Kryon Cirkel van Twaalf. Juli 2022 -1

Kryon Cirkel van Twaalf. Juli 2022 1

7 juli 2022   / Lee Carroll
Geplaatst: 13 augustus 2022

Vertaald uit het Engels vanaf de video door Henk Steur.

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Wij spraken nu al vele jaren over wat er op deze Aarde gebeurt. Geen specifieke dingen, maar in het algemeen een opwaardering van energie die invloed zou gaan hebben op iedereen. Iedereen op de planeet zal gaan begrijpen dat er dingen zijn veranderd. Niet alleen maar in de eigen cultuur, maar wereldwijd. Als jullie even goed kijken zullen jullie zien dat er een nieuw normaal is.

Wij hebben de woorden ”Het Nieuwe Normaal” gebruikt en al jaren voordat anderen die, waar dan ook, gingen gebruiken. Wij zagen dit als iets dat voor jullie anders zou zijn. Wij zagen dit in het Licht en ook dat deze veranderingen voor jullie zouden gaan resulteren in een grootsere Aarde. Dit is altijd de controverse geweest…de controverse van ieder die deze channelings heeft gevolgd op er zelfs maar van heeft gehoord. De controverse is deze: “Hoe kan jij Kryon, zeggen dat deze planeet licht ontvangt, als je kijkt naar wat er overal gebeurt?”

Voor degenen van jullie die nieuw zijn met dit hele concept… ik heb gesproken over de Opwaardering die de Ouden voorspelden en die is hier nu en die is niet van Kryon. Het is astronomie. Het heeft te maken met de Maya-kalender. Het heeft te maken met al die honderdduizenden op de planeet die dit aan zagen komen met de processie van de Equinox….en dit is nu hier. Sommigen van jullie relateren dit aan de ervaring van 2012, maar het is groter dan dat. Het is een venster van 36 jaar van verandering, van opwaardering en dit is nu hier. Jullie zitten er nu middenin.

Dit alles, lieve mensen, is een gevolg van een veranderend bewustzijn, omdat het licht zal winnen! Het licht zal winnen, maar in het proces waarin het zichzelf toont zal hetgeen negatief is, dat wat oud is, dat wat de oude manier van dingen laat zien,  daar tegenin gaan, en dat doet het nu! Jullie zien het gebeuren. Er zijn mensen die jullie achteruit willen trekken. Dit gaat niet alleen maar om hetgeen jullie zien tussen landen in de wereld maar ook bij jullie van binnen….er zijn ”woordenwisselingen” in jullie zelf…”Hoe vinden jullie het nieuwe normaal. Hoe gaan jullie om met het nieuwe normaal?” Is er het laatste jaar of zo iets gebeurd waardoor jullie vrienden zijn verloren? Hebben jullie ruzie gehad? Zijn er dingen gebeurd die jullie niet hadden verwacht? Al dit soort dingen maken deel uit van de test: Als het licht hier komt, hoe gaan jullie er dan mee om? Ik wil het hebben over de puurheid die onder dit alles ligt, die eigenlijk undercover is….alles wat jullie nu op de planeet zien, en het is voor oude zielen die dit bestuderen en weten waarover ik spreek. DIT IS VOOR JULLIE, OUDE ZIELEN!

Ik zal de serie channelings van deze maand: Het planten en oogsten van de zaden van deze tijd” noemen. Laat mij dit verklaren. Als jullie op deze planeet boer zouden zijn en wat als jullie je best deden om zaden te planten om een goede oogst te krijgen en er opeens iets onverwachts gebeurt…allerlei dingen die in de planttijd, de lente, gebeuren en allerlei dingen die in de oogsttijd gebeuren….allemaal dingen die jullie automatisch verwachtten omdat zij steeds zo waren, opeens dubbel of zelfs driedubbel. Stel je voor dat jullie bij hetgeen jullie agricultuur noemen, alles verandert omdat de planttijd veel diepgaander is…de oogsttijd veel diepgaander! Het is bijna alsof het weer op Aarde is veranderd en jullie gewassen kunnen laten groeien waar dit nooit eerder kon, en nog sneller ook! Dit is de metafoor voor wat er op dit moment met de oude zielen aan de hand is. Er zijn jullie zaden gegeven die er nu zijn om te zaaien en te oogsten, met een zeer snel resultaat dat jullie nooit eerder hebben gezien. Jullie zijn nog steeds in een oude energie waarin jullie iets doen en direct resultaat verwachten. “Ik heb dit nodig. Ik heb dat nodig!”

Laten wij het eens over een soort zaad hebben. Er zullen er vele zijn en ik zal hier verder over uitweiden bij de Cirkel van Twaalf.

Deze planeet….jullie….jullie leven….iedereen om jullie heen heeft het nodig dat jullie overvloed en welwillendheid om je heen gaan zien. Welwillende verandering van de manier waarop de dingen zijn, waarop zij waren, de reacties van en op mensen, hoger bewustzijn. Ik wil dat jullie fysiek de zaden zien die in jullie, als oude zielen, zijn geplant…waarmee jullie hier kwamen….en die nu opeens worden vrijgelaten.

Ik wil dat jullie je iets visualiseren dat elk kind heeft gezien. Jullie stoppen een zaadje in de grond en bedekken dit met aarde en geven het water. In dit geval zijn de zaden de zaden van hoog bewustzijn op deze planeet. Jullie alleen kunnen dit visualiseren en dekken het toe met rijke aarde. Jullie kijken ernaar en zien het direct groeien en geven het water met intentie, liefde en compassie en vriendelijkheid. Als het gaat groeien, samen met alle andere oude zielen die bepaalde andere gewassen telen, zullen de anderen op de planeet zien dat deze oude zielen het gewas van waarheid laten groeien, en jullie gaan begrijpen dat de oogst daarvan niet na maanden, niet na weken en zelfs dagen gezien kan worden, maar bijna ogenblikkelijk.

Dit zijn multidimensionale zaden en ik wil dat jullie hen zien als een soort die nieuw voor jullie is….in jullie leven. Dat jullie hiermee hier kwamen. Maar nu kunnen jullie hen planten, en jullie kunnen hen figuurlijk, metaforisch gezien, overal planten, waar jullie maar willen. Maar als jullie hen op een plek planten, kunnen jullie hen overal oogsten.

Dit was de vraag die mijn partner en zijn partner jullie eerder op de dag stelden over een zaadje dat pas is geplant en dat overal geoogst kan worden, ook al plantten jullie dit misschien in je eigen leven. Ga het visualiseren als jullie dit willen. Ga erover nadenken, als jullie dit willen. Een planeet waar welwillendheid gaat voorkomen. Welwillendheid is een resultaat van het licht dat binnenkomt en waar sommigen bang voor zijn omdat het zoveel problemen oplevert. Het zorgt niet voor problemen. Het laat alleen zien wat er allang WAS! Jullie kunnen ook agenda’s zien die verbeteren omdat het licht eraan komt. Hebben jullie dingen gezien op de planeet die heel toevallig waren, zoals ziekten die van een bron komen die jullie helemaal niet hebben verwacht, omdat het licht er was? Alles om de planeet te laten zien dat het licht binnenkomt. Hebben jullie dit gezien?

Dit kan bovennatuurlijk gezien duidelijker voor jullie worden, lieve mensen, als jullie kijken naar de dingen die er sinds 2020 zijn gebeurd. Er is iets bijzonders aan de hand….een resultaat van een beetje teveel licht op de planeet dat jullie achteruit drukt, dat jullie boos maakt, dat jullie bang maakt. Dit zal niet werken, want licht gaat door al deze dingen heen. Maar nu begrijpen jullie dat jullie de zaden dragen die geplant kunnen worden. Denk er op die manier aan en voel je niet nutteloos want dit is wat jullie voor de planeet kunnen doen. Stop de zaden in de grond en visualiseer welwillendheid….overal waar jullie lopen, overal waar jullie zijn en elk systeem op de planeet zal verhogen.

Dit is wat oude zielen doen. Het is tijd om de zaden in te zaaien. Het is tijd om hen in de grond te stoppen. Dit IS de Opwaardering!

Ik Ben Kryon, en ik ben verliefd op de mensheid.

En zo is het.

Kryon