Kryon Cirkel van Twaalf. 77 – 1

Kryon Cirkel van Twaalf. 77 – 1

6 april 2022  / Lee Carroll
Geplaatst: 23 mei 2022
Vertaald uit het Engels vanaf de video door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Er is hier zoveel om naar te kijken. Met name dingen waarover wij spreken: de cyclussen van de Aarde. Er zijn vele dingen. Er is een tijd waarop jullie zouden moeten kijken naar wat er aan de hand is…er zijn heel veel dingen om naar te kijken, en niet alleen maar het weer. Deze planeet heeft ook een andere cyclus, en dat is er een die jullie hebben geschapen. Er zijn heel veel dingen te bekijken, en geen van hen is angstaanjagend….geen een. Sommige ervan gaan heel langzaam, en juist dit tempo jaagt sommige mensen angst aan omdat zij niet begrijpen waar dit naartoe gaat of de potenties niet kennen van waar dit naartoe gaat of van wat er gebeurt.

Soms zal ik een object hebben voor de Cirkel van Twaalf voor de hele maand, en dit is er een van. Deze hele maand zal het onderwerp TIMING zijn. Wij gaan kijken naar timing in het algemeen, wat het betekent, en naar de timing van vele dingen. Wij gaan kijken naar jullie….de individuele timing van jullie leven en wat er zou kunnen gebeuren en naar sommige dingen die wij daar al over hebben gezegd. Wij gaan het hebben over de hedendaagse timing van de Aarde. Wij gaan het hebben over Akasha-timing….vele onderwerpen over timing deze maand.

De eerste zal die van vandaag zijn….de timing op de planeet Aarde. Wij kunnen spreken over de cyclussen waar mij partner al eerder over sprak, maar dat hoeft niet direct, want als wij verder gaan zullen jullie zien dat wij gelijk hebben. Er zullen aha’s zijn en er zal begrip zijn dat er misschien nu nog niet is. Alles wat wij moeten doen is wachten. Wij hoeven jullie niet verder te overtuigen, naast hetgeen er al is gezegd. Wacht gewoon af en jullie zullen het zien.

De Aarde doet haar dingen op regelmatige basis….de cyclussen zijn heel voorspelbaar. Ga maar kijken. Daarnaast is er een andere cyclus die plaatsvindt. Laat mij jullie vertellen dat de cyclus waar de Aarde nu doorheen gaat opmerkelijk is. Het is een cyclus van bewustzijn. Is het mogelijk dat door de tijd heen bewustzijn toeneemt in de manier waarop mensen andere mensen behandelen en wat zij over elkaar denken? Geschiedenis die zichzelf door de eeuwen heen heeft herhaalt zal NEE zeggen. Alles wat jullie hebben is oorlog en dan is er een tijd van herstel, en dan is er weer oorlog. En dan is er weer herstel en dan is er weer oorlog! Als jullie naar de planeet kijken zullen jullie waarschijnlijk weer een oorlog verwachten. Er zullen misschien een paar kleinere dingen zijn, maar niet een wereldoorlog, lieve mensen, dat zal iets van het verleden worden.

Jullie zijn een ijkpunt voorbij gegaan, een opmerkelijke tijd waarin er allerlei dingen gebeurden. Het begon in 1989 en dan ging het verder en de precessie van de equinoxen begon toen, en ook alle timing die daarmee te maken had. De precessie van de equinoxen was een potentieel…..als de mensheid dit zou zien, en met een bewustzijn van de planeet dat op dat punt wel of niet ging veranderen.

Laten wij nu eens even kijken naar wat jullie hebben voorspeld. Op een bepaald niveau zagen jullie dit want jullie voorspelden in jullie geschriften over het jaar 2000 dat er oorlogen zouden zijn en misschien een of ander Armageddon. Er zou iets vreselijks en afschuwelijks gebeuren en dat zou de planeet voor altijd veranderen. Dat was jullie profetie en vele van jullie films lieten dit ook zien. Opmerkelijk!

Jullie zouden jezelf op de een of andere manier vernietigen, of de Aarde zou jullie vernietigen. Het was allemaal te zien in wat jullie verwachtten. Jullie films laten jullie nog steeds een verwachting van de oude energie zien. Er zijn maar heel weinig films waarin mensen opgewonden raken van een geweldige toekomst (Kryon lacht) omdat het de menselijke natuur van dit moment is om aangetrokken te worden door hel en verdoemenis, door angst en horror en dit is dan ook wat jullie zien.

Maar dit is niet wat jullie gaan krijgen want jullie zijn een tijdje geleden het ijkpunt van bewustzijn gepasseerd. Nu zijn er mensen die zeggen dat hier geen bewijs van is en toch hebben wij jullie vrede na vrede na vrede gegeven om naar te kijken…naar de opmerkelijke dingen die jullie hebben besloten en die in duizenden jaren niet zijn gebeurd over hoe men elkaar behandelt….over jullie verwachtingen van de manier waarop jullie elkaar behandelen.

Wat gebeurt er als een land besluit om een ander land binnen te vallen? Laten wij het daar eens over hebben. In het verleden was het een “wanneer dan?”-ervaring. Het werd absoluut verwacht. Dit deden jullie! Jullie kwamen ook samen  voor een picknick en keken toe hoe mensen werden onthoofd. (Kryon lacht) Dit gebeurt ook niet meer. Er is iets veranderd. Als nu een land een ander land binnenvalt kijkt de hele wereld toe en wat er in een oudere tijd werd verwacht wordt nu niet meer verwacht en er zullen reacties zijn, grote reacties op een concept van de oude energie dat vertelt over het ene land dat het andere wil hebben. Dit was het oude concept. Daar ging het veroveren allemaal over. Deze planeet was vol van golven van veroveraars. Ga maar kijken….jullie kennen hun namen. Ook dit stopte. Zie je, er is al een bewustzijnsverhoging op deze planeet geweest die jullie naar vandaag bracht!

Wat gebeurt er morgen?

Wij zullen het daar later in de Cirkel van Twaalf over hebben, maar de timing en de golven van verandering zijn hier al. De cyclus waarover wij spreken is een cyclus die niet van deze planeet is. Het is een cyclus die wij in de melkwegstelsel hebben gezien over bewustzijnsverhogingen van planeet na planeet. Als zij een beslissingspunt bereiken, nemen sommigen een beslissing en anderen niet en bij hun blijft het gewoon zoals de geschiedenis was. Stel je jullie planeet voor als die nooit veel veranderd zou zijn en wat er in het verleden gebeurde zou ook in de toekomst gebeuren zonder enige kans dat het beter wordt.

Als dit het geval is, waarom is er nu dan zoveel zorg voor individuen? Dit is nooit eerder zo geweest.

Lieve mensen, let op wat jullie nu doen. Leiders, ik spreek nu tegen jullie: Kijk heel goed naar hetgeen jullie doen. Is het een oud bewustzijn van waar jullie toen in staat waren om te doen in de afgelopen honderden jaren, of is het iets wat de mensen niet zullen tolereren? Wees voorzichtig want dit zijn nieuwe tijden en er komt meer licht. Leiders, als jullie de verkeerde dingen doen, dingen die niet van compassie en van hoger bewustzijn getuigen, zullen jullie niet langer meer leiders zijn. Dit is wat er gaat komen!

Ik heb dit al jarenlang gezegd. Ik heb dit jarenlang tegen regeringen en regeringsleiders gezegd: Julie kunnen niet doorgaan met hetzelfde wat jullie al jarenlang hebben gedaan want jullie zullen niet dezelfde resultaten krijgen omdat de mensen waarover jullie regeren meer betrokken zijn en meer veranderen op een compassievolle manier ten opzichte van elkaar! Dat is wat het leiderschap zal moeten zien en moeten weerspiegelen als het aan de macht wil blijven.

Dit zijn dingen waarvan wij al heel lang hebben verteld dat zij zouden aan komen en nu gaan jullie hen zien. Jullie planeet begint aan een correctiecyclus. Samen met de weersveranderingen is deze cyclus er om het bewustzijn op de planeet te bestendigen zodat jullie hier zijn en niet gedoemd zijn om een wereldoorlog van vernietiging mee te maken, of een Armageddon.

In 1993 gaf ik mijn partner woorden om in een boekje te schrijven dat “de Eindtijden” werd genoemd. Het was een beschrijving van de eindtijden. Het einde van een oude tijd. En in dit boek was het eerste wat ik hem vertelde op te schrijven dit: Er zal geen totale vernietiging zijn! Het gaat duidelijk in tegen alle geschriften die jullie ooit hebben gezien en die zeiden dat dit wel zo zou zijn. Dit was heel controversieel, en nu is het feitelijk gebeurd. Jullie zeilden door het jaar 2000 en gingen door het ijkpunt van 2012, en hier zitten jullie dan in de eerste van vele correctiecyclussen waarin jullie de veranderingen gaan zien van de dingen die er gebeuren als mensen wakker worden voor de compassie en zorg voor elkaar. Zij verwachten dat hun regeringen dit ook zullen zien.

De eerste correctiecyclus is begonnen en jullie zijn hier om dit te zien!

Lichtwerkers, ga door met het sturen van licht naar de leiders en naar allen die het nodig hebben….naar anderen die niet geloven dat deze planeet zal overleven en laat zien dat jullie het waard zijn en dat jullie echt allemaal geweldig zijn geboren en dat deze pracht zich nu toont aan de mensen van de planeet en dat het licht jullie kant op komt!

Ik Ben Kryon en Ik Ben verliefd op de mensheid, en met goede redenen!

En zo is het.

Kryon