Kryon. – Cirkel van Twaalf. – Maart 2024 -1 – Is er leven na de dood?

Kryon.Cirkel van Twaalf.Maart 2024 -1

Is er leven na de dood?

10 maart 2024 – Lee Carroll

Vertaald uit het Engels vanaf de video door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Verandert de manier waarop God de mensheid behandelt ooit?

Jullie hebben het vaker gehoord…God is dezelfde wie hij was, zoals hij vandaag is en altijd zal zijn. Er is geen verandering. Dat is ook zo. Maar wat als hetgeen God de mensheid geeft verandert als wij veranderen? Systemen waarvan jullie dachten dat zij voor altijd waren en die in religies over de hele planeet werden verteld – als eeuwige doctrine – wat als dat verandert?

Wat als het verandert door wat hier gebeurt met het bewustzijn van de mensheid?

Ik start deze maand met een serie van vier channelings. Dit zijn de mysteries van de dag. Wij noemen dit de mysterie-serie. Misschien doen wij dit nog eens als er meer mysteries zijn of dat zij aangevuld moeten worden. Maar bij deze heeft mijn partner mij om een verheldering gevraagd. Ik zal dit ook doen en ik vertel mijn partner en anderen dat jullie soms meer dingen voelen dan jullie is gegeven met dat wat jullie de Groene Mist noemen.

Ik wil jullie allen eraan herinneren, met name de lichtwerkers die mijn werk hebben gevolgd, die naar mijn woorden hebben geluisterd en die de laatste 34 jaar hebben begrepen wat er gebeurt, en de boodschap is deze: Lieve mensen, als het bewustzijn van de mensheid verandert, zal al het andere ook veranderen. De Aarde verandert….jullie veranderen, jullie culturen veranderen, jullie samenlevingen veranderen….en hetgeen waar jullie voor kwamen verandert!

Oude zielen, ik wil dat jullie hiernaar luisteren. Er is een zeer oud systeem en dit systeem hebben jullie reïncarnatie genoemd. Het systeem is: hernieuwen van het leven. Maar binnen dit systeem is er, zoals velen hebben gezien, ook weer een systeem. Deze hernieuwing van het leven heeft iets in zich dat je een plan zou kunnen noemen, een reden, een doel, en dan komt er ook iets naar boven dat Karma wordt genoemd…Akasha. Dit is een opslagplaats van gedane acties en handelingen die jullie toekomstig leven zouden beïnvloeden.

Jullie zijn allemaal onderwerp geweest van wat karmisch examen wordt genoemd. Sommige helers, zelfs in dit programma, hebben jullie gevraagd om naar deze dingen te kijken die in vorige levens zijn gebeurd en zij zeiden dat die nu effect op jullie hebben. Niet alleen de dingen die jullie in dit leven in je onderbewustzijn hebben opgeslagen, maar alle dingen die jullie hebben ervaren kunnen nu in het spel komen. Als de dood in je vorig leven bijvoorbeeld kwam door verdrinking, kan dit een ijkpunt zijn, een energie-ijkpunt in je Akasha, en zijn jullie in dit leven misschien bang voor water.

Dit zijn dingen waaraan jullie gewend zijn. Culturen komen voort uit handelingen in vorige levens en dingen komen in dit leven vaak naar voren om hen op te lossen of bij te stellen…of in deze keer zelfs verhogen. …Karma! Dit zijn dingen die bij jullie zijn geweest….bijna vanaf het Begin. Het zijn Oude Waarheden!

Wat als zij veranderen?

Waarom zouden zij veranderen? En dit is het Grote verhaal.

De Opwaardering is een verandering van de Mensheid!

De Ouden hebben hun kalenders veranderd. Ik heb jullie verteld dat dit zou gaan komen….de precessie van de Equinox is nu hier! Lieve mensen, jullie zitten middenin een energie-opwaardering op de planeet van de mensheid. Jullie hebben ervoor gekozen om jezelf NIET te vernietigen in een oorlog….en dat hebben jullie niet gedaan en in plaats daarvan kijken jullie nu heel anders naar oorlog dan jullie ooit hebben gedaan. Dit is het begin van een verandering van opwaardering over de manier waarop mensen feitelijk samenwerken en hierdoor is er een opmerkelijke toekomst in het verschiet. Deze toekomst kan niet bestaan met een oud betrokken systeem. Zelfs een oud spiritueel systeem….het KAN NIET BESTAAN! Je kunt oude manieren niet meenemen naar een Nieuwe Tijd en verwachten dat dit alles zal veranderen.

De oude manieren moeten vernieuwd worden: systemen moeten veranderen.

Verlichting schept wijsheid.

Lieve mensen….het systeem van reïncarnatie verandert voor jullie!

Er is een profetie. Mij partner voelt het en heeft het in zich opgenomen, zou je kunnen zeggen. Hij weet waarom het gaat – ik gaf hem dat natuurlijk zodat deze informatie nu onthuld kan worden.

De profetie is deze: dat oude zielen en lichtwerker zullen gaan door de Opwaardering en geslaagde Akashawerkers zullen zijn. Jullie Akasha is zo ver gegaan als het kan in een oude energie. Verwacht de volgende keer dus een complete en totale schoonmaak van alles dat WAS in een oude energie….de oude energie van oorlog en horror. Niet meer in jullie DNA en cellenstructuur en in plaats daarvan zullen jullie je dit leven van ontwaken herinneren. Als jullie geboren worden zullen jullie VEEL beter weten wie jullie zijn. Jullie zullen weten waarom het gaat! Er is geen karma meer…er zal voor jullie Geen oude Akasha meer zijn. Er zal een grote schoonmaak zijn voor velen van jullie die terugkomen. Dit is het antwoord op de vraag van velen van jullie, en die is: “Moet ik weer teruggaan naar de Aarde? Ben ik er nog niet klaar mee?”

Ik geef jullie een dubbel antwoord: Ja, jullie zijn klaar en ja, jullie gaan weer terug! Hoe zouden jullie het vinden om terug te gaan en je jeugd opnieuw te ervaren en te weten waarom jullie hier zijn en door NIETS heen te hoeven gaan wat jullie niet willen en waar jullie eerder doorheen zijn gegaan? Met karma dat verdwenen is, met je Akasha die vernieuwd en verfrist is staan jullie apert van elk andere mens. Jullie zijn geslaagd over de oude energie….GESLAAGD.

Als je slaagt krijg je een diploma, en wat betekent dit? Jullie gaan de wereld in en de dingen zijn anders als de schooltijd voorbij is. DAT is wat ik jullie ga vertellen….de nieuwe soort karma, de nieuwe soort Akasha zullen op je weg worden verzameld en zal positief zijn, welwillend …de leringen die Meesters hebben….DAT IS DE PROFETIE!

Lichtwerkers, Oude Zielen, jullie toekomst zal komen met een ander systeem.

Er zijn mensen die zullen zeggen: “Nee, Kryon, dat kun jij niet doen. Je kunt een Oude Manier van God niet veranderen!” Ik heb helemaal niets veranderd, lieve mensen. Dat deden JULLIE! Jullie hebben het allemaal veranderd.

DIT is wat ik jullie wilde geven, dit is wat ik wilde vertellen. Ik wil dat jullie even gaan zitten en je verheugen over het feit dat jullie nu een idee hebben over waar dit naartoe gaat. Velen van jullie hebben je druk gemaakt over de gedachten om terug te gaan naar deze plaats, naar deze planeet en je weer door dezelfde dingen heen te moeten worstelen als deze keer en daarom vinden jullie het hier niet echt leuk!

Al deze dingen zullen veranderen!

Ik zeg het weer want het is nodig dat jullie dit horen!

Stel je eens voor dat je hier terugkomt als geslaagde op het pad van ascensie dat meesters beliepen, met een verfriste ….zonder de herinnerringen die daarin werden geplaatst….volledig zonder karma. Klaar om nieuwe dingen te ontvangen en verder te gaan in een Nieuwe Wereld die je zelf gaat scheppen met andere lichtwerkers, met andere Oude Zielen. Er zijn er veel van jullie. Er zijn genoeg van jullie om terug te komen op deze planeet.
Jullie zullen vragen wat het resultaat zal zijn. Het resultaat zal LICHT zijn…een soort van licht die hier nu niet is. De soort licht die is geproduceerd door een mensheid die niets nogmaals hoeft te leren. Een mensheid die niet totaal disfunctioneel zoals het al honderden en honderden jaren is geweest waarin het steeds weer terugkeerde naar dezelfde dysfunctie. Dit zal nu niet meer zo zijn. En JULLIE ZIJN DE SLEUTEL!!!

DAT is de profetie!

Ik wil graag dat jullie hierover nadenken! Dit is een groot mysterie, nietwaar? Kunnen jullie echt iets van de Schepper hebben dat zo anders is? Het antwoord is: Ja, dat kunnen en zullen jullie! Jullie zijn de hoop voor de toekomst. Jullie….degenen die deze woorden horen of lezen.

Ik Ben Kryon, verliefd op de mensheid. En nu weten jullie waarom dit zo is!

En zo is het.

Kryon