Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 105 – Het overbrengen van Wijsheid

Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 105

Het overbrengen van Wijsheid

23 juni 2022 / Geplaatst 17 september 2023
Vertaald vanaf de audio door Henk Steur

Voor de Ladies van Lemurie

Gegroet, lieve dames, lieve Sjamaanvrouwen. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst.

Het onderwerp van de bijeenkomst van deze mensen, is “de Overdracht van Wijsheid.” Als je niet weet wat dit betekent kun je je afvragen of daar nog een onderwerp inzit. Overbrengen van de een naar de ander.

Het antwoord is dat er heel veel overgebracht kan worden. Van menselijke leraar naar mens, van mens naar menselijke leraar, van Sterrenmoeder naar mens. Maar er is een grote die alle anderen laat starten en dat is degene waar ik al jaren over heb gesproken.

De eerste tijd van mijn partner en ik samen bij de Verenigde Naties, channelde ik daar. Hij was heel nerveus. Hij was nog nooit buiten Californië geweest en opeens was hij in de grote stad. Maar toen wij begonnen, ontspande hij. Een van de dingen waarover ik sprak tegen de gedelegeerden en de gasten tijdens die bijeenkomst was dat er bij de VN een niet kiezende Raad zou moeten zijn van Wijsheid van de Inheemsen. Niet kiezend zodat zij voor geen enkele gedelegeerde een bedreiging zouden kunnen zijn. Maar een Raad van Wijsheid voor wat? De Inheemsen? Waarom de Inheemsen? Omdat in de VN alle religies zijn vertegenwoordigt, en bijna allemaal missen zij iets: De Wijsheid die van de Aarde komt!

De wijsheid van de Aarde is nodig voor jullie cultuur. ER zijn veel mensen die zeggen: “Wel, dat was toen en dit is nu!” Nodig voor de cultuur! Weten jullie dat er culturen op dit continent waren in de duizenden jaren en dat die nooit overbevolkt raakten door hun religie? Zij hadden uitgezocht hoe er kinderen kwamen en hadden kinderen als zij voedselbronnen hadden en geen kinderen als zij die niet hadden. Waar kwam die wijsheid vandaan? Dit kwam van de Aarde. Dit was wijsheid van de planeet voor hen. Als dit vandaag ook gevolgd zou zijn, was er nu een heel andere planeet. Dit is wijsheid regelrecht van Gaia.

Sommigen van jullie zijn hier voor het eerst. Dit is een speciale omgeving, een gebied waarvan je zou kunnen zeggen dat de wind om je voeten blaast en de wijsheid van Gaia aan jullie doorgeeft en welkom zegt. Weinig andere plaatsen op de planeet of zelfs in dit land hebben dit. Maar er zijn bepaalde plaatsen die dit meer hebben dan andere. Dit is waar de wijsheid vaak werkelijk wordt doorgegeven….van de Aarde naar de mensheid. Wijsheid die zegt: “Wees voorzichtig met wat jullie doen want jullie staan op het punt van iets wat jullie niet leuk zullen vinden.

De wijsheid van de planeet is daar altijd en het interessante is dat deze planetaire leer altijd op liefde is gebaseerd. Zelfs zozeer dat de naam ervan altijd Moeder Aarde werd genoemd. Het is de Moeder die een symbiotische relatie met jullie heeft. Hebben jullie hier ooit weleens aan gedacht? Jullie nemen gewoon aan dat het er is…..de zuurstof waar Moeder Aarde voor zorgt en dat Moeder Aarde de koolstof nodig heeft die jullie uitademen. De symbiotische samenwerking is bekend in de natuur en jullie kunnen dit overal zien. Het is om te overleven, en het interessante van de mens is dat die het negeert.

Zij begrijpen het niet. Zij realiseren zich zelfs niet eens dat de Aarde leeft. Heel erg zelfs. De Aarde heeft bewustzijn. Niet zoals dat van jullie, maar de natuur zelf heeft bewustzijn.

Er valt veel te leren, lieve mensen, als jullie naar buiten gaan. Dat is een manier van het overzenden van wijsheid. De wijsheid van de eeuwen is overgebracht aan de Inheemsen van de hele Aarde en er zijn er genoeg van hen overgebleven. Jullie zouden aan hun voeten kunnen zitten en heel veel leren over wat deze planeet heeft te vertellen om de mensheid te helpen bij de volgende stap.

Voor een ascensie-stap voor jullie allemaal is deze ontbrekende kennis nodig. Is het niet interessant dat het religieuze, georganiseerde plan voor bijna de hele Aarde dit helemaal niet bevat? Er is geen begrip dat het daar is.

Zo, hoe gaat dit nu verder? Nu gaat het jullie kant op! Jullie beginnen te ontwaken voor een grotere waarheid…ontwaken voor het Licht, voor andere leringen en een heel ander paradigma van bestaan. Dit is de tijd voor zoveel dingen om te leren.

Vraag! “Waar moet ik beginnen?” Wij hebben hier zoveel gehoord en gezien. Wat moeten wij doen als wij beginnen?” Het antwoord is prachtig. Jullie hoeven het niet te weten. Ieder van jullie is uniek en zal op zijn of haar manier reageren. Als jullie de moed hebben om aan de voeten van Spirit te zitten, bij de berg (Mount Shasta) en te vragen: “Vertel mij wat er nu komt! Laat het mij zien.” Jullie hoeven het niet te plannen. Jullie hoeven het niet uit te zoeken. Het is niet iets dat jullie dienen te weten, dat nodig is.

Jarenlang heb ik gezegd dat jullie zulke ontwikkelde auto’s hebben. Als jullie daarin stappen, zijn jullie dan nerveus? Moeten jullie niet eerst de gebruiksaanwijzing lezen om te zien hoe de auto werkt? Het antwoord is NEE. Jullie stappen gewoon in en gaan!

Waarom stappen jullie niet gewoon in en gaan? Op deze planeet, met alle kennis, met alles wat er voor jullie is zal het voor sommigen van jullie misschien zelfs teveel zijn. Verwacht het, maar raak er niet door gefrustreerd. Geniet ervan. Neem het allemaal in je op en weet dit: Dit is niet zoals jullie hersenen. Jullie brein onthoudt zoveel en gooit de rest weg die niet nodig is om te overleven. Dat zijn de hersenen. Maar het hart – en dit is een metafoor – het bewustzijn dat jullie hebben komt niet van jullie hersenen. Dit kan eerstdaags worden bewezen: Jullie bewustzijn komt hier samen binnen met je ziel. Het is beperkt in de dingen waarop het antwoordt en die het onthoudt en bereikt. Dit was de boodschap van alle meesters die zoveel dingen konden doen. Raak niet overweldigd door de informatie. Zeg gewoon dat dit regelrecht naar je onderbewustzijn gaat en dat je het gaat gebruiken als het nodig is.

Dit is de waarheid, lieve mensen….alles wat jullie in deze dagen hebben gehoord zal er direct zijn als jullie het nodig hebben. Herken dit ook. Weet het! Ontspan je. Dit is het zaad van de leraren, en geniet ervan. Ja, ik zeg dat jullie niet eens aantekeningen hoeven te maken als jullie denken dat dit nodig is. Het komt vanzelf en jullie kunnen je vingers ontzien. Maar het gaat rechtstreeks naar het prachtige bewustzijn van je ziel en het blijft en het blijft daar. Dan komt er een overdracht van wijsheid die veel makkelijker is dan wanneer jullie allemaal proberen om het uit te zoeken.

Ik heb nog een laatste ding. Ik wil even spreken tegen Melihah. Zij luistert! Ook al is zij niet hier….zij luistert. Melihah, ik geef de staf aan jou…voor jarenlang. Ik geef jou advies….voor jarenlang. Jij bent door veel dingen heen gegaan. Jij hebt een partner verloren en hebt jouw richting veranderd….wonen op verschillende plaatsen….uitzoeken wat je moest gaan doen en wachten op de daarvoor benodigde energie. Je ging door ongelukken heen terwijl jij niet wist waarom die gebeurden. Veel mensen weten dit niet. Ik overhandig jou de staf. De Sterrenmoeders zijn nu in jou. Jij hebt mij niet nodig voor advies. Jij krijgt dit vanuit de Bron….JOUW Bron! Jij bent aangekomen op de plaats waarvan dit de bedoeling was….op een niveau waarvan jij het wist in de Wind der Geboorte, voordat jij op deze planeet kwam.

Net als zovelen in de zaal is dit het Ontwaken voor waarom jullie hier zijn, wat jullie komen doen.

En zo is het.

 

Kryon