Kryon. – Cirkel van Twaalf. – Januari 2024 -2

Kryon.Cirkel van Twaalf.Januari 2024 -2

6 januari 2024 / Lee Carroll
Geplaatst: 26 maart 2024
Vertaald uit het Engels vanaf de video door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Kom een beetje dichterbij. Dit is de Cirkel van Twaalf en ik heb al eerder gezegd dat het niets te maken heeft met 12 van wat dan ook. Het is een metafoor voor de structuur van alle dingen. Alles in het Universum is gebaseerd op twaalf of segmenten van twaalf. Deze structuur is waar wij jullie mee naartoe nemen. Wij nemen jullie mee op een reis om je eigen ziel te bezoeken. Dit is vanaf het begin steeds het uitgangspunt geweest van de Cirkel van Twaalf. Maar meer dan een uitgangspunt en meer dan een oefening, meer dan een werkende meditatie dat een element van realiteit heeft waarvan wij jullie vanaf het begin hebben verteld dat wij van jullie verwachten dat jullie het ontdekken.

Het is een grappig woord, dat “wij verwachten” want meestal zeggen wij dat wij jullie uitnodigen om het te ontdekken. Nu verwachten wij dat jullie het ontdekken. De reden ervan is dat het daar IS. Het is vlak voor jullie.

Als ik jullie zou uitnodigen om iets te zien als jullie het licht aandoen, is dat niet het juiste woord, nietwaar? Zou het dan niet beter zijn als ik zeg dat ik verwacht dat jullie dan iets zullen zien als wij het licht aandoen? Als het daar is zullen jullie het zien. Ik verwacht dat jullie de realiteit zullen voelen van wat wij gaan doen.

Wat is er gebeurd met het menselijk bewustzijn in dertig tot veertig jaar? Het is een geleidelijke ontwikkeling…een ontwikkeling op alle gebieden, maar de meest diepgaande ontwikkeling is de spirituele ontwikkeling….degene die een antwoord geeft op: “Wie ben ik?” Het is degene die Pracht ziet waar voorheen slachtofferschap was. Dat is een grote uitspraak, maar het is waar dat er zoveel mensen zijn die de volgende vragen stellen: “Wat komt er nu? Wie ben ik? Waar gaat dit allemaal over? En ook allemaal antwoorden krijgen. In plaats van de handen te wrijven en te denken dat zij nergens mee te maken hebben en wat er gaat gebeuren, zijn er mensen die feitelijk dingen doorzien en de realiteit begrijpen van de energie die zij hebben en zichzelf zien als de stukjes van God die zij zijn.

Er is goddelijkheid in jullie allemaal!

Wij gaan opnieuw de brug oversteken zoals wij dit altijd doen. Wij gaan in de eerste bijeenkomst van dit jaar naar dit prachtige gebied, zoals wij dit altijd hebben gedaan, en nodigen jullie weer uit om te voelen: “Kan dit echt zijn? Om het antwoord op deze vraag te VOELEN. Zou dit echt kunnen zijn? Een realiteit die misschien anders is dan degene waarin jullie zijn opgegroeid, degene waarin jullie rondlopen, maar het is hoe dan ook wel echt.

Is het mogelijk dat er niveaus van realiteit zijn? Het antwoord is: O Ja! Is het mogelijk dat er multidimensionaliteiten zijn, ervaringen, die van jullie zijn en die net zo echt zijn als degene die jullie ervaren terwijl jullie rondlopen in 4D? Het antwoord is JA! Ik zou willen dat jullie het de Oude Sjamanen zouden kunnen vragen en over hun kosmologie….over de niveaus van werkelijkheid en zij zouden jullie een rondleiding geven over hoe zij er vele ervaren. Ik ben bij velen van hen geweest en kwam terug met informatie van hen allemaal.

Ik zou jullie mee willen nemen naar een andere realiteit. Het is jullie ziel. Het is over die brug. Kom, neem mijn hand. Loop met mij mee. Houd mijn hand vast terwijl wij over de brug lopen die een plaats vertegenwoordigt waar wij van het bekende naar het onbekende gaan. Zelfs degenen die vanaf het begin bij ons zijn geweest en al honderd keer zijn overgestoken…jullie weten nog steeds niet wat daar is. Jullie ervaren er alleen maar een vleugje van, een stukje, maar dit stukje is altijd een van de mooiste ervaringen die jullie als mens maar kunnen hebben.

Ga met mij nu over het midden van de brug en terwijl jullie dit doen komen jullie in het licht; een licht dat niet noodzakelijk helderder is dan jullie kennen, maar het is gewoon veel mooier dan jullie ooit hebben gezien. Ga met mij mee van zwart/wit naar kleur. Ga met mij mee naar de plaats waar alles licht is en alles leven heeft en voor jullie danst, of het nu het gras is of de grond of de lucht…zij kennen je allemaal, begroeten jullie allemaal en zeggen: “Welkom terug!”

En hier zijn jullie dan. Loop met mij mee door die schitterende deur waar je naam op staat en die zegt: “Wij nodigen jullie uit voor een nieuwe ervaring….kom met mij mee…kom binnen.” Jullie komen weer op een zeer grote plaats waar een stoel staat waar je naartoe wordt geleid. Het werd tijd. Alweer gaan wij naar een situatie waar er een of meer engelwezens zullen zijn…uit een engelrijk, zou je kunnen zeggen…wat allen maar betekent dat zij net zoals jullie zijn, alleen bevinden zij zich aan de andere kant van de sluier, mijn kant van de sluier….degene die het minst wordt begrepen. Degene waarvan jullie zeggen dat er engelen zijn, en wij zeggen: “Vrienden, ga in die stoel zitten en wees er klaar voor want hier komt de engel waarvan ik zal zeggen dat hij absoluut naamloos is, maar mensen willen hen allemaal een naam geven. Dit is interessant want als jullie hem een naam geven zal hij weggaan en weer terug komen en dan geven jullie hem een andere naam omdat de engel er nooit hetzelfde uitziet. (Kryon lacht)

Dit is multidimensionaliteit op zijn best.

Hier komt deze mooie engel en hij groet jullie. Hij komt voor jullie zoals jullie hier zitten en hij knielt. Is dit niet interessant? Hij neemt jullie hand en zegt: “Welkom Thuis! Goed dat jullie terug zijn al is het maar voor een paar minuten!” Jullie herkennen niet alleen de majesteit maar ook de vriendelijkheid en het kameraadschap van deze prachtige vriend.

De engel staat op en gaat afbeeldingen schilderen in de hemel, of de lucht, zou je kunnen zeggen, van iets heel specifieks dat jullie kunnen zien. En dan realiseren jullie je wat deze engel doet. Het hele doel is om jullie de toekomst te laten zien. (muziek) Het is een algemene toekomst, geen specifieke. De engel schildert beschavingen die glimlachen. De engel schildert de toekomst van de Aarde. De engel schildert luchten die niet vervuild zijn. De engel schildert voor jullie de ontwikkelende vreugde van de mensheid….een vreugde die komt door het feit dat er geen honger is, geen oorlog, een vreugde doordat jullie hebben uitgevonden hoe jullie verschillende culturen met elkaar kunnen leven met totaal verschillende ideeën….zelfs de ideeën over God. Zij hebben het ontdekt…een cultuur die ruimte biedt voor geloof in een andere cultuur.

Dit zijn de beelden die vlak voor jullie in de lucht worden geschilderd. De engel van de toekomst, zou je kunnen zeggen, vertelt jullie dat het anders zal zijn dan jullie denken, lieve mensen. Maak je niet druk en maak je geen zorgen over wat er voor deze planeet gaat komen omdat jullie hier zijn om te helpen in moeilijke tijden.

En dan schildert de engel een beeld van jou en het schokt en verrast je. Je herkent het en je herkent het niet. Velen van jullie voelen je hier misschien niet prettig bij, maar het is een beeld van het kind en je bent het niet als kind….het is jou in de toekomst, als kind. Dan gaat de engel verder en schildert een beeld van meer kinderen… Dit zijn jouw kinderen! Dan gaat de engel achterover zitten en zegt: “Dit is jullie erfenis. Jullie zullen hier in dit leven mee beginnen en jullie zullen ervan genieten….de volgende keer, en de keer daarna en de keer daarna…

Alles wat de engel jullie laat zien is de evolutie van het bewustzijn van deze planeet naar een plaats die jullie niet verwachten….waar de mensheid uiteindelijk vrede en compassie begrijpt en ook de absoluut benodigde vriendelijkheid, en de realisatie dat jullie allemaal hetzelfde zijn. Op het kernniveau hebben jullie allemaal dezelfde soort ziel. Als ik zou zeggen dat het dezelfde ziel is zouden jullie dit niet prettig vinden, maar op een multidimensionale manier is dit wel zo. Jullie komen Thuis en Thuis is dezelfde cultuur, de geheiligde cultuur, dezelfde als degene die jullie nu bezoeken, degene die jullie onvoorwaardelijk groet en Welkom Thuis” zegt.

Maar op Aarde is het aan het veranderen. Jullie kunnen tegen jezelf zeggen dat het er nu niet al te best uitziet en de engel weet wat jullie denken en zegt: “Welkom op de planeet waarom jullie hebben gevraagd en die in moeilijkheden is om er een correctie plaatsvindt. Omdat het duister hier uitgeschakeld wordt…omdat men wakker wordt en kleurig wordt in plaats van zwart/wit. Omdat het verandert op een manier die exceptioneel moeilijk is. Het is een verandering van bewustzijn en dit kan misschien generaties duren, maar jullie zullen er zijn als het zover is.

Dit is wat de engel zegt en jullie zijn misschien zo stoutmoedig om te zeggen: “Wel, dit is zo mooi, maar hoe zit dat met mij? Wat is mijn toekomst, wat gaat er met mij gebeuren?” De engel kijkt, glimlacht, pakt je handen en zegt: “Zie alle dingen als prachtig. De engel kijkt je aan en zegt: “Beloof mij dat jij in je geest alle dingen als prachtig ziet en zet jezelf daar dan middenin en het zal op die manier gebeuren omdat jullie machtig zijn mensen! Het is tijd dat jullie je dit realiseren.

Ontspan, ontspan, ontspan, en weet dat er van je gehouden wordt!

Dit is de toekomst voor jullie, voor de mensheid. Wat jullie denken wordt de realiteit. Het is de energie van bewustzijn die liefde is.

Dank jullie mensen, dat jullie met mij die brug over zijn gegaan om deze woorden te horen over hoe geweldig jullie zijn en hoeveel hoop er is voor alles dat gaat komen. Dank jullie mensen voor het doorstaan van zware dingen en duisternis en voor het verspreiden van het licht waar jullie maar kunnen en daarbij ook geduldig zijn!”

Ik Ben Kryon en ik ben verliefd op de mensheid!

En zo is het.

Kryon