Cirkel van Twaalf. Nr: 29 -1

Kryon Cirkel van Twaalf. 29 – 1

8 april 2021
Geplaatst: 17 mei 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Wij komen weer met een boodschap die uit vier delen bestaat die door iedereen gehoord kunnen worden. Dit is deel een van de vier en elk daarvan heeft een eigen onderwerp. Het onderwerp voor deze maand, van deze vier bijeenkomsten, zal spectaculaire, controversiële waarheid zijn…..spectaculaire, controversiële waarheden.

In dit laatste jaar zijn er dingen veranderd met betrekking tot de boodschappen van Kryon, en de dingen die het meest zijn veranderd zijn dat meer mensen hen tegenwoordig op een andere manier worden ontvangen dan ooit tevoren. Waar in een oudere tijd de media met woorden werden geschreven is dit tegenwoordig heel anders en ook veel meer dan alleen maar de media die jullie nu zien, horen en lezen. Hierdoor komt het dat er zo velen zijn die de boodschappen nooit hebben gehoord die absoluut de fundering zijn van alles wat ik jullie wil geven, maar voor sommigen zal dit een diepgaande terugblik zijn op waarheden die al dertig jaar zijn gebracht en sommige mensen zullen dit voor het eerst horen. Anderen zullen dit weer horen maar dan op een andere manier.

Elke waarheid die ik jullie tijdens deze ontmoetingen wil geven is spectaculair. Het is spectaculair omdat het, laat ik zeggen, de fundering verandert van wie jullie denken dat jullie zijn….van wat jullie is verteld.

Het tweede deel is maximaal controversieel omdat hetgeen wij jullie willen vertellen helemaal niet overeen hoeft te komen met wat jullie is geleerd in jullie cultuur en zo wordt het controversieel voor vele mensen….in feite voor de meeste mensen.

Ok de derde is een waarheid: struikelen en worstelen met liefde, compassie en realiteit….dit is een waarheid. Degene die wij jullie nu als eerste geven is een waarheid die wij jullie steeds weer hebben verteld. Maar deze keer, in deze tijd, in deze waarheid, wil ik dat jullie dit volledig herkennen, als jullie dit willen en kennen. De spectaculaire waarheid is deze: De Creatieve Bron van jullie ziel, dat wat jullie God of Spirit noemen, welke naam jullie eraan hebben gegeven, deze planeet van jullie gelooft in deze Creatieve Bron, God, en dit is bijna universeel. Ruim tachtig procent van de mensheid gelooft in een leven na de dood. Zij begrijpen dat er een ziel is en dat er een Creatieve Bron van deze ziel moet zijn. En dan komen de religies op de proppen die vertellen hoe dit allemaal werkt en hoe jullie moeten aanbidden. Wat denkt God over al deze dingen? En dan komt er een kennis over God, de Creatieve Bron. Hier is wat wij jullie willen vertellen over deze spectaculaire, controversiële waarheid: Deze Schepper, God, de Creatieve Bron, deze prachtige, spectaculaire, compassievolle energie, oordeelt niet over jullie en straft jullie niet!

Hebben jullie dit gehoord? Luister hier nog eens naar: Deze liefhebbende prachtige Bron, Al Wat Is, die jullie schiep naar zijn eigen beeld en jullie op de Aarde zette….oordeelt niet over jullie en straft jullie niet. En toch denkt de meerderheid van de spirituele systemen op deze wereld niet als de mensen.

God denkt niet. Denken op zichzelf is een proces dat jullie doen. God IS gewoon! Een energie die overweldigend is, die geeft en liefhebbend is….veel meer dan jullie je ooit kunnen voorstellen! En wat jullie sinds die tijd op deze planeet, collectief, hebben gedaan, is van God een disfunctionele vader maken.

Disfunctioneel? Ik zal jullie hier zo over vertellen. God zou veel minder functioneel zijn dan jullie. Luister: Jullie hebben deze prachtige Bron/Schepper volgens vele van de doctrines op jullie planeet en die jullie op deze planeet plaatst, bijna als baby’s in het oerwoud, zij geven jullie instructies, deinzen nergens voor terug en volgens deze doctrines heeft de mensheid iets verkeerd gedaan en volgens dagelijkse instructies werd er geoordeeld over de vrije wil die jullie hebben. Er werd niet alleen geoordeeld over jullie vrije keuze, jullie werden ook gestraft. Als er volgens hen dus een of twee mensen gestraft zouden moeten worden wordt dit aan de hele mensheid toegerekend en dienen jullie allemaal gestraft te worden…..behalve natuurlijk, als jullie iets doen, en dat “iets” is dan verbonden met bepaalde meesters of processen of dingen. Als jullie dus bepaalde “dingen” doen kunnen jullie aan de straf ontsnappen.

Dit is wat jullie is verteld en wat jullie altijd is verteld. Niet alleen dat….als jullie deze dingen niet doen zal deze liefhebbende Creatieve Bron die jullie heeft geschapen naar zijn beeld, jullie plaatsen op een afschuwelijke plek en levert jullie over aan een of ander “duivels idee” waardoor jullie dagelijks worden gefolterd, levend verbrand etc. Als jullie denken dat ik dit bedenk, ga dan maar eens kijken naar de schilderijen in jullie kerken. Hoe denken jullie dat kinderen zich hierbij voelen als zij dit zien in jullie kapellen en die afschuwelijke schilderijen zien over horror….als zij zich niet gedragen.

Ik vraag jullie nogmaals: Denken jullie dat dit van God kwam of dat het van de mensen kwam? Het antwoord is heel duidelijk. Het is zelfs niet eens spiritueel logisch dat God jullie zou straffen.

Controversieel? Oh ja, omdat het recht ingaat tegen alle doctrines die jullie ooit hebben gehad, bijna alle doctrines. Je kunt je maar beter gedragen om die disfunctionele vader te vermijden. Als ouders….moeders, laat mij jullie vragen: Hoeveel houden jullie van je kinderen? De liefde van de ouder voor een kind is de grootste liefde op de planeet! Dit is gewoon zo! Mam, als je kind een fout maakt, wat doe jij dan? Jullie pakken het op, vegen de tranen weg en vertellen het kind hoe het de dingen beter kan doen. Dit doen jullie ook bij een kind dat stout of ongehoorzaam is, ook al doen zij verkeerde dingen….jullie houden evengoed van hen. Jullie pakken hen niet op en kijken hen in de ogen en zeggen: “Jij hebt gefaald en daarom ga ik jou nu folteren!” Jullie doen dit niet! Denken jullie dat de Schepper dit wel zou doen? (Kryon lacht)

Er zijn zelfs zoveel verhalen en zoveel geschriften en zoveel allegorieën die proberen om jullie de informatie te brengen. De Verloren Zoon, het verhaal, de parabel: er is een zoon die alles goed doet en een zoon die alles fout doet, en als zij weer thuiskomen geeft de vader voor hen beiden hetzelfde feest. Wat vertelt dit jullie over die Schepper? Onmetelijk geliefd….wat dan ook!

Er zijn mensen die zeggen: “Wacht even, er moet zeker een prijs voor betaald worden als je een slecht iemand bent!” Ik zal jullie dit vertellen: in deze 3D-wereld – vraag het mensen in jullie samenlevingen of dit zo is en handel dan zoals jullie willen, maar er is een groter plan dat niets te maken heeft met wat jullie doen en dat te maken heeft met het bewustzijn van deze planeet. Er is een plan. Ik heb het jullie in andere channelings ook verteld….dat er hier een cyclus is en manieren om de puzzel tussen licht en donker op te lossen zonder elke ziel die hier is te martelen en te straffen totdat zij iets goed doen.

Ik zeg het nogmaals: De grootste, spectaculaire waarheid: Er wordt onmetelijk van jullie gehouden en jullie verdienen het om hier te zijn!

Hebben jullie dit gehoord? En jullie zullen niet gestraft worden als jullie niet bepaalde stappen of een bepaald proces doorlopen of iets bepaalds zeggen of een bepaalde profeet eren.

Controversieel? Ja, heel erg! Begrijpen jullie de logica, de spirituele logica, dat God genoeg van jullie houdt dat als hij jullie vrije keuze laat hebben, jullie ook werkelijk vrije keuze hebben?

Vrije keuze! Vrije keuze om deze planeet te ontwikkelen op elke manier die jullie willen….zonder inmenging op het moment van een van deze keuzen?

Er zijn vele mensen die Kryon vragen: “Waarom vertel jij ons niet over dit en dat, en waarom?” Omdat deze speciale keuzen de mensheid vormen….zij vormen jullie cultuur en daar gaat vrije keuze helemaal over! Wat gaan jullie doen? Sinds 2012 hebben jullie een spectaculaire keuze gemaakt om hier te blijven en het licht op te zien gaan en zelfs nog meer geliefd te zijn dan voorheen.

Er is geen hel, lieve mensen. Er zijn geen straffen, lieve mensen. Allen liefde en compassie.

Controversieel genoeg? Denk hier eens over na…..spectaculair!!!

En zo is het.

Kryon