Kryon Cirkel van Twaalf. Januari 2023 -2 –

Kryon Cirkel van Twaalf. Januari 2023 2

6 januari 2023 / Lee Carroll
Geplaatst: 1 maart 2023
Vertaald uit het Engels vanaf de video door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Kom een beetje dichterbij. Dit is de eerste Cirkel van 12 van 2023. Wij zullen het dus een beetje anders gaan doen. Het hele idee van de Cirkel van 12 is om een groep te hebben van jullie lichtwerkers, hoe jullie jezelf ook noemen, mensen die interesse hebben in bovennatuurlijke dingen van de planeet.

Hoe zijn jullie hier gekomen? Is er iets groters waar jullie nooit over is verteld? Zijn er energieën die dingen kunnen veranderen en waar jullie nooit ook maar iets over is verteld? Zijn de dingen waarover jullie geluiden hebben gehoord aangaande deze dingen, correct? Als dit zo is zijn jullie op de juiste plaats.

De Cirkel van Twaalf is voor iedereen, maar er zijn veel mensen die – om het zo te zeggen – momenteel aan boord komen omdat er iets binnenin hen is dat hun interesse heeft gewekt of dat iemand hen heeft verteld om gewoon te luisteren.

Er zijn hier geen agenda’s. Als er een agenda zou zijn voor mijzelf, mijn partner in de stoel, de stem die jullie horen….als er een agenda zou zijn, zou het er een van liefde zijn….dat deze planeet aan het veranderen is en dat deze verandering wordt gedragen door vriendelijkheid en liefde en compassie en zorgdragen voor elkaar.

Jullie hebben het internet nu enkele tientallen jaren en het heeft iets gebracht dat enkelen van jullie niet hadden verwacht of waar jullie je niet direct van bewust zijn….dat het iets brengt waar jullie niet echt aan denken. Zie je, families aan de andere kant van de Aarde genieten van dezelfde dingen als jullie, lachen om dezelfde dingen als jullie, hebben gedachten en uitdrukkingen die hetzelfde zijn als die van jullie. De taalbarrières zijn geslecht – alles kan vertaald worden – en misschien gaan jullie na verloop van tijd iets zien….dat jullie allemaal hetzelfde zijn! Natuurlijk zijn de culturen verschillend maar de mens, de zorgen en de angsten zijn hetzelfde. De vreugden zijn hetzelfde. Ouders willen dingen voor hun kinderen die zij zelf niet hadden….zij hadden misschien geen vrede, geen schoonheid. Misschien wensen zij minder problemen voor hen. Dit is universeel.

Waar jullie ook zijn op de planeet zullen moeders het erover eens zijn dat zij dit voor hun kinderen willen.

Als je kijkt naar wat vaders willen zullen zij zeggen: “Ik zou voor mijn kinderen wensen dat zij geen honger zullen hebben en dat zij plaatsen bereiken waar zij vrienden en liefde zullen vinden net zoals ik een paar heb gevonden. Ik wil dat zij dit ook krijgen!” Lieve mensen, dit zijn Universele waarheden. Ik ga jullie dus vragen: In de oude tijden en ik bedoel daarmee zo’n vijftig jaar geleden, waren er oude energieën. Maar werd jullie daar ooit over verteld of hebben jullie daar ooit over nagedacht? Wat jullie werd verteld was dat er ergens anders een cultuur was die jullie vijand was en dat er andere culturen waren waarvoor je moest oppassen. Dit was de energie van scheiding die jullie altijd op deze Aarde hebben meegemaakt omdat jullie je daar nooit echt mee bezighielden. Nu kunnen jullie dit wel en doen jullie dit bijna elke dag als jullie dit willen.

Velen van jullie hebben geleerd om niet naar jullie nieuws te kijken en kijken naar plaatsen waar de mensen spreken die erbij zijn betrokken en over hun ervaringen vertellen waardoor jullie dingen op een andere manier bekijken. Misschien gaat jullie hart uit naar degenen die in moeilijkheden zijn – ook nu! Dat was 20-30 jaar geleden onmogelijk. Het is een andere planeet. Ik heb er toen een paar dingen over gezegd, zelfs voordat het internet zo populair was als vandaag, toen het pas begon en ik heb toen gezegd dat er een tijd zou komen waarin iedereen met iedereen zou kunnen spreken….er zouden geen geheimen meer zijn – en dat gebeurt nu ook.

Ik ga dus een Nieuwjaars Cirkel van 12 geven die anders is dan jullie gewend zijn. Vandaag gaan jullie met mij de Brug over naar een plaats die multidimensionaal is, wat wij altijd doen, en jullie gaan toekijken. Jullie gaan naar iets kijken dat ik jullie zal geven en daarna kunnen jullie daarop reageren als jullie dit willen, want ik neem jullie mee naar de speciale plaats waar jullie de ziel kunnen zien. Jullie zullen dingen zien die niet iedereen kan zien. Jullie zien dit vanaf het platform van je eigen ziel en goddelijkheid. Daar neem ik jullie mee naartoe.

Vanaf het begin is de Cirkel van Twaalf zielenenergie geweest, multidimensionale energie….Creatieve Bron, als jullie willen….een gebied waarin jullie schijnbaar niet kunnen komen, maar dat is niet zo.

De angst is nu verdwenen en door jullie anticipatie en vrije wil steken jullie nu samen met mij, de Brug over. Als jullie de Brug over gaan betekent dit dat jullie het menen. Eenvoudig gezegd: Het is jullie intentie om daar naartoe te gaan. De Brug is niet belangrijk. De lengte ervan is niet belangrijk. De grootte ervan is niet belangrijk. Hij is er gewoon. Hij ligt tussen wat jullie denken te weten en wat jullie absoluut kunnen zien door jullie programmering als mens en de waarheid die de Schepper jullie heeft gegeven.

Kom met mij mee. Neem mijn hand en laten wij samen over die Brug gaan. Oh, er zijn mensen die hieraan gewend zijn en zeggen: “Hier heb ik naar uitgekeken en ik wil dit ook.” Maar vandaag, vanavond, wanneer jullie hiernaar kijken, zullen jullie iets zien dat jullie niet hebben verwacht. Dit is een platform waarop jullie overal kunnen zijn en alles kunnen doen. Ik heb jullie hier naartoe meegenomen, in de ruimte en ik vraag jullie naar de dingen te kijken. Ik heb jullie meegenomen om je eigen gidsen te ontmoeten, je eigen vorige levens. Ik heb jullie hier mee naartoe genomen om jezelf te vernieuwen. Wij gaan dit in de komende weken misschien weer doen. Maar nu wil ik dat jullie naar die plaats gaan en je realiseren dat het gehele gebied nu is gevuld met stoelen, voor jullie. Het is geen theater. In feite is het een oceaan en op deze oceaan zijn er twee zeer grote schepen en jullie weten al wat er gaat gebeuren. Deze schepen zijn zorgvuldig geconstrueerd. Het zijn Nieuwjaarsschepen en zij gaan samen op. Dit is ongebruikelijk. Normaal gesproken is er een schip met een naam, het wordt gedoopt, en het staat dan voor het Nieuwe Jaar, een Nieuwe Energie, al die dingen….een nieuw begin! Een nieuw schip, een fles champagne die tegen het schip wordt gegooid, en daar gaat het dan!

Het symbolisme hiervan is groot(s) Alle stoelen zijn er…..duizenden….heel comfortabel zodat jullie naar deze doop kunnen kijken.

Dit is ongebruikelijk, nietwaar? Hebben wij jullie ooit bij de Cirkel van Twaalf meegenomen naar de doop van twee schepen? Het antwoord is nee. Oh, er zijn zoveel verrassingen, maar zij betekenen allemaal heel veel dingen.

Stop even. De energie waarin jullie zitten is perfect en wat ik daarmee bedoel is dat dit een tijd is waarop alles kan gebeuren….helen van de ziel, helen van het lichaam, helen van gewoonten! Dit is jullie multidimensionale Thuis. Jullie zitten binnenin je ziel. Dit is zo anders dan de vorige keren, heel anders dan elke mediatieplaats waar jullie ooit zijn geweest. Jullie gingen van de tijdelijke menselijke jij over de Brug naar de echte jij, de permanente ziel-jij die een naam heeft die jullie zelfs niet kunnen uitspreken of lezen of zelfs niet eens kunnen begrijpen als die wordt uitgesproken omdat hij in licht is. Dit is jullie creatieve omgeving, lieve mensen, het is Thuis. En al die stoelen zijn van degenen die dit met jullie delen en misschien wel luisteren naar dit programma over het kijken naar die metaforische doop van twee schepen.

De eerste keer zou je kunnen zeggen dat er twee schepen bij betrokken waren en sommigen zouden zeggen dat er twee schepen waren omdat zij zouden moeten kiezen op welk schip zij wilden zijn. Ah, niet helemaal. Jullie zien twee schepen die juist uit het dok gaan en er niemand op die schepen. Typisch, eigenlijk, degenen die erop moeten zijn komen later nadat de voorbereidingen zijn gemaakt en het schip helemaal is ingericht….jullie weten wel hoe deze dingen werken, hoe zo’n doop in zijn werk gaat. Maar er zijn allemaal andere dingen. Het schip heeft de kleur die jullie willen. Als je er fysiek naar kijkt zijn zij identiek. Maak er passagiersschepen van, als jullie willen, omdat de mensheid aan boord zal zijn, om zo te zeggen….uiteindelijk, zou je kunnen zeggen. Maak de schepen mooi, als jullie willen, met de kleur die jullie willen, maar er zijn er twee!

“Wel, Kryon, wat is het verschil tussen die twee?“ Jullie zullen het zo zien.

Lieve mensen, het is heel, heel duidelijk dat bij een Nieuwjaarspresentatie er een gelijke manier van dopen is van een schip dat “dit jaar” heet of “volgend jaar.” Misschien staat er wel een getal op het schip: 2023. Laat mij jullie zeggen dat dit bij allebei zo is. Je zou kunnen zeggen dat zij dezelfde naam hebben….er moet een naam zijn. Het zijn dus de 2023-schepen en zij zijn er bijna klaar voor om gedoopt te worden.

Zoals vaak is er aan drumband aanwezig, er zijn een paar hoogwaardigheidsbekleders….bedenk het maar wie zij kunnen zijn, maar het lijkt erop dat hier twee verhalen aan de gang zijn: de gelijktijdige doop van twee schepen….een metafoor. Maar er is een groot verschil….het water! Oh, het water! Het gloeit! Jullie hebben nog nooit zulk water gezien op de planeet. Je zou kunnen zeggen dat dit een vertellend water is. Dit is een water dat jullie zal vragen wat het betekent welke kleur het heeft. De meest geschikte kleur hiervoor zal waarschijnlijk turquoise zijn. Misschien hebben jullie dit wel gezien in zuidelijke oorden, maar die kleur heeft het niet. Het water is goudkleurig. Het weerschijnt en het is prachtig en jullie zouden er graag in willen baden.

Het eerste dat jullie jullie zien zijn de schepen die bijna te water worden gelaten – de misthoorns loeien en zij komen samen naar beneden. Jullie zien hen beide te water gaan en een grote golf veroorzaken in dat prachtige gouden water. Jullie hebben water nog nooit zo hierop zien reageren….heel interessant!

Een van de schepen vertegenwoordigt de mensheid zoals dit altijd al zo is geweest. Het zegt 2023 maar het is een voortgang van de energie die al eonen en eonen en eonen bij jullie is geweest….het is een groot schip….goed gebouwd….het gaat al heel lang mee. Het andere schip 2023 vertegenwoordigt iets dat hier nog niet is. Het vertegenwoordigt een nieuwe soort mensheid, en beide zakken zij nu in de oceaan.

Maar nu vraag ik jullie om iets te zien dat jullie niet hebben verwacht. De gouden oceaan omarmt het schip met de Nieuwe Mensheid: 2023….liefkoost hem bijna. De mensen zijn uitgelaten en juichen van vreugde vanwege het nieuwe schip van de nieuwe mensheid. Het drijft, het is mooi, het is prachtig!

En het oude schip? De oceaan moet er niets van hebben. In feite kun je zelfs al heel snel wat roest erop ontdekken. In feite is het meer dan roest, er komen zelfs gaten in de wanden. Dit schip zinkt! Hoe kan het dat er twee schepen te water worden gelaten en het ene schip gaat zinken? Het heeft zelfs nooit gedreven, het glipt gewoon naar beneden in het water en de gouden oceaan bedekt het.

Moet ik jullie vertellen wat jullie zojuist zagen?

Dit is niet langer de wereld van jullie grootouders. De manieren van het oude kunnen niet langer overleven in de nieuwe Oceaan van Licht. De oceaan zal het aantasten, laten roesten en niet meer laten bestaan. Het zal aan zijn einde komen, hoe goed het ook is gebouwd of wie er de leiding heeft of wie het te water heeft gelaten of welke naam het ook heeft….het kan niet meer bestaan. En dit oude schip van de mensheid – je zou kunnen zeggen: de energie die daar wordt gepresenteerd – zal naar de bodem zinken.

Het nieuwe schip drijft op de Oceaan van Licht en het nodigt de passagiers van de mensheid uit om aan boord te zijn en te leren hoe die oceaan werkt….om het Licht te begrijpen dat die vertegenwoordigt en te zien dat er een Nieuwe Aarde wordt geschapen.

Dit is de tewaterlating van 2023 die ik jullie heel duidelijk wilde laten zien, vredig, en jullie duidelijk laten begrijpen wat hier aan de hand is. Duidelijk…helemaal….wat er aan de gang is.

Ik zou het heerlijk vinden als jullie bleven om na te denken over deze dingen en welk effect dit op jullie heeft. Waren jullie verrast dat de ene boot het niet heeft gehaald? Er is er een overgebleven…degene die drijft op het Licht!

Ik Ben Kryon en ik ben verliefd op de mensheid….vol hoop, en waar deze dingen overal gebeuren.

En zo is het.

Kryon