Kryon Cirkel van Twaalf. November 2022 -2

Kryon Cirkel van Twaalf. November 2022 -2

2 november 2022 / Lee Carroll
Geplaatst:26 december 2022
Vertaald uit het Engels vanaf de video door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Kom een beetje dichterbij. Deze meditatie is de eerste van de maand en de vorm waarin wij dit gieten, lieve mensen, is al klaar. Degenen die dit nooit eerder hebben gezien of die zich afvragen waarom deze aflevering anders is dan de meeste voorgaande boodschappen….ik zal het jullie vertellen. Er is nieuw gereedschap dat sommigen die zich met het bovennatuurlijke bezighouden misschien wel zullen ontkennen, en dit is de mogelijkheid voor de mens om iets aan te raken dat voorheen onaanraakbaar was. Dat was de energie van je ziel.

Al heel lang is jullie verteld dat jullie bewustzijn niet hoog genoeg is om te doen wat wij vandaag gaan doen. De ziel hoort aan de andere kant van de sluier, zo is jullie verteld. Jullie zullen na de dood samengaan, is jullie verteld, terwijl de realiteit is dat de ziel altijd bij jullie is geweest….hij is een deel van jullie. Maar de ziel aanraken of er een deel van zijn, of weten wat hij is, binnenin je misschien als jullie het zo willen zien, was dit voor jullie niet beschikbaar en dit is nu wel zo.

Hoe kan dat, Kryon?” zouden jullie kunnen vragen. Dit komt omdat deze Opwaardering dit jullie toestaat. Het licht dat zich voordoet op de planeet wordt opgenomen door zeer vele oude zielen. Zal ik het nogmaals zeggen, oude zielen, als jullie hiernaar kijken of dit lezen en dit de eerste keer is, of zelfs de tweede…..jullie zijn hier niet bij toeval. Als jullie interesse hebben in deze dingen en in jullie mogelijkheden om deze planeet te veranderen met de energie van wat jullie denken en doen om je leven te veranderen, hebben jullie gelijk. Iets dat degenen die voor jullie waren niet hadden en dat zelfs jullie in je vorige levens niet hadden. Het verandert alles wat jullie zijn en het laat deze dingen gebeuren. Deze dingen zijn een omhoog gaan van het bewustzijn en het vermogen om dit soort esoterische dingen te doen, die wij direct gaan doen.

Wat zouden dit voor dingen zijn? Jullie zullen het zien.

Wij hebben het nodig, lieve mensen, dat jullie hier blijven. Horen jullie dit? Ik weet niet waarom jullie hiernaar kijken. Echt? Weten jullie het? Is het omdat jullie nieuwsgierig zijn of omdat er misschien iets is dat gedaan moet worden, of misschien dienen jullie te horen wat er synchronistisch gedaan dient te worden. Wij gaan naar de andere kant van de Brug waar wij het steeds over hebben. De Brug ligt tussen jullie lineaire zelf en jullie multidimensionale zelf….tussen wat jullie weten over jezelf….wat jullie is verteld over jezelf en wat er gaat komen, en dat is het zielsdeel van jullie waar jullie niet echt veel over weten omdat dit een multidimensionaal deel is terwijl jullie zo lineair zijn. Altijd geweest. En dus gaan wij die Brug over en dat is een metafoor voor naar een ander gebied gaan, een zeer geheiligd gebied, over een Brug die er nooit eerder was.

De Brug stelt jullie in staat om naar de Grotere Jij te gaan. Je zou kunnen vragen: “Waar gaan wij feitelijk naartoe als wij die Brug over gaan? Het antwoord is: Naar Binnen! Naar het meest geheiligde deel van Jezelf! Op de helft van de Brug is er een mist die de ene kant van de andere scheidt, en jullie eindigen in die prachtige plaats van Vrede. Eeuwige Vrede! Dit ben Jij, dit is jouw ziel….waar het altijd Jij is geweest en altijd Jij zal zijn. Het heeft niet jouw naam….tenminste niet de naam waar jij aan denkt. Maar laten wij daar naartoe gaan en zien wat er gebeurt.

Ik wil dat jullie mij hand pakken en die Brug over gaan. Laten wij gaan. Oh, dit zal voor sommigen een prachtige ervaring zijn, want wat er nu gaat gebeuren is echt. Het is geen oefening….het is niet doen alsof….het is geen misschien….het is zelfs niet eens een affirmatie. Het is echt….als jullie daarvoor kiezen. Ga met mij mee over die Brug, door de mist en als de mist optrekt is het niet wat je ziet maar wat je voelt. Eeuwige vrede…..alles waar jullie last van hadden….is verdwenen omdat jullie nu in dat grotere deel van jezelf zijn. Je zou zelfs kunnen zeggen dat jullie boven de wolken zijn….boven alles wat nieuwsgierig kan zijn of waar jullie zelfs een beetje last van hadden…jullie zijn het allemaal ontstegen omdat jullie in dat prachtige deel van jezelf zijn dat eeuwig is en altijd eeuwig is geweest….lang voordat jullie hier kwamen en als jullie weer vertrekken zal dit hetzelfde zijn. Dit is wat de Schepper jullie heeft gegeven, jullie ziel, en die is een deel van de Creatieve Bron. Je zou kunnen zeggen dat de ziel een deel van Gods Schepping is….een deel van God zelf….op zo vele manieren.

Dit is de God in jullie waar wij altijd over hebben gesproken. Jullie gaan weer naar die deur zoals wij dit al honderd keer hebben gedaan, deze deur die naar een theater leidt…een theater in de rondte zodat jullie niet weten wat er gaat gebeuren, maar jullie gaat altijd naar beneden, door het publiek en dan het podium op, zoals jullie dat altijd doen, en jullie gaan dit weer doen. Jullie gaan in die stoel zitten. Er is maar een stoel op het podium en het meest interessante deel van deze multidimensionale ervaring is dat jullie dit niet alleen doen. Het is voor mij moeilijk om dit uit te leggen, maar hoeveel van jullie luisteren hier nu naar?

Jullie zitten nu allemaal in de stoel. Jullie zijn apart en toch zitten jullie collectief in de stoel. Jullie zitten erin….begrijpen jullie dit? Als jullie allemaal deze oefening doen en allemaal in je ziel zijn en allemaal verbonden zijn in de Eenheid van Spirit, betekent dit dat jullie allemaal in die ene stoel zitten.

Deze aflevering is niet direct voor jullie bestemd, maar eerder voor degenen die dit nodig hebben, en daarom worden jullie de helers. Maar dit gaat voor heel veel van jullie zijn die hier nu naar kijken of die dit lezen. Wij hebben dit eerder gedaan, een beetje anders, maar in de zaal staat een groep van speciale meesters….mensen die eerder hebben geleefd, sommigen niet, anderen die op andere plaatsen hebben geleefd, en zij gaan voor, naast en om jullie heen zitten en zij vullen het theater en ik zal jullie zeggen wie zij zijn omdat zij hier ook de komende drie weken zullen zijn. Zij zullen de hoogste helers zijn die ooit in het Universum hebben bestaan.

Hebben jullie dit gehoord? Zij zijn hier voor jullie. Het eerste dat jullie zullen zeggen is: “Wacht even, dat heb ik niet verdiend” omdat dit de manier is waarop jullie zijn geprogrammeerd!

Ja, dat verdienen jullie WEL! Jullie ziel is net zo belangrijk als welke andere ziel dan ook en waar dan ook. Elke ziel die waar dan ook ooit is geweest….jullie zijn een deel van hen en zij zijn een deel van jullie, en het nieuwe gereedschap dat jullie hebben, lieve mensen, o hier naartoe te gaan en je eigen ziel binnen te gaan opent de deur naar wat er verder gaat gebeuren. Dat is prachtig. Dit zijn jullie….die geloven dat dit echt is en begrijpen dat er zoveel getuigenissen zijn van wat er in de stoel is gebeurd…dus waarom zouden jullie niet een van hen zijn bij wat er gaat komen. Deze helers gaan zitten….elk van hen apart, en toch EEN. Zij noemen je naam…de naam die je nu op Aarde hebt. Oh, dat is krachtig! Zij kennen je naam….niet je zielsnaam, maar de naam die je nu hebt….oh, dat voelt goed, en zij strekken hun handen uit en jullie beginnen te voelen wat er gebeurt. Laat mij jullie vertellen waar dit over gaat. DIT IS PURE, ABSOLUUT PURE HELING VOOR JE LICHAAM! Voor jezelf…elke ziekte kan uit je getrokken worden om naar een donkere plaats te gaan waar hij thuishoort en blijft voor de rest van jullie dagen en dus nooit meer terug komt. Dit is wat hier voor jullie is, dit is de energie die hier is voor bepaalde condities of afwijkingen. Wij gaan het later over andere dingen hebben….over angst en zorgen….die komen later. Dit gaat over je lichaam, je biologie. Dit zijn de dingen waar jullie problemen mee hebben, lieve mensen, en jullie zitten in de stoel. Realiseren jullie je waarvoor jullie nu hier zijn? Is het bij jullie opgekomen dat jullie de helers zijn? Jullie zitten nu in de stoel zodat jullie in die stoel kunnen zitten en degenen kunnen helen die dit nodig hebben van de helers in de zaal, omdat jullie ook krachtig zijn!

Laat dit een moment zijn waarop absolute genezing, biologische heling plaatsvindt, pijnen, afwijkingen, dingen die niet in orde zijn, ziekten, gaan weggenomen worden en verwijderd. Jullie weten dat de oude meesters dit in hun tijd bij anderen konden doen. Sommige van deze meesters zitten nu in het publiek. Wisten jullie dit? Zij kunnen dit nu weer doen want daarvoor zijn zij hier en daarom zijn jullie hier. Dit zorgt ervoor dat jullie langer op deze planeet kunnen zijn omdat jullie nodig zijn. Begrijpen jullie dit? Dit is voor jullie, en het is niet zo dat jullie je alleen maar beter zullen voelen en langer zullen leven omdat jullie dit willen; het dient er ook voor dat jullie je licht kunnen tonen aan anderen en jullie hen hierover kunnen vertellen over wat er is gebeurd. Dat jullie een ziekte hadden en kunnen zeggen: “Ik vond iets wat jij ook zou moeten weten. Wij zijn krachtiger dan wij denken” en van daaruit kunnen jullie verder gaan.

Dit is niet iets dat alleen maar een paar mensen toebehoort. Terwijl jullie in deze aflevering in de stoel zitten en voelen wat jullie nu voelen….dit behoort iedereen toe en niet alleen maar degenen die naar dit programma kijken. Iedereen die zich dit realiseert. Iedereen die de consensus gaat loslaten dat deze dingen onmogelijk zijn. Dit was in jullie getraind. Jullie weten beter….jullie ontvangen het….jullie ontvangen het. Dit is echt.

Dit is wat ik wil voor ieder van jullie!

Dan zijn er mensen die, als dit voorbij is, zullen zeggen ”Ik vind dit mooi. Kan ik dit nogmaals bekijken? “ Ja, zo vaak als je wilt. Je kunt hier zo vaak zitten als je wilt en je kunt alle ongepastheden uit je je lichaam voelen vertrekken. Het is ongepast voor mensen die zoveel licht dragen zoals jullie om deze dingen in je lichaam te hebben. Ik wil dat jullie voelen dat deze dingen uit je vandaan gaan. “Lieve ziekte. Lieve ongepastheid, ongemak in mijn lichaam…..dit is jouw laatste dag. Formeel gezien kan je mij op een bepaalde manier gediend hebben, maar nu niet meer omdat deze energie anders is. Ik ben anders. Het is voor jou tijd om te vertrekken!”

De helers in dit theater doen waarvoor zij zijn gekomen, met uitgestrekte armen….oh, en nu zingen zij je naam. Oh, kunnen jullie dit voelen?

Jullie zullen deze stoel anders verlaten dan toen jullie kwamen, maar het vereist nog iets anders: aanpassen, totale overgave en geloof dat jullie dit verdienen. (muziek)

Blijf, en voel dat je dit verdient. Blijf en voel deze dag en wees genezen.

Ik Ben Kryon en ik ben verliefd op jullie allemaal terwijl jullie blijven en blijven en blijven.

Het is prachtig! Wow! (muziek)

En zo is het.

Kryon