Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 102 – 26.000 jaar Liefde

 

Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 102

26.000 jaar Liefde

16 februar1 2022 / Geplaatst 27 augustus 2023
Vertaald vanaf de audio door Henk Steur

Voor de Ladies van Lemurie

Gegroet, lieve dames, lieve Sjamaanvrouwen. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst.

Mijn partner stapt opzij. Het is februari, en in de energieën die jullie hebben geschapen hebben jullie een maand die liefde schept. Het viert liefde op vele, vele manieren. Liefde voor het zelf, liefde voor de familie, voor romances, de liefde die jullie hebben voor je kinderen en jullie geven vaak Valentijns aan iedereen. Dit om aan te geven dat dit de tijd voor liefde is. Waar dit is toegespitst op een bepaalde dag willen de meeste vrouwen dit elke dag. Vrouwen staan heel anders tegenover de energie van liefde. Wij noemen deze maand dus de Liefdesmaand en velen van jullie zullen het hiermee eens zijn.

Waar zou een channeling in de liefdesmaand over gaan als alles om liefde gaat? Ja, natuurlijk, maar misschien wel op een ietwat andere manier. Lieve mensen, ik wil deze maand tot liefdesmaand bombarderen….van het Universum naar jullie! Hoe zal ik daarmee beginnen? Wij zien jullie….allemaal. Zijn jullie je ervan bewust dat jullie een groep om je heen hebben die bij jullie ziel hoort en die komt tijdens jullie geboorte, en die er altijd is? Die Groep heeft geen liefdesmaand nodig want wat zij, als leraren hebben, is de liefde voor jullie, van de Creatieve Bron en die is er altijd en staat altijd ter beschikking….altijd klaar – zou je kunnen zeggen – met Valentijns, in welke maand jullie ook leven.

Waar jullie een liefdesmaand hebben, hebben wij een liefdeseeuw….26.000 jaren van liefde. Wij stoppen er nooit mee om van jullie te houden. Er is geen tijd waarop wij beslissen om dit meer te doen dan in een andere tijd. Er is geen tijd waarin wij daar meer of minder zin in hebben….het is altijd 100%. Wij willen graag dat jullie dit weten.

Er is meer. Waarom zouden wij zo van jullie houden, mensen, vrouwen? Juist nu, op deze planeet, ervaren jullie zoveel meer dan jullie hadden verwacht. Juist nu gaan jullie op deze planeet door dingen heen waarvan jullie dit nooit hadden gedacht en het zijn vaak moeilijkheden en processen in jullie eigen geest die jullie verstoren. Soms zijn zij vol angst en soms willen jullie meer begrip.

Maar waar ik jullie over wil vertellen en wat voor ons het meest kostbaar is, gaat terug naar de wind van geboorte. Dit is het gebied, als jullie het zo willen noemen, van de timing voor jullie en je ziel waar jullie ervoor kozen om in de baarmoeder van je moeder te gaan. Wij noemen dit de Wind van Geboorte. Wind is een metafoor. Hij waait stevig in vele richtingen. Jullie gaan allemaal in die wind op een bepaalde manier, op een metaforische manier, en jullie eindigen in een levensvorm en ontwikkelen je in je moeders baarmoeder. Dit is geen verrassing en dit is waarover wij jullie willen vertellen. Zie je….er komt heel veel planning bij kijken.

Aan de kant van de sluier waar ik mij bevind zullen wij jullie eens vertellen hoe zo’n sessie eruit ziet en jullie kunnen je daar echt niets bij voorstellen. Er is geen commissie. Jullie zitten daar niet met pen en papier en alle mogelijkheden. Het gaat bijna automatisch. Aan deze kant van de sluier kijken jullie om je heen en zeggen: “Als ik terugga zal het zo gaan! Gebaseerd op jullie vorige levens en vergaarde wijsheid die bijna oneindig is. Jullie gaan bepalen wat en wie jullie zullen zijn, waar jullie zullen zijn en wat je familie zal worden. Vaak gaan jullie naar die familie en kunnen jullie doorgaan met wat jullie zijn begonnen.

Vaak besluiten jullie welke sekse jullie zullen hebben, maar deze keer was er geen keuze. Jullie zijn vrouwen omdat jullie moesten leren en uitvoeren en tegelijkertijd waren er ook alle mogelijkheden die jullie kenden en die waren dat jullie naar beneden zouden gaan en geboren zouden worden voor de Opwaardering en niet zouden weten wat jullie gingen scheppen en de harmonische zaken zouden meemaken waarvoor jullie hier zijn. Er werd niets gegeven dat jullie niet hebben verdiend.

Hebben jullie onlangs nog naar de Geschriften gekeken? De meesten van hen zeiden dat jullie een oorlog zouden hebben. Dit werd dus voor jullie geprojecteerd, lieve mensen, het zat voor jullie in het Veld. Velen van jullie hebben gezegd dat jullie dit risico wilden nemen. “Ik ga er naartoe om de planeet te veranderen in een planeet van licht en al dat soort dingen!”

Dat is niet wat jullie deden. Jullie keken om je heen en jullie zagen alle mogelijkheden, lieve mensen. De potentie van een kernoorlog, die zou kunnen gebeuren. De potenties om een Opwaardering te hebben die anders zou zijn dan jullie dachten. Als jullie aan mijn kant van de Sluier zouden zijn, bestaat tijd niet, en al die potenties komen en gaan en komen en gaan, en jullie zagen hen allemaal. Het is bijna als de soldaat die voor zich kijkt en de frontlinie ziet en zijn vrienden om hem heen ziet wegvallen. Je ziet de kansen om aan de andere kant te komen en het werk te doen. Hij kijkt om zich heen, en stort zich in het strijdgewoel.

Dit is de soort moed die ik in de vrouwen zie waartegen ik nu spreek. Jullie kwamen hier. Ik kan dit zeggen voor bijna al degenen die hier in deze tijd kwamen en de beslissing namen waarbij sommigen wisten dat zij zelfs het virus niet zouden overleven. Toch kwamen jullie.

Er is geen grotere liefde dan de liefde die wij in deze tijd voor jullie hebben voor dit soort beslissingen die jullie hier hebben geplaatst….leren wat jullie leren….weten wat jullie weten, en gaan door alles waar jullie doorheen moeten gaan. Liefde is de sleutel voor dit alles en die liefde in deze liefdesmaand….wij willen graag dat jullie dit zien….gaat verder dan alles en is zo krachtig voor jullie en zo echt voor jullie zodat jullie kunnen zien hoe jullie jezelf en je leven kunnen manipuleren met liefde.

Deze speciale channeling gaat werkelijk over de Valentijn die wij voor jullie hebben, de liefde die wij voor jullie hebben voor het uitkiezen van deze tijd terwijl jullie heel goed wisten dat dit geen tijd van geschenken zou zijn, maar dat jullie hier toch kwamen om te werken aan de puzzel van donker en licht die wij de ervaring van het gaan naar het Licht noemen. Om de vuurtorens te worden die jullie zijn….om de dingen te leren die jullie leren en voor al deze dingen open te staan.

Er komt meer, lieve mensen om te ervaren en te weten. Hoe staan jullie daar tegenover? Tegenover die dingen die jullie niet verwachten? Misschien kunnen jullie hen aanvaarden, begrijpen. Kunnen jullie zeggen als er iets onverwachts gebeurt: “Hoe mooi is dit?” Dat is de volwassenheid, de rijpheid die jullie leren om te weten dat deze dingen niet noodzakelijk zijn wat jullie denken. Daarom houden wij ook zoveel van jullie.

Alles wat er nu op de planeet gebeurt is iets waarvan jullie het op de een of andere manier mede hebben geschapen….zelfs als jullie aan deze kant van de sluier waren. Zelfs voor de Wind der Geboorte toen jullie in je moeders baarmoeder kwamen.

Dit is de manier waarop wij jullie herinneren….aan mijn kant….klaar om te gaan en weten dat jullie niet weten wat er zou gaan gebeuren. NU weten jullie waarom wij van jullie houden op de manier waarop wij dit doen en waarom de Groep nu de armen om jullie heen slaat en ook van jullie houdt zoals zij dit doen.

Geen grotere liefde die wij voor jullie hebben vanwege Wie jullie Zijn!

Dank jullie, lieve vrouwen, dank jullie!

 

En zo is het.

Kryon