruipen….zoals mensen dit hebben gedaan!!!

Dit is het doel van het werk van Kryon….het tonen van de majesteit, de pracht van de mensheid en van elke mens apart, en de liefde te laten stralen uit het hart waar het nooit eerder heeft gestraald en liefde binnen te laten komen waar het nooit eerder is geweest omdat jullie dit niet toestonden omdat jullie is verteld dat jullie daarvoor niet waardig genoeg waren….en nu zijn jullie dit wel!

Vandaag wil ik jullie jullie in de Cirkel van Twaalf jullie majesteit laten zien. Ik wil jullie, oude zielen, iets laten zien. Als jullie dit geloven en hier graag willen zijn, zal ik jullie iets vertellen dat jullie niet hebben verwacht:

De Brug ligt voor jullie. Hij is altijd voor jullie, maar in deze tijden met mij nodig ik jullie uit om mijn hand te nemen en samen de brug over te gaan. Deze Brug, als jullie die niet eerder hebben gezien, deze oefening, deze meditatie, neemt jullie mee van het bekende naar het onbekende en jullie doen dit met pure intentie, lieve mensen. Als jullie af en toe eens hiernaar luisteren zal het grappig zijn. Dit is de zienswijze van iemand die het bovennatuurlijke ziet vanuit een vierdimensionaal perspectief. Het ziet er vreemd en komisch uit, totdat jullie naar de plaats gaan en je realiseren dat dit een realiteit is die jullie niet kenden, en dat is waarom het vreemd en grappig lijkt. Als jullie naar die plaats gaan wisten jullie dit niet en realiseren jullie je dat daar een realiteit is die jullie niet hebben verwacht en die multidimensionaal is. Dan hebben jullie in de gaten dat jullie zienswijze op het leven in een doos zit, in een vierdimensionale doos en dat is de reden waarom alles wat andere mensen doen en dat anders is dan jullie doen, raar voor jullie is.

Maar als jullie uit die doos komen gaan jullie je realiseren en begrijpen dat er meer is dan alleen maar een doos en dat dit allemaal echt is….net zo echt als de doos…en dit is een daarvan:

Lieve mensen, als jullie er klaar voor zijn, als jullie willen, neem mijn hand en laten wij de Brug over gaan. Als wij die Brug over gaan is er een mist in het midden daarvan tussen de bestemmingen van het bekende en het onbekende en jullie gaan lopend door de mist, en dat is degene, lieve mensen, de metafoor voor de sluier! De sluier verbergt de ziel voor jullie en jullie eigen bewustzijn dat dit verbergt en deze sluier wordt voor velen steeds dunner als zij zich realiseren dat er aan de andere kant van de Brug een realiteit is die zij niet hadden verwacht. Het is een realiteit van jullie ziel en dit is een multidimensionaal deel van jezelf…hen….iedereen! Alle mensen hebben een ziel en jullie ziel bevindt zich niet in de hemel. Jullie ziel bevindt zich in de mens en de sluier is wat die twee scheidt, jullie vier dimensies en jullie goddelijkheid. Maar nu kijken wij naar jullie goddelijkheid en die is prachtig. Prachtig!

Oh, als jullie eens even rustig zouden kunnen zitten en je voorstellen….het grootste dat jullie ooit kunnen zien….de sterren….de hemelen….de mogelijkheid om zelfs het spectrum van licht te kunnen zien dat door menselijke ogen niet gezien kan worden, of horen jullie het spectrum van geluid dat niet gehoord kan worden met menselijke oren en direct herkennen dat er muziek is in het Universum en jullie horen dit dan zo diepgaand dat jullie ervan huilen want jullie zien andere zielen die jullie zijn verloren en waarvan jullie hebben gehouden. Jullie hebben hun namen in licht gezien en er zijn engelen en dingen die jullie niet kunnen geloven door de schoonheid die steeds maar verder gaat en kleuren die jullie nooit hebben gezien, en dit is nog maar een deeltje hiervan….en dit is waar jullie nu zijn!

Ik wil dat jullie door een poort gaan. Hij is er altijd. Het is de poort naar een theater, een metafoor, een plaats waar dingen voor jullie gebeuren, van realisatie, van zelfrealisatie, waar jullie je dingen realiseren over jezelf, over je ziel, waarvan jullie niet eens wisten dat die mogelijk waren, en sommige daarvan zijn buitengewoon, miraculeus, en jullie vragen je zelfs af of dit allemaal wel waar is.

Ga door de poort en zie dat theater dat een beetje anders is. Dit theater heeft grote tribunes om zich heen….een theater met tribunes, maar er is vandaag geen publiek, er zijn vandaag zelfs geen stoelen. Ik wil dat jullie naar het podium gaan want er zijn wel stoelen op het podium. Een stoel, en nog een kleinere stoel. De kleinere is niet die van jullie maar die staat recht tegenover jullie. Het is duidelijk dat jullie iemand gaan ontmoeten. Jullie gaan dus in je stoel zitten, lieve mensen, zoals jullie dit altijd doen, en maken je klaar voor de ontmoeting. Een fictief karakter gaan jullie ontmoeten. Iemand waar wij nooit eerder over hebben gesproken en een dat alleen maar voor dit moment bestaat. Hoe voelt het om multidimensionaal te zijn? Sommigen zullen zeggen: “Jij hebt lekker kletsen, Kryon!” Het is een heldenverhaal, en het is zeker een mooi verhaal. Dit is een woord dat wij voor jullie gebruiken. Dit is wat jullie bewustzijn graag wil zien en dit openbaart zich nu zoals een verhaal vaak iets vertelt.

Als jullie het levensverhaal van een ander horen, vertelt dit alles over hen en daarom vertellen wij dit verhaal nu….over JULLIE en de geschiedenis van jullie ZIEL!

Een kleine man komt het podium op, het is een man, en gaat in zijn kleine stoel zitten. Er is een metafoor, lieve mensen, voor waarom hij klein is en waarom zijn stoel zo klein is. Misschien kunnen jullie dit later uitzoeken. Niet alles zal steeds onthuld worden. Ik wil graag dat jullie de sterrenmeester ontmoeten. De koepel boven dit podium is een planetarium. Op de binnenkant van deze koepel zijn er sterrenstelsels geprojecteerd in al hun vierdimensionale schoonheid, en nog meer. Jullie zullen tijd zien, jullie zullen sterren zien, jullie zullen kleuren zien. Jullie kunnen inzoomen naar vele planeten als jullie dit willen en de sterrenmeester zal hiervoor zorgen….nu. Hij zal tegen jullie spreken en hij zal jullie namen noemen en jullie in liefde verwelkomen….in liefde, en hij zal jullie vertellen dat hij jullie hier verwachtte en hij zal vragen: “Lieve mensen, zijn jullie er klaar voor om je stamlijn te zien….jullie geschiedenis?” Hij zal jullie uitnodigen om naar het plafond van de koepel te kijken waarna hij met beelden en kaarten laat zien dat jullie niet kunnen begrijpen hoe geweldig en prachtig zij zijn en toch zo aanwezig bij jullie. Hij zal jullie vertellen over de laatste planeet waarop jullie leefden en hij zal jullie de constellatie laten zien van waar jullie waren. Dan zal hij inzoomen naar een planeet en jullie de geschiedenis vertellen die jullie daar hebben ervaren en hij zal maar doorgaan en doorgaan en jullie mond zal openvallen als jullie je realiseren wie jullie waren en wat jullie deden voordat jullie ooit naar de Aarde kwamen. Jullie zullen degenen ontmoeten die daar waren, en als jullie dit willen zal hij hen bij jullie introduceren.

De sterrenmeester kan hier alles doen, en als jullie dit allemaal hebben gedaan en er uren voorbij zijn gegaan, zal hij jullie zeggen: “Na al die levens op de laatste planeet….zijn jullie er klaar voor om te zien waar jullie daarvoor waren? Jullie zullen zeggen: “Wat? Was er nog meer?” Hij kan naar een ander melkwegstelsel gaan, of niet, en als hij jullie meeneemt naar een ander sterrenstelsel en hij dit beschrijft, met zijn attributen, wie jullie waren en wat jullie deden en de manier waarop jullie eruit zagen en jullie het systeem uitlegt van het zijn van een oude ziel en hoe dit zelfs tot hier kan strekken. In dat proces zal het thema de geweldige, verbazingwekkende liefde van God zijn die overal was omdat elk van deze planeten als de Aarde was, omdat het plaatsen waren waar jullie leerden en waar jullie de vibratie van de planeet verhoogden en de planeet tot ascensie kwam en wat er daarna gebeurde. Dan vertelt hij over jullie beslissing om naar een andere planeet te gaan en dan weer naar een andere en dat jullie geschiedenis over wat jullie deden eindeloos lijkt, en de sterrenmeester gaat maar door en door en ik wil dat jullie je nu realiseren en begrijpen dat dit GEWELDIG is! (Kryon lacht)

Jullie gaan veel verder terug dan de Aarde! Hebben jullie er ooit aan gedacht dat dit de stamlijn van jullie ziel zou kunnen zijn? Ik zal jullie vertellen oude zielen, ook iedereen die naar mij luistert of dit leest, oude zielen….het WAS zo!

Ik wil dat jullie daar blijven, want als hij klaar is – als het ooit zover komt – gaan jullie hier vandaan in de wetenschap dat jullie veel grootser zijn dan jullie dachten en waar jullie ziel doorheen is gegaan….en dit zal de pandemie ongelooflijk nietig maken! (Kryon lacht) Jullie zullen er doorheen komen.

Lieve mensen, Ik Ben Kryon, en ik ben verliefd op jullie allemaal. Blijf hier, blijf hier en geniet van hetgeen de sterrenmeester jullie zal laten zien in de schoonheid van dit alles….verpakt in het doel van compassie en de liefde van de Schepper.

En zo is het.

Kryon