Kryon Cirkel van Twaalf. Nr. 13

Kryon Cirkel van Twaalf. 13

2 december 2020
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Deze tijden met elkaar zij zo kostbaar voor ons. Zij zijn anders, heel anders dan in het verleden als een groep mensen bij elkaar kwam en een boodschap afgaven die misschien niet verbonden was met wat dan ook dat verwant is aan wat nu gaat volgen…..buiten de context, zou je kunnen zeggen en allemaal met een andere titel. Wij proberen deze boodschappen in te laten stromen in wat de Cirkel van Twaalf is.

Als jullie hier in deze tijd zijn en hiernaar kijken dan weten wij waarom….omdat jullie interesse en de intentie hebben om diepgaande boodschappen te horen waardoor jullie hopelijk meer over jezelf begrijpen….niet noodzakelijk over grotere plaatjes over de Aarde of over hetgeen er gebeurt, maar over iets wat veel prachtiger is….en dat zijn JULLIE omdat jullie de sleutel in handen hebben, lieve mensen, voor de veranderingen waarvan jullie vaak denken dat zij jullie vormen, en dat is niet zo! Nee! Jullie bewustzijn als een groep oude zielen op deze planeet zijn degenen die vormen wat er nu gebeurt. Jullie hebben meer controle dan jullie denken.

Ik wil in deze channeling graag een deur openen naar een filosofie, een regel, een axioma waar jullie misschien niet aan hebben gedacht maar waarvan jullie weten dat het moet bestaan en ik begin hiermee door dit te vragen: Wat voor soort artiest zijn jullie? Jullie zullen zeggen: “Wel ik houd van schilderen en ik ben daar best goed in” of “Ik heb wat geliefhebberd” of jullie zouden kunnen zeggen: “Niets. Ik kan niet schilderen, ik schilder ook niet en ik zal dit ook nooit doen. Dat is niet mijn talent!” Ik spreek nu in een metafoor en de stelling is deze en jullie hebben dit eerder gehoord, zelfs van de helers die hier aanwezig zijn…..hier is de stelling: Alles heeft vibratie! Deze vibratie is verschillend met de trillingen die jullie misschien hebben bestudeerd in de dimensie waarin jullie leven en het kan om geluid gaan of kleur, een vibratie die jullie kunnen meten en die vooruit en achteruit gaat. Ik wil dat jullie groter dan dat denken want zelfs in een multidimensionale setting hebben alle dimensies dat wat vibreert. Alle realiteit die jullie hebben, die jullie zien, heeft iets dat vibreert.

Ik heb eens iets gezegd dat controversieel klinkt: de rotsen leven! De rotsen vibreren met een – ik zal niet zeggen, levenskracht – maar met een kracht die jullie vertelt of zij leven of niet…zelfs de rotsen vibreren!

Als jullie in de natuurkunde afweten van de atoomstructuur weten jullie dat een rots vibreert. Jullie kennen de densiteit….jullie kennen al deze dingen. Er is overal een vibratie in.

Laten wij naar jullie en de muziek in vier dimensies kijken. Ik ga hier naartoe omdat dit zo duidelijk is voor alle luisteraars. Jullie hebben misschien een paar favoriete liedjes, misschien zijn het geeneens liedjes maar een bepaald muziekstuk dat niet wordt gezongen door een koor of zo, maar het is muziek waar jullie graag naar luisteren – wel of niet met woorden – maar er is iets wat jullie optilt….ieder van jullie terwijl jullie zo verschillend zijn. Het verschil in de muziek verklaart ook wat jullie verschillende ervaring is. Misschien is het jullie leeftijd, maar jullie hebben allemaal iets waar jullie graag naar luisteren omdat jullie je daar goed bij voelen.

Vertel mij nu eens…waarom voelen jullie je hier goed bij en dit is iets waarover ik wil spreken. Het “waarom” is een systeem. Er is een koppeling tussen dingen die vibreren en jullie bewustzijn en er is een koppeling tussen de dingen die vibreren – denk aan wat ik heb gezegd – alles vibreert en jullie en jullie bewustzijn. Dit betekent dus dat jullie bewustzijn een vibratie heeft, en als die overlappen voelen jullie dit. Jullie hebben dingen waarbij jullie je goed voelen en die jullie optillen en jullie doen hen steeds weer omdat zij jullie je op een bepaalde manier goed laten voelen.

Het tegenovergestelde kan ook het geval zijn, met name met muziek, en degenen die naar films kijken weten dit….er komt soms muziek waardoor jullie weten dat er iets gaat komen dat dreigend is, iets dat donker is, en er zal muziek zijn die daar naartoe werkt en jullie bewustzijn en je onderbewustzijn zullen dit horen en dan zullen jullie het idee van wat er in het verhaal gaat komen, verwachten. Dit is vibratie en het is diepgaand.

Laten wij het over vibratie in een film of een verhaal hebben, of een boek. De vibratie van het avontuur. Weten jullie dat verhalen en hun uitkomsten vibratie hebben? Wat zijn de meest verheffende verhalen op deze planeet waaraan jullie kunnen denken? Meestal staan zij in de weekbladen die jullie lezen of in de gedichten waarvan jullie houden, de boeken, de films, en het zijn verheffende verhalen en jullie willen hen steeds weer lezen en zeggen: “Oh, ik houd van dit stuk…kijk eens wat er hier gebeurt!”

Soms zijn zij romantisch en zullen zij je hart raken…..een verhaal…heeft vibratie! Er zijn beroemde schrijvers die hebben besloten dat hun verhalen donker zijn en die dragen een bepaalde vibratiesoort die misschien wel het menselijke verhaal is. Misschien is het een tragedie en zij doen deze dingen steeds en steeds weer…steeds weer tragedies, maar jullie moeten toegeven dat daar een vibratie in zit.

Sommigen van jullie zullen een film zien of wat muziek horen of misschien een verhaal horen dat indruk maakt zodat jullie het niet vergeten. Het hoeft niet direct verheffend te zijn maar jullie kunnen het niet vergeten omdat het misschien wel het verhaal van een ander is die ergens doorheen ging en waar jullie je mee verbonden voelen. Het verhaal heeft een koppeling met jullie bewustzijn en het blijft….het blijft daar en jullie herinneren en herinneren het je.

Als iemand jullie iets vertelt dat afschuwelijk is over iets wat hem of haar, of hun vrienden is overkomen, blijft jullie dit bij, nietwaar? Deze koppeling maakt deel uit van waar ik met jullie over ga spreken.

Wat voor soort schilder zijn jullie? De reden waarom is dit vraag is dat ik jullie JULLIE verhaal wil vertellen, jullie emoties….alles wat jullie geloven en in je leven doen….is een vibratie. Het is als een schildersdoek en een kwast, maar in plaats van de kleuren of misschien wel de wijsjes die jullie zouden kunnen schilderen, schilderen jullie een houding, een geloof. Wij hebben jullie eerder verteld dat zelfs in deze programma’s de vibratie van vreugde en met name de vibratie van lachen….de helingsattributen van deze beide dingen welbekend zijn. Hoe kunnen jullie iemand horen lachen en opeens veranderen? Dat is de koppeling! Het lachen, het verhaal van het lachen, is dat het een vibratie heeft en deze vibratie gaat dan vermengen, koppelen, verstrengelen zou je kunnen zeggen, met jullie bewustzijn….dat is het systeem. Welke vibratie het ook is, hij wordt aan jullie gepresenteerd in een multidimensionale staat van bewustzijn, en dit beïnvloedt jullie. Soms beïnvloedt het jullie op een verheffende manier en soms ook niet. De verhalenverteller begrijpt dit en de artiest die een schilderij maakt en licht op een bepaalde manier gebruikt, maakt dit zo dat jullie naar een galerie kunnen gaan en naar het schilderij kijken….kijken naar het schilderij! Jullie gaan in het schilderij en begrijpen wat de artiest probeert te vertellen en vaak huilen jullie van vreugde omdat jullie uiteindelijk zien wat de artiest probeert te vertellen door de verheffende vibratie die in je bewustzijn komt. Vraag het maar aan iemand die van kunst houdt. Kijk naar wat het licht in een galerie doet en hoe het hier en daar donker is, maar het laat het licht hier zo helder zien dat dit iets betekent!

Wat voor soort artiest zijn jullie?

Het doek waar jullie op schilderen is een vibratie-houding over de manier waarop je leeft, oude ziel, over de manier waarop je programma’s benadert….levensprogramma’s die er altijd zijn. Als jullie opstaan en gaan slapen, misschien naar het werk gaan of gewoon voor dagelijkse dingen zorgen of dingen doen in een tijd die jullie Covid noemen….jullie hebben altijd de mogelijkheid om een schilderij te schilderen voor iedereen om je heen.

Wat voor soort artiest zijn jullie?

Hebben jullie je wanhoop geschilderd zodat iedereen die open en bloot kan zien? Hebben jullie je kwast in de duisternis gedoopt en zo snel mogelijk geschilderd zodat iedereen kan zien hoe teleurgesteld jullie zijn, of hoe angstig of hoe beangstigend de situatie volgens jullie is?

Welke kleuren gebruiken jullie? Zodat jullie kinderen, of als jullie ouder zijn en/of geen kinderen hebben, misschien een partner of vrienden als jullie geen partner hebben, of zelfs mensen in de supermarkt…..wat schilderen jullie voor hen? Kunnen zij jullie glimlach zien in een tijd waarin vele mensen maskers dragen? Kunnen jullie hen evengoed je glimlach laten zien?

Van welke kleuren zijn jullie zeker als jullie schilderen? Jullie hebben een doek, oude zielen, en dit is waarover wij spreken…verheffend, heling, vreugde! Lachen jullie veel? Laten jullie anderen zien dat jullie niet bang zijn omdat jullie iets binnenin hebben dat het waard is om vanaf te weten?

Vanwege deze dingen vertel ik jullie, lieve vrienden, degenen om jullie heen en jullie kinderen en vrienden en jullie erfenis zullen een beeld van jullie zien….lang nadat jullie er niet meer zijn!

Wat voor beeld denken jullie dat zij zien?

Wat voor soort artiest zijn jullie?

Dit zijn de dingen waar wij in deze dagen over spreken. Zij gaan verder dan waar jullie in het verleden aan hebben gedacht, maar zij zijn allemaal hetzelfde. Zij spreken allemaal van de pracht van de mens!

En zo is het.

Kryon