Kryon Cirkel van Twaalf.  – Augustus 2022 -2

Kryon Cirkel van Twaalf.  – Augustus 2022 -2

3 augustus 2022  / Lee Carroll

Vertaald uit het Engels vanaf de video door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Kom een beetje dichterbij. Er zijn velen van jullie die belangrijke vragen stellen. Wat vandaag is gebleken toen jullie eerder informatie werd gegeven over liefde, vergiffenis, is het zo dat alle antwoorden werkelijk in jullie zelf zijn. Dit gaat niet over de dingen die jullie in je leven willen scheppen. Dit gaat over hetgeen jullie willen dat er in jezelf gaat gebeuren en dat dan op zijn beurt weer kan helpen om dingen in je leven te scheppen.

Dit, lieve mensen, is de boodschap die altijd zo is geweest…de boodschap van Kryon: Zoals jullie het doen, zo gaat je leven! Heel vaak hebben wij voor jullie gezeten en gaven jullie informatie over de manier waarop jullie handelen en wat jullie verwachten en wat er uit je mond komt, als een menukaart is als jullie gaan dineren…. Ik neem dit, ik neem dat, en dan komt het ook. Zo velen van jullie zijn je niet bewust van de energie die van jullie uitgaat.

Dit, wat gewoonlijk de Wet van Aantrekking wordt genoemd, is werkelijkheid en heel veel mensen hebben het ook als werkelijkheid gezien. Het is duidelijk dat jullie scheppen wat jullie niet in je leven willen hebben en als jullie dit omdraaien kunnen jullie alles doen wat jullie willen. Dit is het onderwerp van deze meditatie.

Over een paar momenten gaan wij doen wat wij altijd doen. Er is een metafoor voor degenen die dit nog niet eerder hebben gezien….wij gaan een Brug over. Dit is een metafoor voor het gaan van het bekende naar het onbekende, of van het onbekende naar het bekende. Het kan twee kanten op want jullie gaan eerst naar het onbekende en komen dan weer terug naar het bekende. Maar sommigen van jullie hebben gemerkt dat hoe vaker je dit doet, de twee gaan samensmelten. Dit onbekende is het deel waar zo velen van jullie naar op zoek zijn. Het is jullie zielsdeel, het Al Wat Is-deel. Er zijn zoveel spirituele leiders die jullie hebben verteld dat er een element van de Schepper binnenin jullie is. Sommigen hebben gezegd: God binnenin. Anderen: De Schepper binnenin, het maakt niet uit…de bewoording maakt niet uit.

Is het mogelijk dat binnenin jullie de gereedschappen zijn van de energie die alles heeft geschapen?

Dit is de basis van spiritualiteit. Er is een grotere Jij! Er is een grotere Bron dan jullie Maar wij leren jullie dat het al die dingen samen zijn….de Eenheid die door zoveel mensen wordt gezocht….over de hele planeet in zoveel landen. Het is niet alleen de Eenheid met alle dingen op de planeet, maar de Eenheid met alle dingen die waar dan ook bestaan. Het is de Eenheid die zegt dat jullie groter zijn dan jullie denken. En als jullie deze grootheid gaan begrijpen, moeten jullie je wel afvragen waarom jullie dit niet voelen. Waar is het? Hoe krijg ik dit te pakken? Wat kan ik ermee doen?

Welkom bij de Cirkel van Twaalf! Dit is het proces, de oefening, de visualisatie…hoe jullie het ook willen noemen. Het stelt jullie in staat om naar die plaats te gaan waar jullie voorheen niet makkelijk konden komen. Deze nieuwe energie op de planeet is er om jullie jezelf te kunnen laten ontdekken. Je zou kunnen zeggen dat de grond nu doordrenkt is met liefde….dat waar jullie ook lopen, er dingen te ontdekken zijn, dingen die jullie nooit eerder hebben gezien, maar er is een deel van jullie dat dit moet herkennen.

Er zijn nog steeds mensen die zeggen dat hier niets is, niets te doen en dat niets wat zij doen enig verschil zal maken en dat overal waar zij gaan, problemen en moeilijkheden zijn. Dat is nogal een menukaart, lieve mensen….hebben jullie daar weleens aan gedacht? Wat ZEGGEN jullie hardop tegen je vrienden? Misschien verrassen jullie jezelf weleens en zeggen: “Ik wist dat dit zou gaan gebeuren!” Jullie hebben iets hardop uitgesproken, iets slechts, en dat dit dan ook gebeurde!  Hier kwam de ober dus met de bestelde maaltijd en zette het voor je neus….je eigen bestelling!

Er is hier een groter verhaal. Wat als jullie dit zouden kunnen omdraaien en niet alleen maar ongedaan maken…wat als jullie het zouden kunnen omdraaien? Maar eerst zullen jullie de menukaart moeten veranderen….ik bedoel: wat er op de kaart staat…wat jullie vandaag op die kaart hebben staan…elke dag!

Wij gaan dit doen door die Brug over te steken in deze Cirkel van Twaalf. Voor het eerst is er een nieuwe kamer en voor het eerst gaat daar iets nieuws gebeuren en dit zet iets nieuws vast. Elke week, een aantal weken, zullen wij dezelfde meditatie doen, met elke keer een ander resultaat.

Is dit werkelijkheid voor jullie, of niet? Of kijken jullie gewoon naar iets waarvan jullie denken dat het wel aardig is? Of begrijpen jullie dat het zijn op twee plaatsen tegelijk echt in jullie mogelijkheden ligt….oh, multidimensionale schepsels die jullie mensen noemen. Zijn jullie je ervan bewust dat jullie DNA multidimensionaal is…dat jullie kwantumbiologie hebben en dat jullie met kwantumbiologen in gesprek kunnen gaan als jullie dit willen? Alles betreffende jullie zegt dat er multidimensionaliteit in jullie is, maar jullie leven alleen maar in vier dimensies, maar jullie bestaan in vele dimensies. Daarom hebben jullie je intuïtie die regelrecht van jullie ziel komt. Daarom hebben jullie wonderbaarlijke genezingen die regelrecht van de andere kant komen….van jullie ziel.

Jullie zijn meer dan jullie denken!

Ik wil dus dat jullie met mij meegaan en de Brug oversteken. De Brug kan alles zijn wat jullie maar willen…elke grootte, elke visualisatie, maar jullie kunnen niet zien wat er aan de andere kant is. Het duurt niet al te lang, maar er is een mist die zich ophoudt in het midden van de Brug. Waar jullie nu zijn begrijpen jullie de dingen, kennen hen en voelen je prettig. Alles is bekend. Maar als jullie de Brug over gaan…is er niets bekend….het is nieuw. Er zijn mensen die dit vaak genoeg gedaan hebben om te weten dat het allemaal gaat om delen van jezelf die onbekende delen van JOU ontmoeten….en die zijn mooi, prachtig….want over die Brug ontmoeten jullie de goddelijkheid in jezelf.

Laten wij samen de Brug over gaan en neem mijn hand. Telkens een stap, en weer een stap….gaan wij samen met anderen en zien jullie het gebeuren….allemaal door de mist met een glimlach omdat jullie je eigen compassie, liefde en vriendelijkheid gaan ontmoeten….de KERN van jullie….hoe jullie zijn geschapen. Niet de jij die voorbije levens met zich meedraagt of de jij die bepaalde ervaringen en problemen met zich meedraagt….niet de JIJ die misschien een ziekte met zich meedraagt of problemen die jullie proberen op te lossen. Dit is de eeuwige jij, de zielen-jij! Dit is prachtig! Dit is heerlijk. Dit is waar jullie vrede hebben, Dit is de Thuis-jij! Dit is de jij van de plaats waar jullie naartoe gaan als jullie geen mensen zijn. Dit is de plaats waar jullie vandaan komen en naartoe gaan!

Het is prachtig….ik zeg het weer. Als jullie op die plek zijn die moeilijk te beschrijven is komt dit omdat alleen jullie weten wat daar is.

Wij nemen jullie vaak mee naar een rond theater. Deze keer niet. Wij hebben jullie meegenomen naar andere plaatsen, andere kamers, zou je kunnen zeggen. Wij hebben jullie meegenomen naar andere meesters, sterrenmeesters en vele andere concepten, maar deze keer is het nieuw. Het is niet alleen nieuw, maar jullie gaan ook  actie-zaken ervaren die iets met jullie gaan doen….voor jullie zijn als jullie dit willen, omdat het tijd is dat deze dingen gebeuren waarvan jullie je twintig jaar geleden niet konden voorstellen dat zij kunnen gebeuren.

Dit is een nieuw era, een nieuwe tijd, een Nieuwe Aarde. Dit is waarvan wij jullie hebben gezegd dat het zou komen….een tijd en een plaats waar de mensheid zich kan realiseren wat zij wil en dit dan ook te scheppen. Jullie staan op het punt om Vrede op Aarde te hebben en jullie herkennen het niet eens omdat jullie denken dat er een oorlog is en er meer gaat volgen en nog meer….dat is een reactie van de mensheid die zegt dat zij die vrede nooit, nooit zullen krijgen.

Jullie zijn op een prachtige plaats. Kom door de poort, een portaal als jullie willen, het is een signaal, een metafoor. Jullie gaan van de ene plaats naar de andere, waar iets kan gebeuren. Jullie gaan door die poort en jullie komen ergens in wat jullie niet herkennen. Is het een kamer of geen kamer? Jullie weten dat het een ruimte is die ergens voor dient, waar een kamer voor dient, bijvoorbeeld als behandelkamer van een dokter of een helderziende. Het is een kamer waarvan jullie weten dat hij ergens voor dient. Het is een ruimte voor jullie maar jullie kunnen de muren niet zien….of wel? Als jullie ernaar kijken zijn de muren veel te ver weg. Zien jullie twee sterren? Veel te ver weg om logisch te zijn. Jullie zijn in een multidimensionale ruimte van jezelf en het is groots, het is prachtig en jullie naam is overal en jullie zouden die zelfs kunnen horen….het is prachtig.

En in het midden van die kamer, vlak voor jullie, staat een stoel. Deze stoel is anders. Elke keer als jullie deze stoel zien nodig ik jullie uit om die weer anders te zien. Jullie weten allemaal wat een stoel is. Jullie hebben deze stoel ook eerder gezien, maar deze stoel….als jullie erin zitten houdt die van je. Hij wordt jou. Het is het meest bevredigende wat jullie ooit hebben gedaan. Je zit erin en hij omarmt je helemaal, pakt je helemaal in. Hij houdt van jullie. De stoel wordt een deel van jullie DNA, jullie bloedstroom, jullie cellen. Hij is in contact met jullie en nu klaar om geactiveerd te worden.

Deze stoel heeft een naam…de Stoel van Transformatie! De volgende stap is nu om te weten wat er nodig is om de stoel in je op te nemen met wat er vandaag nodig is.

Dit is de eerste van vele Stoel-transformaties en activeringen, maar de eerste is belangrijk. Er zal een transformatie in jullie en ik zal het jullie vertellen, nu er een groep om jullie heen begint te komen die de stoel aanraakt en dan gewoon wat teruggetrokken blijft staan en hun handen omhoog houdt. Sommigen van jullie kunnen de ziel van deze groep aanraken, als jullie dit willen. Wat jullie ook doen, het zal regelrecht gaan naar wat het onderwerp van de dag is: Transformatie van Bewustzijn. Dit is de eerste stap, zelfs de gast van vandaag heeft die genoemd. Jullie zijn je niet volledig bewust, lieve mensen, van wat er mogelijk is, van wat er is, van wat jullie mogelijk kunnen doen of wie jullie zijn en wat jullie nodig hebben….de eerste stap, het planten van het zaad, zou je kunnen zeggen….is bewustzijn.

Accepteren jullie van deze groep iets dat zij jullie willen geven….deze eerste stap, waarvoor wij elke keer weer toestemming zullen vragen. Als jullie dit willen: “Ik geef deze groep toestemming om vandaag met mij te werken en mij bewustzijn te geven. Ik geeft toestemming” zouden jullie kunnen zeggen, “Om deze groep vandaag met mij te laten werken en mij te geven wat ik nodig heb in bewustzijn.”

Als jullie dit zeggen zal het beginnen. Het begint nu. De Groep komt naar voren. Ik wil dat jullie dit voelen. De stoel is prachtig terwijl de Groep naar voren komt en versmelt met de stoel. Jullie zijn EEN met deze Groep en wat zij willen is jullie doordrenken in je multidimensionale DNA, met een nieuw geschenk: Meer bewustzijn dan jullie ooit hadden over jezelf.

Als jullie terugkeren van deze aflevering, lieve mensen, van deze healing, lieve mensen, en jullie die Brug weer over gaan en terugkomen op de plek waar jullie zitten, wil ik dat jullie je bewust zijn van jullie bewustzijn. Er gebeurt iets! Als jullie toestemming gaven, zeg ik dat het eerste dat jullie zullen zien een nieuwe menukaart is en daarin staan prachtige dingen die de volgende dag en de dag daarna zullen gebeuren….een verwachting van genezing, een verwachting van problemen die opgelost worden, een schoonheid die voor jullie ligt in plaats van horror, negativiteit…een manier van denken die anders is want opeens zijn jullie je bewust van de Grotere JIJ! Laat hen dit bewustzijn nu in je laten stromen. Dit gewoon in je laten stromen. Is dit werkelijkheid of niet? Zijn jullie hier of niet? Toen jullie toestemming gaven, meenden jullie dit, of niet? Al deze dingen zijn jullie eigen bewustzijn dat jezelf in zich opneemt…in de stoel, samen met degenen die jullie nu helpen.

Dit is een nieuwe tijd, lieve mensen. Er komt een nieuw licht, lieve mensen. Wij hebben jullie nodig en ook dat jullie bewustzijn verandert zodat jullie dit compassievolle, goddelijke individu kunnen worden waartoe jullie zijn bestemd, want dat is het creatieve sjabloon.

Blijf. Blijf en hoor de muziek. Blijf, en neem die in je op en verwacht grootse dingen. Dat is het begin.

Wij zullen de komende tijd elke keer een Stoel van Bewustzijn hebben. Dit was de eerste.

Ik Ben Kryon en ik ben verliefd op jullie allemaal, voor wat jullie hebben gedaan en wat jullie gaan doen en voor de toestemming die jullie hebben gegeven.

En zo is het.

Kryon