Kryon Cirkel van Twaalf. Oktober 2022 -1

Kryon Cirkel van Twaalf. Oktober 2022 -1

6 oktober 2022 / Lee Carroll
Geplaatst: 23 november 2022
Vertaald uit het Engels vanaf de video door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is heerlijk om elke keer weer hier te komen – met name voor degenen die hier voor het eerst komen. De boodschappen die ik breng zijn altijd in liefde gebracht. Je zou kunnen zeggen dat de intentie van dit hele proces waarnaar jullie nu kijken, de intentie van liefde is zodat dit door een barrière kan gaan die jullie zouden kunnen hebben en die zegt dat de dingen misschien anders zijn dan zij tot nu toe voor jullie waren, of dat er misschien een agenda was/is.

De agenda, lieve mensen, is Licht….dat jullie misschien dingen zien die jullie daarvoor niet zagen….dat jullie misschien kunnen genieten van iets dat jullie daarvoor helemaal niet opmerkten. Misschien het gevoel van gezondheid of goed in je vel zitten….om vreugde te hebben in je leven, wat er ook aan de hand is. Weten dat bijna alles dat jullie voor je zien iets is waar jullie mee kunnen werken en dat jullie kunnen veranderen, verbeteren.

Lieve mensen, jullie zijn hier niet gekomen om te lijden, om stress te hebben of je zorgen te maken of angst te hebben. Het lijkt zichzelf te versterken, nietwaar…zorgen en angst. Het lijkt alles dieper te maken. Het kan ook anders zijn als jullie je bewustzijn trainen door wat er ook gebeurt, dankbaar te zijn voor wat jullie hebben. Jullie starten een proces waarbij de dingen ingevuld gaan worden en de zorgen en de angst weg gaan vallen en er daarvoor in de plaats oplossingen gaan komen.

Ik heb weer een verhaal over Wo. Dit is een parabel en Wo is vaak de hoofdfiguur in de parabels die wij in het verleden vertelden, al dertig jaar lang.

Wo is geen man en geen vrouw, maar wij zien hem als een man omdat het makkelijker is om over iemand in een verhaal te spreken als er een sekse bij is betrokken. Wo, hij, is feitelijk een vrouw. Zien jullie waar dit naartoe gaat? Wo heeft geen geslacht. Maar nogmaals, in dit verhaal wordt Wo gezien als een man. Wo kent zichzelf terwijl hij zijn leven leeft en dat hij het nodig heeft om naar een hoger niveau te gaan en in metaforische termen weet Wo zelfs dat hij naar de tweede verdieping moet gaan. Hij is de eerste verdieping zat. Overal waar hij kwam werd hem verteld dat ascensie mogelijk was en dat de manier om dat te komen intentie is. Deze parabel is om dit thema heen gebouwd.

Wo is gefrustreerd omdat er niets is dat werkt. Hij weet niet waar hij moet beginnen. Hij zit in zijn stoel en zegt: “Lieve Spirit. Breng mij naar het tweede niveau. Ik ben het eerste niveau zat en er is mij verteld dat ik zoveel meer dingen kan hebben als ik bewuster ben op het tweede niveau, maar ik kan dat bewustzijn niet hebben als ik steeds blijf vastzitten op het eerste niveau. Niet alleen dat: ik heb al een tijdje iets in mijn leven, lieve Spirit, en dat heeft te maken met mijn baas op het werk. Jij weet dat ik hier niet hoef te zijn om mij door mijn baas te laten misbruiken….daarom ben ik niet hier. Steeds weer is mij verteld dat ik niet hier ben om hieronder te lijden. Ik wil dus eigenlijk maar twee dingen: ik wil naar het tweede niveau en ik wil dat de baas weggaat. Dat is toch niet teveel gevraagd? Ik geloof dat ik deze wonderen in mijn leven kan scheppen en ik ben Wo!”

Wel, dat is een goede gedachte. Wo zit feitelijk op het juiste spoor. Dan komt er een gids bij Wo. Oh, Wo had altijd al een gids willen hebben. Eigenlijk zijn het ontzettend veel gidsen die Wo als een enkele persoon ziet. Wo ziet hem als een persoon en dus kan hij advies van deze persoon krijgen. Dit is wat hij ziet en wil en deze gids komt bij hem in een droom…”Wo ik zie jou daar en ik weet wat jij nodig hebt en ik zie wat jij wilt…alles is mogelijk. Wo, ik zal jou een visioen tonen en ik wil dat jij die steeds herhaalt als je de intentie daartoe hebt. Wo, ik wil dat jij een camera hebt en andere mensen bekijkt die dit doen en om te gaan naar waar jij wilt komen moet je met de lift gaan.

Vinden jullie het leuk, tot nu toe?

Wo bekijkt dus heel veel mensen, mannen en vrouwen….het maakt niet uit en er en zij gaan naar de lift en hij zien hen op de “omhoog-knop” drukken en die wordt verlicht….precies zoals het zou moeten. Dan spreken zij hun waarheid en geven intentie voor hetgeen zij willen en hij luistert naar hun intenties die hij niet zo belangrijk vindt omdat het niet zijn intenties zijn, en wat zij zeggen vindt hij wel goed. Als zich opent en weer sluit, was dat het. Zo eenvoudig was het, zegt hij tegen zijn gids en de gids zegt: “Zoiets ja! Wo, ik wil dat jij in je geest naar die lift gaat en dat jij oefent.” Toen verdween de gids.

De volgende avond gaat Wo weer in dat visioen. Hij gaat zitten, legt zijn hand op zijn hart en zegt: “Ik ben nu in dat visioen” en hij ziet de lift en die is helemaal voor hem alleen. Hij zegt: “Kan het echt zo makkelijk zijn?” Het antwoord is Ja. Spirit beantwoordt dingen die in ware intentie en liefde zijn gedaan. Hij gaat omhoog naar de lift en hij drukt op de knop en die wordt verlicht. Hij zegt: “Lieve Spirit, breng mij naar de tweede verdieping….en laat mijn baas verdwijnen. Dit wil ik in liefde, Spirit! Doe dit alsjeblieft.” Hij was heel blij omdat hij nu weet wat hij moet doen. Hij wacht….en de deur gaat niet open.

Het lichtje van de knop brandt nog steeds maar de deur gaat niet open en natuurlijk probeert hij het nogmaals. Dit is heel gewoon, lieve mensen, jullie doen dit steeds en vinden misschien dat God niet goed zijn werk deed en dat jullie het daarom nog een keer herhalen. Misschien luisterde God niet omdat hij iets anders aan het doen was. “Lieve Spirit, breng mij naar de tweede verdieping en doe alsjeblieft iets waardoor mijn baas verdwijnt! Dank je wel, Spirit, want ik weet dat dit zal gebeuren!” ….en de deur….gaat niet open.

Wo komt terug uit dit visioen en natuurlijk is hij teleurgesteld. Had de gids het mis? Was dit allemaal maar onzin? Was het een droom en deed ik alleen maar alsof ik advies kreeg en deed ik dit alleen maar via mijn intuïtie. Je twijfelt.

De gids komt de volgende nacht weer en zegt: “Wo, heb jij gedaan wat ik jou vroeg??” En Wo zei: “Natuurlijk heb ik dat gedaan. Ik ging naar de lift. Ik drukte op de knop. Het lichtje ging branden. Ik vroeg om wat ik wilde en er gebeurde niets.” De gids vroeg: “Wo, heb jij echt gevraagd wat jij wilde of heb je alleen maar gezegd wat jij dacht dat je wilde?” Wo vroeg: “Wat is het verschil? (Kryon lacht) Ik heb die dingen nodig en ik vraag om die dingen!” De gids zei: “ Maar jij hebt jezelf beperkt, Wo. Denk hier eens aan: Wat kun jij doen om te veranderen in jouw vraag waardoor jij het gaat krijgen en misschien wel meer? Probeer het nog eens een keer, Wo!”

Wo dacht hier een hele dag over na. Hij kwam thuis van zijn werk nadat hij weer last van zijn baas had gehad en hij ging weer naar het visioen. Daar was hij weer. Daar was de lift. Hij ging naar de lift, drukte op de knop, het lichtje ging aan en nu was hij voorzichtiger en zei: “Lieve Spirit….breng mij naar een etage die voor mij zal werken. Lieve Spirit….wat mijn baas betreft….doe wat voor mij goed is.”

Direct opende de deur zich en Wo kon naar binnen. De deur ging dicht en hij was alleen in de lift en had in de gaten dat er geen knoppen in de lift waren zoals je zou verwachten als er meerdere etages zijn. Er was maar een knop en zijn naam stond daarop en Wo drukte op deze knop. Hij kreeg het gevoel van een lift die omhoog ging en het ging maar door en door….en toen opende de deur zich. Toen hij de etage zag was hij een beetje teleurgesteld omdat het dezelfde etage was. Wij gingen weg van wat hij zag als de eerste etage. Dit was het moment waarop hij zich weer tot zijn gids wilde wenden om te vragen: “Wat is dit? Ik ben weer op dezelfde etage?”

Wat zou zijn gids tegen hem zeggen? Misschien kan je op dit moment iets bedenken. Het lijkt dezelfde verdieping maar er is een andere energie….dit laat ik aan jou over.” Wo merkte meteen op dat hij lichter was en zich anders voelde. Hij voelde zich vreugdevol over wat er ging komen. Hij realiseerde zich dat welke afdeling hij ook had gekozen, daar iets was voor zijn bewustzijn, voor zijn ziel. Er liepen geen engelen rond en het was nog steeds de eerste verdieping….maar het was wel een andere Wo!

En toen ging hij naar zijn werk! (Kryon lacht) Toen hij naar zijn werk ging was daar een feestje en hij zag zijn baas. (misschien werkte er ergens iets niet zo goed) Maar er was een feestje….er gebeurde iets….er was iets aan de hand. Iedereen feliciteerde elkaar. Wo vroeg: “Wat is er aan de hand?” Men zei: “Wel, het lijkt erop dat de baas is gepromoveerd naar de tweede verdieping!” Mo moest hartelijk lachen. De etage waar hij naartoe wilde…was voor de baas! “En in dit hele verhaal, Wo, ben jij nu de baas van de eerste verdieping!”

Snappen jullie dit, lieve mensen? Spirit weet wat voor jullie werkt! Spirit weet dit. Jullie niet. Jullie weten het echt niet! Jullie zijn alleen bezig met dingen waarvan jullie denken dat zij werken.

“lieve Spirit. Als ik op deze knop druk, geef mij dan wat ik nodig heb.” Denk niet na over wat jullie denken dat het antwoord is, want dat beperkt alles. Zeg met intentie en liefde: “Lieve Spirit, ik hou van u! Ik ben genoeg verliefd op mijzelf om te vragen om alle dingen die goed zijn in mijn leven en in het leven van alle anderen om mij heen. Ik druk gewoon op de knop en ga de lift in en klaag niet over de uitkomst ervan, want ik kreeg meer!”

Hoe bevalt het jullie op de eerste verdieping….met een ascensie-bewustzijn? Wen er maar aan! Dit is de toekomst!

Ik Ben Kryon en ik ben verliefd op jullie allemaal.

En zo is het.

Kryon