Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 107 – Het Hart van Sjamaanse Balans

Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 107

Het Hart van Sjamaanse Balans

september 2022 / Geplaatst 1 oktober 2023
Vertaald vanaf de audio door Henk Steur

Voor de Ladies van Lemurie

Gegroet, lieve mensen, lieve dames. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst.

Het onderwerp van deze korte channeling gaat over balans en het wordt gebracht om de equinox te eren. Wij hebben het over het verschil tussen twee polariteiten….rust…en actie!

Onlangs heb ik gechanneld over het belang van het binnenlaten van druppels in je hart en er even tussenuit te gaan. Meer dan dat….even voor jezelf wat troost en bemoediging te zoeken waarbij jullie naar een plaats gaan – als jullie het zo willen noemen – waar zoveel vrede is en heel veel energie die jullie nodig hebben die jullie dan de hele dag in balans brengt.

Ik zal een voorbeeld geven. Bij een equinox kunnen bijvoorbeeld denken aan een gelijke dag en nacht, maar dat is niet waar. Jullie hebben geen twaalf uur slaap en 12 uur actie nodig om te kunnen bestaan. Het is niet echt gelijk, maar jullie hebben wel iets nodig dat absoluut diepgaand is. Mediteer hier maar eens over en ik wil hierover spreken. Jullie lichaam is ontworpen voor een uitzonderlijke, een absoluut uitzonderlijke, gebeurtenis. Jullie weten het niet eens, maar het weet hoe te handelen als jullie daar de intentie toe hebben…..rusten en die rust versterken naar een situatie waarbij jullie vijf of zesmaal zoveel rust krijgen als jullie je lichaam hebben gegeven.

Laat mij dit uitleggen. Hoeveel van jullie hebben je weleens moe gevoeld van het autorijden? Wat jullie dan doen, terwijl jullie weten dat je om welke reden dan ook te weinig hebt geslapen, zoeken jullie een parkeerplaats waar sommigen van jullie gewoon kunnen slapen, misschien maar voor tien minute….een hazenslaapje zoals jullie dit noemen. Als jullie die 10 minuten hebben geslapen realiseren jullie je dat je er weer een paar uur tegenaan kunt.

Wat gebeurde daar nu? Het lichaam nam dat hazenslaapje en nam jullie mee in een zeer diepe slaap en herkende wat jullie deden en wat jullie nodig hadden en dit was genoeg om door te kunnen gaan. Het slaat nergens op als je kijkt naar de ratio van rest tegenover actie. Jullie zouden denken dat je minstens een uur nodig gehad zouden hebben. Het lichaam werkt niet op die manier.

Laten wij even verder kijken. Laten wij kijken naar het spirituele deel hiervan. Lieve mensen, er is veel energie voor nodig om te doen wat sommige van jullie dames gaan beginnen te doen, te leren. Jezelf ontwaken kan voor velen uitputtend zijn. Ontwaken is een nieuw paradigma van bestaan, met name een her-werken of een her-leren van je eigen realiteit. Sommigen van jullie gaan door een transformatie en jullie realiseren je dat dit uitputtend is. Het is niet alleen maar een mentale uitdaging…het is niet iets dat jullie zomaar beslissen te doen. Er is veel energie voor nodig, lieve mensen, die gaat door wat de zielsverbinding wordt genoemd.

Wat jullie dus zullen merken is dit: als jullie letterlijk een paar seconden nemen – het hoeven zelfs geen tien minuten te zijn – gebeurt er iets….het is een storing in de verbinding met alles en dit moet ook zo zijn want dat zal dan het verjongingsproces starten.

Ik wil graag nog iets anders uitleggen voordat ik dieper ga. Hebben jullie ooit gehoord van de uitvinders van jullie tijd en hoe zij tot hun uitvindingen komen? Misschien was er een blokkade in hun gedachtenprocessen en konden zij niet verder dan dat komen terwijl zij voelden dat zij op het punt stonden om het te weten. En het gewoon niet te pakken konden krijgen. Dus gingen zij een uiltje knappen of gingen naar een plek waar mooie bloemen waren. Wat het ook was….zij kwamen terug en realiseerden zich dat dit het moment was toen zij de AHA hadden. En de AHA was de oplossing terwijl zij iet eens in de kamer waren en met de uitvinding bezig waren. Zij hadden al hun elektronica niet om zich heen…zij moesten naar de tuin gaan om naar de bloemen te kijken, of wat zij ook deden, en hun hoofd van alles schoonmaken en de oplossing die misschien elektronisch gezien heel complex was, was er opeens! (Kryon lacht)

Dit komt vaak voor. Wisten jullie dat musici vaak hetzelfde doen als zij zich soms niet goed kunnen concentreren op hun schepping, op hun teksten of op een lied. Hebben jullie gehoord van een schrijversblokkade als een schrijver totaal niet verder kan en gewoon moet stoppen? Maar zij zullen jullie allemaal vertellen dat zij maar voor korte tijd stoppen en hun focus dan veranderen. In die paar momenten waarop zij nergens aan denken wordt het allemaal duidelijk en dat is waar wij het over hebben.

Wat wij jullie duidelijk willen maken is niet alleen het schoonmaken van gedachten, maar een verjonging van energie!

En hier is de manier waarop dit werkt: Jullie besluiten dat je doodmoe bent en moet gaan rusten, even iets anders te doen. En waar jullie dit ook willen doen….jullie kunnen het! Leg je hand op je hart en ik wil dat jullie er even aan denken dat vlak naast jullie een zeer verbazingwekkende energie is. Misschien een beetje naar links, misschien een beetje rechts en alles wat jullie hoeven te doen is je bewustzijn even “vrij” te laten en dan lukt het! Wat als dit een waterval van liefde van Spirit is? Wat als het de vrede van Spirit is? In die toestand zijn jullie perfect…er zijn geen zorgen, geen problemen, geen angst…er is niets dat jullie in die 3d-plaats vast kan houden waarin jullie je nu niet bevinden. Wat jullie nu gaan doen is een beetje naar links of naar rechts bewegen…en jullie zijn er! Of misschien komt het wel naar je toe….maakt niet uit…wat voor jou het beste is. Maar het is anders.

Jullie gaan niet n een standaard-meditatie, lieve mensen, jullie doen een beroep op die sjamaanse energie die vrouwen hebben, waarmee jullie zijn geboren om een stukje vredes-puzzel op te lossen. Ik gaf jullie de metafoor hiervoor: het is een constante stroom van vrede, van veiligheid, van vriendelijkheid….van de Liefde van God. Als jullie jezelf daarin brengen worden jullie gewassen en daarbij is er niets anders dan liefde dat bij die waterval kan komen. Jullie gaan daar zo lang als het nodig is blijven, om het te voelen.

Sommigen zullen zeggen: “Ik voel niets. Ik zal wat langer blijven!” Visualiseer dit, Geniet ervan. Het is niet moeilijk om een waterval te visualiseren, lieve mensen. Niet zo moeilijk. Ga eronder staan en voel het “water”….het is pure liefde! Jullie blijven daar zolang het nodig is zonder geluid of iets anders om je heen dat verstorend is. Er is geen plaats hiervoor…het kan buiten jullie zijn of in jullie….geen verstoringen….wees ervan verzekerd dat het stil is. Als je klaar bent, breng jezelf dan weer terug.

Dit is een samenzijn met je ziel. En in die plaats waar jullie een paar momenten waren is dit de equivalent van urenlange meditatie. Uren!

Dit is niet nieuw, lieve mensen, en de meesters zullen jullie vertellen dat het daar altijd al was. Maar de nieuwe energie heeft een gereedschap waarmee iedereen dit kan doen. Maar degenen die dit het eerst krijgen….zijn de vrouwen. Alweer zeg is jullie dat jullie hiervoor geschapen zijn.

In Lemurie vertelde men moeders om dit te doen als zij uitgeput waren door hun nieuwe kinderen. (Kryon lacht) Uitgeput door hun baby’s en zij deden dit en hadden een directe communicatie met hun sterrenmoeders.

Dit is waar het allemaal om gaat. Het is het terughalen van de energie en die omhoog te brengen naar sjamaanse energie….dingen die jullie wisten in je Akasha….zij zijn daar allemaal! Nu leren jullie dit weer en het zal belangrijk zijn voor wat er gaat komen. Ieder van jullie die onder leiding van Melihah leert zal momenten hebben waarop jullie je realiseren dat jullie overweldigd zijn door de energie en door de informatie en wat er van jullie wordt gevraagd op bepaalde momenten tijdens haar lessen.

Dit is bij nieuwe channelaars ook het geval en ik gaf jullie dus een oud sjamaans stuk gereedschap dat iedereen nu kan gebruiken!

Het werkt. Probeer het maar eens.

Lieve mensen, lieve vrouwen, wij eren jullie zeer omdat jullie uiteindelijk de mantel weer oppakken voor het vrouwelijke goddelijke in deze tijden en dat zozeer nodig is.

Ik Ben Kryon en ik ben verliefd op jullie allemaal.

En zo is het.

 

Kryon