Kryon Cirkel van Twaalf. Mei 2022 -1

Kryon Cirkel van Twaalf. Mei 2022 -1

6 mei 2022  / Lee Carroll
Geplaatst: 5 juli 2022
Vertaald uit het Engels vanaf de video door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Ik ben mij zeer bewust van alle zielen, alle eeuwige zielen, die luisteren, sommigen kijken, of lezen. De vier channelings die gebracht zullen worden hebben allemaal een thema, en dat thema is: Timing. Timing is een enorm groot onderwerp en het heeft zoveel attributen en niveaus. Wij hebben het eerder gehad over de timing van jullie incarnaties, maar er is zoveel meer.

Degenen van jullie die misschien interesse hebben in jullie eigen proces, hoe vaak jullie hier zijn geweest, wat het verschil maakt en hoe het werkt, het is allemaal verteld in voorgaande channelings die ook voor jullie allen beschikbaar zijn op mijn partners website. Ik vertelde hem vele jaren geleden: Maak alle channelings beschikbaar.

Deze vier channelings zijn een beetje anders en een deel van de informatie is al eerder verteld, maar wij voegen het vandaag allemaal samen.

Timing….zijn jullie je ervan bewust dat als jullie deze woorden nu horen de timing perfect is? Als jullie deze woorden horen en voelen dat jullie nog meer willen horen, is dat perfect….dat is de energie die wordt gepresenteerd. Ik wil jullie vertellen over de timing van het luisteren naar deze channeling. Mijn stem is niet alleen maar mijn stem, hij draagt ook iets anders in zich: uitnodiging, compassie, herkenning, liefde. Er is een energie die op dit moment wordt gezonden naar het Veld dat blijft en blijft en blijft, zodat het niet uitmaakt wanneer een mens naar deze channeling luistert….men zal het voelen! Dit is het multidimensionale aspect van timing. Jullie denken dat het uniek is als jullie soms op de juiste tijd op de juiste plaats zijn in het Universum, maar dit hoeft niet helemaal waar te zijn. Wij zullen jullie hierover ook vertellen in deze serie van vier channelings.

Vandaag wil ik jullie vertellen over de timing van waar jullie zijn in jullie lineaire wereld waarin jullie een datum hebben en een tijd in elke dag en jullie zijn geboren in een tijd die wij “de Opwaardering” noemen. Als jullie helemaal nieuw zijn voor deze woorden of voor alles waarover ik het heb: wij hebben hier heel vaak over gesproken. Bestudeer het als jullie willen….de precessie van de equinoxen, bestudeer het als jullie willen in een meer samengevatte vorm, de kalender van de Maya’s. Zij schiepen wat zij “scheppingskalenders” noemden, elk ongeveer 5.125 jaar lang. Dit correspondeerde met de precessie van de equinox, die een schommeling van de Aarde is en die een cyclus heeft van 26.000 jaar. De kalenders binnen deze cyclus, vele cycli, zijn wat de Maya’s zagen vanuit hun observatoria en de sterren….maar hun voorspelling: In 2012 zouden zij deze kalender van de muur halen omdat dit het einde was van al die lange, lange tellingen die zij hadden en zij zouden een nieuwe kalender ophangen. Zij waren niet de enigen! Vele Inheemsen voorspelden de Opwaardering….een verandering van bewustzijn die de potentie in zich heeft omdat mensen van alles kunnen doen met hun vrije wil. Maar deze keer was het een beetje anders omdat het sprak over de potentiële verandering van de mensheid, met andere woorden: een verhoging van het bewustzijn op de wereld….subtiel…maar het zou uiteindelijk resulteren in een wereldwijd hoger bewustzijn. Jullie zijn al op die weg.

Maar de vraag over de precessie van de equinoxen gaat over de timing ervan de energie en de moeilijkheid hiervan. Het vond plaats op 21 december 2012. Er zijn mensen die zeggen dat het toen begon, maar feitelijk is dit niet het moment waarop het begon. Het begon achttien jaar daarvoor en het blijft nog achttien jaar daarna. Wat ik bedoel is dat jullie precies in het midden zitten en dat er nog wat tijd over is, en dit speciale venster van zesendertig jaar heeft energie in zich die anders is dan welke andere energie op de planeet ooit.

Kijk eens om je heen en jullie zullen zien dat er rare dingen gebeuren in jullie nieuws. Er gebeuren dingen die niet gedragen worden door het bewustzijn van de planeet en wij hebben jullie hier meer dingen over verteld, over deze Opwaardering. Het is de toename van licht op de planeet en dat is een metafoor, het betekent geen licht, het betekent een hoger bewustzijn, een bewustzijn dat hier altijd is geweest. Het was een donkerder bewustzijn, een bewustzijn van oorlog en dat bewustzijn gaat verbleken, verminderen.

Jullie zouden nu kunnen zeggen: “Wacht even! Zelfs terwijl jij deze channeling brengt is er een oorlog aan de gang. Hoe kan jij dit nu zeggen!” En ik zeg tegen jullie: Wat is het antwoord hierop….daar wil ik dat jullie naar kijken. Het duister van laag bewustzijn is nog steeds hier op Aarde en het zal slaan, roepen en schreeuwen en het zal alles doen om te verhinderen dat het licht hier zal zijn.

Hebben jullie daar iets van gezien? Hebben jullie op dit moment in de tijd iets gezien dat voor jullie op 1943 lijkt? Het antwoord is JA. Jullie zien wat ik zeg: de oude energie op deze planeet, of het nu bij regeringen is, bij jullie leiders of bij individuen, het maakt niet uit. Het gaat schoppen en schreeuwen als het ziet dat het licht gaat komen en de ratio van licht en donker komt, omdat alle dingen zich zullen gaan vertonen. Corruptie zal gezien worden….dingen die ongepast zijn zullen gezien worden en wijd verspreid worden….dingen die er altijd zijn geweest zullen gaan veranderen. Vooroordelen die er altijd zijn geweest. Onverdraagzaamheid die er altijd is geweest zal naar buiten komen en zal moeten veranderen. Duister, donkere energie die altijd op de voorgrond was geweest en die er altijd trots op is geweest om zich te laten zien moet zich nu gaan verstoppen. Allemaal metaforen, lieve mensen, die jullie vertellen dat het licht wint, en jullie kunnen dit zien in de reactie van de mensheid.

Er is een venster van zesendertig jaar dat zegt dat er attributen zijn hier in de precessie van de equinoxen en die ongeveer in 2030 zullen eindigen.

In dit venster van zesendertig jaar hebben jullie al stappen gemaakt en jullie doen die nu. Maar er zijn meer mogelijkheden tussen nu en het einde van dit venster dat grotere verandering toestaat, grote uitvindingen….dit is de tijd voor uitvindingen, lieve mensen! Dit is de tijd voor schoonmaak, lieve mensen. Dit is de tijd om te bereiken wat jullie willen…niet alleen maar individuen maar in landen en wereldwijd wat jullie willen, en dat behelst ook een groter en diepgaander bewustzijn van jullie partnerschap met Gaia….wat jullie hebben gedaan op de planeet, wat jullie kunnen doen met oplossingen voor de planeet en wat jullie kunnen doen om een integer partnerschap met de planeet te handhaven. Dit is maar een van de vele dingen. Jullie relaties met elkaar en wat jullie gepast vinden en wat er in het verleden niet was bij de mensheid of in samenlevingen of culturen. Ook deze dingen staan ter discussie. De kerk zelf, de grote kerk, staat ook ter discussie en dat is ook iets waarover wij zelfs in 2013 al over hebben gesproken. Deze dingen gaan zich bewegen en jullie gaan hen zien. Zij bewegen zich langzaam, lieve mensen. Kijk niet naar wat er deze week en vorige week gebeurde en beslis dan wat de mensheid doet. Heb een bredere kijk op deze dingen en vergelijk het eens met twintig jaar geleden. Kijk dan eens naar vandaag en kijk dan eens naar de reacties van vandaag op wat er op de planeet aan de hand is en dan naar de reacties van dertig of veertig jaar geleden. Jullie zullen merken dat het nu heel, heel anders is.

Dit is waarover wij spreken. Wij moedigen jullie aan om mee te gaan met de dingen die jullie intuïtief tot stand brengen. Heel veel van jullie hebben individuele projecten waarvan jullie heel lang dachten dat jullie die misschien wilden gaan doen. Misschien hebben jullie hen zelfs in het verleden geprobeerd en deze projecten werkten misschien niet toen jullie hen probeerden….nu is het de tijd.

Timing….daar hebben wij het over!

Timing….de energie is vandaag anders dan zelfs maar twee jaar geleden! De energie kan nu goed en rijp zijn en vol beloften voor de dingen waar jullie aan denken. Misschien een helingcentrum of een boek dat jullie willen schrijven of dingen die jullie in je persoonlijk leven willen hebben en waar jullie iets voor moeten doen. Dit is de tijd. Er is geen betere tijd, met name voor de oude ziel die dit nu hoort of leest en die zich bewust is van wat ik zojuist zei en het is aangepast aan hun interesses omdat ik nu rechtstreeks tegen hen spreek. Het is tijd om nu enkele van deze dingen doen waarvan jullie weten dat jullie hen hebben, en die anderen zullen helpen. Een tegelijk of in groepen, die anderen zullen helpen.

Er is voor jullie nooit een betere tijd geweest om tegen vele anderen te spreken via wat jullie je sociale media noemen. Jullie zouden kunnen zeggen dat zij geen interesse zullen hebben in hetgeen jullie willen zeggen. Oh, jullie zouden voor een verrassing komen te staan, wijsneuzen! Er is interesse voor iedereen als jullie de sleutel weten te vinden en er zijn ook anderen die willen helpen en mensen die geholpen dienen te worden en die willen weten wat jullie hebben gedaan.

Deze hele channeling gaat over de timing van jullie op Aarde…op dit moment! Er is hier zoveel lieve mensen, zo veel voor jullie!

Ik Ben Kryon en ik ben verliefd op jullie allemaal!

Het licht is aan het winnen….let maar op!

En zo is het.

Kryon