Kryon. – Cirkel van Twaalf. – December 2023 -2

Kryon.Cirkel van Twaalf.December 2023 -2

6 december 2023 / Lee Carroll

Vertaald uit het Engels vanaf de video door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Kom een beetje dichterbij. Dit is vanaf het begin al de uitnodiging bij deze serie die de Cirkel van Twaalf wordt genoemd.

De Cirkel van Twaalf is een metafoor voor het invoegen van jezelf in de structuur van het Universum dat is gebaseerd op het getal 12. Je zou kunnen zeggen dat jullie de Cirkel van Twaalf ZIJN. Je kunt het God noemen, Spirit…het is Alles wat er IS. In die structuur zijn ook jullie aanwezig.

Wat maakt dit concept nu anders dan een andere meditatie? Het is dit absoluut speciale concept dat jullie je in het midden bevinden van alles wat is dat geheiligd is…van de Schepping en dat jullie daar niet apart van staan.

Het leerproces op deze planeet zegt dat jullie apart staan van God. De meerderheid van deze leringen zegt dat jullie gescheiden zijn van de Schepper. Ik ben hier om jullie te vertellen – en dat doe ik al 33 jaar – dat jullie erbij horen. Erbij horen bij de meest goddelijke dingen die jullie ooit hebben gezien op de planeet of ervan gehoord hebben. In het hart van elk wonder staat de ziel van een menselijk wezen. In het hart van elke oplossing staat de menselijke ziel!

Alle dingen, lieve mensen, zijn hierdoor mogelijk. Wij vieren de wonderen van deze levens in dit programma (Cv12). Steeds vaker horen wij over het onmogelijke dat mogelijk wordt. Steeds weer horen wij over dingen die schijnbaar – zo niet feitelijk – ongewoon en onmogelijk zijn. Met andere woorden zien wij het allemaal en dit is de lering en het is de lering van vandaag.

Er gebeurt niet veel zonder te vragen. Lieve mensen, jullie zijn geboren op deze planeet met een vrije wil om om je heen te kijken, vragen te stellen of niet, om een product van de je omgeving of je cultuur te zijn of niet. Dit alles is een test van vrije keuze en in de energie van de test op de planeet wordt die gewonnen door degenen die het licht ontdekken. Door zichzelf…vaak! Vaak jonger dan ooit wordt de vraag gesteld: “Is er meer? Waarom ben ik hier? Wat doe ik hier?” Met andere woorden: Is er een plan?

Er zijn veel mensen die feitelijk zijn overleden op de operatietafel….en weer terug kwamen met ongebruikelijke verhalen die moeilijk te geloven zijn. Zij weten dat er meer is. Velen van hen zijn teleurgesteld dat zij weer terug moesten gaan en zijn boos op de dokter: “Waarom heb jij mij terug gehaald?” vanwege hetgeen zij zagen…wat zij zagen was hun eigen ziel…de schoonheid ervan, de samenwerking ermee, de liefde en schoonheid ervan!

Dit is waar wij jullie naartoe brengen in de Cirkel van Twaalf.

De lering van vandaag gaat over de machine van Ontwaken, van zelf-ontdekking, van het mysterie van jullie! En zoals eerder vragen wij jullie om die metaforische brug over te gaan van het bekende naar het onbekende, van 3D en alles wat jullie is geleerd naar wat in geen enkel boek staat…niet echt….nog niet….jullie mogelijkheid om de brug over te gaan naar je eigen ziel, daar rond te kijken, dingen te horen van degenen die daar aanwezig zijn, en weer terug te komen.

Jullie zullen dit niet op veel plaatsen vinden want dit maakt deel uit van wat jullie de Opwaardering noemen. De nieuwe energie die hier is gaat de vragen en de mysteries voeden van mensen die vragen wat er nog meer is, of van degenen die hun hele leven aan esoterie hebben gedaan of aan natuurkunde en ook tot een groter inzicht komen van wat zij kunnen doen….meer dan zij ooit hebben gedacht. Ook zij zijn aan het ontdekken en ontwaken!

Ga met mij mee. Laten wij samen over de brug gaan. Het overgaan van deze brug zou jullie een pak van het hart moeten zijn als jullie door de mist gaan en aan de andere kant komen en jullie ziel wordt onthuld….prachtig, majesteitelijk….alles wat jullie je maar kunnen voorstellen….het meest prachtige ding dat jullie kunnen zien is daar en jullie naam staat erop!

Oh, kunnen jullie je voorstellen hoe dit zal zijn? Alle problemen vallen weg…alle dingen die jullie met je meedragen, verantwoordelijkheden…voor even zijn zij er niet. Jullie weten allemaal dat zij er weer zullen zijn als jullie teruggaan, maar er is iets dat zegt dat zijn dan lichter zullen zijn….veel lichter omdat jullie hier zijn.

Stel je eens voor dat deze mogelijkheid echt is….de mogelijkheid om dat wat jullie goddelijkheid is, nu te bezoeken. Oh, wij zijn hier veel vaker geweest, lieve mensen. Jullie spraken tegen je vorige levens en je Hoger Zelf, en al die dingen.

Er is een engel waarvan ik wil dat jullie die ontmoeten. Het is een ongebruikelijke engel….een zeer ongebruikelijke engel….een naam die jullie nog niet vaak gehoord hebben. Ik wil dat jullie door die deur gaan waar jullie al zo vaak doorheen zijn gegaan in deze visualisatie, in deze meditatie en de metafoor van door de deur gaan betekent het dat jullie naar een specifiek gebied gaan….en daar is een stoel. Een enorme zaal, misschien wel groter dan jullie kunnen zien….de muren veel te ver weg. Het plafond te hoog, en jullie weten dat jullie op de een of andere manier iets moois gaan ervaren. Wij zullen jullie de hele maand engelen laten ontmoeten en de eerste is, zoals ik al zei, ongebruikelijk.

Hebben jullie ooit gehoord van Raziel? Dit is de engel van mysteries. Ik wil dat jullie in de stoel gaan zitten en deze engel naar voren laten komen. Een vreemde naam misschien, maar dit is een vertegenwoordiging van een energie van het ontrafelen van de mysteries van het leven. Als jullie voor een goddelijke engel zouden zitten en een vraag kunnen stellen….wat zou die dan zijn? Wat zou die zijn? Zouden jullie de engel vragen waarom jullie hier zijn. Zouden jullie de engel vragen over het geheim van het leven? Wat zouden jullie die engel vragen? Zouden jullie doen wat ik al zo vaak heb verteld en alle vragen laten vallen en gewoon aan de engel vragen: “Zeg mij wat ik moet weten? Wij hebben niet zoveel tijd…”(Kryon lacht!) Wat zouden jullie doen?

Raziel kent jullie zoooo goed en glimlacht en gaat vibreren op een zeer interessante manier. Jullie hebben geen concept over hoe het eruit ziet als een engel vibreert. Om te beginnen hebben jullie geen concept van een engel. Jullie hebben alleen wat jullie is gegeven in 3D. Normaal gesproken is het een vrouw met een soort kroon of een halo, in witte kleren, die wapperen, stralen…maar daar lijkt het niet op….helemaal niet. Deze engel lijkt op je beste vriend of vriendin, en dat is ook zo. Er is een deel van je Hoger Zelf in deze engel. Je zou kunnen zeggen dat dit de Engel van Ontwaken is want dit is degene waar jullie in 3D aan vragen: “Is er meer dan mij is verteld? Geef mij informatie. Ik geeft toestemming en heb de intentie om meer over mijzelf te horen. Lieve engel, vertel mij meer over waarom ik hier ben en wat er aan de hand is!” Dit is die engel!

Hij komt nu naar voren en zegt: “Welkom thuis, lieve mensen! Oh, jullie oude zielen….precies op tijd en bezig met de Opwaardering en die aan het ontwaken zijn!”

Dit zijn jullie en dit is de engel die er voor jullie zal zijn! Maar voor nu is het degene die bij jullie zit. Vlak bij elkaar, vreugdevol over wat er vandaag in jullie wordt overgebracht. De engel kijkt naar je en zegt heel voorzichtig: “Luister goed, want jullie zullen dit niet geloven. Luister: DIT IS WIE JULLIE ZIJN!

De engel produceert op zijn gelaat beelden en visioenen die jullie de adem benemen….over wie jullie zijn….waar jullie zijn geweest….waarom jullie hier zijn….met wie jullie hier kwamen en welke beslissingen jullie hadden genomen….wat er verder gaat gebeuren in je leven, als jullie dit willen, en alle dingen die jullie gevraagd zouden kunnen hebben.

Dat is wie hier is! Hebben jullie inmiddels al interesse? Lieve mensen, dit kan zo echt zijn als jullie maar willen. De feiten en de taal en de uitdrukkingen en de zinnen komen op een bepaalde manier allemaal bij jullie binnen. Misschien niet in 3D zoals jullie zouden willen, maar het is nu allemaal binnenin jullie zodat jullie, als jullie weer terugkomen vanuit deze ervaring, vredig zullen zijn, zoals jullie zelf zeggen: “Ik weet nu zoveel meer over wie ik ben!” Misschien hebben jullie zelfvertrouwen genoeg om in de spiegel te kijken en te zeggen: “Er wordt onmetelijk van mij gehouden en nu weet ik dat. Ik ben geweldig en ik weet dat nu ook! Alles is mogelijk en dat weet ik nu!”

Dit zal jullie veranderen. De machine van het Ontwaken gaat meewerken in je leven en krijgt brandstof door jullie toestemming en jullie bewustzijn en intentie om je mee te nemen naar plaatsen die jullie nodig hebben in deze Opwaardering om de planeet te veranderen door wat jullie weten en wat jullie gaan doen en wat jullie anderen zullen laten zien.

Gefeliciteerd, dierbare Lichtwerkers. Ik zeg het weer: Lieve oude zielen die met zelfonderzoek bezig zijn!

Ik Ben Kryon en ik ben verliefd op jullie allemaal.

En zo is het.

Kryon