Kryon Cirkel van Twaalf. Augustus 2023 -2

Kryon Cirkel van Twaalf. Augustus 2023 -2

4 augustus 2023 / Lee Carroll
Geplaatst: 26 september 2023
Vertaald uit het Engels vanaf de video door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Kom een beetje dichterbij. Het is werkelijk mooi om vrijuit tegen jullie te kunnen spreken over de waarheden die jullie nooit werden verteld, of de waarheid die overduidelijk is maar die jullie ontkennen. Dit consensusverhaal, dit narratief, is zeer interessant omdat de mensheid dit bijna algemeen heeft geaccepteerd…en er is zoveel meer.

Dit is de Opwaardering en dit is de tijd waarin wij over deze dingen spreken en het is niet alleen om jullie te laten ontwaken om een beter mens te zijn. Het gaat erom dat de Opwaardering de tijd is waarin de mensheid zelf zal veranderen.

Als je nog niet over de Opwaardering hebt gehoord – wij hebben het daar heel vaak over gehad – het is Kosmologie, het zijn voorspellingen van de Ouden en het is nu hier. Het is zeker een tijd die voorspeld is geworden waarin de mensheid zichzelf zou vernietigen of door zou gaan naar een hoger niveau. Jullie gingen daar voorbij. Jullie zitten nu stevig in het gebied waar bewustzijn zich begint te veranderen, en die verandering bestaat eruit dat de mens over de hele planeet meer van zichzelf gaat verwachten om dingen te verwijderen die niet langer gepast zijn bij het gedrag van mens tot mens….en het zal een tijdje duren maar de zaden werden al geplant over wat jullie wel of niet zullen doen of wel of niet zullen doen in de toekomst.

Jullie hebben het gezien. Het is in jullie maatschappij….een dag waarop jullie lachend zullen zeggen dat jullie het helemaal gehad hebben met oorlog. (Kryon lacht) Wie er ook wil beginnen….er komt gewoon niemand. Dit is wel een grap, maar oorlog is wel voorbij! Jullie beginnen dit te zien op de planeet.

Dit is nieuw bewustzijn en daarmee komt – zou ik zeggen – bijna een verlangen om de dingen te herschrijven die dit nodig hebben omdat jullie dit niet voor elkaar kregen. Meer en meer lijkt het op een wetenschapper die ontdekt wat zij niet eerder wisten. Het is als een wetenschapper die een groot ontwaken meemaakt…een AHA…en dat verandert alles vanaf dat moment. Zie dat eens gebeuren met de menselijke natuur.
Wat is het dat jullie misschien niet weten en er altijd al is geweest? Dat is de Cirkel van Twaalf van vanavond. De dingen die jullie op een bepaalde manier hebben geleerd waarvan jullie de ui wilden pellen en die jullie langzaamaan hebben laten zien hoe de dingen werkelijk zijn.

Sommige van deze dingen zijn heel eenvoudig. Hier is een voorbeeld. Jullie kwamen allemaal van een 3D-positie waar jullie het volgende werd verteld: “Geloof alleen in dingen die je kunt zien.” Sommigen komen samen met dingen die vreemd lijken of onzichtbaar, en jullie draaien je om…jullie willen het niet eens zien omdat jullie is verteld dat jullie het in relatie moeten brengen met dingen die jullie met je eigen ogen kunnen zien. Vaak noemen jullie het dan dat een valstrik is die van charlatans komt, of wat dan ook.

Dan komt er opeens iemand die zegt: “Alleen wat je ogen kunnen zien? Hoe zit het dan met zwaartekracht en magnetisme?” en dan zeggen jullie dat dit iets heel anders is omdat jullie de resultaten kunnen zien ook al is het onzichtbaar. Daardoor weet ik dat zij bestaan. Dan gaan jullie je dingen afvragen over liefde. (Kryon lacht) Dan komt er een hele hoop gesteggel en uiteindelijk zal de intellectuele verklaring nergens op slaan omdat jullie je realiseren dat er vele dingen zijn die onzichtbaar zijn.

Lieve mensen, een van de basis-onzichtbare dingen waar jullie geen idee van hebben is dat bewustzijn energie is. Het is energie. Kan manipuleren en drukken en trekken – dit is heel groots – en toch is het er een die zo vaak wordt ontkend omdat jullie vanaf je geboorte door mensen bepaalde dingen zijn verteld en jullie die ui niet zullen pellen totdat jullie daar redenen voor hebben.

NU is er een reden want velen van jullie beginnen de resultaten te voelen of te zien van handelingen, acties, die spookachtig zijn. Zij waren in het verleden spookachtig voor jullie. Jullie kunnen op bepaalde manieren denken en er gebeuren dan ook bepaalde dingen….jullie gaan de heling in je lichaam zien waarom jullie hebben gevraagd….dat is heel spookachtig. Anderen zullen jullie zeggen: “Wij weten niet hoe dit werkt, maar het moet magisch zijn!”

DAT IS CONSENSUSREALITEIT!

Kunnen jullie dit begrijpen? De Cirkel van Twaalf van vanavond zal de eerste uitdrukking zijn waarin jullie naar een omgeving gaan waar jullie die ui kunnen pellen. “Snelspoor uienpellen!’ (Kryon lacht), zullen wij de channelings van deze maand noemen. (Lacht weer)

Ik wil dat jullie samen met mij over de Brug gaan naar een gebied waar jullie nog niet eerder zijn geweest. De Brug gaat van het bekende naar het onbekende en van het onbekende naar het bekende…..van 3D naar multidimensionaliteit, maar niet echt. Het is maar een metafoor. Maar laten wij het evengoed maar doen. Ga met mij de Brug over en neem mijn hand.

Ga ferm met mij over die Brug waar velen van jullie verlegen en terughoudend over waren. Jullie gaan gewoon naar jullie eigen, pure, energie….een energie die voor jullie niet echt bestaat terwijl jullie mens zijn. Jullie hebben al die hobbels van drie dimensies en een consensusrealiteit. Als jullie naar je ziel gaan….kom met mij door die mist in het midden van de Brug en laat de schoonheid onthuld worden van: “Ah…ik ben Thuis!”

Kunnen jullie dit voelen? Julie zijn naar je eigen kern gegaan waar alles veilig is. Dit is waar jullie thuishoren. Dit zijn jullie met jullie. Dit zijn jullie….het meest krachtige dat jullie je kunnen voorstellen. Alles is hier mogelijk en jullie kunnen dit meenemen over de Brug en ermee werken als mens aan de andere kant. Die andere kant is dan 3D waarvan jullie denken dat jullie daar nu zijn en in de stoel zitten en kijken naar dit programma. In multidimensionaliteit kunnen jullie op twee plaatsen tegelijk zijn , vraag dit maar eens aan de kwantumfysici. Het is makkelijk want jullie doen dit nu.

Dit is zo echt als het maar kan, lieve mensen, als jullie dit willen.

Aan deze prachtige kant van de sluier waar jullie ziel bestaat, nodig ik jullie uit om niet naar een poort te gaan, niet naar een deur, niet naar een theater, maar naar een nieuwe omgeving. Vorige maand hadden wij het met jullie over de Groene Mist. Deze maand is vergelijkbaar. Dit is geen tijd waarop jullie iets leren. Dit is een tijd waarin jullie gewoon zitten en de energie te voelen van al die anderen om je heen die met jullie werken.

Ik vraag jullie allen die hier zijn: Staan jullie dit in je leven toe? Er zal tot op zekere hoogte toestemming gegeven moeten worden. Jullie doen het een keer en dan kan dit vaker gebeuren….zelfs als jullie de afwas doen, tijdens het autorijden! (Kryon lacht) Dit zijn de dingen die jullie van jezelf kunnen maken…..mooie, geheiligde dingen waarom jullie hebben gevraagd. Laat je in alle levens opgebouwde batterijen hun energie nu loslaten. Daar lijkt het op. Laat mooie dingen los voor de mensen. Er is een ui van geloof die vlak voor jullie is en die wij in deze prachtige tijd gepeld willen zien worden door jullie. Dit is jezelf zoals jullie in de stoel zitten of ergens liggen. Maakt allemaal niet uit. Om alles in werking te zetten hoeven jullie maar een ding te doen. Zeg: JA. Ik geloof het!

Je zou zelfs kunnen zeggen dat dit jullie geboorterecht is als mens, met de ziel die jullie hebben, in deze tijd van Opwaardering. Dit is doenbaar en mogelijk.

Ontmoet de visiemeester! Ah, dit is nieuw. Ontmoet de visiemeester en vraag hem om een visioen van een ui die vlak voor je is en in plaats van hem af te pellen er recht doorheen te snijden om naar de kern te gaan. Dit kunnen jullie doen. Je hoeft dan geen moeite te doen om hem langzaamaan af te pellen….iets wat jullie in je onderbewustzijn geloven omdat het jullie is verteld totdat jullie nu volwassen zijn. Het beperkt jullie voor het zien van de waarheid….een van de grootste waarheden: de Kracht van Jezelf! De Kracht en de Energie van jullie bewustzijn kan zoveel dingen doen! ALLES IS MOGELIJK!

De meesters hebben het jullie laten zien. Jullie dachten dat het hun magie was. Jullie dachten gewoon dat dit voor hen was, maar dit is waarvoor zij waren gekomen: aan jullie laten zien wat JULLIE kunnen doen voor dit jullie uit het hoofd werd gepraat…en dat is de ui.

Laat de visiemeester in deze zaal komen met alles dat bij hem/haar hoort. Het is geen hij of zij. Zo is liefde ook en het komt in jullie en het vult je compleet en het laat jullie de ui snel uiteen vallen.

Wat als jullie is verteld dat dit niet waar is? Het is niet de schuld van degenen die dit jullie vertelden….zij deden hun best, maar jullie weten nu dat jullie de ui zeer snel kunnen openen voor de Pracht die jullie Zijn! Dit is de ui waarvan wij willen dat jullie die als eerste doorsnijden voordat wij een van de andere behandelen. Kunnen jullie zitten en met mij hieraan werken?

Ik sta naast jullie, altijd ben ik bij jullie want ik wil het zien. Ik wil de reacties zien die jullie hebben als jullie wakker worden en zeggen: “Oh, dat wist ik niet!” Echt?

Ik Ben Kryon en ik ben verliefd op jullie allemaal.

Lieve mensen, Zelfrealisatie komt in plaats van de onzin die jullie misschien is verteld. Blijf….en voel de waarheid van hetgeen ik jullie vertel en laat die visiemeester je helpen om door de ui heen te snijden om de kern te bereiken….die Prachtige JIJ…waar ALLES mogelijk is.

En zo is het.

Kryon