Kryon Cirkel van Twaalf. – September 2023 -2

 

Kryon Cirkel van Twaalf.September 2023 -2

6 september 2023 / Door Lee Carroll
Geplaatst: 24 oktober 2023
Vertaald uit het Engels vanaf de video door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Kom een beetje dichterbij. Verstoor dit prachtige gevoel niet….een gouden lichtstraal!

Lieve mensen, hebben jullie de Kracht in je om de dingen weg te krijgen die liefde in de weg zitten? Er kunnen vele wezens als lichtstralen zijn, gouden lichtstralen die op verschillende delen van je leven kunnen stralen en ik zal jullie dit vertellen. Als je in een cocon blijft zitten zullen zij nooit ergens op schijnen.

Een deel van deze Cirkel van Twaalf is het komen uit die schijnbare realiteit die jullie leven noemen; en uit die cocon komen om te ontvangen wat daar feitelijk is en wat daar altijd al is geweest. Maar er is meer dan dat. Mensen worden wakker. Mensen ontwikkelen zich en dat zijn er heel veel die beginnen met hun eigen meesterschap. Zij hebben compassie en sturen licht uit, zij tonen de weg.

Dit gaat steeds meer op de planeet gebeuren, maar zij zullen jullie allen vertellen dat zij gefrustreerd zijn. Zij zijn gefrustreerd omdat zij zulk heerlijk licht te sturen hebben over de hele planeet, met name naar jullie, en dat het deels verloren gaat omdat zovelen van jullie er niet klaar voor zijn om dit te ontvangen.

De Cirkel van Twaalf van vanavond is bijna therapeutisch en dit zal de komende drie weken ook zo zijn. Het idee is om jullie mogelijkheid te verhogen om liefde te ontvangen. Kunnen jullie naar de plaats gaan waar jullie dit onvoorwaardelijk kunnen ontvangen? Ontvangen….jullie hoeven niets anders te doen dan te zitten en het te ontvangen.

Hoe vaak hebben wij niet gezegd: “Blijf gewoon zitten en laat jezelf geliefd zijn!” Dit wordt heel moeilijk voor heel veel mensen. Zij zullen 3D-vragen stelen zoals: “Kryon, jij zegt: zit en laat jezelf geliefd zijn….wat voor liefde….hoe lang moet ik zitten….hoe zal dit voelen….is het licht uit of is het aan?” (Kryon lacht) Dit is de menselijke cocon….helemaal niet in staat om 3D opzij te schuiven.

Wat als jullie dit wel zouden kunnen?

Laten wij nu over die Brug gaan die ligt tussen wat bekend is en wat onbekend is, oftewel dat wat driedimensionaal en multidimensionaal is. Wij doen dit elke week en nu al drie jaar lang.

Kom met mij. Laten wij over die brug gaan. Sommigen van jullie voelen je alsof jullie erover zweven, jullie hoeven niet eens te lopen. De hand van Kryon die jullie vasthouden is de hand van jullie allemaal. Het is de hand die altijd uitgestoken is om deel uit te maken van jullie en je leven, als jullie dit willen. Hij is er altijd geweest….sinds jullie werden geboren. Wij gaan samen door de mist die verbergt wat er achter de brug is en hij onthult wat jullie ook maar willen zien. (muziek) Schoonheid, een schoonheid die bij jullie hoort….een prachtige schoonheid die jullie ziel is, jullie Thuis! Iets dat jullie herkennen, iets wat jullie voelen, iets wat jullie echt in je leven willen….het is daar allemaal….het is elke soort van liefde die jullie je maar kunnen voorstellen, samengebald in je ziel en de kern daarvan is de grootse liefde van God.

De Creatieve Bron schiep energie, de Geest, jullie, en ik wil dat jullie weer met mij door een deur gaan. Boven de deur staat een naam die duidelijker wordt als de tijd verstrijkt. Het is een statement van jullie pracht, samengevat in een naam….het is een naam die is geschreven in een taal die jullie niet kunnen lezen want het is een energetische taal die jullie kunnen voelen…van eer, liefde, die zegt: “Dit is jouw deur! Kom naar binnen!”

Ik wil dat jullie nu samen met mij ontspannen, als jullie dit willen, en jullie komen nu in een groot gebied dat jullie niet kunnen bevatten, maar wat het ook is, het is groot. De grootte ervan is een metafoor voor dat alles in deze ruimte mogelijk is omdat JULLIE zelf die grootte zijn! Het is jullie eigendom, het is jullie kamer. Er is een stoel om in te zitten.

Ik zou graag willen dat jullie liefde ervaren en de vier weken van deze maand die wij zullen presenteren zijn deze boodschap. Ik wil dat jullie de verschillende soorten liefde zullen ervaren die een mens kan ervaren. Dit is meer voor jullie als mens dan als een deeltje van God. Wij hebben zoveel oefeningen gedaan die buiten de norm van het menselijke gaan. Ik wil deze vasthouden in het menselijke. Jullie zijn nu in deze grootse, majesteitelijk plek die jullie ziel en de Schepper zelf vertegenwoordigt en toch zijn jullie nog steeds mensen die hier zitten, nietwaar? Laten wij daar eens voordeel uit trekken. Kunnen jullie nu alle dingen opzij gooien die liefde verstoren?

Dit is het moeilijke deel, lieve mensen, om gewoon voor een paar seconden naar die plaats te gaan waar niets ertoe doet…niets! Kunnen jullie daar naartoe gaan en dit doen? Kunnen jullie een plaats hebben waar jullie niet gestoord worden? Kunnen jullie de dingen van het leven opzij schuiven….gewoon voor even?

Ik heb vaker gezegd dat als dit voorbij is jullie al deze dingen op jezelf toe kunnen passen…jullie kunnen hen zo weer hebben als jullie dit willen. (Kryon lacht) Maar voor nu, schuif alles opzij. Er is een prachtige gouden aanwezigheid in deze kamer, hij is engelachtig en vertegenwoordigt EEN entiteit. EEN engelachtige Bron en ik ga die geen naam geven. Soms zijn engelen samensmeltingen van energieën van andere engelen. De engel is een menselijk ontwerp en daarom zullen wij dit ook maar zo laten. Engelen bestaan niet als engelen, niet aan de kant van de sluier waar jullie nu zijn. Zij bestaan als een deel van de Schepper dat ook een deel van jullie is.

Deze gouden entiteit is in de kamer en legt zij handen achterop je schouders en je voelt de energie in je stromen die ik nu ga beschrijven. Verzet je niet tegen deze energie…niet doen en zeg niet dat je die niet hebt gehad of dat het verkeerd was of dat je het niet kunt begrijpen, maar luister gewoon…..dit is de energie van je moeder! Het maakt niet uit wie je moeder in dit leven was. Waarschijnlijk is deze energie helemaal goed voor je….dat je moeder mooi was en dat je op vele manieren heel veel van haar hield. Er zijn ook mensen die problemen hebben gehad en zeggen: “Nou, dat was niet mijn moeder!”

Ik zal jullie dit vertellen: Jij bent een entiteit in dit zielengebied die vele levens op deze planeet heeft gehad, misschien wel duizend of meer! Ik heb het over een collectieve moeder, degene die jullie het leven gaf, degene die jullie in de ogen keek. Dit is de moeder die jullie wel of niet in dit leven hadden, maar het zit allemaal in jullie Akasha….de schoonheid van het in de ogen kijken van degene die je het leven gaf en van je houdt en je hele leven voor je zorgt. Zelfs als jullie het huis hebben verlaten houdt zij van jullie en is bezorgd en ziet jullie steeds als een kind.

Velen van jullie zijn moeders of vaders en jullie kennen dit gevoel, maar ik wil dat jullie nu dit moedergevoel hebben, de liefde van een moeder, een menselijke moeder voor jou, en hoe het voelt wat er in je omgaat….misschien wel een herschrijven van dingen die je tegenhielden om van je moeder te houden in dit leven, maar ik wil graag dat jullie dit in je laten stromen tot in die mate dat je een zucht van verlichting slaakt of je moeder nu wel of niet op deze planeet is: je moeder is je moeder is je moeder!

En al die moeders van al die levens samen hebben allemaal een ding gemeen: toen jullie werden geboren waren jullie het resultaat en zij keken jullie even in de ogen en toen was die binding er….de liefde. Jij hebt hen uitgekozenen zij zeggen: “Welkom lieverd. Hier zijn wij dan. Ik ben degene waarom jij hebt gevraagd. Ik ben jouw moeder.” (muziek)

Voel deze liefde die jullie hopelijk naar een plaats van vrede brengt, van vreugde en onthoud dat dit niet de moeder van deze keer op Aarde hoeft te zijn. Het is de collectieve moeder die jullie allemaal hadden. Allemaal hadden jullie af en toe de perfecte moeder….degene die in je eigen DNA zit.

Voel dit. Accepteer deze liefde, lieve mensen, neem het aan want het is jullie geboorterecht, letterlijk, om de liefde van de moeder te aanvaarden.

Dit is de Cirkel van Twaalf-ervaring en ik vraag jullie om te blijven en dit te voelen. Probeer het niet allemaal uit te vogelen, maar voel het gewoon….moeder is hier! MOEDER IS HIER! Voor JOU! (muziek) Hiermee kan niets worden vergeleken!

Blijf!

En zo is het.

Kryon