Kryon. – Cirkel van Twaalf. – Februari 2024 -1 – Waarom zo bang voor Verandering?

Kryon.Cirkel van Twaalf.Februari 2024 -1

Waarom zo bang voor Verandering?

7 februari 2024 / Lee Carroll

Vertaald uit het Engels vanaf de video door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Ik wil gaan spreken over verandering. Dat is vreemd, nietwaar? Als jullie horen dat er direct dingen gaan veranderen is het stil en zeggen jullie daarna: “Oh, alsjeblieft geen verandering!” Wij gaan het dus hebben over verandering. Vandaag gaan wij een beetje bekijken waarom jullie daar bang voor zijn. Daarna gaan wij het hebben over andere aspecten van verandering.

Kan een zebra zijn vlekken veranderen? Nee. Oh, wacht…zebra’s hebben geen vlekken. Kan een zebra zijn strepen veranderen? Kan een luipaard zijn vlekken verwijderen? Kan een mens zoiets doen…met andere woorden kan een mens iets worden dat hij niet is? Dat is de metafoor van al die vlekken en strepen. Kan een mens zichzelf chemisch veranderen? Is het mogelijk dat een mens het eigen lichaam kan veranderen om het anders te maken dan toen jullie werden geboren?

Wat denken jullie van de verandering van Gaia? Wat is hier aan de hand?

Over al deze dingen gaan wij het hebben, maar laten wij eerst spreken over de angst voor verandering. Als je kijkt naar de realiteit van verandering houden de meeste mensen daar niet van. Dat is eigenlijk vreemd omdat verandering soms verbetering betekent. Bijna in de helft van de gevallen. Veranderingen zijn een opgaande emotie door wat jullie hebben geleerd. Dit schept dan weer volwassenheid. En de volwassenheid schept de verandering van goede dingen. Als je het over lange tijd bekijkt lijken vele veranderingen wel op het beklimmen van een sociale ladder naar verbetering. Verandering is dus praktisch gezien eigenlijk iets goeds, maar waarom zijn jullie daar dan bang voor, zit daar angst omheen? Waarom zou dit zo zijn? Dit heeft te maken met het feit dat de meeste verandering van een of andere autoriteit komt of van iets of iemand die daarop lijkt. Of het nu van de regering komt, van een baas op het werk of een cultureel iets….vaak is het negatief. Jullie worden dus bang voor negatieve verandering ook al is dit vaak niet zo.

Maar de angst voor verandering komt rechtstreeks van het onderbewustzijn, zoals wij al eerder hebben gezegd. Het komt vanuit een gevoel dat jullie niet iets verdienen dat beter is. Maar jullie verdienen dit wel, lieve mensen!

Ik zou jullie kunnen vertellen dat jullie een superkracht hebben die jullie niet eens kennen. Door de affirmaties die wij jullie hebben gegeven, door de processen die wij jullie hebben gegeven, hebben jullie de mogelijkheid gekregen om te bekijken hoe jullie over jezelf denken. En dit is waarschijnlijk de belangrijkste reden waarom jullie bang zijn voor verandering. Jullie verwachten er geen goede dingen van, lieve mensen. Als jullie maar betere dingen voor jezelf zouden denken omdat zij goed voor jullie zouden zijn. Jullie zouden nu naar mij kunnen luisteren en zeggen: “Dat is allemaal goed en wel, Kryon, maar jij hoeft hier niet te leven, en wij hebben dit eerder gehoord…dat je cultuur dit allemaal uitmaakt en dat het helemaal niet goed voor je is om vreugdevolle dingen te denken of betere dingen voor jezelf te denken.”

Jullie hebben gelijk, nietwaar? Maar daarom zijn er voor jullie manieren om jezelf te trainen uit datgene vandaan dat jullie is geleerd door je onderbewustzijn. Hier zal een van de komende channelings ook over gaan. Maar er zijn ook andere redenen. Soms zijn de veranderingen die jullie ontvangen diepgaand. Soms zijn zij niet subtiel. Soms zijn het veranderingen van een ontwakende soort waarbij er opeens een realiseren is dat dingen anders zijn dan jullie ooit is verteld.

Je zou denken dat veranderingen van een ontwakende soort positief zouden worden ontvangen, maar vaak gaan zij gepaard met een tijd(je) van bijstellen, correctie en angst en komt er een leegte. Een goed voorbeeld zijn de ouders die vertellen over de mythologie van de Kerstman. Dan, als het kind opgroeit, gaat het begrijpen dat dit niet echt zo is, maar dat het de ouders waren. Soms heeft het kind het hier moeilijk mee en gaat naar zijn kamer en huilt omdat de magie is weggenomen. De slee en het rendier zijn verdwenen en alle magie verdwijnt in een ogenblik. Teruggaan naar de huidige tijd en een grotere waarheid. Dat is jullie niet verteld en een deel van de reden dat het zo moeilijk is, is omdat degenen die jullie deze informatie gaven autoriteiten waren waarvan jullie hielden en die jullie vertrouwden. Voor jullie geloofssystemen is dit net zo!

Misschien hebben jullie afstand genomen van iets dat jullie eerder geloofden en hadden jullie het daar moeilijk mee. Maar hoe meer jullie ernaar keken, hoe meer jullie erachter kwamen dat het niet zo was als jullie werd verteld. Dan gaan jullie terug en kijken naar wie jullie dit heeft verteld en dan zeggen jullie dat het mensen waren waarvan jullie hielden en die jullie vertrouwden en dan zeggen jullie dat als jullie je mening veranderen, dit een verraad aan hun liefde is. Nee, dat is niet zo. Hier is wat ik jullie wil vertellen. Wat jullie ook is verteld door mensen uit je geloofssysteem, uit het politieke systeem, je ouders of iemand anders die jullie vertrouwden….zij gaven jullie het beste dat zij hadden. Zij namen jullie niet in de maling. Zij gaven jullie wat zij dachten dat de waarheid was. En terwijl jullie opgroeiden, volwassen werden, en kwamen in je eigen ziel tot je eigen waarheid, gebeurde er iets. Jullie Akasha werd in jezelf gestart, als jullie dit zelf wilden….als jullie vroegen: “Lieve Spirit vertel mij alles wat ik moet weten!”

Jullie openden een deur naar een grotere waarheid. Daardoor startte je Akasha waarin al je vorige levens zitten en die ging jullie informatie geven die jullie voorheen beslist niet hadden. Hier kwam de waarheid die jullie niet kenden. Hier kwam de waarheid die jullie niet werd verteld. Hier was wat jullie in vorige levens hebben geleerd, leven na leven, terwijl jullie opgroeiden en alle wijsheid leerden als op een school waar jullie vele keren voor zijn geslaagd. Heel veel dingen hiervan zijn in strijd met wat jullie in dit leven en over jezelf is verteld. Soms is dit moeilijk. De tegengestelde informatie gaf jullie soms een gevoel dat jullie werden misleid of zoiets.

Niets daarvan is waar, lieve mensen. Dit komt omdat jullie (op)groeien. Het zijn jullie die over de kerstman horen en daar moeilijkheden mee hebben totdat jullie de grotere waarheid kunnen zien die liefde en vriendelijkheid weergaf.

Dit is waarom er zoveel angst om verandering heen is, niet alleen angst, maar ook verwachting.

Ik geef jullie een mantra. Ik heb die vaak gebruikt. “Lieve Spirit, ik accepteer verandering omdat die leidt naar iets dat beter is. Lieve Spirit, help mij om door die verandering heen te gaan in de wetenschap dat alle dingen niet altijd zijn wat ik ervan denk of zoals ik hen plan…het zal iets beters zijn! De reden ervan is dat ik het verdien! ”

Hoeveel van jullie vinden het prettig om zoiets hardop te zeggen? “Ik verdien dit of iets beters omdat ik een kind van de Schepper ben, een kind van God, de God die binnenin mij is en ik ben op de juiste plaats op deze planeet voor de Opwaardering en de verandering naar compassievolle verandering van het bewustzijn. Je zou zelfs kunnen zeggen dat ik een vuurtoren ben voor anderen. Ik ben een leraar, zou je kunnen zeggen. Daarom is verandering in mijn leven positief. Ik verwacht het….laat maar komen!”

Hoe klinkt dit? Kunnen jullie dit?

Waarom proberen jullie dit niet, lieve mensen? Ik, als Kryon, weet waar deze planeet naartoe gaat….het gaat net als met die grote sneeuwbal die van de berg af rolt. Ik heb jullie jullie eerder verteld dat die niet gestopt kan worden en naar een veel betere en compassievollere wereld gaat. En jullie maken daar deel van uit.

Verwacht goede veranderingen in je leven!

En zo is het.

Kryon