Kryon Cirkel van Twaalf. Augustus 2023 -1

Kryon Cirkel van Twaalf. Augustus 2023 -1

4 augustus 2023 / Lee Carroll

Vertaald uit het Engels vanaf de video door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Ik wil met een thema beginnen dat algemeen is en dat ik jullie al jarenlang op een liefhebbende manier breng. Het is een thema dat ik: Het pellen van de Ui noem. De ui vertegenwoordigt iets dat langzaam afgepeld moet worden om te zien wat er in het midden zit. Dit is geen nieuws omdat jullie allemaal weten wat een ui is, en als je die dan pelt kom je uiteindelijk bij de kern.

Dit is een metafoor die over vele dingen gaat want dit is bijna alles, lieve mensen, wat jullie in je realiteit ervaren. Het is feitelijk iets anders! Wat doen jullie als mensheid als jullie opgroeien? Bepaalde dingen geloven? Geloven dat dingen op een bepaalde manier gebeuren? Op Aarde komen met bepaalde zaken die hier verhoogd dienen te worden in plaats van gerepareerd te worden? Het wordt het afpellen van een ui waarin een kern van geloof en begrip aanwezig is, van waardigheid of veel van deze dingen, maar dit is anders dan wat jullie is verteld.

Snappen jullie dat? DAT is de ui! Jullie denken er dus aan als dat er iets moois, een schat, binnenin is en dat al die lagen die om de kern heen zitten, puzzels zijn die ontrafeld dienen te worden en waarvan jullie dingen zijn verteld die niet exact het juiste weergaven.

Het afpellen van de ui zijn jullie die sommige van de basisdingen veranderen die jullie zijn verteld of die jullie voelen of waarvan jullie denken dat zij zo zijn…en iets moois vinden!

De vier weken zullen vier onderwerpen hebben en wij beginnen met een die zeer algemeen is. Het heeft te maken met de manier waarop jullie geloven. Niet over de manier waarop jullie spiritueel gezien geloven. Het gaat om de manier waarop jullie bijna alles geloven, want alles wat jullie op dit moment geloven is een beetje anders dan de feitelijke werkelijkheid.

Denk eens aan wat je ouders je vertelden, wat je op school leerde, aan wat jullie kerk je vertelt, aan een combinatie van al deze dingen samen…..zij schepen samen een ui met in de basis een prachtige schat met daaromheen alle dingen die jullie werden verteld. De soort van dingen waarover ik ga spreken zijn absoluut algemene dingen.

Wij gaan het in de komende drie weken met name hebben over andere dingen die, tussen twee haakjes, die allen die nu naar mij luisteren of kijken, kunnen zien omdat zij allemaal te zien zijn. Alles wat ik jullie leer is beschikbaar.

Maar laten wij eens gaan kijken naar gewoon, algemeen geloof. Wat is jullie verteld? Als jullie opgroeien kijken jullie naar de sterren en het eerste dat jullie werd verteld is dat daar niemand is. Hebben jullie daar weleens over nagedacht? De reden hiervan is dat jullie daar nooit iemand hebben gezien. Tegen alles en alle logica in is jullie een verhaal verteld dat alleen op deze planeet leven is hoewel er miljarden zonnen en planeten zijn in de gebieden die jullie kunnen zien in jullie melkwegstelsel, dat maar een van de miljarden is….en toch zijn jullie de enigen die de vonk van het leven hebben?

Misschien is dit het meest onlogische dat jullie ooit is verteld, want de natuurkunde is, waar jullie ook kijken, overal hetzelfde. Waar jullie ook kijken is de chemie hetzelfde en de manier waar de dingen zichzelf plaatsen, ontwikkelen groeien, is hetzelfde. Waar jullie ook kijken…..en toch….zijn jullie de enigen met leven?

Maar dat is niet zo! Helemaal niet! Overal waar jullie kijken krioelt het van het leven. Vertel mij eens: hoe zouden jullie dit kunnen geloven? Het antwoord is dat het consensusdenken is. Het wordt wat jullie is verteld! Alles wat jullie geloven ging op die manier….als het maar vaak genoeg werd verteld is dit in jullie verankerd. Zelfs zo sterk dat als iemand je vertelt dat daar leven is en dat zij hier op Aarde al vaak een bezoek hebben gebracht, jullie vaak zeggen: “Oh, ben jij er ook zo een?” Zij zeggen: Arme jongen, strijken over je bol en gaan vervolgens hun weg. (Kryon lacht) Sommigen van jullie hebben dit zelf meegemaakt. Als jullie het tegen een ander zeggen vertellen zij dat zij denken dat dit niet zo is. Het is onlogisch, het slaat nergens op en toch is dit het verhaal van vandaag.

Jullie beginnen aan het afpellen van de ui en beginnen met logica en dan zijn er misschien dingen die onverklaarbaar zijn….jullie zijn bezig, onderzoeken, en komen waarschijnlijk tot de conclusie dat overal leven is. Wij hebben het nog niet gezien. Waarschijnlijk zijn er redenen waarom wij hen nog niet hebben gezien. Nummer een is dat zij veel te ver weg zijn. Maar degenen die het allemaal l hebben uitgeplozen en uitgevonden kunnen hier makkelijk komen, maar doen dit niet vaak, en misschien is ook daar een reden voor. De reden is dat jullie nog steeds gevaarlijk zijn. (Kryon lacht) Hadden jullie dit al uitgezocht?

Als jullie je hebben ontwikkeld tot op een punt waarop jullie niet alles neerschieten dat jullie in de lucht zien, zullen zij er zijn! Dan zullen jullie de grootste AHA hebben die de mensheid ook heeft meegemaakt als jullie herkennen dat jullie geloof zo ongelooflijk kinderlijk en verkeerd was, en dat er al die tijd, overal leven was. Net zoals hier, dezelfde omstandigheden, net zoals hier en wat ontwikkelde, net zoals hier!

Dit is maar een van de vele dingen waarover wij willen spreken.

Is er een consensusrealiteit over God, de Schepper? Is het niet interessant als je naar de geschiedenis kijkt, om te zien hoe lang de mensheid erover deed om te begrijpen dat er maar een God is? NU is er een God, maar zo is het niet begonnen. Er waren vele goden. Maar nu is er een begrip dat dit een evolutie van het bewustzijn is voor een mensheid die nu zegt dat er maar een God is. Maar je kunt verschillen over hoe die God is en waar die over gaat, wat die God wil, hoe je hem aanbidt – dat komt later – maar de consensusrealiteit is er nog steeds dat God groot is en jullie niet. Wat vinden jullie daarvan?

Het verhaal is dit: Als jullie hier komen heeft dit helemaal niets te maken met de Schepper, met God. Jullie moeten alles over God leren. Jullie moeten God tevreden stellen en op een bepaalde manier moeten jullie God tevreden stellen zodat het okay is als jullie hier weer weggaan.

Dat is een consensusrealiteit, lieve mensen. Het is een verhaal, lieve mensen, en het is totaal verkeerd. Jullie zijn geweldig geboren als een stukje van deze prachtige God die jullie als mensheid hebben ontdekt. Ik wil jullie daar alles over vertellen. Ik wil jullie eraan herinneren wie jullie zijn en waar jullie vandaan komen. Ik wil het hebben over dingen zoals jullie waardigheid. Ik wil het hebben over dingen als de mogelijkheid om je leven te veranderen, je verleden, en hoe je jezelf kunt genezen. Al die uien die langzaam afgepeld kunnen worden – of zelfs snel- om de pracht van het menselijk wezen te kunnen openbaren. Hoe jullie hier kwamen, wat jullie kunnen doen en wat dit betekent….en dan: waarom jullie hier zijn….voor die geweldige Opwaardering waar jullie nu middenin zitten en die de vraag opwerpt of jullie mensen werkelijk zijn wie jullie denken of dat jullie iets anders zijn.

Is er een reden waarom jullie hier zijn. Waarom mensen hier sowieso zijn. Wat als jullie deel uitmaken van een groter plan…een plan van welwillendheid, vriendelijkheid, compassie, realisatie, zelfbewustzijn….een verandering van de menselijke natuur is aanstaande en jullie maken daar deel van uit. Luisterend naar dit programma.

Ik Ben Kryon en ik ben verliefd op jullie allemaal. Ik ben verliefd op jullie door wat jullie hebben gedaan….de opofferingen die jullie hebben gedaan om hier te zijn….de dingen waar jullie doorheen moesten worstelen in een oude energie, in vorige levens, en terug te komen in deze tijd om nog bewuster te zijn en te worden.

Er zijn zoveel dingen die jullie verhaal je nooit heeft verteld. Zoveel geloven die zeggen dat jullie maar een leven hebben en maar beter goed kunnen leven omdat er anders foute dingen gaan gebeuren als jullie aan de andere kant van de sluier komen. Wat als jullie vele, vele malen hebben geleefd? Klinkt het logisch om een geweldige ziel te scheppen en die vervolgens naar beneden te sturen en dan te straffen?

Wat voor een verhaal is dat? Wat voor soort logica over wat goddelijkheid is? Er zijn zoveel dingen die jullie kunnen veranderen en leren…en die ui kunnen pellen.

Daarom ben ik hier.

En zo is het.

Kryon