Kryon. – Cirkel van Twaalf. – Februari 2024 -2 – Waarom zo bang voor Verandering?

Kryon.Cirkel van Twaalf.Februari 2024 -2

Waarom zo bang voor Verandering?

7 februari 2024 / Lee Carroll

Vertaald uit het Engels vanaf de video door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Kom een beetje dichterbij. Laten wij verder gaan met de uitzending van Liefde. De energie is klaar voor wat ik jullie vanavond wil geven. Dit is de Cirkel van Twaalf en er zijn veel mensen die geen idee hebben wat dit is. Wij noemen dit een interactieve meditatie, maar het is meer. Het is een uitnodiging voor ieder die meditatie als een gereedschap ziet, dat deze energie jullie naar plaatsen kan brengen die jullie niet hebben verwacht.

Dit is al eonen lang de manier waarop het werkt…in culturen waarin men mediteerde en zelfs de structuur van het eigen lichaam kon veranderen. De realiteit waarin men een brug over kan gaan naar een ander deel van jezelf, een grootser deel van jezelf…het oorspronkelijke deel van jezelf en niet het deel dat aan jullie kant van de sluier is, want dat deel in 3D is alleen maar een deeltje van een groter beeld. Jullie wetenschappers hebben altijd gezegd dat er multi-dimensies zijn. Vele, vele…en jullie zitten in vier daarvan. De uitnodiging is dus deze: Zijn er meer? Kunnen jullie hen bezoeken? Wat betekent dit voor jullie? En het mooiste dat ik jullie vertel: Jullie ZIJN een deel van hen allemaal maar doen alleen maar mee met vier daarvan.

Deze vierdimensionale mens is dus niet gewoon….het is alleen maar waar jullie jezelf hebben geplaatst.

Nu wil ik dat jullie de brug van realiteit met mij overgaan naar dat wat je ziel ij . Het is een echte, beschikbare plaats en niet een of andere denkbeeldige plaats, maar iets wat jullie kunnen doen. Ik garandeer jullie dat jullie op een bepaald moment in de toekomst je dimensionaliteit dusdanig kunnen uitbreiden dat jullie iets ander kunnen worden. Kom met mij mee. Neem mijn hand. Laten wij samen deze imaginaire brug over gaan naar een echte plek. Misschien houden jullie er wel van om die brug over te gaan en zien jullie dit als een presentje voor jezelf. Het is een ontwaken en het is iets dat jullie verdienen.

Als jullie er ooit aan hebben gedacht om jezelf een cadeau te geven zijn jullie hier op de juiste plaats. Dit is jullie cadeau aan jezelf. Jullie verdienen het. Het is jullie recht, zou je kunnen zeggen, om jezelf uit te breiden naar de Grotere Jij, en dus gaan jullie samen met mij over die brug naar die prachtige energie die zo perfect is. Sommigen hebben dit een gouden energie genoemd. Dit is waar jullie Hoger Zelven wonen, lieve mensen, daar waarvan jullie zeggen dat de engelen er wonen…want als jullie niet in 3D zijn, wonen jullie hier ook.

Jullie zijn groter dan jullie denken.

Al deze dingen, of jullie erover is verteld of niet, kunnen jullie presenteren aan je eigen bewustzijn, en zeggen: “Is het mogelijk dat deze dingen echt zijn?” Jullie zouden zelfs verder kunnen gaan en zeggen: “Lieve Spirit, toon mij dat deze dingen werkelijk bestaan en dat het niet iets is waarbij wij doen alsof het bestaat”. Als jullie dit zeggen geven jullie toestemming voor WAARHEID.

Wij hebben het eerder gezegd. Als jullie dit soort zelfonderzoek doen krijgen jullie resultaten en gaan jullie zien dat er meer is dan jullie ooit is verteld. Het is nog veel mooier. Jullie krijgen veel meer dat jullie hebben verdiend. Geef jezelf het geschenk en ga met mij door die deur. Op de plaats die jullie je ziel noemen gaan jullie naar een veel groter gebied, een enorm gebied waar maar een stoel is en jullie gaan zitten in het subject dat verandering is. Op dat moment, terwijl jullie in de stoel zitten, zijn er ook de anderen die deze plaats eerder hebben bezocht. Begrijp dat dit een veilige, zeer veilige plaats voor jullie is waar jullie delen van God ontmoeten die jullie zelf zijn. Ontmoet hier allerlei soorten dingen, en zij zijn allemaal goed, lieve mensen.

Wij noemen dit een veilige plaats omdat jullie hier dingen ontvangen. Dit is waar er onmetelijk van jullie wordt gehouden. Dit is waar jullie wordt gevraagd om alle gedachten te laten vallen die niet van liefde, compassie of vriendelijkheid zijn. Vertel je psychiater, je psycholoog over je eigen bewustzijn. Zeg dat je in staat zult zijn om dat deel van jezelf weer op te pakken als je dit wilt op zo’n manier dat je niets weg zult gooien van je eigen psyche. Zeg dat je hen opzij zal schuiven, maar weer oppakken als je dit nodig vindt. Zij zijn daar en zij zijn veilig. Als je dat wilt. Zij zijn veilig. Wij vragen jullie niet om iets te doen dat jullie normaal gesproken niet zouden doen. Uitbreiden van wat je gelooft is mogelijk. Wij hebben hier vandaag al eerder over gesproken.

Wij gaan het hier volgende week en de week daarop weer over hebben. Nu is het zo dat wij jullie iets willen geven.

Zit in de stoel. Hoeveel van jullie zijn bereid om te veranderen wat jullie dachten te weten?

Dit is moeilijk. Komt er misschien een overgang? Misschien gaan jullie wel ontwaken voor een grotere waarheid en stellen jullie zelf vragen en hebben afgestemd op deze uitzending, deze live stream, en is dit de eerste keer en zijn er stukjes of delen van je eigen lichaam of je geest, die vragen stellen. Wanneer komt de vraag of er een andere religie is waar jullie je bij moeten aansluiten om klaar te zijn voor iets dat jullie niet hebben verwacht?

Er is geen religie. Er wordt hier niets verkocht of zo, je moet hier niets..…behalve het hebben van de bereidheid om te ontwaken voor een grotere waarheid. Als er een grotere waarheid is, willen jullie jezelf dan toestaan om die te horen en te ervaren? En als dit zo is, wat doen jullie daar dan mee? Het antwoord is dat jullie allereerst een vrediger mens zullen worden. Ten tweede zullen jullie langer leven. Ten derde zullen jullie liefde verspreiden op deze planeet. Ten vierde maken jullie een afdruk van compassie en vriendelijkheid terwijl jullie hier zijn.

Dat is alles! Jullie hoeven nergens aan mee te doen. Jullie hoeven niets weg te doen, behalve de dingen die voor jullie niet werken. Ik wil dat jullie, wat jullie een aartsengel noemen, zullen ontmoeten die kan helpen als jullie met deze overgang, deze transitie bezig zijn, als jullie dit willen, terwijl jullie naar mij luisteren. Mensen houden van engelen. Jeremiah is er een. Jeremiah is de engel van transitie. Ik nodig deze engel uit om naar voren te komen. Hier is hij, en deze engel zal nu jullie hand pakken en tegen je zeggen: “Ik ben een goddelijk deel van het plan voor jou. Ik ben hier om je te helpen bij de transitie die je verdient. De timing is perfect en je hebt erom gevraagd.

Wat denk je hiervan? De timing is perfect en je hebt erom gevraagd? Deze engel gaat met jullie door enkele grotere waarheden en die komen van je eigen intuïtie. Het gaat maar door terwijl de engel tegen jullie spreekt over het gaan door dingen die jullie niet hebben verwacht. Misschien over het gaan van het duister naar een licht waar geen nieuw geloofssysteem is, geen nieuwe religie. In plaats daarvan is het als een ontwaken uit een coma waaruit je wakker wordt en dingen ziet waarvan je dacht dat je die pas zou zien na overlijden. Maar het is nu hier, terwijl je leeft! Wat een idee. Wat een idee dat jullie zoveel liefde kunnen hebben, en zoveel vrede.

Jullie kunnen de hand van engelen en God ook vasthouden terwijl jullie op Aarde zijn. Jullie hoeven je alleen uit te breiden naar een andere dimensie om dit te doen, lieve mensen. Dat is wat jullie vandaag hebben gedaan. Vandaag was de uitnodiging om verder te gaan.

Wat jullie hebben geloofd kan uitgebreid worden tot het geloof dat jullie spiritueel gezien groter kunnen zijn dan jullie hebben gedacht. De uitnodiging is dat jullie begrijpen dat jullie dit verdienen, dat het jullie geboorterecht is als zielen die op deze planeet zijn geboren.

Dit is het! Jullie kunnen een grotere waarheid vinden die jullie zelf zijn…jullie ziel….daar waar jullie vandaan kwamen, waar jullie bij horen…een groter beeld van jullie Pracht.

Blijf bij deze engel en laat deze engel jullie vertellen over het gaan naar plaatsen waarvan jullie niet hadden verwacht dat die konden veranderen.

Blijf!

En zo is het.

Kryon