Kryon Cirkel van Twaalf. NR. 41 – 2

Kryon Cirkel van Twaalf. NR. 41 – 2

7 juli 2021 / Lee Carroll

Geplaatst: 14 augustus 2021
Vertaald uit het Engels vanaf de video door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Inderdaad, kom een beetje dichterbij. Tot ongeveer een jaar geleden sprak ik deze woorden nooit uit. Het idee dat jullie dichterbij komen bij dat wat jullie zien als een entiteit van de andere kant van de sluier zat nooit in het scenario van de energie, van het bewustzijn van wat wij doen. De channeling was altijd zo dat wij als boodschappers kwamen….vol liefde, integriteit, transparantie, om jullie kernwaarheden te geven. Dit was alles wat wij deden. Alle boeken die werden geschreven, alle boodschappen, honderden channelings door die jaren heen, waren vooral gewoon boodschappen over de planeet, boodschappen over wat er ging komen. Boodschappen van hulp voor de massa’s…..voor alle oude zielen die zich lichtwerkers noemen. Wij hebben eerder het woord “vuurtorens” genoemd omdat jullie tussen zoveel anderen stonden, en jullie wezen hen de weg.

Maar opeens zeggen wij: Kom een beetje dichterbij en dit komt omdat de dingen waarvan jullie denken dat zij nooit veranderen, nu veranderen. Wat is jullie zienswijze ten opzichte van dingen waarvan jullie geloven dat zij statisch zijn? “God verandert nooit! Spirit verandert nooit!” Deze Creatieve Bron – hoe jullie die ook willen noemen – is voor altijd onveranderd, en daarom is die, wat jullie noemen, stabiel, statisch, en zijn jullie je ergens niet van bewust. Jullie gaan door het leven en leren hierover in je spirituele groep of in je doctrine of bij bovennatuurlijke zaken en leren de regels en zeggen dat dit de manier is waarop het werkt….dat dit de manier is waarop jullie helen en bidden en dat dit de manier is waarop jullie de dingen betreffende Spirit benaderen, en nu komt er opeens iemand zoals ik bijvoorbeeld, die zegt dat dit is veranderd, en jullie zeggen: “Nee, nee, God verandert nooit!” Dan vraag ik jullie weer om mij aan te kijken als ik tegen jullie zeg dat de relatie tussen ons is veranderd. Deze niet-veranderende prachtige Bron van Energie is de Schepper van Liefde en zal altijd hetzelfde zijn, maar de relatie met het bewustzijn van een zich ontwikkelende mens zal veranderen….en dit is wie jullie zijn!

Kom een beetje dichterbij. De onthulling in de Cirkel van Twaalf is dit: Jullie zijn groter dan jullie ooit is verteld. Het Plan – en er is een Plan – is groter dan jullie ooit is verteld.

God, het beeld dat jullie daarvan hebben, is geen Vader die hoog in de hemel is en altijd aanbeden moet worden. Dat is nooit het Plan geweest. Het Plan is dat jullie altijd deel uitmaken van de Creatieve Bron. Jullie ziel is een deel daarvan. Dit is jullie nooit echt verteld.

Een grootsere waarheid, lieve mensen, komt eraan, staat ter beschikking. De waarheid is zo groots dat hij veel verder gaat dan alles wat jullie je kunnen voorstellen. Zo veel verder dat sommigen zullen zeggen dat zij daar niet naartoe gaan en zeggen dat het onmogelijk is, idioot!

Hoeveel meesters hebben deze planeet bezocht, in vele culturen? Jullie kennen er een paar en andere niet. Sommigen zijn Inheemse meesters die hier zijn geweest en hebben getoond wat zij kunnen doen en zij hebben nooit van zichzelf gezegd dat zij heel speciaal waren, maar zeiden dat zij als mens werden geboren en dat zij hier kwamen om te laten zien wat een mens kan doen. Niet een gewone mens misschien, maar een mens gevuld met het Licht van God, misschien op dat moment met een hoger niveau dan iedereen om haar of hem heen, maar gevuld tot op zo’n niveau dat zij voor engelen worden gezien en misschien aanbeden, misschien zelfs gedood omdat een klein beetje te speciaal waren.

Door de hele geschiedenis heen, lieve mensen, is jullie een grotere waarheid getoond.

Kunnen jullie gedachten natuurkunde wijzen? Ja! Kunnen jullie gedachten op een bepaalde manier genoeg energie opwekken om de cellen in je lichaam te veranderen, om ziekten en pijn weg te jagen? Ja! Al deze dingen zijn zo ongewoon dat alleen hogere wezens met een hoger bewustzijn die kunnen doen. Hier is het antwoord waarvan ik wil dat jullie het horen: In een oude energie….misschien, maar niet in deze nieuwe energie, want zien jullie, jullie zijn een beetje dichterbij gekomen. In feite zijn jullie een heel stuk dichterbij.

Kom een beetje dichterbij betekent dat ik wil dat jullie zien wat de meesters jullie vertelden over wat jullie kunnen zijn. Ik wil dat jullie iets zien dat jullie niet hebben verwacht. De ervaringen van deze Cirkel van Twaalf zijn een metafoor voor het oversteken van de Brug naar een grotere waarheid. Het overgaan van de Brug dat niet alleen jullie bewustzijn verhoogt over wie jullie kunnen zijn, maar het gaat ook iets triggeren waar jullie je misschien niet van bewust zijn.

Er zijn mensen onder jullie die veel van de afleveringen samen met ons hebben doorlopen. Jullie komen, luisteren en steken de brug over….jullie kunnen dit visualiseren of niet, maar jullie allemaal voelen dat er iets anders is. Jullie kunnen van deze dingen denken dat het oefeningen zijn….zoals bijvoorbeeld in een cultuur waarin jullie elke week met je ouders naar de kerk gaan, en jullie komen en gaan en komen en gaan, maar jullie nemen bewust niet veel mee naar huis, niet echt!

Deze ervaring van het oversteken van de brug en het gaan naar de zielsenergie van jezelf gaat een deel van jullie veranderen als jullie weer teruggaan….als jullie daarvoor kiezen. “Wat zou er kunnen veranderen?” zouden jullie kunnen vragen. Ik zal het jullie vertellen: wij beginnen met een idee. Het is een idee dat niet nieuw is maar wat jullie misschien weer eens op een andere manier moeten horen. Is het mogelijk, oude zielen, dat er kernwaarheden in jullie werden geplant voor een tijd van ontwaken en ontwikkelen? Is dit mogelijk? Geloven jullie in vorige levens? Geloven jullie hier al heel lang in? Is het mogelijk dat jullie in die tijd dingen leerden….sjamaanse dingen over een grotere waarheid? Dit werd bij jullie ingeplant en het bleef daar….als stukjes goud die op een dag als het bewustzijn van de planeet zou gaan ontwaken, jullie naar hen toe zouden kunnen gaan en zouden zeggen: “Ja, dat wist ik. Ja, ik voel het. Ja, eindelijk!”

Is dit mogelijk? Is dit te vreemd? Niet alleen mogelijk….het is NU de tijd daarvoor. Het is zeker zo dat een deel van jullie ontwaakt voor een grotere waarheden. Vandaag krijgen jullie weer zo’n waarheid….een grote waarheid. Suzanne Giesemann (een mede-channelaar) gaat op regelmatige basis naar de andere kant van de sluier. Zij is zich heel bewust van het overgaan van de Brug. Het is nu voor haar een tweede natuur geworden. Zij spreekt erover alsof het haat constante realiteit is, en dit is ook zo, en er is geen ceremonie, er is geen oversteek en er is geen sluier. Zij is daar gewoon steeds en omdat zij daar is, is er iets dat zij kan doen. Er is iets dat zij niet alleen kan doen, zij wil jullie vertellen hoe makkelijk het voor jullie is om dit te doen. Een onveranderbare, grootse waarheid dat elke ziel onveranderbaar en eeuwig is. EEUWIG!

Jullie kunnen naar de planeet komen en kunnen zijn wie jullie maar denken te zijn, jullie geslacht, jullie naam. Maar als jullie de planeet verlaten door wat jullie de dood noemen….blijft alles wat jullie zijn! Jullie stappen door de sluier naar waar jullie vandaan kwamen. Jullie gaan terug naar Huis. Jullie kwamen van Thuis. De Aarde is maar tijdelijk….het is een vakantie! (Kryon lacht!) Jullie kunnen lachen! Het is een lastige vakantie, maar het is niet waar jullie thuishoren. Jullie horen Thuis! En als jullie dus iemand verliezen in deze “tijdelijke tijd” zegt dit 3d-deel van jullie dat dit voor altijd is. Maar dan komt channelaar Suzanne en die vertelt jullie iets heel anders. Zij zal jullie vertellen dat zij heeft ontdekt dat zij niet weg zijn.

Laten wij de Brug over gaan. Laten wij gaan kijken. Willen jullie de Brug samen met mij over gaan? Hoe zouden jullie het vinden om sommigen te bezoeken waarvan jullie dachten dat zij er niet meer waren? Laten wij het doen! Neem mijn hand en ga deze Brug samen met mij over. Er valt niets te visualiseren, niet echt….maar als jullie dit willen, kan het. In feite is dit het bewandelen van een pad van de ene plaats naar de andere. Loop samen met mij op dit pad van de ene plaats naar de andere en jullie gaan samen met mij naar een plaats waarvan jullie dachten dat het thuis was naar een plaats die echt Thuis is. Jullie gaan echt van een tijdelijke plaats naar een permanente plaats en op die permanente plaats is er een theater.

Elke week gaan wij naar deze Cirkel, dit ronde theater. Neem mijn hand en ga weer met mij mee. Daal de trappen van dit amfitheater af en loop naar het toneel, het podium. Er is een stoel voor jullie, die is er altijd, want dat is ook de bedoeling. (Kryon lacht) Er is voor jullie een plaats waar jullie gemakkelijk kunnen zitten en laat zich iets ontvouwen wat comfortabel voor jullie is….maar vandaag misschien meer dan alleen maar comfortabel. Ik vraag jullie die hier nu met mij zijn of jullie iemand op deze planeet zijn verloren, het hoeft niet eens pasgeleden te zijn, die heel speciaal voor jullie is dat jullie steeds aan hen denken. Jullie denken steeds aan hen. (muziek) Als dit zo is weet ik wie jullie zijn. Als jullie een van hen zijn die zeggen: “Nu nog niet en onlangs ook niet” zeg ik jullie dat ik jullie nog steeds ken en wacht maar, want dit zal wel zo zijn want zo is het leven gewoon. (muziek) Ik wil dat jullie in de stoel zitten met het gedempte licht op het publiek maar wat rond jullie stoel toeneemt.

Wij gaan iets doen wat wij eerder hebben gedaan, maar het is vandaag nog kostbaarder vanwege hetgeen jullie hebben gehoord van Suzanne. Zij nam deze beslissing en echode die in de channeling van vandaag. Als jullie voor iets begaafd zijn, wat het ook is, en dit integreren om anderen te helpen, vergeet jezelf dan niet en zonder jezelf niet af. Zij maakte zich niet alleen bekend….zij maakt het ook aan anderen bekend en gaf de waarde ervan aan: Degenen waarvan jullie hielden en die er niet meer zijn, zijn niet verloren en jullie zijn hen niet kwijt! Zij zijn hier en zij zijn niet aan de andere kant van de sluier waardoor jullie alleen maar een enkele keer met hen kunnen spreken. Zij weten en begrijpen absoluut alles wat er aan de hand is in jullie leven….dit is de belofte die wij jullie deden. Op een bepaald niveau zullen jullie hetzelfde doen voor jullie kinderen, voor degenen waar jullie van houden en zij zullen voor jullie hetzelfde doen.

Als jullie dit (h)erkennen en weten dat zij er zijn, laten wij hen dan ook herkennen. (muziek) Het licht schijnt op jullie en ook op de toeschouwers, en dit licht zal jullie de adem benemen….want zij zijn daar, en als jullie dit willen kan elk van hen opstaan en de boodschap geven die jullie echt graag wilden horen: “Mam, Ik ben niet weg. Stop er dus meer om te denken dat ik op een pijnlijke plaats ben! Ik zie jou als je opstaat. Ik zie jou als je met pensioen gaat en ik houd elk uur van de dag van je waarop je wakker bent! Man, vrouw….ik ben niet weg! Ik wil dat je van je leven geniet en met anderen omgaat!”

Zien jullie waar dit naartoe gaat? Zij zijn niet weg!

Lieve mensen, dit is de les: Als jullie in je ziel zijn realiseren jullie je dat al die anderen altijd in jullie ziel waren zoals jullie in andere zielen zullen zijn. Als jullie het hebben gemist en niet weten wat wij eerder hebben gezegd is er iets dat “ziel delen” wordt genoemd. Dit is een grootse waarheid waar niemand jullie ooit over heeft verteld in welk geloofssysteem op deze planeet dan ook. Jullie zijn altijd individuen geweest die beloond of gestraft konden worden. Begrijpen jullie hoe eenvoudig dit is? Jullie hebben altijd bestaan als je eigen ziel en dat zou altijd zo blijven zodat je beloond of gestraft kon worden! Klinkt dit voor jullie echt als God? Of klinkt dit als iets wat de mensen hebben bedacht om iets te bevredigen waarvan zij dachten dat het goed of fout zou zijn, in plaats van een ziel die gedeeld is met anderen, familie, zoals de Creatieve Bron. Jullie sluiten overeenkomsten om te komen en weer te gaan, en jullie komen op deze Aarde en verlaten de planeet op een bepaalde tijd weer, en jullie zijn NOOIT weg!

Blijf even in de stoel zitten. Blijf even, en ik wil dat jullie degenen ontmoeten waarvan jullie dachten dat zij voor altijd weg waren. Ik wil dat jullie glimlachen en als er tranen komen, laat hen dan rustig gaan en weet dat er een grootsere waarheid is en dit zal de beste heling zijn die jullie ooit hebben gehad. Ooit! En dit laat de chemie in jullie lichaam opspringen van vreugde en jullie zullen langer leven als jullie geloven dat dit echt is, en als jullie uit die stoel komen en het tijd is om deze Cirkel van Twaalf te verlaten zeg ik jullie dat deze dingen blijven en jullie een ontwakingsproces beginnen dat niets te maken heeft met teruggaan naar die stoel waar jullie nu in zitten, want zie je, jullie zijn veranderd en dit blijft bij jullie en dit geldt ook voor de heling!

Ik Ben Kryon en ik ben verliefd op de mensheid en ik wil dat jullie de grootsere waarheid kennen en begrijpen dat jullie je in een andere tijd bevinden.

Jullie zijn inderdaad allemaal vuurtorens!

En zo is het.

Kryon