Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 103 – De Timing is Perfect

 

Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 103

De Timing is Perfect

21 maart 2022 / Geplaatst 3september 2023
Vertaald vanaf de audio door Henk Steur

Voor de Ladies van Lemurie

Gegroet, lieve dames, lieve Sjamaanvrouwen. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst.

Mijn partner stapt opzij. In deze speciale channeling willen wij jullie vertellen over iets dat voor jullie misschien niet duidelijk is. Voor sommigen misschien wel, maar tijd is iets vreemds. In jullie geest, in jullie zienswijze, neigen jullie ernaar om het te vergeten in de enorme hoeveelheid tijd die voorbij is gegaan.

Sommigen van jullie zijn zo compleet in het NU dat het lijkt of het verleden heel dichtbij is, als jullie hierover spreken. Toch is dit niet zo. Dit zit allemaal in de zienswijze van de mens. Maar daarin is er vaak een systeem, en dat is Timing!

Wij willen jullie vertellen over timing. Ik wil op dit moment graag zeggen dat Spirit een plan heeft, maar dat dit plan vaak wordt veranderd door de mensheid. De mensheid heeft vrije keuze. Hierdoor kan er controle komen of op zijn minst attributen van verhoging of verlaging van jullie energie. Wat ik hiermee wil zeggen is dit: Mensen controleren de energie op de planeet. Zeker! Ook al heeft Spirit een Groots Plan over wat er zou kunnen gebeuren, wacht Spirit af totdat de mensen er klaar voor zijn.

Hebben jullie dit? Wij hebben in het verleden vele channelings gegeven die vertellen dat jullie een download kunnen hebben van bepaalde informatie en er kan jullie door Spirit zijn verteld dat jullie daarvoor hier zijn, of wat jullie nu gaan doen en wat jullie dan allemaal gaan doen, en waarschijnlijk….zal dit mislukken!

Ik zeg dit omdat mensen hun zienswijze hebben op tijd. Als jullie wordt gezegd om iets te doen, of met de toekomst bezig zijn, beginnen jullie direct.

Lieve mensen, wat wij jullie vertelden over timing en de betekenis daarvan is dit klassiek: Tijd is er alleen voor jullie informatie totdat het de juiste tijd zou zijn. Er zijn mensen die zeggen: “Ik heb geen idee wanneer die tijd zal zijn en daarom ben ik er maar vroeg mee begonnen. Dat is niet waarom jullie dit doen. De reden dat jullie dit doen is omdat autoriteiten zeiden dat jullie het moesten doen, en normaal gesproken doen jullie dat meteen.

Spirit, God, is geen autoriteit, maar iets waarnaar jullie wel zouden kunnen luisteren. Spirit is in plaats daarvan een liefhebbende partner die jullie vertelt dat jullie op een dag dit of dat zullen doen, dat jullie daar de gereedschappen voor hebben en er klaar voor zullen zijn, maar het tweede deel daarvan is dat….dat als de tijd er rijp voor is, enkele synchroniciteiten zullen plaatsvinden en die zullen dan perfect zijn voor wat jullie is verteld dat jullie kunnen doen, of zouden kunnen doen, of dat jullie zullen doen.

Het is voor een mens moeilijk om te wachten. Mijn partner channelt al vele jaren vanaf het begin waarin hij begon te spreken over Lemurie. En hoe meer hij sprak, hoe meer informatie wij hem gaven over die plek die zo vreemd en zo onbereikbaar leek voor heel veel mensen….over het feit dat vele attributen van de leringen begonnen plaats te vinden en zij werden een voor een onthuld.

Was dit echt, of niet? Wat gebeurde daar? Maar het was pas aan het eind van 2017 dat wij in staat waren om jullie iets te geven waarop jullie een hele lange tijd op hebben gewacht en dat was de kernlering van het Lemurische Wiel van Lering. Aan het eind van 2017 gaf ik mijn partner dus deze kernelementen en zoals ik al eerder heb beschreven nam hij dit onmiddellijk in zich op en gaf dit door. Hij begreep er niet meer van dan jullie maar ik gaf hem de informatie waar hij geacht werd mee te werken en zich klaar te maken voor iets anders. Maar hij nam de uitdaging aan en had verschillende seminars nodig om dit te leren, en alles wat hij had was de informatie die hij had gekregen in 2017. Hij kreeg helemaal niets nieuws. Er was geen enkel moment waarop hij het grotere plaatje zag. Hij had geen idee dat de energie in 2021 rijp zou zijn en er klaar voor zijn, en de omstandigheden in het leven van mijn partner waren passend zodat hij het kon doorvertellen op de manier waarop het altijd is bedoeld. Het was niet voor seminars. Het was een manier van lesgeven en hij wachtte erop tot dit kwam.

Het zou zich hoe dan ook hebben voorgedaan maar wat jullie covid noemen versnelde dit zodat hij precies kon doen wat wij wilden. Wij geven jullie dit voorbeeld omdat dit ook op jullie slaat, zusters. Als de tijd rijp is staat de deur open en dat is wat er gebeurde bij mijn partner. En al snel zouden er vele lessen komen over wat daar werkelijk gebeurde….in Lemurie, met de kinderen, met de volwassenen. Stap voor stap, stukje bij beetje wordt elke spaak van het Wiel nu en detail door hem behandeld.

Er gaat nog iets anders gebeuren. Er is nog een Wiel, en sommigen van jullie weten dit want in de leringen van diegenen in Lemurie – met name als het om Melihah gaat – was er een ander Wiel. De leringen daarvan waren deze: Als het om het Wiel van lering ging, wisten zij het allemaal…de vrouwen, de mannen en de kinderen. Maar als dit was gebeurd hadden de vrouwen een keuze. Zij konden verder gaan. Sommigen deden dit wel en anderen niet, want zij begrepen dat wat er zou gaan komen, sjamaanse leringen waren. Wij hebben al een paar jaar geleden beschreven dat de vrouwen in Lemurie de priesters waren. De vrouwen waren de leraren. De vrouwen waren de sjamanen….de sjamaanvrouwen. Wij hebben het al vaak over dit onderwerp gehad omdat dit laat zien hoe het was en dat de planeet er nu aan toe is dat dit weer zo gaat worden en dat vrouwen degenen zijn die compassie kunnen onderwijzen, en goddelijkheid, en spiritualiteit. Zij kunnen dit veel beter dan een man omdat zij degenen zijn die de attributen hebben om kinderen te krijgen.

Als zij hun kinderen opvoeden komen deze dingen die er altijd al waren. Dit zijn de attributen van Spirit….schoonheid….onderwijzen….alle compassievolle attributen die nodig zijn voor de kinderen. Wij hebben het vaak eerder verteld….zelfs als die geharde mannen…als zij hulp nodig hadden….als zij bijvoorbeeld naar het slagveld gingen….riepen zij om hun moeder.

Dit is het punt dan men in Lemurie heel goed begreep….dat de vrouwen andere leermethoden hadden als de tijd daarvoor rijp was. Deze leringen kwamen van een ander Wiel. Het heette: Het Sjamaanse Wiel van Lering. De vrouwen wisten dat het tijd was en zij hadden de keuze. Sommigen kozen ervoor om geen sjamaanvrouw te worden, maar de meesten deden dit wel. En degenen die die cursus volgden, die enkele jaren meer kostte, slaagden niet allemaal of kozen ervoor het Sjamaanse Wiel van Lering niet af te maken, want terwijl zij verder gingen en zagen wat er van hen werd verwacht te leren en in henzelf te laten ontwaken, zeiden zei: “Dit is niet iets voor mij!” De weinigen die het wel afmaakten gingen daar dus doorheen Dit waren degenen, zelfs toen, die spreken met Melihah, en nu wordt de Cirkel compleet, lieve mensen en jullie merken dat die mooie attributen van die Wielen van Lering, elementen, concepten en manieren, voor haar worden heropend en de enige reden hiervoor is dat zij dit aan jullie kan onderwijzen. Er zullen mensen zijn die kippenvel krijgen als zij dit horen en er zijn mensen waarbij dit niet zo is.

Maar voor degenen die naar het volgende niveau willen gaan, de vrouwen, zal deze speciale informatie nu beschikbaar zijn. Melihah zal jullie hierover vertellen: Het Sjamaanse Wiel van Lering is aangekomen! Net als in 2017 het Wiel van Lering is aangekomen en in 2021 werd begonnen met de leringen hiervan, is het nu tijd voor de Sjamaanse informatie voor de vrouw die daar was.

Ik Ben Kryon en ik ben verliefd op de mensheid.

En zo is het.

 

Kryon