Kryon Cirkel van Twaalf. Mei 2022 -2

Kryon Cirkel van Twaalf. Mei 2022 -2

6 mei 2022  / Lee Carroll
Geplaatst: 6 juli 2022
Vertaald uit het Engels vanaf de video door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon.

Kom een beetje dichterbij. Dit is de Cirkel van Twaalf. Het is een tijd van meditatie, visualisatie als jullie dit willen, of om gewoon te zitten luisteren en van je gehouden te laten worden. Het gaat altijd om menselijke bekrachtiging en de liefde voor jullie en jullie zielen….altijd!

Veel mensen zouden vragen: “Wat is het doel, Kryon, wat is de agenda? Iedereen heeft hier een agenda!” Laat mij jullie vragen om de agenda te beoordelen. Ik wil dat jullie liefde voelen van God, van jezelf, van al diegenen om je heen die esoterisch en onzichtbaar zijn. Er zijn er zelfs bij waar jullie niet eens in geloven en er is zoveel meer….dat is de agenda! Dat is het! Zelf-ontdekking is de agenda geweest voor de laatste maanden. Afgelopen maand gaf ik jullie een aantal channelings van de Cirkel van Twaalf maar dit is een speciale. Er zijn zoveel mensen die hem zien, horen of lezen. Ik wil deze anders maken, een beetje anders. Hij lijkt op een paar van de anderen omdat deze heeft te maken met timing. Wij gaan door met het bespreken van timing en cycli omdat daarin zoveel lagen zijn. Sommigen hebben dit genoemd: naar beneden gaan naar een specifiek attribuut van dezelfde leringen….en dat is wat wij doen.

Sommigen van jullie hebben deze dingen al eerder gehoord…in feite zat ik een paar weken geleden voor een groep mensen die kwamen voor een live Cirkel van Twaalf en ik gaf hen deze meditatie die ik nu aan jullie ga geven. Deze is esoterisch en hij is heel moeilijk voor te stellen of te geloven en dus vragen wij jullie om voor even multidimensionaal te worden, wat dit echt betekent als iets zover gaat dat jullie het niet kunnen geloven….is dat moeilijk. Het is moeilijk voor een mens om bijvoorbeeld lineariteit opzij te schuiven, waarbij er misschien dingen om jullie heen zweven omdat daar geen zwaartekracht is, geen timing en jullie klok is gestopt. Multidimensionaliteit is uniek en dit is de manier waarop het werkt in het Universum, maar niet waar jullie zijn op jullie planeet want jullie hebben lineariteit.

Zo moet het ook zijn zodat jullie beslissingen kunnen nemen over lichte en donkere veranderingen die de attributen zijn van jullie planeet en daarvoor zijn jullie hier, oude zielen. Maar deze bepaalde oefening, deze meditatie, neemt jullie mee over een brug om te visualiseren of te doen alsof, en daarbij gebeurt er iets anders, en dat is de reden waarom wij jullie meenemen over die brug. Het is zogezegd een grens met jullie eigen lineariteit. Sla de bladzijde om, open de deur….wij gaan iets anders doen. En als wij dat doen is het alsof jullie opeens naar een droomstaat gaan of opeens naar een film kijken of misschien een boek lezen waarbij alles anders is en jullie IN die andere staat komen omdat het een verhaal is dat een parabel is. Het is een metafoor over hetgeen wij vandaag gaan doen want dat gaat over het verhaal of de film….wat jullie je ook voor willen stellen over je echte zelf dat jullie zien. Waar jullie nu zijn is het de lineaire jij…dat is degene die komt en gaat en komt en gaat op deze planeet en jullie noemen dit leven op Aarde.

Ik heb jullie heel vaak verteld dat jullie zo vele levens hadden….heel veel levens. Niet op Aarde. Dit is wat jullie doen, oude zielen. Nieuwe zielen die nu kijken, luisteren of lezen, en ik weet dat jullie er zijn, ik wil dat jullie weten hoe waardevol jullie zijn. Misschien zullen jullie dit nu inzien en misschien vinden jullie het maar raar en willen jullie niet veel hierover horen omdat er iets niet goed lijkt. Dit komt omdat jullie niet lang genoeg hebben geleefd om dit te kunnen aanvaarden, maar dit zal nog komen.

Er zijn zoveel nieuwe zielen die nu worden geboren, die anders zijn omdat zij hier naartoe zijn geleid om te luisteren. Deze nieuwe zielen zijn zich ervan bewust dat zij nieuw zijn en toch herkennen zij deze nieuwe energie. Kinderen doen dit al, weet je, voordat zij zes jaar zijn weten zij al van deze energie en op de een of andere manier traint het leven jullie hierin, en ook al proberen jullie ouders of vrienden dit jullie uit je hoofd te praten….jullie weten waar jullie vandaan komen en jullie weten ook dat er leven is na de dood….dat is intuïtieve informatie.

Ik wil spreken over het leven waarin jullie nu bestaan en dat jullie leven is. Geen vorig leven, geen toekomstig leven, maar ik wil het hebben over het begin van dit leven. Jullie hebben mij hier eerder over gehoord, maar laten wij het samen doen.

Neem mijn hand en laten wij die brug over gaan.

Door die mist gaan in afwachting van wat er gaat komen is een metafoor voor het gaan naar een land dat zo anders is dat jullie het je zelfs niet kunnen voorstellen of kunnen zien, en daar zijn jullie dan! Waar dit ook is, jullie hebben allemaal dromen gehad en weten dat niets daarin ergens op slaat, en dat is hier misschien ook zo….zelfs als ik het jullie vertel. Ik gebruik misschien woorden die nergens op slaan omdat jullie hiervoor geen model hebben in jullie lineariteit dat hierbij past. Ik ga jullie meenemen naar het moment waarop jullie besloten om naar deze planeet te komen en geboren te worden. Ga met mij mee door een deur. Je zou kunnen zeggen dat deze deur een poort is en wij gebruiken dit woord meestal omdat jullie hieraan gewend zijn. Het is vaak een spiritueel focuspunt en vandaag is het een deur en jullie gaan daar doorheen….geen van deze dingen is werkelijk accuraat. Niet in de multidimensionaliteit, maar voor jullie is het nodig om er een beeld van te schetsen en dat is dus een deur. Maar een naam is maar en naam en deze naam is makkelijk leesbaar en hij zegt: Helden zullen hier oversteken….hier worden helden gemaakt….en jullie gaan er dwars doorheen en ik zal jullie tonen waarom dit zo is. Kom even met mij mee naar iets dat sommigen van jullie je niet kunnen voorstellen en niet kunnen visualiseren.

Doe even alsof je naar een film kijkt of in een avonturenboek leest en er zielen zijn die erop wachten om naar deze planeet te komen….de dag waarop jullie werden geboren (Muziek) Jullie zijn een van hen. Als jullie hier komen zijn jullie je zeer bewust dat jullie in een waarde van oude energie komen op Aarde. Een oude energie die heel goed zou kunnen veranderen….die zou kunnen veranderen in twee richtingen….licht en donker. Dat was het moment waarop jullie werden geboren, want toen de meesten van jullie die dit horen of lezen, werden geboren was er nog steeds de kans dat dit het einde van de beschaving zou worden.

Waarom vertel ik dit? Kijk eens naar alle voorspellingen in jullie geschriften. Zij vertelden dat jullie voor hetgeen jullie het jaar 2000 noemen – te beginnen in het jaar 2000 – zouden meemaken wat wordt beschreven als het einde van de wereld….het Armageddon! Er zijn hierover meer voorspellingen dan over wat dan ook dat jullie kunnen vinden. Niet alleen dat…er zijn ook vele boeken en films waarin dit gebeurt en dat is steeds het verhaal, zelfs vandaag de dag is dit het verhaal. Het zit zo diep ingebouwd in de mensheid dat jullie dit allemaal hebben verwacht!

EN HET GEBEURDE NIET!

Maar dit wisten jullie niet toen jullie werden geboren. Het was het grootste potentieel – luisteren jullie? Armageddon was het grootste potentieel toen jullie daar stonden en naar de Aarde gingen. Jullie wisten het. Jullie hadden je familie gekozen, wij hebben het hier eerder over gehad, jullie hadden je geslacht gekozen en ook daar hebben wij over gesproken. Wij hadden het over de timing van jullie incarnatie en daar stonden jullie klaar, klaar om in het geboortekanaal te gaan, of in de Wind der Geboorte zoals wij het vaak noemen, en dat is natuurlijk een metafoor. Jullie stonden op het punt om in de Wind van Liefde te stappen die jullie regelrecht naar de planeet zou brengen om een nieuw leven te beginnen en jullie waren je heel goed bewust van wat daar aan de hand was…..waar jullie zijn, de timing ervan en wat er zou kunnen gaan gebeuren….en TOCH kwamen jullie! (Muziek)

Jullie kwamen evengoed!

Willen jullie hier meer over weten? Oude zielen, ik was daarbij, en jullie wisten het. Jullie konden gaan stappen naar een wereld met jullie familie en iedereen waar jullie van hielden, vernietigd zou worden in de Derde Wereldoorlog. (Muziek) Jullie keken ernaar en zeiden: “Ik ga het proberen omdat ik een oude ziel ben en weet dat er een mogelijkheid is met de voorspelling van een Opwaardering, en als wij onszelf niet vernietigen, dan wil ik daarbij zijn. Ik wil erbij zijn voor de Opwaardering omdat ik iets heb dat eraan mee kan doen….licht…hoog bewustzijn! Ik GA!

Is dit dramatisch voor jullie? Is dit te dramatisch voor jullie? Is het een belachelijk avontuur? Het is wel wat jullie deden! JULLIE DEDEN HET!

HELDEN…ALLEMAAL! Jullie kwamen hier naartoe, deze Aarde, met de wetenschap dat horror in je leven zou kunnen voorkomen. Toch kwamen jullie! En dan vragen jullie je af waarom Spirit zo van jullie houdt, net zoals wij!

Nu weten jullie dat jullie veel grootser zijn dan jullie ooit is verteld. De timing hiervan is spectaculair. Daar gaan wij het even over hebben, nog meer over wat jullie in het verleden hadden of – goed, ik zeg het toch – dat jullie vroegtijdig zijn gestorven zodat jullie weer snel terug konden komen in deze tijd – de laatste incarnatie – wij gaan het daarover hebben. Maar nu wil ik dat jullie aan deze dingen denken terwijl jullie daar staan in de Wind der geboorte, klaar om naar de Aarde te gaan op het moment waarop jullie worden geboren en de timing is perfect….de astrologie die jullie nodig hebben: Perfect…en de kennis dat jullie het misschien niet zouden gaan redden.

Ik wil jullie allemaal feliciteren omdat jullie het hebben gered, en dit is de Opwaardering, en nu begint er een heel andere energie op de planeet en jullie zitten daarin!

Dit is een spectaculaire tijd waarin jullie deel uitmaken van de overwinning van het licht….een grote overwinning. Het zal wat tijd kosten. Het gaat langer duren dan jullie willen. Het gaat behoorlijk langzaam….twee stappen vooruit en een achteruit, maar met elke stap zien jullie vandaag een andere planeet dan de vorige keer dat jullie hier waren, of zelfs maar met twintig jaar geleden vergeleken…of vijftig, voor de senioren….jullie zullen weten dat het vandaag heel anders is. Zelfs als de bevolking toeneemt zou het slechter gaan worden. Maar, lieve mensen, het licht zorgt voor een ander bewustzijn, voor compassie, liefde! Daarom houden wij zoveel van jullie. Ik wil dat jullie nadenken over deze liefde en ik wil dat jullie hier blijven. Blijf! En denk hierover na en laat van je houden zoals wij van jullie houden. Blijf hier gewoon even zitten en denk na over hoeveel wij van jullie houden. (Muziek) Over de liefde van triljoenen wezens in het Universum die weten wat jullie doen en waarom jullie dit doen en zij houden van jullie, kijken naar jullie en helpen waar zij maar kunnen.

En zo is het.

Kryon