Kryon Cirkel van Twaalf. Januari 2023 -1

Kryon Cirkel van Twaalf. Januari 2023 -1


6 januari 2023/
Lee Carroll
Geplaatst:22 februari2023
Vertaald uit het Engels vanaf de video door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Dit is, of lijkt te zijn, de eerste channeling van het jaar 2023. Het is niet echt de eerste want die was in een programma dat sommigen van jullie wel kennen: Double Digit. Daar benoemde ik de naam van de energie van het komende jaar. Ik doe dit omdat zo velen van jullie zien dat dit het demarkatiepunt is van iets nieuws. Zouden jullie geschokt zijn als ik jullie vertel dat Spirit geen kalender heeft? Spirit rekent niet in jaren, zoals jullie dit doen. Ja, wij komen op bepaalde tijden met onthullingen als jullie daarnaar verlangen.

Een van de dingen die jullie onlangs zagen was dat hij de energie van vorig jaar en het jaar daarvoor een naam gaven. Wij noemden hen de jaren van onthullingen en dit veranderde niet met de laatste jaarwisseling omdat tijd en energie niet altijd mixen. Die klok gaat niet altijd op de manier waarop jullie dit verwachten en bij de energie die jullie verwachten te hebben….dat doen zij zeker niet.

Toch wil ik jullie eren met de verandering van energie die wij nu zien op jullie wereld.

De vier channelings van deze maand zullen over het nieuwe jaar gaan. Zij eren jullie voor de attributen en voor wat jullie verwachten voor de planeet, de wereld, de mensheid, jezelf en wat het betekent, want het zijn significante veranderingen die eraan komen.

Laten wij het eerst even over vorig jaar hebben. Degenen van jullie die zich bezighouden met numerologie weten dat het een complexe zaak is. Numerologie onthult vaak de energie van getallen en vaak zal deze energie jullie vertellen wat er om die energie heen gebeurt. Daarom is het zo dat als jullie naar de jaarcijfers van 2022 en 2023 kijken, jullie je kunnen afvragen wat zij betekenen. Soms betekenen zij niet was zij volgens de numerologie wel zouden moeten betekenen en dit komt door de cijfers die er tussenin staan en de betekenis die zij hebben. Raak niet meteen ongerust maar bedenk dat numerologie op zichzelf een studie van de wetenschap is.

2022 leek een heel goed jaar te zijn en de reden hiervan is dat als jullie de getallen ervan optellen er een 6 uitkomt. In de numerologie betekent de 6: Goddelijkheid, harmonie, liefde, schoonheid….en wat jullie kregen was een oorlog! Jullie zouden je dus kunnen afvragen wat er verkeerd is bij deze numerologie en ik zal jullie zeggen dat wij hier te maken met een van de complexiteiten van de numerologie.

In het jaar 2022 zou jullie tegemoet moeten schreeuwen, de 22, omdat erin een meestergetal staat en jullie eerst dienen te kijken naar de betekenis van het meestergetal en niet naar het totaal van deze cijfers. Dit alles om duidelijk te maken dat de echte betekenis van het getal van vorig jaar, de 22 was.

22 is een meestergetal dat de mensen altijd in verwarring bracht. Het heeft te maken met de Kosmische Wet en dualiteit en die twee klinken beide niet erg aantrekkelijk en dat zijn zij ook niet. Als jullie een meestergetal 22 zien gaat het over leren, over verandering, over dingen die andere dingen in een bepaalde richting duwen, over worsteling.

Kosmische Wet is in werkelijkheid meer dan alleen maar karmisch….niet alleen maar een soort veldslag in de dualiteit…..er zijn ook altijd resultaten. Daarom is het ook een meestergetal. Het is een meestergetal van voltooiing, en ook dat is complex om over te spreken. In het afgelopen jaar zagen jullie iets spectaculairs in de dualiteit. Er waren mensen die jullie dingen vertelden, en als zij jullie die vijftig jaar geleden verteld zouden hebben, zouden jullie hen geloofd hebben. Zij voelden dit zo sterk omdat zij daar ook mee opgevoed waren en omdat het altijd al zo was gevoeld en dat is de manier waarop ook zij het hadden geleerd. Maar nu gaan jullie een jaar in waarin sprake zal zijn van wat ik “herstel” noem. Jullie gaan ergens van herstellen dat jullie misschien heeft verwond, of jullie lachen je de krampen in het theater (Kryon lacht) en herstellen daardoor. Maar herstel betekent iets nieuws dat jullie scheppen. Jullie herstellen naar een normaal dat jullie scheppen naar een nieuw normaal. Herstel betekent niet dat jullie terug gaan naar een oude manier. Het betekent dat jullie ergens uitkomen en je gaan vestigen in een nieuwe manier.

Dit is de energie die nu begint. Ik kan jullie vertellen dat deze energie ook volgend jaar doorgaat en dat jullie nog steeds in herstel zullen zijn. Maar dit is waar de planeet, als geheel, naar kijkt.

Jullie kunnen zeggen: “Wacht even, Kryon, er valt helemaal niets te herstellen. Er is nog steeds oorlog! Hoe kan je dan over herstel spreken?” Dit is het jaar waarin er dingen gaan starten betreffende herstel, dingen die jullie nog niet hebben gezien! Dingen die jullie hoop geven op oplossingen, voor dingen die onoplosbaar leken. Misschien komt er een complete omslag bij dingen die jullie helemaal niet verwachten….dat jullie oplossingen scheppen waardoor jullie herstellen van deze dingen.

Denk eens aan de hele Aarde en haal even diep adem en zeg: “Wij zijn blij dat wij dit achter de rug hebben.” En als jullie dan willen bepalen wat “dat” betekent, betekent dat in elk geval geen oorlog want dat is een energie van duizenden jaren oud….van vechten, van elkaar doden, van laag bewustzijn…van het niet weten van dingen die jullie nu wel kunnen weten…..toen jullie geen licht zagen aan het einde van de tunnel…..een licht dat jullie nu wel kunnen zien. In herstel zijn is iets dat voor de hele planeet geldt….niet allemaal ineens….niet voor iedereen, maar menselijk gezien zal het gebeuren.

Hebben jullie dit?

Er is hoop!

Ik zou jullie dit niet vertellen als het niet zo is.

Voor degenen die zich bezighouden met de slechte dingen die jullie gebeuren, die de planeet gebeuren….ik zal jullie dit vertellen: jullie krijgen wat jullie verwachten! Waarom zouden jullie je niet bezighouden met de goede dingen? Waarom verwachten jullie geen goede dingen die zich in het Veld bevinden? Dingen zoals herstel en oplossingen en antwoorden? Zij zijn onderweg. Het begint NU.

Er is hoop voor de planeet. Jullie zijn op de juiste plaats en op de juiste tijd.

Dit is de beste Nieuwjaarsenergie die ik jullie nu kan geven voor de komende twee jaren. Misschien hebben jullie het ergste gehad. Misschien zijn er een paar dingen over, maar, lieve mensen, het Licht komt eraan en de openbaring van al die afzichtelijke dingen van het duister op deze planeet, beginnen te verdwijnen en op te lossen omdat jullie deze duisternis beginnen te zien.

Nu is het tijd om daarmee iets te doen!

Ik Ben Kryon en ik ben verliefd op de mensheid vanwege alle waar jullie doorheen gaan….vanwege alles wat hier is en wat er zal zijn in Liefde.

En zo is het.

 

Kryon