Kryon. – Cirkel van Twaalf. – December 2023 -1

Kryon.Cirkel van Twaalf.December 2023 -1

6 december 2023 / Lee Carroll

Vertaald uit het Engels vanaf de video door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Wij zijn deze maand weer met een serie begonnen en dit is de eerste boodschap van de serie. Wij gaan deze serie noemen: Het onthullen van de machines van het menselijk wezen. Dit kan erg lijken op andere dingen waarover wij hebben gesproken maar wij gaan het nu hebben over het feit dat mensen esoterische gereedschappen zouden kunnen hebben of bepaalde manieren van denken of van concentreren. In plaats daarvan worden het machines….en dit is de reden:

Een machine is fysiek. Een machine schept energie die jullie vooruit brengt. Meestal denken jullie dan aan een motor in een voertuig en dat is dan het eerste idee, zoals wij zeggen, over een machine.

Er zijn natuurlijk bepaalde dingen die mensen hebben, die onthuld gaan worden, gevoeld gaan worden. Dan gaan zij gebruikt worden in deze heerlijke nieuwe energie. Als jullie opeens aan hen gaan denken aan machines kunnen jullie denken dat jullie met machines om kunnen gaan….welke brandstof moeten wij gebruiken! Ahhh…de brandstof bestaat uit diverse dingen…intentie en toestaan. Staan jullie je machine toe om wakker te worden en functioneel te zijn? Als jullie dit doen hebben jullie dan de intentie dat dit ook gaat werken?

Dit zijn twee verschillende dingen maar zij zijn allebei nodig. Jullie zouden zeggen dat jullie daar natuurlijk toestemming voor geven. Niet echt! Sommigen geven toestemming om ernaar te kijken, het te onderzoeken…een student voor het leven te zijn…..en het nooit te gebruiken!!! Jullie moeten ook de intentie geven om het te gebruiken. Laten wij het nu over de eerste hebben. Er zijn vier machines en zij zijn een beetje anders dan wij in het verleden hebben verteld. Wij hebben het echt nog niet veel over deze gehad. Het is een flinke. Ik noem hem de machine van Ontwaken.

Ontwaken naar zelfbewustzijn over wie jullie zijn….een grote, zeer grote machine. Je zou kunnen denken dat is voor iedereen gewoon is. Er zijn mensen die zich altijd wat meer afvragen over wie zij zijn en wat zij hier komen doen, maar jullie hebben het mis. Zelfs degenen, lieve mensen, die zich in spirituele cirkels bewegen, die bij die spirituele organisaties zijn aangesloten, bemoedigen het ontwaken niet. Zij zijn bezig met volgen en jullie zitten daar en jullie wordt verteld wie jullie zijn. En jullie zitten daar en er wordt jullie verteld waar schepping allemaal over gaat en wat jullie aandeel daarin is…wat jullie geacht worden wel en niet te doen en wat er zal gebeuren als jullie je niet gedragen.

Dat is niet jullie eigen machine, lieve mensen. Jullie hebben dan een andere machine bij jezelf ingebouwd en die machine blaast jullie constant in de rondte. Nee, het gaat hier om je eigen machine. Er zijn mensen die zich helemaal niet bezig willen houden met hun eigen machine. Zij zeggen dat zij er een hebben die goed genoeg is. Waar zijn jullie bang voor? Laat mij jullie vragen, oh spirituele mensen: Als jullie zeggen dat je eigen machine goed genoeg is, zoals jullie is verteld, zijn jullie bang dat je eigen machine misschien iets anders zou vertellen?

Wat als jullie die motor van zelfbewustzijn opvoeren en dat die jullie dan iets laat zien dat veel, veel grootser is dan alles wat jullie ooit is verteld?

Zou dat goed zijn? Wat als ik jullie vertel dat het echt niet in strijd is met wat jullie al weten maar dat het groter en grootser is. Zouden jullie niet het hele verhaal willen kennen over wie jullie zijn? Dit is de beste machine die het menselijk wezen heeft. En hier is waarom: Omdat hij maar door blijft gaan!!! Als dit Ontwaken eenmaal begint bij een mens die dit ook toestaat met de intentie van integriteit….stop het nooit meer! Jullie kunnen ontkennen dat het daar is maar jullie kunnen nooit ontkennen wat het jullie laat zien.

Is dit niet mooi? Het is heel belangrijk, lieve mensen, het is heel belangrijk. Deze motor van Ontwaken van het zelfbewustzijn gaat de mysteries van het leven onthullen. Waarvoor zijn jullie hier? Is er een groter beeld rond degenen die bij je zijn? Is er een plan? Wat is er aan de hand met en op de planeet…al deze dingen die gaan ontwaken en zich door die motor vooruit laten bewegen gaan onthuld worden omdat jullie er deel van uitmaken. Degenen die dit doen zijn verbaasd over de dingen die er allemaal op de hele planeet gebeuren. “Oh mijn God, er is een plan! Nu begrijp ik al het gepraat over 2012 en de precessie van de equinox. Het is het beste nieuws dat je maar kunt krijgen….deze planeet is aan het ontwaken!” Wow, gebeurde dit met jou? Dan ben jij in het begin van je dingen af te vragen over jezelf….”Zou ik liever meer willen weten van mijn eigen machine in plaats van door een ander….een historische machine… En als jullie dit zijn is het makkelijk. Het zit binnenin. “Lieve Spirit, laat mij weten wat ik moet weten. Ik wil de welwillendheid van mijzelf kennen. Is er meer dan ik mij realiseer? Ben ik groter dan mij is verteld? Wat moet ik weten?”

Als jullie dit zijn garandeer ik jullie dat er dingen voor jullie zullen gebeuren.

Een van de beste attributen van deze machine is dat hij leidt naar andere machines. In de komende channelings zullen wij het hebben over die andere machines. Zij zullen allen voor iedereen beschikbaar zijn, maar laat jullie vertellen wat er gebeurt: De dient eerst te gebeuren.

Als jullie eenmaal de vragen gaan stellen over wat er rondom je heen is, wat heeft het dan voor invloed? Het is zeker dat de antwoorden jullie leiden naar andere machines waar jullie geen idee van hadden. Wat als ik jullie vertel dat een van hen een prachtige energie is waarvan jullie niet eens weten dat jullie die hebben en die van jullie is om je toekomst te scheppen? Om een realiteit te scheppen waarvan jullie niet wisten dat jullie kunnen? Dit zijn allemaal dingen die voortkomen uit de machines die op hun beurt voortkomen uit de energie waar ik nu over spreek.

Zoals jullie hier zitten en luisteren naar deze channeling, wil ik dat jullie de waarheid voelen van de dingen die ik jullie vertel: JULLIE ZIJN GEWELDIG!

Hebben jullie een ziel? Hoeveel van jullie denken dat jullie een ziel hebben? Denken jullie ook maar even dat deze ziel in zonde werd geschapen? Misschien is jullie dit verteld. Denken jullie dat de Schepper jullie een ziel in zonde heeft gegeven? Een ziel die jullie steeds moeten reinigen en er dingen mee doen zodat jullie je goed voelen? Of denken jullie dat die ziel iets zou kunnen zijn dat bij iets groters behoort dat geweldig is?

Wat als die ziel van jullie feitelijk een deel van de Schepping was. Als jullie dit gevoel hebben, hebben jullie gelijk. Dat is intuïtie, dat is een andere machine. Wat zegt jullie intuitie je over jezelf? Niet wat jullie is verteld op jouw aankomst als ziel op deze prachtige planeet. Hopelijk zou deze intuïtie zeggen: “Waar gaat dit allemaal over? Is dit groter dan mij is verteld? Wie ben ik? Is er een plan voor mij? Waarom ben ik hier op deze manier? Waarom voel ik mij zoals ik mij voel?”

Dit is de ontwakende ziel. Dit is de machine die jullie hebben! De eerste stap: Geef toestemming voor alles om je heen. De engelen en voor de engelen die om je heen zijn om je dit te laten zien en heb de intentie om dit te gebruiken om een welwillender leven te hebben en het begrip over de mysteries die voor je liggen. Lieve mensen, er zijn geen mysteries als jullie eenmaal uitzoeken en ontwaken uit die coma van duisternis en uitvinden….”Oh mijn God, Ik Ben Prachtig. Oh God, kijk een naar wat ik allemaal heb gemist en wat ik kan doen! Ik wil de hand nemen van de engelgebieden om mij heen en ik wil er iets mee gaan doen!”

Dat is wie jullie zijn! Waarom gaan jullie niet nog meer uitzoeken? En vragen: Is dit mogelijk?

Bewustzijn van dingen die jullie zijn verteld is de eerste machine van de maand. Ik zou jullie deze informatie niet geven als die niet waar zou zijn. Ik ben verliefd op de mensheid die op zo vele manieren aan het ontwaken is. Liefde voor elkaar, zorg voor de planeet, zorg voor de dieren en voor Gaia!

Dat is pas een ontwaken…wat denken jullie?

En zo is het.

Kryon