Kryon -Cirkel van Twaalf. – November 2023 -2

KryonCirkel van Twaalf.November 2023 – 2

1 november 2023 / Lee Carroll
Geplaatst: 21 januari 2024
Vertaald uit het Engels vanaf de video door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Kom een beetje dichterbij. Kom een beetje dichterbij naar dat wat vrede is, vriendelijkheid en compassie. Dat betekent: Kom een beetje dichter bij je eigen zielsenergie.

Ik wil dit een vervolg laten zijn op de eerder gegeven channeling die ging over herstel….het idee dat jullie herstellen van een coma en het is geen individueel coma waarvan jullie herstellen….het is dat van de mensheid die daarvan herstelt. Wij gaven jullie het idee, de metafoor dat de mensheid in een coma van negativiteit is geweest en niet bewust was van een hoger bewustzijn van dat waar zij eonen lang in verbleven.

Daarom herhaalt de geschiedenis zichzelf, lieve mensen. Er is een hoger bewustzijn voor nodig om de geschiedenis niet te herhalen. De geschiedenis herhaalt zich vandaag niet, ook al denken jullie dat dit wel zo is. Het zijn er maar een paar die jullie proberen terug te trekken naar de manier waarop alles was en het is niet de hele wereld die dit doet en deze groep van individuen zijn niet zozeer individuen maar een groep van donkere energie die jullie in angst wil houden…..die jullie bewustzijn gehandicapt wil houden, zou je kunnen zeggen, zodat jullie de hoop en het licht die voor jullie liggen, niet kunnen zien.

Wat wij vanavond in de Cirkel van Twaalf willen doen is verder gaan met het idee van herstel en wat dit wel zou kunnen zijn voor je ziel. Herinner je dat wat in je ziel zit een herinnering in alles wat jullie ooit hebben gedaan en wat jullie ooit zijn geweest, op welke planeet dan ook…en meer.

Als jullie deel zijn van een goddelijke schepping hebben jullie ook een deeltje van God, wat dat ook moge betekenen….van Spirit in jullie…nu…zoals jullie hier rondlopen. Dit is al heel lang de boodschap van meesters geweest…dat er goddelijkheid binnenin jullie is. Dit is het verhaal dat jullie kennen als het verhaal van Adam en Eva als je wilt, of het verhaal van Pan, als je dat wilt….ingebouwde, geweldige goddelijkheid is van jullie! Het is niet alleen maar een lichaam, lieve mensen, jullie hebben een ziel!

Laten wij nu over de Brug gaan en onderzoeken wat er met je ziel gebeurt. Neem mijn hand. Het is de metafoor voor het gaan van het bekende naar het onbekende en waar jullie in de geest actie ondernemen als jullie op die brug door een mist gaan en in de schoonheid van je eigen ziel komen….een prachtig ding met de grootste liefde die jullie ooit hebben gevoeld en het is jij met jij met Spirit! Jullie ziel is voor altijd…hij Was altijd en zal altijd Zijn. Klinkt dat bekend? Het is een deel van God, misschien een klein deel, misschien een groot deel, wij weten het niet…jullie weten het niet.

Ik zou hem voor jullie kunnen beschrijven en jullie zouden het niet geloven. Het zou jullie de adem benemen. Jullie zouden het niet geloven. Ga met mij op deze magische plaats door de deur waar jullie altijd doorheen gaan in dit programma…een deur waar je eigen naam boven staat, in dit speciale programma dat aangeeft dat dit van jou is….naar een grote hal waar niemand in zit. De vloer is voor altijd, zou je kunnen zeggen, je kunt zelfs de muren niet zien, maar er zijn zeer velen aanwezig. Je weet niet wie zij zijn, maar zij zijn er. Er wordt je gevraagd om in de stoel te gaan zitten en je weet dat er iets gaat gebeuren.

Het is leuk om je dit voor te stellen, nietwaar, een plaats waar jullie weer eer krijgen, waar jullie misschien wat lessen krijgen, waar jullie misschien later wat lessen krijgen…maar het onderwerp is: Ontwaken!

Ik wil dat jullie jezelf nu afvragen waarom jullie in deze tijd zijn geboren. Vergeet je leeftijd. Ieder van jullie: Waarom zijn jullie geboren? Sommigen van jullie hebben deze vraag zelf al gesteld. Misschien zijn jullie ontwaakt omdat jullie deze vraag hebben gesteld. Misschien hebben jullie stress als jullie deze vraag stellen. Zien jullie, ik weet wie er luisteren. Ik weet wie er nu luisteren en in de toekomst luisteren, want het is allemaal NU voor mij. Je zou het een replay kunnen noemen en het kan een jaar vooruit zijn…haha. Dit betekent dat jullie wakker zijn. Velen die nu in het NU ontwaken: het is individueel maar het is ook collectief: Lichtwerkers komen uit hun coma. De coma’s zijn donkere energie waarin jullie al die eonen en leven na leven zijn geweest.

Jullie vroegen waarom jullie hier zijn. Het antwoord dat ik geef is: Omdat jullie dit zo hebben gepland, oude zielen. Jullie hebben de uitrusting om hier te zijn, oude zielen, en die uitrusting is dat jullie de wijsheid hebben omdat jullie hier leven na leven zijn geweest. DAT is de wijsheid van de oude ziel en het betekent dat jullie hier collectief leven na leven zijn geweest op de school van de Aarde.

En hier zijn jullie dan…klaar om te ontwaken uit dat coma en dat is wat jullie voor en in dit leven hadden verwacht. Jullie wisten dat dit zou komen. Ik vertelde jullie dat dit zou komen! Velen deden dit. De Inheemsen deden dit, en hier zitten jullie dan als lichtwerkers die hebben gedaan wat jullie planden!

Hoeveel jaren waren er nodig om naar deze plaats van realisatie te komen? Wat als jullie groter zijn dan jullie dachten? Wat als jullie doel op Aarde er Nu is, zodat jullie het licht kunnen genereren dat jullie nodig hebben en dit sturen naar die plaatsen en het duister te dwingen naar de plek te gaan waar het inderdaad de laatste veldslag zal zijn. WAT ALS JULLIE DIT ZIJN?

Wel, ik zal jullie dit vertellen: Wie is er in die grootse duistere groep om jullie heen die jullie niet kunnen zien….als zij in het licht stappen en jullie zien dat het er zoveel zijn? Wat als zij andere zielen zijn die hier samen met jullie kwamen? Is het mogelijk dat zij hier kwamen met een overeenkomst om vele anderen te ontmoeten of zelfs misschien niet te ontmoeten? Wat als sommige van die zielen nu in moeilijkheden zitten toen zij hier kwamen? Omdat JULLIE hier kwamen om hen te helpen!

Wat een concept!

Maar nu, op een multidimensionale plaats is alles stil, alles vredig, alles compassie….en zij gaan applaudisseren. Ohhhh. Een groot applaus….Dank jullie voor je ontwaken….mooi op tijd. Het applaus gaat over in gejuich en zij komen in het licht…misschien herkennen jullie er een paar en misschien niet, maar jullie herkennen van vorige keren. Zij zijn in jullie Akasha die vertellen dat dit het waard was. “Wij gingen hier doorheen zodat jullie hier nu kunnen zijn!”

Het is een viering. Het is een feest….JULLIE ZIJN ONTWAAKT EN DAARVOOR ZIJN JULLIE HIER GEKOMEN!….DE ONGELOOFLIJK KRACHTIGE EN MACHTIGE jij DIE LICHT KAN STUREN NAAR ALLEN DIE DIT OP DE PLANEET NODIG HEBBEN….NU!!!

En jullie kunnen dit de rest van je leven blijven doen! Jullie kunnen in de eigen 3D zitten en zeggen: “Hoe kan ik dat dan doen?” Denk niet zo! Alleen al jullie gedachten sturen energie uit!

Ik wil dat jullie hier even blijven en genieten van dit feest, deze viering. Ik wil dat jullie het kippenvel voelen van waardering van Spirit, van Gaia die zegt: Dank je wel voor het redden van de planeet, van al diegenen om je heen die zeggen: Dank je voor het volbrengen van jullie missie van het ontwaken, voor herstellen van wie jullie waren naar wie jullie zijn…NU!

Jullie ZIJN LIEFDE….jullie ZIJN MACHTIG. Jullie zijn meer dan jullie denken, lieve mensen! Laat niemand dit van jullie wegnemen. Laat geen enkele doctrine, of woorden van een ouder of wat voor woorden van wie dan ook die jullie heeft bekritiseerd, deze geweldige JIJ wegnemen die IK zie, en die je ziel is!

Ik Ben Kryon en ik ben verliefd op jullie allemaal. Blijf, blijf, en luister naar het gezang, het applaus voor de schoonheid van: MISSIE VOLBRACHT!

En zo is het.

Kryon