Kryon Cirkel van Twaalf. Oktober 2022 -2

Kryon Cirkel van Twaalf. Oktober 2022 -2

6 oktober 2022 /Lee Carroll
Geplaatst: 26 november 2022
Vertaald uit het Engels vanaf de video door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Kom een beetje dichterbij. Er is in deze aflevering al veel gebeurd op deze Heling-Woensdag. Dingen die persoonlijk zijn….om te denken dat jullie zo verbonden zijn met het Universum, met de energie van de sterren om jullie heen…de planeten, en met name in jullie zonnestelsel kan er met jullie samengewerkt worden zodat jullie een kaart kunnen samenstellen waarop staat wat de beste tijden zijn om dit of dat te doen. Dit gaat vele mensen boven de pet dat zoiets zou kunnen bestaan. Toch zullen de eersten die er zijn om dit te beamen, de Inheemsen van de planeet zijn. Zij hebben altijd verteld dat de planeet als EEN organisme betrokken is bij de mensen….dat er een symbiotische relatie is. Dit is wat wij geloven en wij vertellen dit zodat jullie het kunnen herkennen.

Er waren tijden waarin wij het niet geloofden als jullie deze woorden wilden gebruiken en alles daaromtrent wilden accepteren. Maar de dingen gaan omhoog. Er zijn gidsen en engelen in jullie levens, die zeggen: “Misschien is het tijd om met dingen te komen die in het verleden buitensporig waren, maar die nu als gepast worden gezien voor de energie van vandaag.” Jullie zullen misschien steeds meer begrijpen dat er een energie om jullie heen is die met jullie samenwerkt, en een deel van deze energie zit zelfs in de uitlijning die vandaag worden behandeld.

Meer dan dit, lieve mensen, is er ook nog dit: dat jullie in je bewustzijn de mogelijkheid hebben om zelf en voor jezelf opwaarderingen te scheppen die binnen de uitlijningen ook daarmee in lijn zijn.

Dit is iets dat wij steeds hebben gezegd…dat de mens krachtig is….krachtig, en dat de mens deze opwaarderingen kan scheppen zodat zij niet alleen hun eigen leven verbeteren maar ook dat van de mensen om hen heen, terwijl zij zichzelf veranderen. Wat een concept! Kunnen jullie zien wat de gevolgen kunnen zijn als jullie je leven, je vreugde gaan veranderen in bijvoorbeeld jullie families? Denken jullie dat zij dit zouden merken? En denken jullie dat het hen zou verbeteren? Het antwoord is JA! Zien jullie hoe weinig mensen een groot verschil kunnen maken voor veel mensen? Het antwoord is JA!

Lieve mensen, ik wil jullie zeggen dat dit jullie toekomst is. Dit is de manier waarop het werkt en dit is ook de reden voor dit programma….niet alleen als helingsessie voor jullie allemaal, en met name voor sommigen van jullie. Maar een deel van heling is het helen van gewoonten, van houdingen, van bewustzijn, van de geest. Waar jullie van verwondering naar angst gaan en feitelijk ontwaken en zeggen: “Wat er vandaag ook met mij gebeurt….er is liefde en vreugde en die staan aan de top van dit alles en ik kan erop vertrouwen dat die mij er doorheen helpen, de juiste dingen te zeggen en mij goed te voelen, zelfs als ik misschien vlak voor de dingen sta die mij eerder angst aanjoegen. Kunnen jullie zelfs ook maar denken aan zo’n leven?

Het antwoord is: dit is waar het naartoe gaat. Alle andere mensen gaan door hetzelfde als jullie. En je hart breekt daardoor, Het is een onderdeel van het menszijn en het andere deel van het menszijn dat jullie nog niet is gebracht is de oplossing voor al deze dingen….het hebben van een kalmte waarin jullie weten wat jullie moeten doen en niet naar huis gaan om je zorgen te maken en angst te hebben. In plaats daarvan kijken jullie altijd naar wat er in het Veld is zodat jullie de intentie kunnen hebben voor wat het beste voor jullie is. “Lieve Spirit” zouden jullie kunnen zeggen: “Dit of iets beters.”

Wij hebben deze maand een Cirkel van Twaalf die anders is dan anders. De Cirkel van Twaalf is altijd de energie geweest van de manier waarop het Universum werkt. Dit is de Cirkel en wij hebben dit al eerder uitgelegd….dat er zoveel dingen zijn in 12 en in 4 en deelbaar zijn door 4….en de 3 en de 6 en zij vormen samen de structuur van alles….inclusief de structuur van bewustzijn die jullie nog niet hebben gezien. Het gaat allemaal op die manier en daarom hebben wij dit de Cirkel van Twaalf genoemd.

Ah, maar vanavond betekent dit iets anders. De Brug die wij elke keer oversteken is het kruispunt van het bewustzijn tussen jullie driedimensionale lichaam en jullie multidimensionale ziel.

Jullie ziel is altijd bij jullie en dit hoeft dus niet perse over de Brug te zijn, maar omdat jullie in drie dimensies zijn is dit de manier waarop wij het bij jullie brengen. Het is dus een symbool, een metafoor. Jullie nemen mijn hand. Wij gaan samen de Brug over en jullie wandelen feitelijk naar de grotere JIJ….een multidimensionaal gebied waar dingen voor jullie kunnen gebeuren die in drie dimensies heel, heel anders zijn. Misschien onmogelijk, zou je kunnen zeggen.

Maar als jullie naar dat zielsniveau gaan, lieve mensen, zijn zij heel, heel goed mogelijk en gebeuren zij steeds Wij hebben jullie zo vaak meegenomen naar plaatsen zoals deze.

Laten wij verder over die Brug gaan waarna ik zal uitleggen wat daar is en jullie een ander concept geven. Gaan van het bekende naar het onbekende….ik wil dat jullie mijn hand pakken, als jullie daar klaar voor zijn. Laten wij gaan…

Lieve mensen, ik wil dat jullie voelen wat er gaat gebeuren. Ik laat het jullie zien en leg het voor jullie uit. Jullie hoeven het niet te visualiseren want alles wat ik jullie ga laten zien hebben jullie op een bepaalde manier al eerder gezien. Wij gaan samen over de brug, door de mist dit magische land binnen. Het driedimensionale land waar jullie vandaan komen is het land dat jullie moeite geeft….het land waarin jullie alleen maar bepaalde dingen kunnen doen. Dit is het echte land van jullie….van alles wat jullie zijn…de eeuwige JIJ. Degenen van al jullie levens zijn daar met alle energieën waardoor jullie je feitelijk een deel van Spirit voelen….een deel van wat jullie God noemen en dat is wie jullie zijn!

Jullie gaan door een deur die wij een poort zullen noemen….een metafoor omdat die jullie in staat stelt om van de ene plaats naar de andere te gaan in je geest. Het is heel moeilijk om dit hier te gebruiken maar wij zullen dit toch gebruiken zodat jullie je realiseren dat jullie van de ene energie naar een andere gaan door die deur. Boven de deur staat een naam geschreven en het is jullie naam, in licht geschreven in een taal die jullie niet hebben als jullie op de planeet zijn. Het is er voor jullie.

Jullie gaan naar een omgeving waar een enorme tafel is. Hoe groot is deze tafel? Hoe ziet deze tafel eruit….snel…wat zien jullie? Ik denk dat jullie het goed zien want de tafel is rond, lieve mensen. Het is een ronde conferentietafel. Jullie hebben die wel vaker gezien, dat is niet zo moeilijk. Jij staat in een grote zaal die veel lijkt op de zalen die wij jullie al eerder hebben laten zien, zoals de zaal met de stoel. Er zijn geen muren, die zijn niet te zien, maar wel een vloer en die gaat verder dan wat ook. Jullie hebben geen idee of jullie nu binnen of buiten zijn. Misschien kunnen jullie planeten en sterren zien. Wat jullie ook willen, maar er is geen einde aan. Het is stil in de zaal. Er is geen wind in de zaal waardoor jullie zouden weten dat jullie buiten zijn. Het is er intiem en jullie kunnen alles horen. (Muziek)

Jullie kijken naar de tafel en die heeft….12 stoelen! Het is de eerste keer in twee jaar dat wij jullie feitelijk een Cirkel van Twaalf geven.

Bevalt het jullie? Geen enkele stoel verschilt van de andere stoelen. Ik nodig jullie uit om in een van de stoelen te gaan zitten. Zoek een stoel….het maakt niet uit want zij zijn allemaal identiek. Er is nog iets identiek want degenen die in de andere stoelen zijn identiek, zij zijn jullie want zij hebben hetzelfde bewustzijn. Zij zijn steeds in je ziel en in die energie van je ziel is er geen hiërarchie van wie er belangrijk is en wie niet. Er is alleen steeds een verandering van energie.

Jullie zitten in een stoel en laten wij kijken wie er binnenkomen, want dit zal de manier zijn in deze aflevering en de komende drie waarbij er weer anderen komen en meedoen aan deze ronde tafel van de Cirkel van Twaalf. Jullie zijn een van de twaalf en er komen er elf met jullie meedoen, en hier komen zij. Zij zijn heel anders dan jullie je maar kunnen voorstellen, dus probeer hen niet te visualiseren. Zie hen alleen als gidsen. Zie hen misschien als engelen maar het zijn eigenlijk alleen maar energieën. Zij hebben ook geen geslacht in deze aflevering….in deze tijd….op deze speciale reis. Het zijn gewoon goden. Zij gaan zitten en jullie kijken elkaar aan en zo gauw zij zitten realiseren jullie je dat jullie zojuist de rest van je ziel hebben ontmoet.

Het is zo moeilijk om multidimensionaliteit uit te leggen aan een enkelvoudige mens. Jullie hebben alleen maar enkelvoudige dingen in jullie dimensie. Waar wij nu zijn is het oneindig, en hier zijn jullie dan en doen mee met dit attribuut waar EEN velen is en velen EEN zijn en zij zijn allemaal Jij, en er is een reden waarom zij hier zijn.

Herinneren jullie je een paar maanden geleden in sessies zoals deze, ik jullie vertelde dat de energie van de oogst er is en dat het tijd is om de zaden te planten die jullie zijn gegeven….metaforisch, oude zielen. Nu de opwaardering aan de gang is planten jullie de zaden en beginnen zij te groeien en allerlei dingen gaan veranderen als zij groeien en bloeien en jullie plukken en oogsten hen. Dit is de nieuwe energie van jullie en jullie hebben hier eonen lang op gewacht. Wij hebben jullie gesmeekt om dit te begrijpen en om terug te gaan over de Brug om de zaden te planten, en velen van jullie hebben dit gedaan. Nu begint het oogsten.

Elk van de aanwezigen spreekt met de anderen samen als EEN stem om jullie te vertellen over je eigen nieuwe Zelf. Zij zullen zeggen: “Hier is het advies. Hier is wat de nieuwe jij gaat voelen en hoe die eruit gaat zien omdat jullie de liefdevolle intentie hadden om de zaden te planten en hiermee begint het oogsten.” Lieve mensen, jullie kunnen meer en nieuwe intuïtieve gedachten verwachten en dit is de metafoor van de elf die naast je zitten, als EEN, die jullie veranderen om anders te denken, om andere soorten gedachten te hebben….de dingen waarom jullie hebben gevraagd, om hebben gebeden…komen eraan, en wat hier gebeurt, lieve mensen, nemen jullie mee terug over de Brug en dit zal hetgeen zijn waarom jullie hebben gevraagd. Het zullen de oplossingen zijn waarom jullie hebben gevraagd want dit gebeurt er als de oogst vorm begint te krijgen.

Ik wil dat jullie hier zitten en niet horen in 3D, wat zij zeggen tegen jullie, maar dat jullie de liefde van de opwaardering voelen in je ziel. Zij zijn hier om jullie te adviseren en dit stopt hier niet want zij zullen terugkomen en elke week geven wij jullie iets meer vertellen in deze Cirkels van Twaalf, maar op dit moment vullen zij jullie met de nieuwe jij, met de energieën omdat jullie de zaden hebben geplant. Zo velen van jullie deden dit samen met ons. Denken jullie dat jullie hen gewoon zouden planten en dan weglopen en er dan iets zou gebeuren? Dit is wat zij zeggen: Het maakt niet uit want jullie gaan de liefde voelen van de belofte die direct van Spirit komt. Zij vertellen jullie dat jullie gaan veranderen omdat jullie daarvoor hier zijn gekomen!

Dit is jullie erfenis, lieve mensen. Ik wil dat jullie hier blijven het binnenstromen van de verandering voelen en van de heling die in jullie binnendringt vanuit dat wat jullie de Oogst noemen…van wat jullie nu planten op de planeet en dat in geen enkele andere tijd geplant kon worden en door niemand anders dan de oude zielen die nu luisteren en lezen. Sommigen van jullie kunnen dit vreemd of raar vinden en voor anderen is dit hetgeen waarop jullie hebben gewacht.

Blijf….blijf gewoon, en luister en absorbeer en heb lief. Huil als je dat wilt over de antwoorden die je al zo lang hebt gevraagd en die nu in je doordringen!

De nieuwe mens….dat zijn jullie! Als jullie weer teruggaan, over die Brug naar de stoel waar jullie in zitten, naar de bank, naar het bed….waar dan ook….wil ik dat jullie weten dat jullie anders zijn dan toen jullie kwamen!

Blijf!

En zo is het.

Kryon