Kryon Cirkel van Twaalf. December 2022 -2

Kryon Cirkel van Twaalf. December 2022 -2


6 december 2022 / Lee Carroll
Geplaatst: 30 januari 2023
Vertaald uit het Engels vanaf de video door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Kom een beetje dichterbij. Het onderwerp is VREDE, misschien wel meer dan dat. Ik gaf jullie de informatie dat wij het deze maand over angst zouden hebben. Het zouden praktische angsten zijn en de eerste gaf ik jullie zojuist.

Hoeveel mensen zijn er bang voor God? Niet omdat er iets is gebeurd in jullie programmering, als jullie het zo willen noemen. Informatie der tijden. De Schepper was niet alleen maar de Schepper, degene waarvan werd gehouden, maar ook degene die zou gaan oordelen en die jullie ziel voor eeuwig kan gaan sturen naar een afschuwelijke martelplaats.

Dit is helemaal niet de God van het Melkwegstelsel, het Universum, van de Universums en de Multiversums.

Ik heb jullie eerder verteld dat dit, deze God, jullie kunnen hem ook de Creatieve Bron noemen, een energie van pure liefde is, en dat is de manier waarop het begon. Voor degenen onder jullie die het kwantum-schap van alles willen onderzoeken en zeggen: In het Begin was er – ik zal het jullie vertellen – LIEFDE….het meest kostbare in het Universum, en niet alleen de liefde waar jullie als menselijke wezens aan denken als jullie aan een mooie liefde denken. Het was de Liefde van alle dingen…de liefde van elke molecule die op het punt stond om geschapen te worden en het leven dat daaruit zou gaan ontspringen. En hier zitten jullie dan met mij, die jullie vertelt dat jullie heel misschien het verkeerde verhaal hebben gehoord.

De Cirkel van Twaalf is een plaats waar jullie komen voor visualisaties, meditaties, dingen die zich ontwikkelen naar een realiteit die jullie mogelijk niet hadden verwacht, maar het zijn allemaal oefeningen, en zelfs in het begin vroegen wij jullie: Is het echt of niet echt, hetgeen aan jullie is verteld dat er een realiteit is die verder gaat dan wat jullie denken dat echt is. Nu zijn degenen die zich bezig houden met multidimensionale energieën en het kwantumschap van alles…zij beginnen hetzelfde naar buiten te brengen.

Is het mogelijk dat er realiteiten naast realiteiten zijn? Jullie zeggen misschien: “Nu word je een beetje te esoterisch, Kryon!” Misschien. Maar als jullie in angst verkeren, lieve mensen, wat voor angst ook, is dat zo driedimensionaal, is dat zo verankerd in wat jullie de oude energie noemen dat jullie misschien de realiteit die jullie hebben een beetje dienen uit te breiden naar een situatie waarin jullie misschien met mij de Brug zullen overgaan naar een Nieuwe Aarde waar jullie vijand van het duister voor de poort staat van jullie leven en waarbij jullie is geleerd om te vechten…dit hebben wij allemaal zo geleerd.

Maar dit is een nieuw paradigma dat er nu aankomt….oh, het is heel anders!

De allereerste instructie van Kryon is deze: Jullie hoeven niet tegen het duister te vechten. Dit haalt meteen het grootste deel van de volgende vraag al weg: Hoe bevechten wij het duister? Jullie vechten er niet tegen…jullie her-kaderen het, boetseren het….en dan blijft het eerlijk achter….echt, dat is zo!

Stop even, en denk aan het centrum van jullie zorgen. Schep dan licht rondom die zaken door en zie hen op een manier waarop zij zijn opgelost….een manier die jullie niet kennen. Hebben jullie dit? Zie hen opgelost op een manier die jullie niet kennen.

Jullie kunnen een oplossing zien zonder te weten hoe die er is gekomen. Visualiseer dat het is opgelost! Ga het niet uitzoeken. Stuur licht naar iedereen, inclusief jezelf, zodat vrede het eerste is dat jullie erom heen voelen omdat het is opgelost. Ten tweede? Stuur niet, visualiseer niet wat jullie denken dat de oplossing zal zijn. Stuur in plaats daarvan alleen maar licht voor een perfecte oplossing, een onbekende oplossing die zich nog moet gaan ontwikkelen….hoofdzakelijk omdat het is omgeven door het licht dat jullie sturen.

Ten derde: Weet dit: Zorgen en angst zijn geen partij voor jullie licht. Zorgen en angst zullen verdwijnen door positieve actie, lachen en licht-logica. Licht-logica is de kennis dat jullie licht de macht heeft om jullie angst en zorgen volledig te laten verdwijnen.

Als jullie een donkere kamer binnengaan en bang zijn en het licht aan doen, blijft het duister daar dan om jullie te bevechten? Natuurlijk niet. Duisternis is de afwezigheid van Licht. Doe het licht aan en het is weg.

Als jullie niet geloven dat dit kan gebeuren en dat dit allemaal maar gekkigheid is, zullen jullie doorgaan met zorgen en angst. Om dit allemaal te laten gebeuren, zoals ik vertel, moet er echte spirituele intentie zijn. Met andere woorden: Jullie dienen het te geloven!

Stop met kijken naar het nieuws….hebben jullie dit ooit van mij gehoord? Elk programma dat jullie zien is ingericht om jullie zorgen te brengen en angst aan te jagen….voor geld natuurlijk en natuurlijk zijn de agenda’s en de woorden van de programma’s zeer goed uitgekozen met de slechtste dingen eerst en dan, na muziek, nog een keer om jullie angst aan te jagen en te zorgen dat jullie blijven kijken. Zoek in plaats daarvan een nieuwsbron die jullie vertrouwen en lees de dingen waarbij jullie je goed voelen en die jullie over de wereld dienen te weten. Jullie kunnen echt veel meer echte journalistiek lezen in een artikel dat jullie lezen dan in een televisie-uitzending. Geloof mij.

Dus samenvattend: Stuur licht zodat jullie de duisternis laten verdwijnen en alle angst om je heen en stop met angst te hebben door de hel en verdoemenis van de media. Sommigen zullen zeggen: “Wat een onzin. Dit zal helemaal niets veranderen!” Anderen zullen zeggen dat dit al heel veel dingen op onze wereld heeft veranderd op een grootse manier. Dit is altijd het antwoord van Kryon geweest.

Wat als jullie vanavond samen met mij de Brug over gaan naar de Grotere Jij. Jullie gaan dan feitelijk naar een realiteit die veel ouder en meer substantie heeft en echter is dan deze tijdelijke realiteit die jullie op Aarde hebben. Dat is de manier waarop het werkt.

Jullie ziel is voor eeuwig en dat is hij altijd geweest. Hij is een deel van de Creatieve Bron. Dit is voor mensen moeilijk om zich te realiseren. Wat als jullie op de een of andere manier een deel zijn van de Creatieve Bron? Dat jullie allemaal samen, al het leven, deel uitmaken van de Creatieve Bron waarvan de essentie Liefde was?

Wij hebben jullie gevraagd om de ui van jullie realiteit af te pellen en als jullie de angst en de andere oude dingen wegpellen en de onlogische dingen die jullie zijn verteld….dan komen jullie uiteindelijk terecht bij een juweel van ongekende waarde, en dat is jullie ziel, de liefde, de schoonheid die jullie zijn….de ECHTE! Degenen die werden geschapen om deze planeet in deze tijd te veranderen.

Wat als er een groter plan is? Dat het een plan is dat jullie hier nu zijn en dit voor de eerste keer horen? Omdat dit echt ergens op slaat!

De God van alle dingen is een straffende God….dat klinkt heel erg als een vader….een disfunctionele, slechte vader waardoor jullie je gaan afvragen wat de echte waarheid is.

Ik wil dat jullie vandaag met mij over die Brug gaan, zoals wij al zo vaak hebben gedaan, en iets bijzonders doen dat jullie niet hebben verwacht. Het zal moeilijk te beschrijven zijn, maar het is te doen en mogelijk!

Lieve mensen, er ligt een brug voor jullie die een kruispunt vertegenwoordigt tussen het bekende, waarin jullie nu zitten, en het onbekende….en dat is de Grotere Jij….de Ziel, en in deze nieuwe energie hebben jullie de gereedschappen, de mogelijkheid, de toestemming om over die brug te gaan en degenen te ontmoeten die de dingen ankeren die jullie je ziel noemen, de gidsen, de engelen, de herkenningen uit andere levens….al die dingen die wij hebben gedaan…het maakt allemaal deel uit van jullie. Het is prachtig en zoveel groter dan jullie ooit is verteld.

Maar deze keer….kom met mij mee….laten wij de brug over gaan. Neem mijn hand. Al vele keren hebben wij deze afstand samen afgelegd, door de mist die verbergt wat er aan de andere kant kan zijn en als jullie daar doorheen zijn stappen jullie in de schoonheid, de majesteit, het prachtige van jullie ziel. Wat jullie ook zien voor je geestesoog klopt. Wat jullie daar ook zien, je eigen beslissing, zo ziet het er ook uit….het klopt omdat het jullie geestesoog is, maar de waarheid is dat jullie je niet waarlijk kunnen voorstellen hoe het eruit ziet. Allereerst zien jullie dit niet met ogen. Dit is de plaats, als je het zo wilt noemen, waar jullie licht kunnen horen. Dit is een prachtige plaats waar altijd een soort glorieuze muziek te horen is….een lied dat jullie zouden herkennen als ik jullie dit nu zou laten horen….het lied van de dansende lichtjes dat door de sterren is gemaakt.

Er zijn allerlei entiteiten die van allerlei verschillende plaatsen, planeten en melkwegstelsels vandaan komen die te maken hebben met jullie en je ziel, en die jullie kennen als een groter beeld dan jullie je ooit voor kunnen stellen. Het is daar! Wij hebben jullie dit verteld, en hier zitten jullie dan in je ziel waar alle benaderbaar is.

Er is een deur. Willen jullie met mij door deze deur gaan? Anders dan welke deur dan ook waar jullie ook doorheen zijn gegaan. Zijn jullie klaar voor iets heel speciaals? (muziek) Ik wil dat jullie met mij door die deur gaan. Ik ben vlak naast jullie. Kom met mij mee, en zo gauw jullie dit doen zijn jullie heel standvastig en niet bang en bevinden jullie je in de ruimte. De meest prachtige sterren om je heen zijn zichtbaar. Jullie kunnen makkelijk ademen…er is geen angst voor wat er hier ook maar fysiek kan zijn. Jullie kijken hier naar het werk van de Schepper.

Jullie kijken om je heen en ik zeg jullie dat jullie enkele sterren herkennen en dat er enkele planeten zijn waar jullie zijn geweest omdat jullie zeer oude zielen zijn en al heel lang in dit melkwegstelsel zijn geweest. Jullie kijken ernaar…naar al deze majesteit….en dan komt hier de vraag: Hoe ziet God eruit? (muziek)

Als jullie God zouden kunnen horen? Als jullie de Schepper zouden kunnen ontmoeten….hoe zou dat zijn? (muziek) Ik kan geen van deze vragen beantwoorden want deze vragen gaan verder dan hetgeen beantwoord kan worden…vragen die misschien niet eens gesteld zouden moeten worden omdat zij zo bijzonder zijn. Maar ik zal jullie een tipje van de sluier geven – een idee hiervan.

Stel je voor dat jullie daar alleen staan met je armen uitgestrekt, middenin de ruimte, tussen alle stralende sterren en de schoonheid van de kleuren van alle sterren…jullie kijken alleen maar naar de majesteit van de schepping van de Schepper en zeggen: “God, ik wil U kennen. Spreek tegen mij!” Nu gaat het goed worden want als dit een film was zou er nu een stem zijn, maar dat is niet zo. Dit is een realiteit die er voor jullie is. God is echt. Jullie zijn echt. Jullie zielen zijn echt. In plaats van een stem is er nu een overweldigend gevoel dat in jezelf doorklinkt en jullie naam wordt genoemd. Ik ken jullie namen. Horen jullie dit? Jullie realiseren je dit en jullie herkennen dat er al een antwoord was en jullie strekken je armen uit. Dan, als jullie dit willen en de moed daarvoor hebben, strekken jullie je handen weer uit en zeggen: “Lieve Schepper die mijn naam kent, zeg mij wat U wilt dat ik weet.”

Dit is een moment, deze prachtige, heerlijke energie van liefde waarop jullie de Schepper kunnen ontmoeten tot op welk niveau dan ook, is er voor jullie, en als die iets tegen jullie zou kunnen zeggen, zouden jullie niet weten in welke taal dit zou zijn….een taal die jullie niet zouden kennen. God heeft geen taal. God heeft liefde. En dus is wat God wil dat jullie weten, lieve mensen, dat jullie gewoon weten hoeveel er van jullie wordt gehouden. En terwijl jullie daar met uitgestrekte armen staan komen de meest ongelooflijke schoonheid en vrede in je lichaam, zodat dit er zelfs warm van wordt door de hoeveelheid liefde die op dit moment in je stroomt….dat is een ontmoeting met God…een ontmoeting met de Schepper, en dit gebeurt ogenblikkelijk. Jullie hoeven niet te wachten. Jullie hoeven je niets af te vragen. Jullie hoeven geen antwoorden te hebben omdat het direct komt op de plaats waar je ziel bestaat, want dat is het platform van communicatie met Al Wat Is….en onthoud dat jullie een deel zijn van deze Schepper.

Ik wil dat jullie daar staan en dit voelen en weten dat deze God van jullie en de mensheid en de Aarde houdt, en aan veranderingen werkt die zo groot en groots zijn dat jullie deze planeet niet eens zullen herkennen als jullie op een dag terugkomen. Dan maken jullie er allemaal deel van uit. Maar om te bereiken waarvoor jullie hier kwamen MOETEN jullie weten dat er geen oordeel is. Jullie MOETEN weten dat er geen God is die naar jullie kijkt en denkt dat dit goed is en dat niet.

Nee, er is alleen pure liefde en die stroomt nu naar jullie en ik wil dat jullie dit zo sterk voelen dat jullie, als jullie teruggaan van deze Cirkel van Twaalf, anders zullen zijn. Jullie hebben op dit moment misschien een volledige herkenning: Oh, oh, niemand heeft mij ooit verteld dat ik een samenwerking zoals deze heb en dat ik nooit bang hoefde te zijn. Ik had mij nooit zorgen hoeven maken. Er hoeft hiervoor nooit angst te zijn want alle dingen zijn gepast.

Dat is de WAARHEID waarvan ik wil dat jullie die zien. Dit is de heling waarvan ik wil dat jullie die hebben over de angst en alle andere dingen die in de weg zitten van schoonheid en compassie (muziek) en liefde.

Blijf daar….blijf daar gewoon en voel het Licht in je stromen.

Jullie hebben zojuist de grotere Jij ontmoet…..dat is de boodschap die ik jullie vanavond wilde geven!

En zo is het.

 

Kryon