Kryon. – Cirkel van Twaalf. – Januari 2024 -1

Kryon.Cirkel van Twaalf.Januari 2024 -1

6 januari 2024 / Lee Carroll
Geplaatst: 17 maart 2024
Vertaald uit het Engels vanaf de video door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Is het mogelijk voor een mens om de toekomst te zien? Dit, en andere onderwerpen van de toekomst, is waar de serie deze maand over zal gaan. Ik breng jullie vier channelings die gaan over dingen uit het verleden…de toekomst, het verleden, het heden en over het fenomeen tijd…wat het zou kunnen betekenen. Is het mogelijk? Is tijd iets dat echt bestaat? Kan je in tijd vooruit gaan en vertellen wat er gaat gebeuren. Kan iemand je dat vertellen?

Het onderwerp van deze eerste channeling gaat dus precies over deze vraag.

Is het mogelijk om de toekomst te voorspellen?

Ik heb al heel lang informatie gebracht over de vrije wil van de mensheid, over het lineaire aspect van tijd dat zegt dat alles op elk moment veranderd kan worden door het bewustzijn van de mensheid…dat als mensen totale en complete vrije wil hebben over wat zij doen en of zij naar het licht gaan of niet, of zij ontwaken of niet, als zij culturen veranderen…hoe kan iemand dan naar een plaats gaan die zij een visioen noemen en terugkomen met wat er zal gaan gebeuren, want mensen kunnen het veranderen…zij kunnen het morgen veranderen.

Dit is een puzzel en daarom vragen wij weer: Is het echt mogelijk dat iemand je de toekomst kan voorspellen? Het antwoord kan complex zijn maar ik wil het ook duidelijk maken dat als je teruggaat in de tijd zullen jullie merken dat de sjamanen van de Ouden de mensen om hen heen vertelden over wat er zou kunnen gebeuren….en het gebeurde ook. Er zijn mensen geweest in jullie culturen en samenlevingen die hetzelfde hebben gedaan….sommigen van hen nauwkeurig en sommigen niet. Maar hadden degenen die het goed hadden geluk? Is er een weg die sommigen van hen kunnen nemen om goede antwoorden te geven over de toekomst?

Laat mij jullie dit vragen: Als je naar de Rots van de Hopi-indianen gaat en ziet dat er tekens in het oppervlak zijn gekrast die vertellen wat er nu – op dit moment gebeurt. Hoe deden zij dat? Het is overduidelijk dat deze rots de toekomst voor hen beschreef die ver weg was van alles wat zij kenden en wat nu, op dit moment gebeurt.

Als je spreekt met enkele van de andere Inheemse culturen over hun kosmologie, zullen zij de Opwaardering beschrijven waar jullie nu in zitten. Hoe kon dat gebeuren? Hoe kunnen zij de toekomst geven? En het vreemde, het grappige, is dat zovelen van hen hetzelfde verhaal vertellen terwijl zij elkaar zelfs nooit hebben ontmoet.

Het lijkt er dus op dat er mensen zijn die de toekomst kunnen voorspellen….hoe werkt dat? Om dit beter te kunnen uitleggen zou ik dit graag naar de moderne tijd willen brengen. Er was een man die niet metafysisch was maar die dit wel werd door de visioenen die hij had en zijn achternaam was Scellion. Deze man had krachtige visioenen die hem werden gegeven over de toekomst en deze visioenen waren voor hem zo echt dat hij al zijn volgelingen en iedereen die het wilde horen, vertelde wat hij zo diepgaand had gezien. Het was zo diepgaand dat hij een kaart van de toekomst gaf die enige tijd zeer populair was, maar het was geen leuke kaart die een deel van de VS onder water weergaf. Er zou iets gaan gebeuren…natuurlijk of niet, waardoor er aardbevingen zouden komen die onrust veroorzaken.

Er waren velen die hem geloofden en verhuisden van de westkust en toen gebeurde het niet…. Zie je…hij had er datums aan toegevoegd. Dit gebeurde in 1980/1990 en toen de realiteit niet produceerde wat hij had gezien ging hij weer op zoek naar misschien een ander visioen hoewel ik denk dat zij op een natuurlijke manier naar hem toekwamen, en zag hij het een beetje anders, maar het zou op een bepaalde manier nog steeds gebeuren, zo levendig was hetgeen dat hij zag dat hij zijn kaart weer veranderde. Hij gaf een datum…en het gebeurde niet! Hij werd hierdoor wijzer en realiseerde zich iets: “Zag ik DE toekomst of zag ik EEN toekomst?” Er is een verschil. Wat als hetgeen jullie over tijd hebben gehoord waar is….dat je in een multidimensionale staat altijd in het verleden, het heden en de toekomst bent? Als dit het geval is en de tijd het jullie in een zeer lineaire vorm geeft, terwijl het eigenlijk een multidimensionaal iets is, kan dit de gedachte verpesten die jullie over wat dan ook hebben over het verleden, het heden of de toekomst.

Kan je in het Nu zijn en daardoor de toekomst voorspellen….dat zou het geheim kunnen zijn.

Wat als er vele toekomsten zijn? Misschien waren er vele tijdlijnen, maar jullie zijn maar op EEN tijdlijn, dus werpt de vraag zich weer op: Is het voor jullie mogelijk om de toekomst te zien? Het antwoord is….op een bepaald niveau…JA! En ik zal jullie laten zien hoe… Ik zal het jullie vertellen. Het zit allemaal verpakt in wat er NU gebeurt….gebaseerd op wat er nu gebeurt kan dit voorspeld worden, en hoe staat dit dan in relatie met de visioenen van de Inheemsen? Dit geeft jullie een veel grootser idee van wat er op deze planeet gebeurt dan al het andere.

Er zijn er velen die zullen doorgaan met het zoeken van visioenen en die terugkomen met catastrofen en afgrijzen en jullie kunnen denken: “Ja, dat is de toekomst die jij zag…omdat jullie je misschien op een andere tijdlijn bevinden waarbij dit niet hetgeen is dat noodzakelijkerwijs moet gebeuren op basis van wat er nu gebeurt. Ik geef jullie nu weer de metafoor waardoor jullie kunnen begrijpen hoe iemand de toekomst kan voorspellen, inclusief de Inheemsen.

Dit is de manier waarop het werkt. Bewustzijn is energie en als jullie je bet bewustzijn en de houding van dit bewustzijn voorstellen, de eigenschappen ervan…is het donker bewustzijn, is het licht bewustzijn…wat is het? Stel je voor dat het zich begint te ontwikkelen als een enorme bal, bijvoorbeeld zoals een sneeuwbal, en dat die langzaam vanaf de besneeuwde helling heuvel gaat rollen. Misschien zal het wel een generatie duren….maar het begint, en terwijl hij naar beneden rolt….hoe zien jullie dit dan als hij meer van zijn energie verzamelt, bijvoorbeeld de energie van verlichting, vriendelijkheid, compassie? Dit is de sneeuwbal waarover ik jullie in 1989 vertelde. Dat is de sneeuwbal. Het boek werd “de Eindtijden” genoemd omdat de eindtijd de verzameling van die sneeuwbal was. Die sneeuwbal zou jullie naar een plaats brengen waar geen Derde Wereldoorlog zou zijn.

Ik vertelde jullie dit in 1989! Ik publiceerde dit in 1993….er zou geen Armageddon zijn….er zou geen Derde Wereldoorlog zijn. En jullie kregen dit niet op de afgesproken tijd in het jaar 2000, nietwaar? De sneeuwbal wordt steeds groter en na verloop van tijd kunnen jullie door de zwaartekracht er binnenin kijken en zien waar hij naartoe gaat. De sneeuwbal rolt naar beneden waar hij ook terecht komt zal hij zijn energie afgeven, en jullie kunnen dit niet tegenhouden. Is dat de toekomst voorspellen? Als hij naar beneden rolt en jullie zeggen dat hij daar en daar terecht komt, zou iedereen verbaasd zijn. (Kryon lacht) Het antwoord is natuurlijk dat niemand verbaasd zou zijn. Zij zouden zeggen: “Ja, dat zien wij ook!”

Ik nodig jullie allen uit om deze toekomst te zien zodat jullie allemaal kunnen zeggen dat deze sneeuwbal regelrecht naar jullie toekomst rolt…hij de uitkomst van de oorlogen die jullie zien, gaat veranderen. Het gaat veranderen of er weer een nieuwe oorlog komt, het gaat veranderen hoe de mensen denken over wat zij nu zien en wat zij met hun leiderschap kunnen gaan doen om te voorkomen dat het weer gaat gebeuren…op de hele wereld en niet alleen maar op een of twee plaatsen.

Lieve mensen….JA, de toekomst kan voorspeld worden als het zo duidelijk is waar het naartoe gaat. Dat is de informatie die ik jullie 34 jaar geleden gaf. Ik vertelde jullie dat de Opwaardering eraan kwam en dat die een verschil zou brengen in de manier van denken over wat men wilde op de planeet. Het betekent niet dat iedereen religieus wordt. Het betekent niet dat iedereen verlicht wordt. Het betekent dat er een veel ingrijpender, krachtiger energie is van compassie en vriendelijkheid voor elkaar en dat er een idee is over wat jullie willen doen terwijl jullie op de planeet zijn. Handel drijven met elkaar. Geen oorlog met elkaar. De planeet opruimen zodat jullie haar niet vernietigen….dat is feitelijk iets dat aan de gang is. Uitvindingen laten komen die een einde maken aan vervuiling…dat is aan de gang. Al die dingen in de sneeuwbal van de toekomst die jullie kennen….Dat is het antwoord.

Ja, ik ga vaker over tijd spreken. Ik ga meer over de toekomst spreken in toekomstige channelings. De TOEKOMSTIGE channelings. (Kryon lacht)

Begrijpen jullie waarom ik verliefd ben op de mensheid? Kunnen jullie dit zien? En voor zeer goede redenen!

En zo is het.

Kryon