Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 106 – De betekenis van de Lemurische Codes.

Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 106

De betekenis van de Lemurische Codes.

26 juni 2022 / Geplaatst 24 september 2023
Vertaald vanaf de audio door Henk Steur

Voor de Ladies van Lemurie

Gegroet, lieve dames, lieve Sjamaanvrouwen. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst.

Vanavond wil ik een verklaring geven, een uitleg, en een beetje geschiedenis. Wat wie dan ook jullie heeft verteld, dit is de eerste bijeenkomst van deze soort in de energie die er vandaag zou moeten zijn. In de schaduw van de berg (Mount Shasta) met de sterrenmoeders in de zaal die de hele tijd glimlachen.

De geschiedenis die ik jullie wil brengen gaat over het verbinden van de puntjes en voor jullie en voor Melihah. De verbindingskoorden die jullie hebben zijn diepgaand en zijn jullie gebracht vanuit de kern door de sterrenmoeders. Herinner je dat de sterrenmoeders van hier waren. Zij werden Melihah gegeven in 2017. Dat was het jaar waarin het Wiel werd gechanneld.

As jullie hier numerologisch naar willen kijken…2017, als je dit optelt geeft dat een 10. In de soort numerologie die wij gebruiken geeft de 10 een 1. En de 1 staat voor “nieuwe beginnen” Het is geen toeval dat de numerologische getallen van het jaar het jaar was waarin wij Melihah de kaarten van de sterrenmoeders gaven en mijn partner “Het Wiel” werd gegeven. Met andere woorden zou je kunnen zeggen dat zij beide in dezelfde tas zaten.

De kaarten zijn dus een onderdeel van het Wiel….het Sjamaanse Wiel van Lering. De kaarten moesten Melihah eerder worden gegeven zodat zij hen kon begrijpen en zich kon voorbereiden, ermee kon werken en er dan enkele jaren mee oefenen in seminars voor deze bijeenkomst.

Dit is een diepgaande tijd en een samenvatting van het geheel is dat de kaarten een onderdeel zijn van het Wiel en ik ga jullie nu vertellen waarom dit zo is. Als jullie aan een school denken, als jullie aan wat voor soort lessen dan ook denken, is er een paradigma dat als volgt gaat: Jullie gaan er naartoe, onwetend van wat er behandeld gaat worden. Waarom zouden jullie er ook naartoe gaan als jullie het al wisten. Vraag het eens aan kinderen of aan een volwassene die een vak leert…..je komt op school en de training begint. De leraar begint langzaamaan met de informatie, en dan noteren jullie dingen en aan het eind hebben jullie iets geleerd dat jullie voorheen niet wisten.

Dat is NIET wat hier gebeurt!

Dat is niet wat er gaat gebeuren bij de cursus van Melihah. Wat de onderwerpen ook zijn…dit is niet wat er gaat gebeuren. Ik leg jullie heel voorzichtig uit, zelfs in deze dagen, dat dit een ontwaken is van een deel van jullie DNA. Deeltjes van jullie DNA – de multidimensionale deeltjes – werden 26.000 jaar geleden bij jullie in Lemurie ingeplant.

Er zullen intellectuele vrouwen zijn die zeggen: “Wacht even! Hoe weet ik dat ik in Lemurie was? Hoe weet ik dat ik daar een vrouw was?” Hier is het antwoord dat ik steeds en steeds weer aan de Zusterschap gaf: Bij de Wind der Geboorte kwamen jullie hier binnen om Hier te zijn. Elk van jullie draagt in haar Akasha alle leringen van het Sjamaanse Wiel van Lering. Dit is een werkelijk ontwaken van iets dat jullie al weten….de leringen van Het Wiel, met name het Heilig Wiel, het Sjamaanse Wiel, is om een herinneren tot stand te brengen aan wat jullie toen is verteld. In heel jullie stamlijn….jullie waren een van hen. Jullie zijn nu vrouwen en dat is geen toeval en jullie wisten dit voordat jullie hier kwamen.

Wat jullie hiermee doen is vrije keuze. Ik ben hier om jullie vertellen dat jullie dit allen in je DNA hebben. Dit is wat jullie aantrok….zelfs als jullie op het laatste moment besloten om hier naartoe te gaan om te zien wat er zou gebeuren. Denken jullie dat dit toeval was?

Jullie dragen dit allemaal met je mee en dus geven de cijfers een begin aan. In jullie Akasha zijn de Sterrenzusters, wat zij betekenen, wat zij doen, en je zou kunnen zeggen dat dit een oefening van de belangrijkste dingen is wat zij aangeven en jullie je dan zullen herinneren. Dat komt later. Deze foundation is een oefening , een herinnering. Hoe weet je nu iets als je het herinnert? Dit is de volgende vraag die dan opkomt. (Kryon lacht) Aan elk van jullie zal een energie aangeboden worden. Als jullie iets voelen is dat de herinnering. Zo eenvoudig is het. Als je niets voelt, blokkeer je de herinnering en dien je hier nog aan te werken.

Melihah heeft dit eerder gedaan….in Lemurie. Er waren geen kaarten in Lemurie, maar zij onderwees het evengoed. Het was de eerste cursus over het Sjamaanse Wiel van Lering voor degenen van dertien jaar en ouder die hadden besloten om met dit proces te beginnen. Daarbij waren er ook dingen die zij zich herinnerden, ook al was er geen Akasha! Zij structureerde dit zodat er herinneringen waren over het Belangrijke Wiel van Lering. Dit bracht het idee om jullie te laten beginnen met een verder ontwikkeld Wiel dat een onderdeel was van het Hoofd-Wiel. Dit is wat zij in die tijd leerden.

Als ik hierover spreek is het een feit dat Melihah dit hier op haar manier begon te doen. ”Kinderen”, zei zij “Jullie weten dat wij dit als kinderen behandelden bij spaak vijf van het hoofdwiel.” Zij gebruikte dan wat hen werd verteld bij spaak vijf. Zij zeiden dan: “Wij hebben geen cijfers van de spaken, Melihah.” Zij glimlachte dan: “De vijf vertegenwoordigt niet het cijfer van de spaak, maar de numerologische betekenis ervan. Vijf is verandering!”

Ik wil dat jullie daarover nadenken….waarom jullie hier zijn. Zij vroeg dit ook aan de kinderen…”Waarom zijn jullie hier? Om te leren!” En dan vertelde zij hen dat zij hun leven zouden gaan veranderen. Kinderen zijn slim. Zeker als zij dertien zijn. Zij noemen bijna alles wat volwassenen doen, fout.

Melihah was een directe afgevaardigde van de Sterrenmoeders. Zij hoorde de Sterrenmoeder vaak in puzzels en raadsels spreken. Maar lieverds, dit is vaak de gang van zaken en de manier waarop jullie instructies krijgen. Jullie gaan iets voelen en kunnen dit dan interpreteren. Jullie geven een statement of misschien een raadsel en gaan er dan over praten en het dan interpreteren. Dan kwam Melihah en gaf de werkelijke betekenissen. Soms zijn deze betekenissen geen kennis maar wijsheid.

In die wijsheid komen is een deel van het waarom jullie hier zijn. Maar het eerste deel is: Voelen jullie iets? Als dat zo is, is dit jullie herinnering. Let op welk sterrencentrum je het meest voelt. Dat zal je misschien iets meer vertellen over waar je je aandacht meer op wil richten, bestuderen. Maar dit is het begin van iets dat niet complex is, maar diepgaand in de beoefening van herinnering.

Dit is het begin ervan…gechanneld aan Melihah door de Sterrenmoeders via de kaarten die jullie hebben.

Klinkt het nu logisch waarom dit werd gechanneld en het jaar waarin dit werd gechanneld en waarom zij dit al vooruit had ontvangen? Dit zou zo moeten zijn. Als deze informatie jullie nu voor het eerst wordt gegeven en jullie aan het proces beginnen van begrijpen wat dit is…dit Sjamaanse Wiel van Lering en waarom jullie hier zijn…al deze dingen zullen jullie allengs leren en begrijpen. Dit is meer van het Lemurische Wiel van Lering. Dit is leerwerk voor de vrouwen die zeggen dat zij verder willen.

Stel je eens voor dat jullie dertien zijn Lemurie, daar waar het allemaal begon, wijd open en klaar voor meer. Dat is wie jullie nu zijn. Ieder van jullie! Jullie kunnen de tijdmachine terugdraaien als jullie dit willen; hoe oud jullie zijn of denken te zijn en ieder van jullie deze dingen voor het eerst hoorde van degene die het jullie nu brengt.

Daar houd ik van!

Laat de lessen beginnen!

En zo is het.

 

Kryon