Kryon Cirkel van Twaalf. April 2023 -2

 

Kryon Cirkel van Twaalf. April 2023 -2

6 april 2023 / Lee Carroll
Geplaatst: 5 juni 2023
Vertaald uit het Engels vanaf de video door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Kom een beetje dichterbij. Wij hebben het over de evolutie van het bewustzijn. Dit is perfect voor de Cirkel van Twaalf. Wij zijn door heel veel evolutionaire stappen gegaan – met name degenen die elke week komen en die denkbeeldige brug over gaan die een metafoor is voor nieuw gereedschap. De Brug zelf, de Cirkel van Twaalf zelf, is een nieuw gereedschap van een ontwikkeld bewustzijn…een nieuwe stap waarover wij jullie informatie hebben gegeven….iets waarvan wij zeggen dat jullie dit nu kunnen doen terwijl voorheen alleen meesters dit konden doen. Nu is het er voor elke lichtwerker, elke oude ziel, elk mens in feite, die is ontwaakt tot op een punt waarop zij zich kunnen ontdoen van dat wat in hen was geprogrammeerd en dat vertelde dat zij dit NIET konden doen of dat zij dit niet zouden moeten doen of dat het ongepast was om dit te doen. Dit “het” is het gaan naar je eigen ziel en daar rond te kijken.

Waarom niet? Ieder mens heeft dit….jullie lopen door de majesteit van wat jullie je Merkabah noemen, de energie die jullie omgeeft. Jullie lopen letterlijk in deze energie om de Brug over te gaan naar de energie van je Hogere Zelf….de Grotere Jij! De plaats waar je Hoger Zelf verblijft….de hogere NAAM erop!

Dit is wat wij doen in de Cirkel van Twaalf. De Cirkel van Twaalf is waar jullie al degenen die jullie voorheen waren hebben ontmoet. De Cirkel van Twaalf is waar jullie degenen waar jullie van hebben gehouden en die jullie verloren zijn, hebben ontmoet. Jullie hebben vele dingen gedaan waarvan jullie dachten dat jullie daartoe niet in staat waren.

Dit is op zichzelf al een nieuw stuk gereedschap. Degene waar wij het vandaag over hebben is de energie van karma.

Is het mogelijk dat jullie de energie kunnen laten vallen van het scenario van duizenden jaren en dat vaak de basis is geweest van geloofssystemen….karma?

Is het mogelijk dat jullie op de een of andere manier het compleet kwijt kunnen raken? Het antwoord is: JA!

Wij willen dit voor jullie visualiseren en er een ceremonie van maken en om dit te doen nemen wij jullie weer mee over de Brug, door een poort naar een zaal waar wij jullie dingen tonen die jullie waarschijnlijk niet hebben verwacht.

De Brug ligt voor jullie en ondanks dat wij steeds spreken over een Brug is er in werkelijkheid geen brug….het is een metafoor voor het gaan naar het onbekende, maar ik neem jullie hand vast als wij dit gaan doen en wij gaan samen….elke keer weer. Er is hier een groot verhaal te vertellen. Het is het verhaal van JOU! Zijn jullie je hiervan bewust? Als wij in die zielsenergie van jou gaan, over de Brug, verlichten wij alles wat je ooit bent geweest….alle levens die je hebt gehad…..de schoonheid van de Schepper zelf in jou….alles licht op!

Oh, dit is geen plek om bang voor te zijn. Het is een gepaste plaats….een veilige plaats! Laten wij daar naartoe gaan. Neem mijn hand! (muziek) Wij gaan de Brug over….jij en ik en alle anderen die dit met ons doen. Samen naar dit multidimensionale gebied…door de mist in het midden van de Brug en dan zijn wij daar…weer, op die prachtige plaats waarvan ik jullie vertel dat het daar letterlijk oplicht! Het is de energie van je ziel. Het is creatieve energie en het is een prachtige energie. Er is daar geen tijd….helemaal niet.

Dit is wie jij bent. Er is hier meesterschap waar jouw naam op staat. Het is prachtig. (muziek) en op deze plaats, als jullie het zo willen noemen, zien wij weer een deur. Hoeveel deuren zijn daar? Vele! Staat er bij allemaal dezelfde naam op? Nee. Dat is voor een andere keer. (muziek) Over de naam op de deur zullen wij het misschien een andere keer hebben, maar ik heb jullie daar al iets over verteld. Het is een naam die in licht wordt gezongen. Het is die van jou! Wij gaan door deze deur omdat hij van jouw energie is omdat hier een drempel van energie is waar je over stapt….dat is de metafoor van de deur. Je gaat daardoor naar een andere energie in een grote zaal.

Ga met mij door die deur. Elk van deze zalen waar jullie in gaan komt en gaat net zo makkelijk als de wind. Hij is daar zodat jij eraan mee kan doen om daar terug te komen. Het is geen statische, driedimensionale zaal die daar altijd is. Maar als jullie daar naartoe willen gaan zonder mij of bij de Cirkel van Twaalf, verschijnt hij daar op toverslag omdat jullie daarom hebben gevraagd.

Het is een zeer grote zaal maar er zijn geen zitplaatsen want het is geen theater. Net als zovele keren dat jullie hier waren en er zalen waren, ga je iets ontvangen. Degene die deze geschenken of gereedschappen, of wat dan ook, gaat geven, zullen jullie herkennen. Ik geef jullie een hint. Degene die daar klaarstaat om het eerste geschenk te geven, schijnt door het goud! Dat is een metafoor. Goud wordt gezien als kostbaar en wij hebben in het verleden gezegd dat zelfs in de verhalen die wij hebben verteld, dat als jullie een entiteit in goud zien (muziek) dat dit betekent dat jullie je eigen, persoonlijke engelzelf is.

Bevalt het jullie tot nu toe?

Er zijn mensen onder jullie die heel letterlijk zijn en zeggen: “Wacht even. Ik wandel die zaal in en toch ga ik mijzelf zien….gemaakt van goud?

Ja! Waarom hebben jullie daar problemen mee? (Kryon lacht) Jullie vragen: “Welke ben ik nu?” En het antwoord is: JA! Hebben jullie daar moeite mee? Dit is je Hoger Zelf. Het vergezelt jullie overal als jullie in de ziel-modus zijn. Die ziel van jullie is niet altijd over de Brug, lieve mensen. Hij is er altijd als jullie op de planeet rondlopen. Wij laten dit gewoon even los zodat jullie nu een avontuur kunnen beleven. En als jullie weer teruggaan zeg ik dat het kan zijn dat de Brug weg kan zijn…de ziel komt en het Hoger Zelf is altijd bij jullie en toch is hij apart van jullie omdat dit Hoger Zelf van jullie – laten wij zeggen – super-Goddelijk is.

Het Hoger Zelf is degene waar jullie naartoe kunnen gaan en weer weg kunnen gaan als jullie dit willen. Maar als jullie op de planeet zijn, zijn jullie apart daarvan omdat jullie in drie dimensies zijn. Wen er maar aan: jullie kunnen hierdoor tegelijkertijd op meerdere plaatsen zijn. Het is niet zo ongewoon mensen, wen er maar aan.

In deze zaal is dit prachtige gouden wezen aanwezig. Sommigen van jullie zullen vragen welk geslacht dit wezen heeft en het antwoord is alweer: JA! Ik zal jullie vertellen dat er aan de andere kant van de sluier geen seksen zijn….die zijn er alleen op de planeet….dat is voor het scheppen, dat is voor verschillen, dat is voor tests, maar het is niet aan de andere kant van de sluier.

Er is een Eenheid, een schoonheid van Creatie. Het heeft in geen enkele taal te maken met geslachten. God is een hij/zij. God is alles wat er is. God is pure liefde en heeft geen geslacht en het schepsel, de prachtige engel van het grotere JIJ staat daar tussen vele geschenken. Vandaag zien jullie een plank met twaalf geschenken en acht daarvan gloeien, want dat zijn degene die jullie gaan ontvangen, lieve mensen, en jullie weten al wat het geschenk van vandaag is. Elke week komt er een nieuw geschenk en als die van vandaag aan jullie wordt gegeven, zal het de mogelijkheid zijn om je karma volledig te laten vallen door jullie intentie. Het is een geschenk. Het is gereedschap. Jullie hebben het verdiend en kunnen het noemen zoals jullie willen, maar het verandert alles aan jullie want jullie zijn dan helemaal op jezelf, zonder enige energie die jullie duwt op welke manier ook, van vorige levens, van energie van voorouders, van dingen die jullie geacht worden te doen.

Kwamen jullie op de planeet met een idee over wie jullie zijn en wat jullie hier geacht worden te doen? Vergeet het! Dat is Karma! Nu kunnen jullie dus kiezen en kunnen jullie hetzelfde pad kiezen of een ander pad….als jullie dit willen.

En hier staat dit prachtige engelwezen voor je. Geen stoelen, geen publiek….jullie lopen gewoon naar binnen. Niemand knielt. Niemand kust de grond uit eerbied want jullie ontmoeten je grotere Zelf. Jullie weten dit elk individueel want jullie zijn het zelf. Het is de Jij van de Schepper en deze Jij neemt een pakje van de plank…nummer een. Het wezen kijkt je aan en vraagt of je de intentie hebt voor dit wat je energie en je toekomst zal veranderen van het karma dat je met je meedraagt. Als je dit doet en het bevestigt zal er misschien vreemd uitzien, maar dit pakketje is voor jullie de mogelijkheid om je karma te laten vallen. Het pakje wordt uitgereikt en het zweeft naar je toe en het verdwijnt in je lichaam.

Gereedschap nummer een: de mogelijkheid om al je karma te laten vallen.

Ik wil dat jullie een tijdje in deze zaal blijven en naar de komende geschenken kijken. Sommige zullen vreemd zijn, sommige zullen jullie verrassen en andere niet, maar dit is de eerste…de controle over je eigen toekomst en je eigen leven en alle leven die jullie vanaf nu zullen hebben, lichtwerkers! Het is pracht! Jullie zijn het!

Blijf nog even bij dit prachtige, geweldige Zelf dat de engel is die jij bent en naar jou glimlacht en zegt: “Dit is het begin van de rest van je levens op deze planeet!”

Blijf.

En zo is het.

Kryon