Kryon Cirkel van Twaalf. – Oktober 2023 – 2

Kryon Cirkel van Twaalf.Oktober 2023 – 2

7 oktober 2023 / Lee Carroll
Geplaatst: 21 november 2023
Vertaald uit het Engels vanaf de video door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Kom een beetje dichterbij. Probeer de adviezen en de gevoelens van wat jullie hebben gehoord, vast te houden want dat is het doel van de Cirkel van Twaalf. Kunnen jullie de veiligheid voelen van je eigen zielsenergie die mooi, prachtig, eeuwig is, en veilig. Kunnen jullie dit voelen?

Hoeveel van jullie maken je nu ergens zorgen over? Misschien voelen jullie je niet veilig op bepaalde plaatsen in je eigen cultuur. Vaak is dit persoonlijk. Relaties, geld, of misschien gevaar. Lieve mensen, jullie zijn niet ontworpen om steeds angst te hebben….dit zal je leven bekorten en toch zijn er velen van jullie die op die manier wakker worden. Er zijn velen van jullie die ontwaken voor processen om jullie uit die traumagebieden te halen. Ik heb het nu niet over dingen uit andere levens maar over dingen die nu met jullie gebeuren en die vreugde bij jullie vandaan halen en jullie verbijsterd laten afvragen wat er nu weer zal gaan gebeuren.

Er is een prachtige plaats in jullie eigen ziel, in je eigen bewustzijn, waarbij jullie kunnen zitten en alles goed is. Het gaat hier over een ziel, een prachtige ziel en zij maakte vele mooie momenten mee en heeft die ervaringen. Zij gaat naar het ziekenhuis en ontdekt iets dat groots is….een bloedprop in de longen en dat is niet zomaar iets. Maar voordat zij geopereerd zou worden voelde zij zich goed over de afloop. Dit is waar wij het over hebben….de mogelijkheid om je eigen, zoete plek op te zoeken, wanneer je maar wilt. Dat is wat wij jullie vandaag willen vertellen.

Er zijn vele onderbrekingen hierbij mogelijk bij de mogelijkheid om dit te doen en veel daarvan zijn degenen die jullie vertellen dat jullie dit niet kunnen doen of die je vertellen dat jullie dit niet moeten doen of vertellen dat jullie iets anders moeten doen voor een goed resultaat. Maar jullie en ik weten dat het daar nog steeds is.

Hoe voelen jullie je ’s morgens? Is het daar nog steeds? De Cirkel van Twaalf is voor jullie ontworpen om de Brug over te gaan van de ene plaats naar de andere, waarbij jullie op die andere plaats geen van deze dingen met je meedragen.

Kunnen jullie dit doen terwijl jullie daar zo zitten? Het antwoord is JA! Misschien hebben jullie meegedaan met de Groene Mist waarbij wij jullie aan ander concept hebben gegeven. Jullie hoeven nergens naartoe. Jullie hoeven alleen maar op een stoel te zitten en jezelf te verplaatsen naar een prachtige, heerlijke plaats waar jullie volkomen veilig zijn en degenen te ontmoeten die kunnen helen wat heling nodig heeft.

Op dit moment staan wij weer op het punt om die brug over te gaan. Dit is de eerste week van de maand. Kom met mij mee….neem mijn hand. Wij gaan langzaam over die brug die eigenlijk geen lengte en breedte kent. Het zou zelfs een gouden draad kunnen zijn waarop jullie prachtig balanceren. Het is gewoon een manier om van het bekende naar het onbekende te gaan. Jullie gaan door een mist die verhult wat er gaat komen. Dan wordt het helder en zien jullie…dat hangt van jezelf af…want dit is dit veilige gebied dat jullie binnengaan….die ziel van jezelf die jullie toebehoort en heilig is, prachtig en van God komt en waar jullie altijd naartoe kunnen gaan…die God waar jullie zelfs voordat de Aarde werd geschapen deel van uitmaakten.

Dat is het veilige gebied en dit is de plek waar wij jullie steeds weer hebben uitgenodigd om te gaan naar verschillende kamers, zalen en plaatsen om degenen te ontmoeten die in staat kunnen zijn om voor iets speciaals te zorgen….Heling! Vandaag is dit niet anders. Wij gaan het toneel weer op en gaan dingen doen die wij eerder hebben gedaan, maar deze keer een beetje anders! Jullie gaan niet naar een theater maar gaan door de deur waar jullie altijd doorheen gaan en waar je naam boven de deur hangt. Jullie kunnen hem echter niet lezen want je zou kunnen zeggen dat de naam in licht is geschreven; in lichttaal zogezegd.

Jullie gaan naar een prachtig gebied dat eruit ziet zoals jullie zelf willen….misschien is het de schoonheid van Gaia, misschien op een strand, misschien op het gras onder de bomen, misschien zitten jullie wel in een stoel…in de ruimte en kijken naar de schoonheid van wat zich daar ontvouwt en jullie zijn volkomen veilig.

Wat er nu naar jullie komt wil ik de “Akasha-Engel” noemen. Wij hebben dit eerder gedaan, lieve mensen, gebaseerd op een channeling die ik jullie vandaag bracht en wij gaan verder met dit onderwerp en hier is het en wij hebben het eerder gedaan: Wat is het dat jullie in de weg zit om nu van het leven te genieten? Wat zit er in de weg om jullie met gratie en dankbaarheid te laten ontwaken? Wat zit er in de weg? Velen van jullie zouden zeggen: “Als ik maar genoeg geld zou hebben of die of die baan of die relatie!” Dat is niet waar ik het over heb, dat ik heel erg 3D, lieve mensen. Wat ik vraag is wat jullie in de weg zit om vreugde te hebben…wat dan ook!

Dat is moeilijk! Vaak zijn het slechte gewoonten. Als jullie is verteld dat de Aarde kapot is en je hebt dit geloofd en vaak erover geklaagd en klaagde ook samen met groepen – wij zullen hen klaaggroepen” noemen. Jullie zitten aan de telefoon met anderen en klagen…dan is het geen wonder dat jullie wakker worden en vragen waar de voorspoed is. In het gedrag dat jullie dan vertonen is alles kapot en daarom is je leven ook kapot. Misschien voelen jullie je wel gebroken….denken jullie!

Lieve mensen, DAT is de grote leugen die jullie is verteld door jullie dualiteit en het tegenovergestelde is waar. Wat heeft dit zo versterkt? Zou het kunnen zijn door de gewoonten uit een vorig leven waarin jullie hetzelfde deden? Hebben jullie daar ooit over nagedacht? Hebben jullie er ooit aan gedacht dat jullie dit met je meenamen en ermee doorgingen en ouders uitkozen die het versterkten en vrienden die het ook deden….en daar zitten jullie dan met een grote medaille om je nek: De GROTE KLAGER! (Kryon lacht) Misschien is dit niet waar, maar het is een voorbeeld van de manier waarop het kan zijn!

Gewoonten. Wat als jullie je gewoonten zouden kunnen veranderen naar goede gewoonten of die nog verder gaan dan dat? Jullie staan op met dankbaarheid, ongeacht alles.

Lieve mensen, er zijn misschien dingen die er zijn gebeurd in andere levens en die in je ziel staan gegrift en die wij zouden willen verwijderen. De Akasha-engel is hier voor die verwijdering, met uitgestoken handen zodat jullie hen kunnen aanpakken. Dit is een uitnodiging om de engel aan te raken om de hand vast te houden, in de ogen van de engel te kijken als jullie dit willen, of jullie nu staan of zitten….het is een ceremonie.

Misschien is het tijd om nog een gelofte af te leggen en dit gaan wij doen, lieve mensen, in de channelings en in de Cirkel van Twaalf deze maand.

Wat denken jullie van een nieuwe gelofte? Jullie kijken in de ogen van de engel die de schepping van je ziel vertegenwoordigen en alles in je lichaam, inclusief je chemie. De DNA, je bewustzijn….het zit allemaal verpakt in je goddelijkheid en jullie doen een goddelijke gelofte:

Lieve Spirit. Ik leg deze gelofte af voor alles wat ik ben in dit leven, mijn chemie, mijn lichaam, mijn bewustzijn, mijn toekomst en mijn verleden. Hier is mijn gelofte:

Ik beloof om de dingen te laten vallen die mijn pracht niet verhogen. Ik beloof dat ik het licht zal vinden dat daar voor mij is. Ik beloof dat ik de dingen zal zien en verwijderen die mij niet dienen. Ik beloof om de mens te worden die ik zou moeten zijn/worden bij mijn geboorte!

Wat denken jullie daarvan? Deze belofte zal blijven, lieve mensen, want jullie zijn het zelf die tegen je eigen kern spreken en zeggen: “Ik herken mijn gewoonten die mij niet bevallen. Ik ga hen veranderen!” Het hoeft allemaal niet direct; er kunnen weken of maanden voor nodig zijn ….stukje bij beetje als jullie dit willen want er is geen oordeel over de snelheid waarmee jullie dit doen, maar Oh…het is heel goed te doen.

Kunnen jullie je voorstellen dat jullie ’s morgens wakker worden met de problemen van het leven en ….glimlachen…en dankbaar zijn omdat jullie er zijn tijdens de Opwaardering en zeker weten, zoals die geliefde in het ziekenhuis, dat alle liefdevolle handen die haar aan het bed hielpen, gewoon liefdevolle handen van Spirit waren en dat aan het einde alles in orde zou zijn. Dit was ook zo!

Dit KAN ook….ontwerp de toekomst door dankbaar te zijn voor het heden!

Lieve mensen, snappen jullie dit? Hoeveel van jullie zijn er klaar voor om die toekomst te ontwerpen?

Blijf bij deze engel en voel het verwijderen van dingen die jullie niet langer passen…van je Akashakroniek en wat dan ook in je lichaam. Dit is de engel die jullie nu zal dienen, je handen wil vasthouden, tegen jullie wil spreken, voor jullie wil zingen. Kunnen jullie dit voelen? Het is veilig, het is prachtig…het is je echte zelf dat zich gaat ontwikkelen. De bloem van de liefde, vreugde en vriendelijkheid gaat bloeien in je leven!

Ik Ben verliefd op jullie. Dat is altijd zo geweest. Ik ken jullie. Ik ken jullie echt!

Waarom blijven jullie niet even om te genieten van het moment waarop er van jullie gehouden wordt door God? (muziek)

En zo is het.

Kryon