Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 100

 

Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 100

De Numerologie van de Vrouwelijke Cyclus.

16 januar1 2022 / Geplaatst 13 augustus 2023
Vertaald vanaf de audio door Henk Steur

Voor de Ladies van Lemurie

Gegroet, lieve dames, lieve Sjamaanvrouwen. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst.

Mijn partner stapt opzij. Gezegend zijn de vrouwen van deze Aarde in deze nieuwe energie, want de extra gereedschappen voor hen mogen duidelijk zijn….verborgen voor jullie misschien, maar dit is een van de redenen voor de Zusterschap….om de vrouwen te verzamelen die voelen dat zij oude zielen zijn en die roepen om meer en die voelen dat er feitelijk meer voor hen kan zijn dan voor ieder ander.

Dit weerklinkt met het verleden, lieve mensen, toen de vrouwen de sjamanen van de planeet waren en het is een terug gaan, een visite, naar dat aspect waarover wij spreken, en wij hebben hier altijd over gesproken. Het team is dus consistent dat er misschien – ook voor degenen die nu luisteren of lezen – iets meer is dan jullie denken.

Het thema van deze speciale tijd heeft te maken met cycli…met name de cycli van de maand. Maar voordat wij daarover gaan spreken zijn er dingen verborgen in de getallen. Wij herinneren jullie eraan dat alle dingen zijn gemaakt van fractals (een geometrische vorm. Henk) en cycli. De hele planeet, hoe die beweegt, wat zij doet in de hele natuur is gemaakt van cycli. Alle planten weten van cycli. Het weer in het algemeen is gemaakt van cycli.

Cycli zijn dus heel gewoon en algemeen, maar zij zijn allemaal geschapen. Elke aparte cyclus die op de planeet bestaat, met name die van de natuur, heeft een attribuut van hernieuwing, en zij gebeuren meestal ten behoeve van planten en dieren, zelfs ook voor de Aarde zelf. Hernieuwing is bijna altijd het thema en daar zijn de cycli voor en zij hebben effect op de dieren, de vogels, de insecten. Zij komen allemaal samen in de fractals.

Als je dus over cycli spreekt voor een mens, met name voor een vrouw, is het natuurlijk duidelijk die van de maandstonde. Maar er is meer aan te zien dan alleen maar de biologie hiervan, want deze cycli komen gemiddeld om de 28 dagen. Laten wij dus eens kijken naar het getal 28. Ik ga altijd terug naar de numerologie om jullie de metaforen en de aspecten van de cijfers te brengen zodat jullie kunnen zien dat een cyclus meer is dan alleen maar een cyclus. Jullie kunnen het lezen in de getallen.

Is het niet vreemd dat het 28 dagen zijn? Waarom geen 30. Waarom geen 31? Waarom niet iets dat correspondeert met de kalenders? De 28 is speciaal uitgekozen voor jullie, dames. Ik wil even kijken naar de 28.

Als jullie vragen wat de 28 betekent voor de planeet en de esoterische “gelovigen” zal men zeggen dat dit een engelgetal is en dat is vreemd want waar is het engelgetal in 28….met name in de Tibetaanse numerologie? Je zult het niet vinden, en toch wordt het door vele “bovennatuurlijke” mensen gezien als een engelgetal. Misschien is de reden dat het leven schept en kan scheppen door de vrouwen van de planeet op de juiste tijd.

Maar er is meer. Laten wij naar de 2 kijken. De 2 is polariteit. Meer dan polariteit is dit vrije keuze die jullie hebben, de Yin en Yang, en het vertegenwoordigt meer dan alles wat zou kunnen zijn. Maar het kan meer zijn dan alleen maar een cijfer voor zijn dualiteit. Als je naar het cijfer alleen kijkt betekent dit vaak uitdaging, maar het staat nu niet alleen omdat het naast de 8 staat. Het is ook bedoeld om met de 8 samen te gaan, en hoe verhoudt de 2 zich in dit geval dus met de 8? Waar komt de dualiteit op de proppen bij de 2 en de 8 samen? De 8 betekent oneindigheid. Je zou je kunnen afvragen wat oneindigheid met dualiteit te maken heeft. Laten wij de getallen, de 2 en de 8 eens samen bekijken. Wij hebben hen nog niet opgeteld. Jullie lopen een beetje vooruit op mij, dames. Kijkend naar de 2 en de 8 vertegenwoordigt dit iets heel speciaals, vooral als je kijkt naar het lichaam van de vrouw. Jullie hebben op dit moment in de tijd, elke 28 dagen de mogelijkheid om geboorte te laten plaatsvinden, om dit proces te starten. Dat moment is voor ons het begin van het leven. Het einde van dit proces is de geboorte van het kind. Voor ons is het begin dus de bevruchting.

Zie het eens zo: Yin en Yang voor vreugde, overvloed. Het is de overvloed van vreugde, de overvloed van het leven, de overvloed van geboorte….al deze dingen. Heel mooi, nietwaar? Als het kind geboren wordt heeft het vrije keuze, heeft het dualiteit en ook een overvloed aan gereedschappen en Pracht. Dit zit allemaal in de 2 en de 8.

Maar als je hen samentelt is het een 1, en dit betekent natuurlijk: Nieuwe Beginnen. Omdat de 2 en de 8, de 28, op deze planeet alleen voor vrouwen is wil ik dat jullie dit op een uitgebreidere manier zien. Zie het als iets dat alleen voor vrouwen geldt, maar zie het ook eens wat het op dit moment in de tijd voor jullie betekent. Jullie hebben vrije keuze voor overvloed en deze overvloed is wijsheid….vrije keuze om terug te kijken om te bezien of jullie een deel waren van de Lemurische energie….niet of jullie daar waren maar of jullie er deel van uitmaken.

Kijken naar de 1, en als jullie dit voelen en op dit punt in de tijd willen claimen, is het heel duidelijk dat dit een begin voor jullie is. Bedenk dat alleen vrouwen de 28-daagse cyclus hebben bij de mensheid. En dat is dan een getal dat jullie dan kunnen projecteren, daar hebben jullie permissie voor, op bijna alles. Als jullie dit projecteren op je spiritualiteit, hebben jullie vrije keuze, om de wijsheid van Sprit te laten komen , of wat jullie ook willen zijn en dat vertegenwoordigt dan een nieuw begin voor jullie.

Wij geven jullie deze cijfers omdat zij altijd iets verstoppen dat groter is dan het lijkt.

Nu nog iets, speciaal voor jullie. Het is een nieuw jaar en de numerologie voor dit nieuwe jaar zal een andere tijd aangeven. Maar voor nu, voor jullie, is het belangrijk om naar de cycli te kijken….allemaal, want zij vertellen allemaal jullie afstamming als sjamanen op deze planeet…als jullie dit willen.

En zo is het.

 

Kryon