Kryon Cirkel van Twaalf. Juli 2023 -2

 

Kryon Cirkel van Twaalf. Juli 2023 -2

7 juli 2023 / Lee Carroll
Geplaatst: 22 augustus 2023
Vertaald uit het Engels vanaf de video door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Kom een beetje dichterbij. Dit is de Cirkel van Twaalf die zijn naam heeft gekregen door de structuur van het Universum en niet vanwege twaalf entiteiten die staan voor de manier waarop het Universum is samengesteld….prachtig mooi…en jullie maken daar deel van uit.

Vanavond zal de Cirkel van Twaalf een beetje anders zijn. Voor degenen die hier vaker zijn geweest en je bewust zijn van wat wij doen….jullie meenemen voor die Brug, die metaforische Brug van het bekende naar het onbekende….een reis naar je ziel. Je zou ook kunnen zeggen: naar achter de sluier naar de essentie van de Schepping zelf en jullie waren daarbij. In die plaats – als jullie het zo willen noemen – die multidimensionaal is, hebben wij jullie uitgenodigd om mensen te ontmoeten, om jezelf te ontmoeten. Om engelen, gidsen, je Hoger Zelf te ontmoeten. Wij hebben vele scenario’s gehad in deze afleveringen en programma’s. Het was bijna steeds zelfontdekking. Jullie ontdekten bepaalde dingen, stonden voor een publiek terwijl jullie in een rond theater stonden.

Dit is het thema van de Cirkel van Twaalf geweest en nu gaat het deze maand een beetje anders. In deze maand gaan wij iets anders doen en dit zal de hele maand zo doorgaan. Het is tijd dat jullie ergens voordeel van gaan krijgen. Het is iets waarbij jullie niets hoeven te ontdekken en jullie hoeven er niet eens over na te denken. Jullie zien het wel als het zover is.

Wij zullen daar nu naartoe gaan. Ik nodig jullie uit, zoals ik dat elke keer deed, om je realiteit even weg te denken. Als jullie denken dit even te kunnen doen scheppen jullie een scenario dat verder gaat dan jullie hersenen kunnen denken over de mogelijkheid hiervan.

Dit is al zo vaak gedaan door de goeroes en degenen die mediteerden. Het is niet moeilijk, maar het kan wel een beetje anders zijn voor jullie cultuur. Schuif alle geloof opzij en neem mijn hand ….wij gaan de Brug over. Ga met mij mee.

DE Brug waar jullie over gaan is prachtig omdat hij jullie vertegenwoordigt. Hij kan groot of klein zijn, maar hij blijft prachtig. Misschien is hij bewerkt met goud om jullie te presenteren, jullie majesteit. Je gaat naar je eigen Thuis. Je gaat door de mist en komt weer in een geweldige omgeving. Ik blijf het woord gebruiken; er is geen ander woord…het is briljant waar je bent. Het kan alles zijn wat je wenst omdat het multidimensionaal is en een vertegenwoordiging van wat jullie niet begrijpen.

Hoe vinden jullie dat? (Kryon lacht)

Hier zijn jullie dan en wij willen jullie naar een bepaald gebied geleiden. Niet door een deur en niet door een poort, maar in dit prachtige land, deze plek van pracht en praal en liefde, en veiligheid, gaan jullie je realiseren: “Ik ben Thuis! Dit is jullie echte Thuis, lieve mensen, dit zijn niet zomaar woorden die jullie horen. Ik nodig jullie uit om dit echt te laten zijn. (Muziek) Jullie gaan nu naar een plaats waar ik jullie vraag om je te ontspannen. Jullie kunnen in een stoel zitten als jullie dit willen. Jullie kunnen op iets zachts zitten, misschien een matras of op het gras. Ik wil dat jullie op je gemak zijn. Ik wil dat jullie fysiek op de plaats zijn waar je lichaam echt ontspannen en gemakkelijk voelt en dan ga ik jullie om een gunst vragen.

Waar jullie nu ook zijn in 3D, zorg dat het stil is. Gebruik deze tijd en maak het rustig. Maak jezelf rustig. Als er activiteiten om je heen zijn, laat dit dan ophouden. Als je dit nu niet kunt doen vraag ik je om later naar dit filmpje te kijken dat wij voor iedereen beschikbaar stellen en zorg dan dat het rustig is. Het is belangrijk dat het zo stil mogelijk is. Luister dan naar mijn woorden.

Lieve mensen, dit is zo echt als maar kan als jullie dit willen. Dit is echt! Maar als je dit niet voor elkaar kan krijgen, kan het niet echt lijken. Maar als jij iemand bent die niet uit zijn eigen beperkte 3D kan stappen kan het niet echt lijken. Daarom nemen wij jullie mee over de Brug, een metafoor voor het gaan van het bekende naar het onbekende waar jullie deze dingen kunnen ervaren.

Enkele weken geleden, in een conferentie voor meer dan 500 mensen, deden wij precies dezelfde oefening en dit werd gevoeld. Als je een van hen zou vragen of dit echt is zullen zij vertellen dat er iets gebeurde tijdens die sessie op die dag, dat zij niet zullen vergeten. Zij weten dat het echt was.

Waarom zouden jullie nu niet virtueel naar mij stem luisteren. Houd het stil en rustig. Er is een zeer dichte, groene mist die zich om jullie allen heen begint te vormen. (muziek) Sommigen van jullie zouden zeggen dat dit is als de wolken van een weerfront dat op je af komt. In plaats van ineens komt het langzaam op jullie af. Hij is zwaar en dicht…..van liefde, met doelen van engelen, hij is geweldig, net zoals jullie….je naam staat erop! Het is iets waarom jullie hebben gevraagd en je op hebben voorbereid….het is een HELENDE mist. Hij is mooi en komt van alle richtingen. Hij komt langzaam op jullie af….bijna alsof hij vraagt of hij door mag gaan….hier mag zijn….of het goed is. Hij doet dit omdat jullie het een Wonder-Mist zouden kunnen noemen….een groene wonder-mist die jullie toestemming moet hebben want het wil zich uitbreiden naar elke cal van je lichaam…en daar blijven!

Deze groene mist is een helende mist. Deze speciale Cirkel van Twaalf zal anders zijn dan de andere die sommigen van jullie i n de komende drie weken zullen ontvangen, maar dit is de belangrijkste. Dit is degene waarvan wij hopen dat jullie er allen aan mee willen doen.

Wees stil…echt stil…beweeg je niet….niet hoesten….probeer alles in de zaal stil te houden dat jullie af kan leiden van dit moment.

Lieve mensen, deze mist van vandaag is lichamelijke genezing. Er gebeuren misschien dingen in je lichaam waarvan ik zou zeggen dat zij er eigenlijk niet zouden moeten zijn in vergelijking met de Pracht die jullie zijn. Deze groene mist gaat jullie bedekken. Oh, dit voelt geweldig, heerlijk. (muziek) Je kunt zelfs kippenvel krijgen als je dit voelt als het over jullie stroomt en jullie de liefde voelen van duizend engelenhanden die jullie aanraken en zeggen: “Liefde is hier! Welkom thuis!”

Het is bijna als een helend bad dat jullie verdienen, nodig hebben, en hier is het dan, en jullie wisten dat dit uiteindelijk zou gaan gebeuren. Wij hebben heel veel Cirkels van Twaalf nodig gehad om hier te komen. Wij hebben heel veel afleveringen nodig gehad om op een plaats te komen waar alles wat jullie hoeven te doen “ZIJN” is! “Laat ons het werk doen. WEES gewoon en laat ons het werk doen. Wat is er in je lichaam waarvan je wilt dat wij er aandacht aan schenken?”

Ik zal jullie iets zeggen: Jullie hoeven niet eens te antwoorden want deze groene mist weet dat hij spreekt tegen het Innerlijk Aangeborene en stroomt direct naar de plaats waar dit het hardst nodig is. Jullie hoeven het helemaal niet te zeggen. Jullie hoeven niet tegen je innerlijk aangeborene te spreken. Wij doen dit voor jullie. Waarom zijn jullie niet gewoon stil en laat het over je heen komen. Het is zo’n helende balsem, vol van liefde die elke cel van je lichaam doordringt en terwijl dit gebeurt wil ik dat jullie affirmeren dat jullie dit verdienen.

Jullie hebben hierop gewacht. Het is op tijd. Het heeft een doel, zoals jullie. Het is op deze planeet geen toeval dat jullie hier zijn, lieve mensen. Er lijkt magie te zijn die in jullie leven aanwezig is, maar het is helemaal geen magie….het is het fysieke bewustzijn van jullie PRACHT! Het lijkt alleen maar op magie omdat jullie dit nog niet eerder hadden.

Lieve mensen, ik wil dat jullie blijven en blijven en blijven… en dit alles weer herhalen, als jullie dit willen. Blijf en voel de liefde die hier is en de genezing die van jullie is.

Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst en ik ben verliefd op jullie allen. Kom een beetje dichterbij!

En zo is het.

Kryon