Kryon Cirkel van Twaalf.  Augustus 2022 -1

Kryon Cirkel van Twaalf.  –  Augustus 2022 -1

3 augustus 2022 / Lee Carroll
Geplaatst: 27 september 2022
Vertaald uit het Engels vanaf de video door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Er zijn velen van jullie die de vraag stellen: Hoeveel invloed heb ik en velen van jullie vragen over jezelf en niet over de planeet. Sommige esoterische denkers zeggen dit: “Hoeveel invloed heb ik, als oude ziel, op het pakket waarmee ik hier kwam?” Dit heeft allemaal te maken met wat sommigen: de “Akasha’ noemen.

Als je dit nooit eerder hebt gehoord….het is een zeer populair onderwerp dezer dagen. Zelfs wetenschappers beginnen zich nu te realiseren dat jullie hier komen met bepaalde invloeden die ingebakken lijken te zijn in jullie bewustzijn….dingen die jullie niet hebben ervaren in dit leven op de planeet. Op de een of andere manier komt jullie persoonlijkheid hier op een bepaalde manier, en ook die is gevormd door wat jullie ervaringen zijn. Als jullie esoterische denkers zijn, misschien in vorige levens geloven, zoals twee-derde van de wereld dit doet, realiseren jullie je dat er een systeem is dat de Akashakroniek wordt genoemd. Wat er in vorige levens is gebeurt lijkt met jullie mee te komen. Sommigen noemen dit karma, en daar is een reden voor. Wij hebben jullie over die kroniek verteld dat jullie die in deze nieuwe energie kunnen laten vallen omdat hij niet langer nodig is, maar toch hebben jullie die Akasha nog steeds. De Akasha is wat jullie hebben ervaren in voorgaande levens. In het verleden was daar een reden voor….zodat jullie het konden gebruiken en er misschien naar zouden handelen. De manier van denken was dat jullie probeerden om sommige dingen kwijt te raken, en zo is het eeuwenlang gegaan. Dit is omhoog gegaan en gaan veranderen. Er zijn mensen die hier kritiek op hebben en zeggen dat dit gewoon esoterische axioma’s zijn voor verandering.

Zij veranderen, lieve mensen, omdat jullie veranderen!

Als de energie van het bewustzijn welwillender wordt en de Opwaardering van de planeet aan de gang is, denken jullie dan niet dat dit ook verandering brengt aan jullie manier van leren en waar jullie door leren. Ik heb het jullie eerder verteld maar jullie moeten het nogmaals horen. Hoeveel invloed kunnen jullie hebben op het pakket dat jullie met je meenemen? Soms controleert deze bagage jullie leven, en jullie weten dit. Leven na leven vol zorgen. Leven na leven met misschien een vroege dood en jullie komen dan hier en verwachten niet veel van de planeet. Jullie komen hier en glimlachen niet vaak en jullie wachten erop tot er weer iets gebeurt….en dat schept op zichzelf ook weer. Het zijn dingen waarmee jullie hier komen en waar jullie ouders mee om moeten gaan….jullie leraren….en ja, ook jullie spirituele leiders. Hoe kun je verder kijken dan het bewustzijn waarmee jullie hier komen? Dat is de Akashakroniek.

Hoeveel invloed hebben jullie daarop?

Wat ik jullie nu ga vertellen is bekend bij de meesters van de Ouden. Jullie hebben volledige invloed. Ik wil jullie meenemen naar een plaats in India die Varanassi heet. In de honderden jaren van de leringen over karma….de Akasha. Zij weten daar dat als zij naar de rivier gaan en daar gaan baden….het geloof is zij de Akasha, het karma en hetgeen waarmee zij zijn gekomen, kunnen beïnvloeden en dat zij er tot op bepaalde hoogte vrij van kunnen zijn zodat zij door kunnen gaan met hun leven en het de volgende keer anders kan zijn. Met andere woorden: Hun geloof is wat ik jullie vertel. Voor degenen die kritisch zijn over deze boodschap: Dat jullie macht hebben over je Akasha is gewoon zo. Het is een deel van het geloofssysteem van miljoenen en miljoenen die dit al weten. Hoeveel invloed hebben jullie over iets waarvan jullie denken dat het van jullie is en dat nooit weggaat? Het antwoord is dit: Dit is een nieuwe energie op de planeet. Ik heb hier al over gesproken en mijn partner nog veel vaker in zijn programma’s.

Wij gaan een verandering zien in wat sommigen de verhouding tussen licht en donker noemen.

Nu, op dit moment, terwijl ik hier spreek, zijn er mensen die zeggen: “Waar heeft hij het over? Er is oorlog en het wordt steeds erger, terwijl Kryon zegt dat er meer licht is!” Ik zeg het nogmaals, als jullie het niet hebben gehoord: Is het niet interessant dat wij opeens een oorlog hebben? Wie heeft dit verwacht? Het antwoord is dat dit komt door degenen die ons achteruit willen drukken, die jullie achteruit willen trekken, die ons als jullie gidsen achteruit willen trekken….terug naar een zeer oude energie van oorlog op deze planeet….het is de oude tijdcirkel….dat is wat jullie zien, en jullie hebben ook de reactie van de planeet daarop gezien. Dit is allemaal nieuw. Als jullie alleen maar naar het nieuws en de kranten hebben gekeken, hebben jullie het gemist. Er is iets veel groters aan de gang. Deze energie, deze nieuwe energie is er een van compassie en vriendelijkheid als nooit tevoren….een wereld waarin men elkaar gaat zien alsof zij familie zijn in plaats van buitenlandse individuen uit een vreemde cultuur met een vreemde taal. Het internet heeft hier goed bij geholpen, maar meer dan dat…de samenhang, het bewustzijn waarmee jullie elkaar gaan zien is zo anders dan jullie daarvoor deden! En daarbij zijn er ook nog nieuwe gereedschappen. De gereedschap-set die ik bedoel is degene die gaat bloeien in alle mensen…het DNA verandert, en wij hebben jullie dit eerder verteld. Sommigen van jullie hebben dit geaccepteerd, realiseren je dit en gaan verder en werken ermee. Sommigen hebben niets gevoeld en zeggen dat dit niet mogelijk is in hun leven want dit is niet wie ik ben.

Ik zal jullie vertellen dat ook jullie die gereedschap-set in je geest hebben, hoewel jullie die niet eerder hebben gevoeld. Jullie hebben die echt! Een deel daarvan is dat jullie totaal kunnen veranderen waarmee jullie hier op Aarde kwamen…en dat kan invloed hebben op je leven. De volgende vraag is dan….en ik ken degenen die nu luisteren en lezen en zeggen: “Goed, ik geloof dat dit waar is, maar HOE?”

Degenen in India zeggen: Als je naar een bepaalde plaats gaat en bepaalde dingen doet zijn dit bereikbare dingen, en dit is nog steeds zo. Maar jullie hoeven niet naar India te gaan. Jullie hoeven niet in de rivier te baden. Zelfs die dingen zijn beperkt als je hen vergelijkt met wat jullie vandaag kunnen doen. Zouden jullie ongepaste karmische dingen willen laten vallen? Ook Akasha-herinneringen? Ik heb jullie hier voorbeelden van gegeven. De Cirkel van Twaalf heeft hetzelfde gedaan. Maar ik zeg jullie dit: Er is zoveel macht en kracht in intentie.

Als jullie echt interesse hebben kunnen jullie dit proces starten. Jullie intentie daartoe wordt gezien als toestemming om jullie DNA binnenin jullie te veranderen. Daar is het opgeslagen, ik heb jullie dit verteld. Wisten jullie dat jullie DNA bepaalde dingen met zich meeneemt uit vorige levens als jullie geboren worden? Ook in de Akashakroniek? Wat zullen jullie doen? “Lieve Spirit, ik heb de intentie om deze dingen te laten vallen, los te laten, die ik in dit leven niet meer nodig heb.” Kunnen jullie dat zeggen? “Lieve Spirit, ik laat de dingen nu los die mij niet helpen bij compassie en vriendelijkheid, bij vreugde en vrede. “Lieve Spirit, ik heb de leiding over mijn eigen lichaam. Mijn ziel en ik samen, laten de ongepaste dingen vallen die vrede, vreugde en compassie in de weg zitten, voor de rest van mijn leven. Ik heb die kracht en die vaardigheid nu en ik doe dit voor de ogen van iedereen die dit wil zien. Ik verander mijn DNA!” En daarmee spreek ik uit dat ik een lichtheid van Spirit heb, een nieuwe vriendelijkheid voor mijzelf die er zal komen….een waarbij ik als ik in de spiegel kijk kan zeggen: “Ik ben echt prachtig in de ogen van Al Wat Is omdat ik God binnenin mij heb omdat ik niet langer een steen met mij meedraag die mij steeds achteruit trekt.

IK BEN DIE IK BEN!”

DIT is jullie kracht vandaag! Een kracht die anders is en nieuw en die jullie toebehoort omdat het jullie erfgoed is. Dit is waarom jullie hier kwamen.

Gefeliciteerd, lieve mensen, met wat jullie gaan worden!

En zo is het,

Kryon