Kryon Cirkel van Twaalf. – Oktober 2023 -1

Kryon Cirkel van Twaalf.Oktober 2023 -1

6 oktober 2023 / Lee Carroll
Geplaatst: 14 november 2023
Vertaald uit het Engels vanaf de video door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is algemeen om thema’s voor de maand te geven en deze maand is geen uitzondering. Een van de meest interessante, krachtige en diepgaande energieën waar de mens mee moet omgaan is de energie van vorige levens. Er zijn zovele mensen in de cultuur waarin ik nu spreek die helemaal niet in vorige levens geloven. Voor hen is het dus eigenlijk geen punt. Het is hen niet verteld door hun spirituele leiders.

Wat het ook is, ik zal jullie iets vertellen dat ik eerder heb gezegd. De meerderheid van degenen op de planeet wonen, vindt na onderzoek en ongeacht hun spirituele systemen, dat zij gelooft in een leven na de dood. Meer dan dat… zij geloven in een leven na de dood. Het lijkt behoorlijk gevestigd, behalve schijnbaar in het land waarin mijn partner is geboren. Het kostte hem een tijdje om te zien, te begrijpen en te geloven dat die prachtige, eeuwige en complexe ziel van jullie zich nooit laat zien en dan weer gaat. Hij heeft een doel op deze Aarde en hij blijft hier…leven na leven.

Een deel van jullie zielsenergie is wat feitelijk de Aarde verzorgt. Gaia en jullie zijn partners. Er is een reden waarom jullie levensenergie om op deze planeet te zijn zodat jullie je bijdrage kunnen leveren aan het kristallijnen raster en de andere rasters die er zijn, en als jullie deze planeet verlaten gebeuren er dingen waar wij eerder over hebben gesproken en dan komen jullie weer terug en als jullie weer terugkomen is het een vervolg, zou je kunnen zeggen, van de Akasha-school.

Wij gebruiken het woord Akasha vaak. Jullie hebben het ook gehoord in relatie met het woord Akashakroniek. Laat mij uitleggen dat als ik het heb over Akasha, dit het totale systeem van energie is die rondgaat in dit leven en in vorige levens en die elke keer als jullie hier weer komen in jullie werkt. Het is een actieve energie van ervaringen uit vorige levens. De Akashakroniek….de definitie daarvan zou zijn: een soort feitelijke opslag van energie waar jullie naar kunnen kijken en zien waar jullie doorheen zijn gegaan en wie jullie op deze planeet zijn geweest en wat dit betekent/betekende. Hij is op een dusdanige manier verborgen dat hij niet direct voor jullie beschikbaar is hoewel hij wel actiever wordt terwijl deze planeet omhoog gaat.

Er zijn mensen onder jullie die dit ook kunnen lezen voor anderen. Dit helpt te verklaren wat er nu met je leven aan de hand is, want al jullie vorige levens zijn samengesmolten in je Akashakroniek in een samenwerkende energie waar jullie nu in zitten, zoals jullie hiernaar zitten te luisteren.

Er zijn zoveel dingen die ik jullie over de Akasha zou willen vertellen en de channelings van deze maand gaan dus over die grote waarvan ik jullie de naam zo ga vertellen. Jullie laatste vorige leven, degene vlak voor dit leven, heeft op jullie nu de grootste invloed. Hoewel de energie ervan niet lineair is. Dat wil zeggen; hoe verder het weg is heeft het minder invloed op je. Maar er is een uitzondering, en dat is jullie voorgaande vorige leven. Waar jullie toen doorheen gingen was een voorloper voor wie jullie vandaag zijn. Het is bijna alsof jullie vorige leven en je huidige leven samensmelten op zo’n manier dat jullie het bijna kunnen voortzetten.

Hoeveel van jullie – nu jullie het prachtige stuk gereedschap hebben dat het internet wordt genoemd – zijn in staat geweest om verbazingwekkende dingen te zien die niet zouden moeten bestaan en die specifiek te maken hebben met je Akasha?

Dit is wat ik bedoel: hebben jullie kinderen gezien van beide geslachten die in staat waren om prachtige concerten te spelen op de piano met handen die bijna in staat waren om te tonen aan te raken? Dit is wat jullie een wonder noemen en dat is gewoon een label voor wat jullie niet begrijpen. Want als jullie, welke muziekleraar dan ook, hiernaar zouden vragen, zoude zij zeggen dat je gewoon niet voldoende oefenjaren hebt gehad om te doen wat zij doen. Het lijkt wel of het bij hen ingebouwd is, en zo gauw zij de piano aanraken en de toetsen beroeren, spelen zij als een maestro.

Hoe is dit mogelijk? Welkom bij de Akasha. Dit is het voorgaande leven uit de Akasha van een diepgaand musicus die dit tot op zo’n hoogte bereikte dat het vast zit verankerd in het DNA en als zij weer zijn geboren als het kind dat jullie zien spelen op de piano, vervolgt dit kind dat leven op deze manier!

Begrijpen jullie het? Het is gewoon om je heen. Ik wil niet zeggen dat dit bewijs is want je kunt het niet in een reageerbuisje doen. Jullie kunnen niet al die tests doen om het te kwalificeren…maar het is er wel.

Hebben jullie kinderen zien schilderen als meesters, zo gauw zij hebben begrepen hoe zij de verf moeten mengen? Het is overal om je heen….dingen die niet mogelijk zouden moeten zijn als je vijf jaar oud bent…en misschien wel drie! Maar zij gebeuren wel en jullie kijken dan naar het vervolg van je Akasha, het dichtstbijzijnde vorige leven. Het is waarschijnlijk het belangrijkste leven dat jullie aanvoelen.

Er zijn zoveel dingen die ik jullie zou kunnen vertellen over wat er in dat leven gebeurde en dat vorm gaf aan wie jullie nu zijn. Het gaat niet alleen over de talenten die jullie hebben maar ook over de zorgen en de angsten die ook zijn meegebracht. Dan is het doorgaan met zorgen maken, bang zijn. Waaraan ben je gestorven? Was het een vroege dood?

Wat is het dat jullie hebben meegenomen en waar jullie nu mee te maken hebben en waar jullie nu geen idee hebben waar dit vandaan komt? Waarom worstelen jullie je door dingen heen waarvan jullie zeggen dat jullie beter zouden moeten weten omdat het niet is wie je bent. Waarom doen jullie dit?

Dit waarom zit in het vorige leven…en jullie kunnen het laten verdwijnen! Jullie kunnen al die energieën laten vallen.

Jullie kunnen vragen naar welke therapeut jullie dienen te gaan. Jullie kunnen dit zelf doen! Jullie bewustzijn is zo machtig en krachtig dat jullie Koning en Koningin zijn over Wie Jullie Zijn!

Hebben jullie mij twee geslachten hebben noemen? Ik ga het daar zo over hebben.

“Lieve Spirit” zouden jullie kunnen zeggen. “Ik laat hierbij al die dingen vallen die mij tegenhouden om mijn Pracht te beleven die ik deze keer heb. Ik kies ervoor om alle dingen die mij in dit leven tegenhouden om mij Pracht te bereiken. Ik heb hen niet meer nodig!”

Ik zal jullie iets vertellen. Er waren systemen voordat jullie eraan gewend waren om hen te gebruiken….voor deze Opwaardering, voor dit Ontwaken! En dit systeem werd Karma genoemd…en daarom bestaat het. Jullie dragen het met je mee zodat jullie het kunnen gebruiken. Jullie hebben geen karma meer nodig op deze planeet….daar hebben wij het eerder over gehad in dit programma. Jullie hebben helemaal geen begeleiding meer nodig. Dit is een Nieuwe Aarde, een Nieuwe Energie, een Nieuwe Mens, en jullie kunnen al die dingen laten vallen en dit kunnen jullie zelf doen! Zonder hulp!

Er zijn mensen die er heel goed in zijn om jullie hierbij te helpen en jullie kunnen naar hen toegaan als jullie denken dat het moeilijk is, maar vergis je niet: Wie laat wat vallen? Jullie doen het zelf want jullie zijn de enige die de leiding hebben over je eigen zielservaring zoals jullie nu op deze planeet zijn. “Lieve Spirit, ik kies ervoor om alle dingen te laten vallen die mij niet meer dienen!”

Nu deze: Dit is een belangrijke voor deze tijden en als ik hem vertel zeggen jullie: “Oh!”

Welk geslacht hadden jullie de laatste keer? Wat als dit niet het geslacht is dat jullie nu hebben, want jullie veranderen daarin. Niet in elk leven, want soms hebben jullie vele levens achter elkaar met dezelfde sekse en dan switchen jullie naar de andere sekse voor een of meer levens, maar alle mensen waartegen ik nu spreek hebben beide geslachten gehad. Vinden jullie dit verwarrend? Sommigen ontwaken zelfs hiervoor. “Wie ben ik?” vragen zij. Er is zo’n sterke herinnering aan beide geslachten dat jullie het proberen uit te zoeken.

Mensen vragen: “Waarom ben ik juist nu in deze cultuur op deze planeet nu er zoveel gender-ideeën en vragen zijn?” Dit is een planeet waarop het bewustzijn ontwaakt en jullie gaan je beide seksen herinneren. Jullie kunnen kiezen wat jullie kunnen kiezen, maar het is geen mysterie…het is zelfs geen kwestie van onbalans!

Jullie zijn gewoon aan het ontwaken voor je volledige Zelf!

Misschien vinden jullie het niet leuk om beide geslachten te hebben gehad. Jullie kunnen het gaan onderzoeken en het daarna ontkennen. “Nee, nee, ik had nooit een andere sekse!”(Kryon lacht) Dit komt omdat jullie niet willen wat jullie op de planeet zien.

Lieve mensen, het is zo. Elke man heeft kinderen gebaard. Elke vrouw heeft een zwaard opgepakt. Ik zeg jullie dat jullie alles hebben meegemaakt wat maar mogelijk is. Je moet daar wel van houden! Ik wilde jullie deze les brengen over de Akasha en de energie die daarin is, om jullie te helpen om te begrijpen wat jullie misschien voelen en ik heb het nu niet over geslachten. Ik spreek nu over Pracht en Ervaringen, over Wijsheid…over alle deze dingen. Maar pas op…jullie laatste leven, waar je ook was, wat je ook deed, wat er ook gebeurde, is nu heel krachtig in je aanwezig. Genieten jullie ervan? Als dit niet zo is, laat de dingen die je niet bevallen, vallen, en word nieuw!

Ik Ben Kryon en ik ben smoorverliefd op jullie.

Jullie zijn op alle mogelijke manieren PRACHTIG!

En zo is het.

Kryon