Kryon Cirkel van Twaalf. Maart 2023 -1

Kryon Cirkel van Twaalf. Maart 2023 -1

 

6  maart 2023 / Lee Carroll
Geplaatst: 25 april 2023
Vertaald uit het Engels vanaf de video door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het verzoek is dus dit: Verwacht goede dingen. Meer dan dat….wij hebben jullie hiervoor een podium gegeven door de informatie die wij meer dan een jaar lang hebben gegeven, en dit podium is dat dingen voor jullie op deze planeet veranderen en het wordt “de Opwaardering” genoemd.

Ik zeg jullie weer dat een van de dingen die wij jullie hebben verteld is dat het Licht zal toenemen, en dat is een metafoor. Bewustzijn, openbaring, openbaren van dingen zal toenemen en dit zal een scheiding brengen tussen licht en donker die jullie nooit eerder hebben gezien, en dat is een metafoor, maar het is een metafoor die zich nu uitspeelt op de Aarde en wat ik bedoel is dit: Hebben jullie iemand gezien, een groep, organisaties, regeringen….hebben jullie het gezien dat er mensen zijn die jullie achterwaarts willen trekken naar de wereld van jullie grootouders? Het antwoord is JA!

En het is niet zomaar op EEN plaats. Het is op vele plaatsen zo. Het is een weerstand tegen alles wat GOED is…..tegen alles wat gezond verstand heeft. Het is weerstand tegen LIEFDE! Wij hebben jullie verteld dat dit zou gaan gebeuren en wij hebben jullie ook verteld dat dit alleen zou gaan gebeuren als een veel meer licht aan de planeet toegevoegd zou zijn.

Dat is de reden: omdat jullie het duister in een hoek hebben geduwd waarin het alleen maar kan schreeuwen en zeggen dat het niet weggaat en dat het voor problemen gaat zorgen als wij niet luisteren.

Maar, lieve mensen, uiteindelijk is dit de reden waarom jullie hier zijn. Er is iets nieuws waarover ik jullie wil vertellen. Als toevoeging aan alles wat ik jullie heb verteld ga ik deze maand vier channelings houden over iets nieuws, en dit nieuwe is een direct gevolg van een verbeterd, verhoogd, lichaam waarover ik jullie een paar maanden geleden vertelde. Dit verbeterde lichaam. Als jullie hierover nog niet hebben gehoord, was de activering van een paar chromosomen waarvan jullie niet wisten dat jullie die hadden.

Als natuurkunde in paren komt, chemie in paren komt, worden dingen in balans gebracht. Waarom hebben jullie 23 paar chromosomen? Het antwoord is: jullie hebben er 24, en het laatste paar, het 24e paar, werd veranderd en wij hebben jullie verteld hoe en waarom, en jullie kunnen dit geloven of niet, maar wat er is gebeurd is dat degenen die dit niet geloven zich op een dag zullen afvragen wat anders er dat dat deze verhoging van jullie schiep.

Het is een verandering van de menselijke natuur. Het is waar jullie multidimensionale 24e paar chromosomen nu geactiveerd en verhoogd wordt en dat is het ontbrekende deel dat een mens schept die compassie en vriendelijkheid en zorg zal hebben en wakker gaat worden die die ui gaat afpellen waarover wij hebben gesproken, om een grotere realiteit te vinden….een onthulling van het Zelf. Hierdoor gaan jullie anders denken. De wereld gaat dingen verwachten die zij nooit eerder heeft gehad. Jullie verwijderen je van het oude treinspoor van een geschiedenis die zich steeds herhaalde met oorlog, oorlog, en nog meer oorlog en als er een oorlog begint gaan jullie daartegen protesteren en de hele wereld gaat veranderen. Dingen die nooit iets uitmaakten doen er nu wel toe. Wisten jullie dit?

Integriteit in zoveel dingen in de samenleving gaan er nu toe doen. Hebben jullie dit gemerkt? Jullie kijken naar jullie regeringen. Jullie kijken naar jullie autoriteiten, organisaties, op een heel andere manier dan jullie ooit hebben gedaan en nu weten jullie dat jullie er iets aan kunnen doen.

Jullie kijken naar de grondrechten van de mensheid en vragen om dingen waar jullie al lang geleden om gevraagd hadden moeten hebben. Maar jullie deden dit nooit en doen dit nu wel vanwege deze verhoging. Dingen veranderen in het mens-zijn. Wij hebben jullie verteld dat dit zou gaan gebeuren. Maar dit heeft ook nog iets anders geactiveerd en nu is het tijd om hierover te spreken. Ik zal jullie vertellen wat het onderwerp is. Wij zullen het: “De Kracht van het Leven” en “Energie van Licht” noemen. Er zijn mensen die zeggen dat zij niet nieuw zijn en er altijd al waren, maar wat nieuw is, is hun invloed op alles.

Hoeveel van jullie denken dat jullie levenskracht belangrijk is voor de planeet en voor anderen, voor de miljarden die hier zijn? Of zijn jullie alleen maar een stipje in de oceaan…een van de velen? Worstelen jullie met alles? Zijn jullie slachtoffers van de planeet. Of is het zo dat vanwege het feit dat jullie licht laten toenemen, lieve mensen, als oude zielen meer licht genereren en iemand op de planeet zijn die jullie voorheen niet waren door een toename van licht in je lichaam, jullie leven er opeens toe doet voor de planeet. Jullie leven doet ertoe want stukjes van jullie ziel zijn hier nu bij jullie die er voorheen niet waren. Jullie zijn nu veel groter en jullie esoterische voetafdruk op de planeet is enorm en zo was het 25 of 30 jaar geleden niet.

Snappen jullie dit? Dit is de Kracht van het Leven en opeens, waar jullie ook zijn en wat jullie ook doen en de Kracht van het Leven die jullie hebben die nieuw is door deze veranderingen, gaan die verschillen maken!

Dit is niet alleen voor de oude zielen…dit is voor de hele mensheid die dit nu ontvangt en wij hebben jullie verteld hoe dit zou gaan gebeuren. Wij hebben de Opwaardering dertig jaar geleden voorspeld. In 2012 toen dit begon te komen gaven wij jullie de attributen hiervan. Wij vertelden jullie welke dingen er zouden komen en nu zijn zij hier, maar wij hebben jullie nooit verteld dat er ook een verhoging van het menselijk wezen zou zijn. Dit zat altijd voor jullie in het vat. Dat was altijd iets dat jullie zouden kunnen doen met de gereedschappen die wij jullie hebben gegeven. Is het mogelijk dat er een verbinding is met het goddelijke op deze planeet dat jullie niet eerder herkend hebben, en dat jullie partner is? Niet alleen de Aarde maar ook de goddelijke delen van jullie ziel, het grotere plaatje, het grotere plan….de Opwaardering waarbij deze planeet zichzelf op zou tillen….langzaam en op een manier die niemand ooit had verwacht…op zo’n manier dat psychologen over zo’n honderd jaar de menselijke natuur volledig zullen moeten herschrijven omdat zij terugkijken en zullen zeggen: “Wij waren gewend aan dat het zus was, en nu is het zo!”

Wat doet een mens in bepaalde omstandigheden, en zij zullen zeggen: “Ongelooflijk!” Sociologen zullen zeggen: “Ongelooflijk!” Er is nu een omslagpunt en men gaat regelrecht voor vriendelijkheid. Oh, denken jullie dat dit ooit gaat gebeuren? Ik zeg jullie dat het nu begint te gebeuren, en het mooie ervan is de invloed die het op jullie heeft.

Ik wil dat jullie je wat groter voelen en rechtop staan en weten dat jullie iets waard zijn op deze planeet…iets dat jullie niet hadden verwacht….een deel van jullie ziel, dit prachtige, compassievolle deel dat altijd gewoon aan de andere kant van de sluier stond terwijl jullie eigen Hoger Zelf begon met het brengen van energie naar jullie terwijl jullie hier rondlopen met anderen. DAT is het verschil!

Dat is de Kracht van het Leven! Jullie betekenen iets….esoterische afdruk, als jullie willen. De ruimte die jullie innemen op deze planeet, dat de Aarde jullie kent en dat de anderen jullie kennen! Waar jullie lopen maakt een verschil.

Er zullen mensen zijn die vragen: “Wat moet ik hiermee doen, die is een onderwerp dat handelen vereist.” Jullie kunnen doen wat jullie willen, maar wij nodigen jullie uit om het te geloven. Als jullie dit gaan begrijpen zullen jullie begrijpen waarom jullie je toekomst zullen kunnen plannen….de controle op de dingen hebben die voor jullie op het treinspoor liggen, dat jullie weten die het spoor van jullie trein naar de toekomst leidt….een plaats die gewoon onbekend is en voor velen angstaanjagend, en wij zeggen: Wat als jullie je energie op dat spoor kunnen brengen, en dat jullie waar jullie ok naartoe gaan, jezelf ontmoeten….jullie Nieuwe Zelf, een vriendelijk Zelf. Dat zal een verschil zijn tussen wat jullie nu verwachten en wat jullie later verwachten.

Stel je eens voor dat jullie naar een toekomst gaan waarvan jullie nu al een plaats voor jezelf voorbereiden!

Denk daar eens even over na! Dat is een multidimensionaal concept van Geen Tijd, en dat is een deel van de Nieuwe Mens.

Daarvoor zijn wij hier…om jullie dit te vertellen!

Gefeliciteerd, lieve mensen, want het Licht is aan het winnen en jullie zullen dit zien. Jullie zullen het zien!

Ik vertegenwoordig Al Wat Is in liefde en wat jullie hebben gedaan en doen en waar jullie naartoe gaan!

Ik Ben Kryon en ik Ben verliefd op de mensheid.

En zo is het.

Kryon