Kryon Cirkel van Twaalf. September 2022 -2

Kryon Cirkel van Twaalf.  September 2022 -2

6 september 2022 /Lee Carroll
Geplaatst: 31 oktober 2022
Vertaald uit het Engels vanaf de video door Henk Steur

 

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Kom een beetje dichterbij. Kom een beetje dichterbij naar de grote doos waarover wij vandaag in de channeling spraken. Lieve mensen, jullie leven in een realiteit die jullie maar gedeeltelijk kunnen zien, en wij hebben dit eerder gezegd. Vaak horen wij jullie tegen ons zeggen: “De reden dat ik niet geloof in een paar van deze dingen is dat er geen bewijs is; er is geen wetenschap van en omdat wij niet kunnen zien waarover jij spreekt.”

Jullie hebben gelijk. Omdat jullie niet verder kunnen kijken dan de doos waarin jullie zitten naar dingen die buiten die doos bestaan. Wat als er buiten alles waarvan jullie denken dat het echt is, een andere realiteit is….een realiteit die zoveel groter is dan degene waarvan jullie denken dat jullie daarin zijn en die jullie volledig is ontgaan. Denk aan degenen die op deze planeet duizenden jaren opgroeiden en die al die dingen voor hun telescopen zagen. Alles wat jullie hadden was het idee dat er misschien iets was dat groter dan jullie is, als jullie ’s nachts naar de hemel keken.

Jullie zagen de lichtjes aan de hemel. Heel interessant dat de Inheemsen dit allemaal al uitvogelden zonder telescopen! Door de beweging van de sterren hadden zij een idee over de kosmos….zelfs dat er waarschijnlijk planetaire bewegingen waren…..voordat er telescopen waren! Zij wisten dat jullie deel uitmaakten van een enorme kosmos waarvan jullie niets wisten omdat het jullie nooit werd verteld. Maar na deze ontdekking is het paradigma van de manier waarop jullie naar alles kijken, veranderd….waar jullie naartoe reizen, wat jullie als cultuur doen, als planeet. Dat is waar ik het over heb.

Wat als dit alles voor jullie verborgen is gehouden in die mate dat nog zeer velen van jullie op deze planeet nog steeds denken dat er maar een kleine doos is waarin zij zitten. Zij zijn zich er zelfs niet van bewust dat er vele dozen in elkaar zijn. Wij hebben het nu natuurlijk over de eerder gehouden channeling.

Ik ga doen wat ik altijd doe. Ik ga met jullie door een scenario en als ik dit doe zal ik jullie vragen of dit echt is of niet.

Toen wij met deze helingwoensdagen begonnen was dit altijd het onderwerp….een volledige uitleg over wat de Brug was…een verzoek aan jullie om te visualiseren dat wij daarover gingen naar een ander land en hoe vaker wij dit deden gingen jullie er waarschijnlijk meer van begrijpen en dus lieten wij daar later veel van los. Wij gingen vaak direct naar de Brug. Maar ik wil dit graag weer eens zeggen: Deze mensen, lieve mensen, die genoeg interesse in zichzelf hadden om hiernaar te kijken en te luisteren, beginnen van een grotere doos af te weten.

Heb ik jullie ooit verteld wat daar echt was? Waarom gaan jullie met mij daar naartoe? Wat doen jullie daar naast hetgeen ik jullie als visualisatie geef of vertel wat er gebeurt of wat er zou kunnen gebeuren….en….de grote vraag: hebben jullie dit ooit zelf gedaan? Ik weet dat deze programma’s en de meditaties die ik jullie geef in de Cirkel van Twaalf oefeningen zijn. Het zijn oefeningen in bewustzijn. Sommigen denken dat het oefeningen zijn in voorstellingsvermogen en begrijpen er niets van dat zij zeer echt zijn.

De oefeningen in bewustzijn dat alles is wie jullie zijn, zoals jullie hier zitten, met wie jullie zijn en wat jullie op deze dag doen, hoe jullie in je levensonderhoud voorzien, hoe jullie met je familie omgaan, met de dingen die jullie graag doen….al die dingen….zijn geen piepklein doosje en jullie noemen dit je wereld! Nu beginnen jullie te zien dat die wereld niet alleen iets veel, groters omvat, maar dat het actievolle item dat jullie hebben, is om daar naartoe te gaan en dingen op te pakken van de grotere JIJ en die mee terug te nemen over die Brug!

Hebben jullie dit? Ik denk dat de meesten van jullie dit hebben gedaan, en het ding dat dit allemaal in zich heeft is een energie die door al die dingen heengaat….de kracht van Liefde! Het is de liefde van de Schepper voor jullie. Wij hebben dit heel vaak gezegd en er zijn vele metaforen gegeven die jullie met je kinderen vergelijken en de mate waarin jullie van hen houden. Wij zeiden dat dit niet veel anders is dan de Schepper en jullie, behalve dat jullie niet de kinderen van de Schepper zijn. Jullie zijn een DEEL van de Schepper als jullie niet in de stoel zitten waar jullie nu in zitten. Dit is voor heel veel mensen moeilijk te begrijpen….dat jullie feitelijk een deel van God zijn. Ja, dat zijn jullie. De grotere JIJ is er altijd, was er altijd en zal er altijd zijn. De uittreksels hiervan zijn jullie fysieke zelf dat jullie mens noemen en die komen en gaan op deze planeet om universele redenen.

Maar de echte JIJ is degene waarvan wij willen dat jullie die kunnen aanraken zodat jullie weten dat er iets is dat groter is en dat er voor jullie is.

Ik wil dat jullie nu met mij over die Brug gaan, en weer hebben wij daarbij een thema voor deze maand. De Brug is natuurlijk een metafoor. Jullie kunnen permissie geven om via die Brug van het bekende naar het onbekende te gaan en naar die grotere JIJ te gaan. Ga direct naar die grote doos en kijk wat daar is. Velen van jullie hebben dit gedaan, steeds weer.

Ik wil dat jullie met mij meegaan. Neem mijn hand. Oh als wij door de mist gaan naar de andere kant van de Brug naar dat energiegebied dat zo heilig is….de grote JIJ. Het heeft jouw naam en het heeft jouw energie. Het voelt allemaal goed. Alles is hier veilig. Jullie kunnen alles doen. Jullie kunnen alles zijn. (muziek) Ik zeg dit vaker en ik zeg het weer omdat er mensen zijn die dit nooit voelen….dat werkelijk alles goed is. Waar geen dood is en dat alles, alles waaraan jullie ooit hebben deelgenomen….hier blijft.

Wij hebben jullie steeds weer die deur laten zien. Het is elke keer een andere deur. Deze deur is ook anders dan die van de vorige maand. Hij kan hetzelfde lijken, maar hij is anders en er is maar een deur, maar elke deur gaat elke week weer naar een andere plaats. Deze gaat naar een zeer speciale kamer. Hij is anders. Hij is heel anders dan elke kamer waarin jullie ooit zijn geweest. Hij kan een beetje lijken op de kamer waarin jullie de sterrenmeester zagen. Deze kamer is groot, hij is enorm, een zaal, en hij is prachtig, maar jullie kunnen de muren niet zien. Wat voor soort zaal is dit als je de muren niet kunt zien? Hij is prachtig omdat hij de energie van elegantie van jullie bevat.

Er staat maar een stoel in deze kamer, in het midden, en hij is enorm. Jullie kunnen misschien denken dat jullie de sterren kunnen zien – als het donker is – maar zo groot is deze kamer. Deze zaal is zeer, zeer groot, en dat is ook de bedoeling….om jullie te kunnen bevatten. Jullie krijgen toestemming om in de stoel te gaan zitten en in die stoel gaat er iets gebeuren en dit gaat elke week gebeuren. Laat mij jullie hierover vertellen. Deze stoel wordt de Stoel van Transformatie genoemd.

Wat zou jullie nu naar deze stoel trekken om getransformeerd te worden? Zijn jullie daar wel goed genoeg voor, zouden jullie kunnen vragen, en wat hier getransformeerd kan worden. Laat mij het dus weer zeggen en jullie eraan herinneren dat wij jullie een tijdje geleden hebben verteld dat het tijd was om de zaadjes te planten waarvoor jullie hier zijn gekomen en die jullie leven na leven met je mee hebben gedragen….de zaden die een oude ziel bij zich heeft om hen in de grond te stoppen, en dan te oogsten. Deze oogst bestaat uit een nieuwe menselijke energie. Deze zaden bestaan uit verschillende soorten zaden en wij vroegen jullie om naar een zaal als deze te komen en de potten met zaden op te pakken en hen mee te nemen en te planten. Daarom zijn jullie hier.

Dit is allemaal metaforisch voor jullie die gevuld zijn met een nieuwe energie voor de planeet die jullie helpen hier binnen te brengen, oude zielen. Dit is de tijd. Wij hebben jullie dit verteld. Wij hebben jullie enkele zeer speciale zaden onthuld, en als jullie die niet kennen, kijk dan terug en luister en lees. Maar al deze dingen leiden jullie terug naar deze grote plek waar de grotere JIJ zich bevindt…de plek waar wij nu zijn. Want als jullie de zaden gaan oogsten komen de beloningen, als jullie die zo willen noemen. Het zijn niet zozeer beloningen, eerder gereedschappen die jullie wel of niet kunnen pakken om de planeet te veranderen op een manier waarvan jullie weten dat jullie dit kunnen doen.

Elke keer als jullie in de stoel zitten zien jullie een team dat naar voren komt en zij zijn elke keer weer anders want zij hebben allen hun eigen specialisme. Jullie kennen misschien een paar van hen. Sommigen zijn altijd al een deel van jullie geleide-groep. Soms zijn het er veel en soms weinig en het kan er zelfs maar een zijn, maar daar gaat het niet om.

Zij komen en geven jullie een geschenk. Soms komen zij allen samen en geven jullie gezamenlijk een geschenk en soms komen zij achter elkaar en geven jullie vele geschenken.

Zijn jullie bereid om in de stoel te gaan zitten voor de transformatie van deze maand? Als dit zo is nodig ik jullie uit om binnenin jezelf of hardop te zeggen: “Lieve Spirit. Ik geef toestemming voor de transformatie van vandaag.” Daar staan jullie dan. Is dit echt? Of niet? Hoeveel van jullie kunnen dit voelen….weten dat er iets gaat komen… (muziek) Als jullie deze woorden met mij hebben uitgesproken of gedacht gaven jullie jullie zojuist toestemming. Intentie is een ongelooflijke, ongelooflijke kracht. Intentie die in liefde is gegeven is zelfs nog groter en sterker.

Zit in de stoel. De stoel staat daar helemaal alleen en onmiddellijk is er een stoet van entiteiten (muziek) Ieder van hen heeft een geschenk in handen. Jullie weten niet hoeveel het er zijn want jullie kunnen niet verder kijken dat drie of vier van hen. Ik wil dat jullie opmerken dat zij geen man of vrouw zijn. Zij kunnen gekleed zijn in lange gewaden. Zij kunnen op goden of engelen lijken. Zij kunnen zo majesteitelijk zijn dat jullie niet eens kunnen zien wat zij dragen. Sommigen worden steeds helderder en weer schimmiger, maar zij hebben allemaal iets gemeen….zij kennen jullie en zij hebben gewacht op deze oogst, op dit moment.

Net als alle anderen tijdens de Cirkel van Twaalf geven zij jullie ook geschenken of gezamenlijk maar een geschenk. Vandaag hebben zij elk een geschenk voor ieder van jullie en zij geven het jullie en het zal direct in jullie worden opgenomen, en dan lopen zij weer weg. Als jullie hun gezichten zouden kunnen zien, zouden jullie zien dat zij stralen van liefde en waardering nu zij jullie deze geschenken geven. Elk hiervan heeft te maken met gezondheid. Elk van deze geschenken versterkt jullie immuunsysteem…dat was het eerste. Zijn jullie er klaar voor….hier komt het….het is een geschenk voor jullie, en als jullie het willen aannemen door je hand erop te leggen en het te voelen, gaat het direct bij jullie naar binnen en dan gaat de entiteit weer verder en komt er weer een nieuwe. Alles is in liefde gegeven en elk van hen heeft op deze eeuw gewacht; op deze tijd.

Jullie kennen hen allemaal als jullie hier zijn, maar niet als jullie thuis in de stoel zitten. Daarom kunnen jullie hen niet direct zo goed herkennen als de volgende komt heeft hij voor jullie het geschenk van stabiliteit in je systeem. Stabiliteit in jullie emoties. Stabiliteit in de manier waarop jullie de dingen zien. Jullie hoeven het je niet meer af te vragen….het zijn gezondheidsattributen, lieve mensen.

Hier komt er weer een….als jullie je afvragen of jullie je meer in je lichaam kunnen voelen is hier een van de antwoorden om dat te versterken! Niet alleen maar je immuunsysteem maar ook dat alle dingen die daar niet thuishoren worden weggejaagd.

Dit is wat jullie verdienen, lieve mensen, daarvoor zijn jullie gekomen. Daar is de eerste oogst voor. Jullie dienen gezond te zijn voor wat jullie gaan doen.

Hier komt er weer een en nog een en ook die heeft een geschenk voordat wij hiermee gaan sluiten. Deze is vreugde! “Wat heeft vreugde te maken met mijn immuunsysteem en mijn gezondheid?” Oh, hebben jullie ons niet horen spreken? Hoe meer jullie jullie lachen, hoe meer jullie chemie verandert en hoe gezonder jullie worden hoe langer jullie zullen leven. Neem dit pakketje aan en voel het door je heen gaan, lieve mensen.

Zit in die Stoel van Transformatie als zij een voor een bij jullie komen en jullie de geschenken geven waarom jullie hebben gevraagd. In deze Cirkel van Twaalf zijn de geschenken waar jullie altijd om hebben gevraagd, hier.

Als jullie straks hier vandaan gaan verwacht dan dat deze dingen gaan groeien zoals de zaden die jullie hebben geplant en jullie zullen het resultaat van deze avond gaan voelen als jullie begrijpen dat dit echt is.

Ik Ben Kryon en ik ben verliefd op jullie allemaal. (muziek) Blijf hier in deze Stoel van Transformatie en wees getransformeerd.

En zo is het.

Kryon