Kryon Cirkel van Twaalf. Juli 2023 -1

Kryon Cirkel van Twaalf. Juli 2023 -1

7 juli 2023 / Lee Carroll
Geplaatst: 15 augustus 2023
Vertaald uit het Engels vanaf de video door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Ik wil met een serie van vier channelings beginnen in deze maand en het onderwerp zal bewustzijn zijn. Het is niet alleen bewustzijn, het heet misschien wel superbewustzijn en wij gaan het over vier onderwerpen van bewustzijn hebben. Er zullen ook diverse niveaus van bewustzijn zijn.

Ik wil dit even uitleggen, want niveaus houden in dat het iets is dat onderworpen is aan hiërarchie. Het ene niveau boven het andere niveau en daar weer een boven….enzovoorts. Maar in dit geval is dit niet zo. In dit geval zijn niveaus een hogere manier van denken over iets. Je kunt dus op een niveau van bewustzijn zijn en opeens vragen wij jullie om op een hogere manier over iets te denken – en dat zou dan een ander niveau zijn – maar het gaat wel om iets waar jullie je al van bewust zijn.

Er gebeurt iets op deze planeet, lieve mensen. Het is een verhoging van het bewustzijn en jullie mogelijkheid om je meer bewust te zijn van dingen. Sommigen van jullie zijn je in de laatste maanden meer bewust geworden over dat er iets groots aan de hand is op de planeet.

Hoeveel van jullie hebben het bewustzijn dat God groter is dan jullie werd verteld? Spirit, de Bron….dat er meer is dan jullie ooit is verteld. Het was niet hun schuld dat zij dit jullie niet vertelden…er was geen superbewustzijn van iets dat groter was, zoals nu.

Het eerste dat wij met jullie willen delen is dit: Er is iets aan de hand dat jullie je bewustzijn laat uitbreiden om dichter bij iets te zijn dat de Sluier wordt genoemd…of zelfs met dingen die aan de andere kant van de sluier zijn….meer dan jullie ooit eerder hebben gehad. Er is echt steeds een plafond geweest aan hoever jullie konden denken. Jullie zijn het hier misschien niet mee eens en intellectuelen zullen hier nooit mee akkoord gaan, maar er is werkelijk een limiet aan het menselijk bewustzijn. Net zoals er een limiet is aan het bewustzijn van lagere zoogdieren. Het is prachtig wat een hond kan denken, maar een hond heeft weet van liefde. Maar zij hebben geen gevoel van zelfbewustzijn….zij denken niet na over hun leven op de planeet.

Dat doen jullie wel. Jullie hebben misschien grotere hersenen – het is meer dan dat! Wat jullie hebben is een stukje van de Schepper dat jullie in staat stelt om na te denken over deze dingen als zelf-bewustzijn. Bewustzijn van het zelf is geen product van jullie hersenen.

AI -kunstmatige intelligentie – zal nooit in staat zijn om bewustzijn te scheppen. Het zal intelligentie scheppen. Sommigen zullen zeggen dat AI op een dag zelf-bewustzijn zal kunnen scheppen….zeker niet tot op het niveau dat mensen hebben, want jullie zijn een deel van de Creatieve Bron. Jullie zijn in staat om de liefde van de Schepper te ontvangen die jullie bewustzijn daardoor verhoogt.

Er gebeuren dingen op de planeet die jullie bewustzijn omhoog brengen naar het plafond om dichter bij de andere kant sluier te komen. Het eerste van de vier is die van het Zelf. Van jezelf bewust zijn is een ding, maar verder reiken dan dat niveau van bewustzijn, daar gaat het om. Dan komt er de vraag: Wat is het bewustzijn van mijn deel aan de Kosmos? Dat gaat verder dan alleen maar zelf-bewustzijn. Dit gaat over het stellen van de Grote Vragen. “Wie Ben IK?” Niet waar je misschien thuishoort in dit deel van leven op Aarde. Ben ik misschien groter dan ik van mijzelf weet?”

Kunnen jullie het niet voelen? Echt….kunnen jullie ’s avonds naar bed gaat en mediteren….en niet bewust zijn…over dat jullie een grootser doel hebben in het Universum dat jullie zelf-bewustzijn een hoger bewustzijn kan hebben waardoor jullie deze vragen stellen?

“Als ik geen mens ben, wie ben ik dan wel? Is er een groter bewustzijn van het Zelf dat verder gaat dan mens zijn? Zou het kunnen zijn dat het Zelf van de Kosmos inhoudt dat jullie je al eerder van je Zelf bewust waren….een miljoen jaar geleden? Wat te denken van vier miljard jaar geleden? Wat zouden jullie vijf miljard jaar geleden hebben gedaan? Dat is het denken van een Hoger Bewustzijn van Zelf-bewustzijn!

Waren jullie hier? En met hier bedoel ik hier, in de Kosmos, precies waar jullie nu zijn, in het Universum? Als dit zo was, wat deden jullie dan? Waren jullie er al VOOR het Universum? NU, dat is even iets om over na te denken!

Dit is een superbewustzijn van jullie, en als sommigen van jullie naar die staat gaan en een aha-ervaring hebben en denken dat jullie daar toen al waren…..wat denken jullie daar dan van?

Ik zal het jullie vertellen. Zo lang de Schepper de Schepper is, zo lang God, God is, zo lang waren jullie er ook!

Dit is het Zelf waarover wij spreken.

“Wat betekent dit allemaal, Kryon? Hoezo? Wat als ik kan zeggen dat ik daar was en dat ik daarbij was en er misschien naar keek…naar de schepping van de planeet en dat ik nu mens ben op de planeet en al die dingen. Wat als ik een grotere plaats in de Kosmos heb? Wat betekent dat voor mij?”

Als jullie daar waren betekent dit ook dat jullie misschien deel hebben uitgemaakt van de planning van Al Wat Is!

Als jullie deel uitmaakten van de Creatieve Bron zelf, maakten jullie deel uit van dat wat was geschapen, waarom dit werd geschapen en dit betekent dat jullie een levensdoel hebben. Het betekent dat jullie hebben geholpen bij het plannen en scheppen van jezelf als mens. Dit betekent dat jullie hier niet toevallig zijn. Het betekent dat jullie een stukje pracht, heerlijkheid, gelukzaligheid, hebben, nietwaar?

Wat als dit alles waar is en er een groter en grootser plan is dat jullie ook kennen. Wat als jullie prachtig en gelukzalig zijn door al deze dingen…zouden jullie jezelf dan heel anders bekijken….wie jullie zijn….waarom jullie hier zijn? Wat als het helemaal geen toeval is dat jullie namen hier rondzingen en dat jullie juist nu hier aanwezig zijn op de planeet? Zouden jullie daardoor nadenken over dat Plan? “Ben ik hier misschien volgens plan op deze planeet die door iets heen gaat waaraan ik nooit eerder heb gedacht? Misschien ben ik zelf veel groter dan ik mij bewust ben….iets dat AI misschien wel kan scheppen, maar nooit het bewustzijn van jullie deel in de Kosmos.

“Wat betekent het dat ik dat wel ben?” zouden jullie kunnen vragen.

JULLIE ZIJN LIEFDE. JULLIE ZIJN GROTER DAN JULLIE OOIT HEBBEN KUNNEN DENKEN.

Ik wil dat jullie hierover nadenken.

Wij gaan hier vaker over spreken…over toegenomen bewustzijn betreffende de dingen om je heen, als de maanden verstrijken.

Ik weet dat dit een kortere channeling is dan gebruikelijk, maar hij is diepgaand en helemaal gericht op wie jullie zijn.

Kunnen jullie een groter bewustzijn gebruiken om dit te begrijpen en dat ook zelf te gebruiken?

Dit is wat jullie verdienen in deze nieuwe energie en ik nodig jullie uit om daar naartoe te gaan.

Wat jullie daar zullen vinden? PRACHT!!!!! (Kryon lacht)

Ik Ben Kryon en ik ben verliefd op jullie PRACHTIGE mensen! Kunnen jullie dit voelen? HET IS VAN JULLIE!

En zo is het.

Kryon