Kryon Cirkel van Twaalf. April 2023 -1

Kryon Cirkel van Twaalf. April 2023 -1

6  april 2023 / Lee Carroll

Vertaald uit het Engels vanaf de video door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Dit is het begin van een serie. Ik vertel jullie dit omdat deze speciale boodschap beschikbaar zal zijn voor iedereen zodat jullie weten hoe het zit en wat wij gaan doen. Het is iets dat ik al een tijdje wil doen.

Ik heb jullie een verhaal te vertellen en sommigen van jullie die al een tijd bij mij zijn en de energie kennen die ik vertegenwoordig, weten dat ik zeker verliefd ben op de mensheid, en zoals ik zeg, met goede redenen. Er gebeurt iets op deze planeet. Dit was altijd al een potentieel, lieve mensen, altijd! De reden waarom ik hier ben is het brengen van liefdevolle boodschappen aan jullie. Niet alleen maar van hoop, maar boodschappen die iets zeggen dat werd verwacht en dat hier nu is. Dit iets wordt evolutionair bewustzijn genoemd en dit brengt de evolutie van jullie met zich mee, jullie ziel….wat jullie kunnen doen….hoe jullie je voelen….en een veranderende planeet.

Jarenlang hebben wij jullie verteld dat het evolutionaire bewustzijn van jullie vriendelijker zou gaan zijn, en dat dit uiteindelijk alles zou gaan veranderen wat jullie doen, en hoe jullie dit doen. Dit bewustzijn komt met nog iets anders: een reactie van degenen die dit niet willen; die het licht op deze planeet zien als iets afschuwelijks omdat het alles wat zij doen doorkruist. Dit zijn degenen die investeerden in donker bewustzijn….een niet-ontwikkeld bewustzijn….een bewustzijn van corruptie en negativisme en alle dingen die altijd gedrukt hebben op het bewustzijn van de mensheid – om het zo te noemen – jaren- en jarenlang.

Dit is een Opwaardering van paradigma. Het is een feitelijke verandering van de menselijke natuur.

Denken jullie dat dit mogelijk is? Jullie ZIEN het al!

Als je in deze tijden kijkt naar wat er op de planeet gebeurt zijn er in de basis twee reacties….een polarisaties in de gedragingen van mensen. Degenen die als oude zielen ontwaakten en verandering verwachtten die zullen zeggen: “Eindelijk is het er nu. Ik herken het. Ik maak er deel van uit. Ik zal alles doen om meer te leren. De andere reactie is van degenen die ontwaken en er bang voor zijn. Omdat er natuurlijk veel opschudding is in de oude energie en misschien zelfs een oorlog heeft veroorzaakt waarvan jullie dachten dat dit voor jullie had afgedaan, is het beangstigend op zo vele gebieden van degenen die krampachtig vasthouden aan hun burgerrechten en kijken naar het wegduwen van zelfs de meest intelligente principes, zou je kunnen zeggen, die zo overduidelijk zeggen dat jullie het verdienen om hier te zijn en gerespecteerd worden. Er zijn ook mensen die het wegduwen en zeggen dat jullie het niet verdienen vanwege dit of vanwege dat, omdat de cultuur dit niet toestaat, of misschien zelfs dat het spirituele systeem dit niet toelaat.

En dan gaan jullie het spirituele systeem ter discussie stellen, of zelfs de regels van de cultuur en gaan jullie de vragen stellen die nooit eerder zijn gesteld….of als zij wel zijn gesteld, dat het maar zeer mondjesmaat was. De vraag is: Klopt dit? Zou er iets zijn dat groter is dan mij ooit is verteld? Is het tijd voor iedereen om anders te denken en om de zon op te laten komen en de menselijke natuur en de mensheid zelf te verlichten met iets nieuws?

Dit is inderdaad nieuw en het komt met nieuwe gedragingen, houdingen, en nieuwe dingen. Ik ga zelfs zo ver: het komt met nieuwe gereedschappen! Dit is echt zo: evolutionaire gereedschappen. Jullie zullen zien dat dit jullie wordt geleerd door de leraren ….. nieuwe manieren om dingen te doen.

Deze speciale channeling is een terugblik als jullie mij eerder hebben gehoord. Als jullie mij niet eerder hebben gehoord kan het geen terugblik zijn maar is het waarschijnlijk wel opwindend, het kan controversieel zijn omdat ik jullie het eerste gereedschap ga geven. Er zijn vele gereedschappen. Er zijn twaalf hoofdgereedschappen en ik ga jullie er in de komende tijd acht van onthullen en er zijn er een paar die eerst herkend moeten worden om verder te kunnen gaan met de volgende.

De Cirkel van Twaalf zal jullie straks meenemen naar een nieuwe zaal waar deze nieuwe gereedschappen voor jullie staan opgesteld en er klaar voor zijn om door jullie meegenomen te worden en het zelfs beter te begrijpen dan ik jullie nu kan uitleggen.

Het eerste nieuwe stuk gereedschap dat ik jullie ga noemen is extreem controversieel en ik spreek er nu al meer dan dertig jaar over. Het is belangrijk. Het is een onderdeel van geloofssystemen die wij veranderen.

Lieve mensen, het is tijd om te begrijpen dat als jullie je ontwikkelen in bewustzijn, bepaalde oude energieprocessen kunnen verdwijnen, weggelegd kunnen worden omdat jullie daar klaar mee zijn, en een daarvan wordt karma genoemd. Jullie hebben het goed gehoord!

Wat is karma? Ik heb jullie eerder verteld dat dit een energie is die binnenin jullie is en die gebaseerd is op jullie verleden, en op het verleden van jullie voorouders, soms zelfs gebaseerd op jullie culturele verleden, die jullie een duwtje geeft om dingen te doen. Sommige dingen ervan zijn heel makkelijk te zien zoals in je omgeving kinderen politieagent worden omdat hun vader dit ook waren en de hele buurt dit weet. Of brandweerman… of dokters, verpleegsters.  Het is daar karmisch aanwezig en de kinderen groeien daarmee op en gaan daar op een natuurlijke manier ook voor omdat zij dit al eerder waren en de karmische familie zal dit vasthouden. Het is heel interessant om naar karma te kijken.

Karma vertegenwoordigt ook onafgewerkte zaken….niet alleen maar een doorgaan van een energie, maar iets wat jullie misschien eerder niet hebben afgewerkt….jullie komen naar de planeet op een plaats waar jullie ertoe worden gepusht om dingen af te werken. Daar is een reden voor karma in een oude energie. Het geeft jullie op een natuurlijke manier duwtjes naar plaatsen waar jullie dienen te zijn om dingen voor jullie te laten gebeuren die jullie nodig hebben.

Opeens laat een ontwikkeld bewustzijn dan dingen los die jullie heen en weer duwden en nemen jullie zelf de leiding over zonder dat een andere energie tussenbeide komt. Je zou kunnen zeggen dat karma nodig was toen het bewustzijn lager was en niet zo ontwikkeld was, en nu is er opeens een ontwikkeling en een elegantie, intelligentie, waarmee jullie je gaan realiseren dat jullie alles kunnen doen en geen karma meer nodig hebben en nu eigenlijk alleen maar in de weg zou zitten. Jullie hebben gelijk….jullie hebben het niet meer nodig. Dus zeggen wij nu tegen alle luisteraars nu dat het tijd is om dit te laten vallen.

Het gaat natuurlijk niet zomaar weg omdat jullie dit weten. Het gaat weg door een gereedschap dat het kan laten vallen, als jullie dit willen. Dit betekent dit: jullie kunnen het bewust kwijtraken. Zo niet, dan zal het daar blijven omdat het denkt dat jullie niet de intentie hebben om het te laten vallen. Maar jullie willen het wel en jullie kunnen nu horen op welke manier.

Soms, lieve mensen, is het ontwaken voor deze nieuwe energie, de herkenning van wie jullie zijn en de betrokkenheid dat het soms gebeurt waardoor het automatisch gereinigd wordt en het weggaat en jullie je realiseren dat jullie nooit meer heen en weer geslingerd worden door de een of andere ervaring omdat jullie een nieuw persoon zijn geworden. “Die ziel van mij is hier verlicht gekomen en mijn pad is mijn eigen pad en ik zal scheppen wat ik wil zonder een energie van karma die tussenbeide komt”, en dan gaat het weg!

Sommigen van jullie zijn dit juist aan het ervaren en krijgen vragen die omhoog komen over waarom dit jullie gebeurt. “Waarom ga ik altijd daar naartoe en doe ik dit of dat? Waarom bedrukt mij dit altijd?” Hebben jullie dit? Dan is het tijd om iets te doen waarover ik jullie nu ga vertellen. Het is makkelijk en het werkt. “Lieve Spirit, ik herken een ontwaken in mijzelf….een vrijheid van mijn ziel, een toename van mijn licht, van evolutie, van bewustzijn. Ik laat hierbij elke energie vallen die hier niet thuishoort en dit omvat ook karma’s uit het verleden die mij hebben geduwd naar gebieden die nu ongepast zijn voor mijn leven, en in plaats daarvan heb ik de controle over mijn toekomst. Ik zal de dingen visualiseren die op mijn pad zullen gebeuren en het zal steeds geen verkeerde energie zijn of iets dat ik in het verleden heb gedaan dat weer opnieuw gedaan moet worden want ik ben nu op een nieuw spoor, een nieuwe toekomst. Het licht dat schijnt zoals het dit nooit eerder deed en ik laat nu mijn karma vallen!”

Is dit zo eenvoudig? Ja, dat is het, want die energie zal luisteren naar het meesterschap in jullie, ouden zielen. Jullie vragen nergens om…jullie maken een statement als een meester…en het gebeurt. Wij zullen vaker spreken over dit nieuwe gereedschap.

Begrijp jullie meesterschap, lieve mensen, dit behoort jullie toe. Het is een deel van jullie!

Ik Ben Kryon en ik ben verliefd op de mensheid!

En zo is het.

Kryon