Kryon Cirkel van Twaalf. Maart 2023 -2.

Kryon Cirkel van Twaalf. Maart 2023 -2

6  maart 2023 / Lee Carroll
Geplaatst: 2 mei 2023
Vertaald uit het Engels vanaf de video door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Kom een beetje dichterbij. Dit is zo moeilijk voor vele mensen, om te denken dat zij op zichzelf hebben gewacht, maar toch, lieve mensen komt dit overeen met de channeling die ik eerder heb gegeven in dit programma. Wat als jullie al die tijd op een verhoging hebben gewacht die jullie in staat zou stellen om anders te zijn?

Realiseren jullie je dat ik zeg dat er een verschil aanwezig is? Voor degenen van jullie die nooit bij de Cirkel van Twaalf zijn geweest. Laat mij jullie het nog eens vertellen.

Over die prachtige ziel van jullie wordt al eonen-lang gesproken als een deel van de spiritualiteit van het menselijk bewustzijn. Het lijkt erop dat die zijn weg apart volgt van het menselijk lichaam, als natuurkunde, realiteit. Hij wordt gezien als een multidimensionaal, spiritueel deel aan de andere kant van de sluier. Hij wordt niet gezien als iets dat jullie met je meedragen terwijl jullie hier op Aarde zijn, met uitzondering van een ding: Iets dat jarenlang het Hoger Zelf werd genoemd, en zelfs dat werd niet eens gezien als een deel van de ziel, maar als een hoger spiritueel deel van het bewustzijn van de mens terwijl jullie hier op de planeet zijn.

Nu is dit opeens anders en ik zeg opeens omdat ik het in een periode van zo’n dertig jaar juist over dit ding heb en over de mogelijkheid van wat er opeens met ons gebeurde….iets wat wel 700 jaar duurde in ontwikkeling van de mensheid want deze dingen gebeuren langzaam.

Maar niet met dit ding. Dit kwam met de precessie van de equinoxen en het was precies op schema zoals het werd voorspeld door de Ouden. Dit was de 2012-ervaring en dit gebeurde sneller dan jullie dachten.

De Aarde is veranderd, nietwaar?

Hebben jullie ooit gevoeld dat jullie hier met een doel zijn? Hebben jullie ooit gevoeld dat jullie hier met een doel waren maar wensten dat dit niet zo was? Dit heeft allemaal te maken met attributen van verandering….paradigma-opwaardering….dingen die de mensheid niet leuk vindt en niet wil, behalve dat deze opwaarderingen schept die anders zijn. Wat gebeurt er als een hele planeet een kleine opwaardering van bewustzijn heeft en naar zichzelf gaat kijken met een beetje meer integriteit, met een beetje meer vriendelijkheid?

Wat gebeurt er als de menselijke natuur maar een klein beetje omhoog gaat? Als jullie dachten dat jullie mensen begrepen en zij opeens op een andere manier reageren op bepaalde situaties of stimulaties die altijd hetzelfde produceerden en dit nu niet meer doen? Dingen die altijd woede produceerden en opeens is er in plaats van woede observeren, logica, en misschien zelfs wel vriendelijke actie.

Dit is waar wij het over hebben. Wij hebben dit in de vorige channeling aangestipt….dat deze beschaving op een andere manier naar zichzelf gaat kijken….betere dingen verwacht dan welke beschaving ook en niet accepteert wat er aan de hand is, niet goed is, ongepast is?

De Cirkel van Twaalf is een oefening die er niet vanuit gaat dat de ziel gewoon maar iets is dat aan de andere kant van de sluier is. Jullie ziel is al die tijd bij jullie geweest, maar de gereedschappen van vandaag stellen jullie in staat die te bezoeken op een manier waarop jullie dit nooit konden….het te gebruiken op een manier waarop jullie dit nooit eerder hebben gedaan. Hij is buiten de plaats waar wie dan ook en welke spirituele leider jullie over heeft verteld. Zij hebben jullie nooit verteld dat je in je ziel kunt gaan en naar de dingen kunt kijken waar je behoefte aan hebt….dat jullie in je ziel kunnen gaan om degenen die eerder leefden te ontmoeten….of degenen die jullie zijn verloren en er conversaties mee hebben of hen of jezelf wijsheid te brengen voor vrede en begrip over het systeem van leven en dood in plaats van op de planeet te zijn en gewoonweg te rouwen om hun vertrek. Niemand vertelde jullie dat jullie naar die prachtige ziel van jullie konden gaan en je eigen Akasha kon bezoeken en naar je eigen vorige levens kon kijken om goed te kunnen kijken naar wie jullie waren en waarom.

Dit is allemaal onderdeel geweest van de Cirkel van Twaalf, maar er is een ding dat er altijd is….LIEFDE! Dat is alles wat er is! Alles wat jullie ervaren is gedrenkt in liefde….dat is alles wat er is! Als snel realiseren jullie je dat het een veilige plaats is om er te zijn en er naartoe te gaan. En opeens vertel ik jullie dat er een nieuwe energie op de planeet is voor jullie , die van jullie vandaan komt en de Kracht van het Leven wordt genoemd. Dit schudt dan de handen met alles wat ik jullie heb verteld over de Cirkel van Twaalf en waarom dit werkt en dat jullie deze dingen kunnen doen omdat jullie zijn veranderd. Jullie esoterische voetafdruk op de planeet groeit…de planeet weet het, samen met degenen om jullie heen op een manier waarop jullie elkaar kunnen aanraken in de samenhang van liefde. Het is subtiel, maar het is er wel. Jullie zijn veel krachtiger dan jullie ooit waren. Deze Kracht van het Leven komt samen met iets anders dat het Licht van de energie van licht wordt genoemd. Het is als een taal. Het is een licht dat jullie meedragen als een ontwaken, verlichting, wijsheid, bewustzijn en een weten over wat er werkelijk aan de hand is.

Dit is verbonden met de Kracht van het Leven, de imprint die jullie hebbe en dit schept een wijzer wezen. Hoe staat dit nu in relatie met alles?

Laten wij de Brug over gaan en het eerste aspect van deze maand zien. Deze Brug ligt voor jullie, kan elke grootte hebben en er is iets aan de andere kant daarvan. Lieve mensen, dit is een metafoor voor jullie die reizen van het bekende (hier) naar het onbekende dat daar is. Oversteken naar een multidimensionale plek die druipt van liefde, compassie, vriendelijkheid en alle dingen waarvan jullie zouden wensen dat die op Aarde waren, en elk mens heeft zo soort ziel. Wat zij aan deze kant van de sluier doen hangt van hen af, maar het begint met liefde.

Laten wij het gaan bezoeken. Kom weer met mij mee en neem mijn hand.

Oh, wij gaan weer over deze Brug zoals wij al zo vaak hebben gedaan, door de mist en direct willen wij dat jullie de veiligheid, de geborgenheid, voelen van Alles Wat Is. Er is hier niets negatiefs dat ooit invloed op jullie zou kunnen hebben….niets! Als jullie hier bang voor zijn: dit is jullie eigen menselijkheid die jullie bang laat zijn….die komt niet van je ziel! De channelings gaan deze maand allemaal over deze nieuwe Kracht van het Leven en de energie van het Licht. Wij gaan nu weer door een poort naar een treinstation, weer gaan wij naar dit enorme station. Het is allemaal metaforisch, lieve mensen. Het heeft te maken met jullie en jullie levenskracht op een treinspoor dat jullie naar de toekomst sturen.

Dat is de metafoor. De trein is op het spoor en als die het station verlaat gaat dit spoor naar het onbekende, het onverwachte. Het gaat naar wat jullie je driedimensionale toekomst noemen. Jullie ziel is tijdloos….er is geen toekomst. Het zijn allemaal stappen in het NU, maar wij behandelen het voor jullie bewustzijn als de toekomst, en wij zeggen weer tegen jullie: Wat als jullie jezelf naar je eigen toekomst zouden kunnen sturen en op dat spoor dat voor jullie ligt dingen kunnen brengen die jullie nodig hebben? Welwillendheid, overvloed, goede dingen voor jullie, gezondheid, langer leven. Wat als jullie die spoor zouden kunnen kleuren met de energie van jezelf? Wat als jullie je eigen levenskracht zouden kunnen nemen en die op dat spoor kunnen leggen. Of meer…zouden jullie je prettig voelen, of prettiger, als jullie weten wat er gaat komen? Als jullie werkelijk begrijpen wat jullie mogelijkheden zijn zouden jullie zeggen: “Wow, dat is geweldig! Dan hoef ik mij niet meer druk te maken over al die onverwachte dingen die om mij heen hangen. Ik voel mij vaak een slachtoffer van de planeet als de telefoon gaat en ik niet weet wat er gaat gebeuren en dat soort dingen.”

En ik zeg dat dit een programma is, jullie zijn geprogrammeerd, om angst te hebben voor wat jullie niet weten. Laten wij dus voor jullie leggen wat jullie WEL weten….jullie eigen levenskracht op dat spoor zodat jullie, als jullie op die plaatsen in de toekomst komen daar aantreffen wat jullie daar zelf hebben neergelegd….liefde, schoonheid, wijsheid!

Die trein van jullie is een stoomtrein. Er zijn veel mensen die van deze oude treinen houden. Dit is een metafoor voor dingen die WERKEN. Natuurlijk is die heel dynamisch, maar veel lawaai en dat is een deel van de charme, zou je kunnen zeggen. Deze oude treinen hebben een lange geschiedenis in veel van jullie landen, en nu is hij er klaar voor om op dit spoor te gaan rijden. De trein vertegenwoordigt jullie en je leven, maar deze trein is anders dan de treinen die wij in de afgelopen Cirkels van twaalf hadden. Deze heeft een passagierswagon. In elke Cirkel van Twaalf van deze maand zal er een passagierswagon zijn. Dit betekent in deze metafoor – omdat de trein jou is – dat jullie bepaalde dingen in de wagon kunnen doen en die naar de toekomst sturen.

Wie zal er in die wagon zijn….deze toegevoegde energie van jullie in deze trein. Ik wil dat jullie de meesters met de hoogste bewustzijns ooit op deze planeet, uitnodigen op deze trein. Wie er ook op deze planeet leefde en meester was. Ik wil dat jullie hen zien in een vorm die jullie wensen. Dit zijn degenen die jullie nooit hebben ontmoet. Jullie hebben over hen gelezen, misschien bestudeerd, misschien hebben jullie hun energie aanbeden, en zij gaan mee in jullie wagon. Zij doen dit graag en ik zal jullie vertellen waarom…..omdat elk van hen heeft onderwezen dat jullie krachtig zijn.

Ieder van hen heeft jullie uitgenodigd om te ontwaken voor jezelf, voor je eigen realiteit. Elk van hen heeft jullie verteld dat er Goddelijke Geest in jullie is waar jullie deel van kunnen uitmaken. Ieder van hen…allemaal, hebben zij dit verteld!

Laat hen aan boord komen want jullie gaan hen, en jezelf, naar je eigen toekomst sturen en tijdens dat proces gaan jullie rusten en ontspannen vanwege hetgeen eraan komt…misschien morgen al. Dit gaat niet over de verre toekomst. Dit kan elke dag zijn….dag na dag en ook naar jaren in de toekomst.

Zij gaan aan boord, de trein vertrekt, de stoom komt uit de pijp en de trein verlaat het station en jullie kijken naar je eigen levensenergie en je eigen licht dat het spoor verlicht en de meesters die vrijwillig meerijden en zij vervagen naar jullie toekomst toe en verdwijnen.

Wat betekent dit nu echt voor jullie? Ik zou het fijn vinden als jullie jezelf feliciteren en zeggen: “Mijn toekomst is nu anders omdat ik dit heb gedaan. Ik heb een stukje van mijn ziel vooruit gestuurd vanuit mijn eigen driedimensionale leven, en als ik op die plaatsen kom die ik zelf heb bepaald zal ik ontmoeten wat ik daar zelf heb gebracht. Ik ben niet langer bang voor de toekomst . Ik ben niet meer bang voor morgen. Het maakt niet meer uit omdat ik mijzelf zal ontmoeten en daar zal ik mij prettig bij voelen omdat ik mijn eigen vriendelijkheid en compassie, samen met de meesters op mijn trein, zal ontmoeten….de meesters die dit mogelijk hebben gemaakt. Ik ben gevuld met Pracht”. (muziek)

Je hebt gelijk! Blijf even zitten en denk na over een toekomst die welwillend voor je is….ongeacht wat er ook in je leven gebeurt….een toekomst die heel welwillend voor je is.

Blijf, en zie de Opwaardering en de verandering die gaan komen!

En zo is het.

Kryon