Kryon Cirkel van Twaalf. September 2023 -1

Kryon Cirkel van Twaalf.September 2023 -1

6 september 2023 /Lee Carroll
Geplaatst: 17 oktober
Vertaald uit het Engels vanaf de video door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is traditie dat wij vaak vier channelingen per maand hebben die op de een of andere manier met elkaar te maken hebben; een serie als je wilt, en dit is geen uitzondering. Een van de dingen die nu op de planeet gebeurt, waarvan wij hebben gezegd dat dit zou gaan gebeuren, is dat de menselijke natuur feitelijk verandert. Dit komt omdat het bewustzijn verandert. Hoe kan je de menselijke natuur beschrijven? Wel, het is hetgeen waar de mens naar neigt om te doen. Het is ook verantwoordelijk voor het feit dat de geschiedenis zich herhaalt omdat de mensen ernaar neigen om dit te doen….de neiging naar oorlog, om ontevreden te zijn, om te vechten voor grondstoffen en bronnen…dit is de menselijke natuur!

Die verandert!

Dit verandert omdat het bewustzijn zich gaat ontwikkelen. Het is dus een ontwikkeling waarover wij praten. Niet een ontwikkeling van de fysieke mens, maar het is tijd voor een ontwikkeling van het bewustzijn binnenin de mens.

Hoe zal dat eruit zien? Gebeurt dit echt? Oh, jullie kunnen om je heen kijken, in je omgeving en op de planeet en aan alle dingen die jullie worden gerapporteerd en die jullie kunnen zien, is het duidelijk. Mensen komen samen en demonstreren tegen dingen die altijd hetzelfde zijn geweest, al honderden jaren….de dingen die jullie grootvaders zagen en die nooit veranderden. Dit zijn de dingen waar jullie nu naar kijken en veel bewuster met je bewustzijn en vragen je af of zij wel of niet correct zijn.

Vaak merken jullie dat zij niet correct zijn en gaan het dan veranderen. Dus in plaats van te klagen over de dingen uit het verleden die niet werkten, of zelfs ook nu, worden die nu gevolgd door actie.

Dat is het verschil.

Jullie gaan zien dat er een ontwikkeling aan de gang is in de mensheid.

De vier channelings van deze maand gaan dus over: Wat zijn de vier gebieden van ontwikkeling die jullie kunnen zien?

De eerste kan jullie misschien verrassen maar hij is de sleutel naar alle anderen.

Wat is het, lieve mensen, dat de mensheid zozeer in bezit houdt en waarvan jullie wensen dat jullie dit niet hadden toen jullie hier op Aarde kwamen? Wat is het dat als jullie uiteindelijk naar jezelf gaan kijken in die grootse spiegels die jullie zijn gegeven voor zelfonderzoek, voor een onderzoek over wie jullie zijn? Wat zien jullie dat moeilijk te herkennen is…met name voor degenen van jullie die naar dit programma kijken of dit lezen en die misschien belangstelling hebben voor spirituele dingen, of misschien in jezelf om je leven te verbeteren?

Waar kijken jullie naar dat jullie perplex laat staan? Het is bijna universeel dat jullie naar jezelf kijken en je afvragen waarom jullie niet meer zelfwaarde hebben? Zelfs degenen die als een haantje rondlopen en zo belangrijk lijken te zijn (Kryon lacht) weten wel beter als zij alleen zijn.

Dit is iets waarmee jullie bijna allemaal mee zijn geboren….een lage zelfwaarde. Het tegengestelde is hiervan waar omdat jullie geweldig geboren zijn! Wij hebben jullie dit verteld. Jullie zijn niet in zonde geboren, lieve mensen, dit is een verhaal dat jullie is verteld. Dit is een deel van de reden waarom dit op de planeet gebeurt, deze lage eigenwaarde….schijnbaar zo gauw jullie uit de moederschoot komen is alles wat jullie horen niet dat jullie geweldig zijn, maar eerder het tegengestelde, op zoveel gebieden. Jullie leren dat jullie niets zijn, dat je jezelf tot iets moet ontwikkelen om iets te worden en dat jullie dit en dat moeten doen. Het is jullie gewoon verteld dat jullie niets anders zijn dan laag en ondergeschikt. Er is niemand die jullie vertelt: “Welkom op Aarde omdat jij geweldig bent. Kijk eens wat jij allemaal hebt meegenomen….wow! Kan jij bijna niet wachten om op te groeien en dat te gebruiken?” (Kryon lacht)

Dat is niet wat er gebeurt, nietwaar? Nee….de boodschap is dat jullie zelfs niet eens met God kunnen praten zonder dat er een tussenpersoon is. De boodschap is dat jullie het zelfs niet waard zijn om daaraan te denken.

DAT IS DE BOODSCHAP!

Bijna alle culturen op de planeet hebben in de een of andere vorm deze boodschap: God is groot, en jullie niet!

Jullie komen hier en leven na leven na leven wordt jullie deze boodschap gegeven. Jullie proberen heel hard om waardig te worden….en redden dat natuurlijk niet!

Lieve mensen, het is tijd om die zienswijze omhoog te brengen. De vooruitgang op dit gebied gaat beginnen als de mens begint te begrijpen dat hij/zij groots is en dit gaat veranderen wie jullie zijn. Niet op een eenvoudige manier….grootsheid is wijsheid, meesterschap! Grootsheid is compassie….dat is grootsheid….en dat is waar wij al 33 jaar over spreken: De mens komt hier binnen met goddelijkheid en het is jullie taak om die goddelijkheid te vinden en een zich ontwikkelende mensheid vindt dit ook….universeel.

Laat mij jullie iets zeggen dat ik in elke channeling zal gebruiken. Dit is niet voor een kleine geselecteerde groep, dit is niet voor degenen die religieus zijn, dit is niet voor degenen die alleen maar aan spirituele dingen denken en zichzelf op deze manier proberen te helpen. Dit is voor elke individuele mens…zij voelen het….de Aarde begint te ontwaken naar een beetje meer compassie.

Men gaat zich realiseren: “Misschien zijn wij helemaal niet in zonde geboren, misschien is er wijsheid. Misschien verdienen wij dingen, misschien is er zelfs een geboorterecht….daar hebben wij nooit over nagedacht….het geboorterecht van Vrede op Aarde…in vrede samenleven”.

Er is nog iets dat jullie is verteld en dat heel disfunctioneel is: Hoe meer mensen er op de planeet zijn, hoe slechter het wordt en hoe meer slechteriken er zullen zijn. Wat als het tegenovergesteld is….hoe meer mensen er zijn, hoe meer het collectieve begrijpt dat zij prachtig zijn…dat er een collectief is dat uit vele mensen bestaat en dat zegt: “Wow, wij weten wie wij zijn en wij zijn zeker niet in zonde geboren….wij zijn geweldig….wij KUNNEN het!”

Dan komen zij samen en gaat het leiderschap dit begrijpen en zeggen de mensen: “Wij willen vrede tussen de landen….dat is nummer een, zodat onze kinderen het goed zullen hebben op deze planeet….dingen die onze grootvaders niet hadden”. Dit is een zich ontwikkelende mensheid en dit begint met zelfwaarde.

Jullie zullen deze boodschap vaak van mij horen en jullie kunnen denken dat jullie die eerder hebben gehoord, maar steeds als ik dit in een andere channeling zeg, geef ik dit in een andere energie dan daarvoor. Dit betekent vaak dat er andere deuren geopend zijn waar ik nu over kan spreken omdat jullie hen kunnen zien.

Het is makkelijk om drie jaar terug te gaan en te horen dat ik zei dat jullie geen derde wereldoorlog zouden gaan krijgen ook al zeiden al jullie voorspellingen dat dit wel zo zou zijn.

Toen ik jullie vertelde om niet bang te zijn voor het jaar 2000 toen jullie werd verteld dat Armageddon er zou zijn, viel dit allemaal in oren die zeiden dat ik ongelijk had. Nu weten jullie beter ondanks jaren waarin jullie deze foutieve voorspellingen werden verteld, en nu zitten jullie in dit speciale jaar 2023 en geen van die dingen vonden plaats en in plaats daarvan kregen jullie een ontwakende planeet…..en dat is een voorspelling die jullie goed moeten zoeken omdat die door de Inheemsen werd gedaan als zij keken naar de tijden waarin jullie zaten. Zij keken naar de lagen en de cycli die er waren en dit is de cyclus die werd voorspeld: De evolutiecyclus!

Lieve mensen, jullie bevinden je in een geweldige tijd van mogelijkheden, ontwaken, van liefde. Ik wil dat jullie dit begrijpen en voelen in plaats van wat jullie denken dat er gaat komen of wat jullie daarover is verteld. Jullie hebben de controle op een manier die jullie nooit eerder hebben gehad……een manier die jullie NOOIT EERDER hebben gehad.

DIT IS DE BEKRACHTIGDE MENS op de planeet!

Ik Ben Kryon en ik ben verliefd op jullie allemaal…en met goede redenen!

En zo is het.

Kryon